Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fusker'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
  • Diskusjonsforum Bil
    • Teknisk
    • Elektronikk
    • Bilpleie
    • Bilsport
    • Felg og dekk
    • Hobby, photoshop og spill
    • Juridisk
    • Lakk og Karosseri
    • Bobil og camping
    • Elbil
    • Veteranbil
    • Bilder og videoer av biler
    • Prosjektforum
    • Biltreff/aktiviteter
    • Annet bilrelatert
    • Off topic
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
  • Bilmerker
    • Sportsbiler
    • Amcar - amerikanske bilmerker
    • Audi
    • Alfa Romeo
    • BMW
    • Citroën
    • Daihatsu
    • Fiat
    • Ford
    • Honda
    • Lastebiler
    • Hyundai
    • Isuzu
    • Jaguar
    • Jeep
    • Kia
    • Lada
    • Land Rover
    • Lancia
    • Lexus
    • Mazda
    • Mercedes
    • Mini
    • Nissan
    • Opel
    • Peugeot
    • Porsche
    • Renault
    • Saab
    • Seat
    • Skoda
    • Subaru
    • Suzuki
    • Tesla
    • Toyota
    • VW
    • Volvo
    • Øvrige bilmerker
    • Mitsubishi
  • Kjøp og Salg

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Skype


Yahoo


ICQ


Website URL


MSN


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

  1. Hei. Jeg er ny her, og ganske så amatør når det gjelder bilmekking. Så svar gjerne så enkelt som mulig. For ca 2 mnd siden begynte bilen å drikke kjølevæske veldig raskt. Termostaten ble så byttet. Tror det hjalp litt, den drikker langt nær like mye, men fortsatt unormalt mye. Nå har jeg kjørt 130 mil siden jeg skiftet termostaten. Blant de første milene fusket den litt. Nå er den treg å starte og fusker alvorlig mye. Jeg har hatt en bilmekaniker til å se mulighet for at toppakningen var defekt. Han mente den sannsynligvis ikke var det, han så ingen av de vanlige symptomene. Jeg har også en lekkasje fra passasjersiden fremme. Men det tror jeg er urelatert, siden det problemet kom lenge før og fordi det er iskaldt vann. Tror det er aircondition kondens. Får bare problem når aircondition er på i lengre periode. Takker for all hjelp!
  2. Hei! Hadde et innlegg her tidligere hvor det ikke var mye svar og få. Kan skyldes dårlig forklaring. Men har fått undersøkt litt mer idag. I går kjøpte jeg meg en ny bil, en Mercedes-Benz 230E. Jeg var fullt klar over at den fuska og kunne stoppe på grunn av dårlig tomgang. Jeg var villig til og ta den risken, siden jeg kjenner så mange som kan bil. Men ingen kan helt skjønne hvorfor den oppfører seg sånn. Problemmene så langt er: Bilen er veldig dårlig til og holde seg på tomgang. Den hviler på rundt 400 til 500 omregniger, og da er det nesten så den dør. Spessielt etter å ha kjørt litt, og bare inn med kløtsjen så stopper den. Jeg sjekket pluggene idag, og fant ut at de er helt nedsotet. Vet ikke helt hva dette betyr, men skjønner at det ikke er normalt. Når jeg kjører så fusker den veldig, kan begynne smått, men blir sikkelig hakkete til slutt, så må bare kaste inn kløtsjen og ruse godt. Da blir den normal i noen sekunder. Kan dette være så enkelt som og time tenniga, altså vri litt på fordeleren? Eller er dette noe mer alvorlig? Noen som har noe forslag til noen tester, eller evt noe å bytte. Så litt på tomgangsretulatoren, men den så ganske så ren ut, har ikke renset denne enda. Håper på fort svar, og kjappe løsninger, siden dette bilen egentlig skal brukes som daglig bruk. Har masse jobbintervjuer fremover, uheldigvis :/
  3. Hei. Kjøpte en E230 idag, men den fusker ganske ille noen ganger.. Når den går på tomgang ligger den på 450-500 til den bare dør. Kan dette skylder tomgangsregulator/bensinpumpe?
  4. Hei. har et problem med bilen min som har gått over lang tid. Det er en audi a4 b5 1.8tq AEB. Bilen er meget tungstartet, og rykker å napper på gasspådrag. bilen starter å rykke kraftig fra 2000rpm og oppover, og får ikke mer enn 0.6 med ladetrykk. på tomgang poffer å smeller den å går veldig ugjevnt samt at den spytter svarteksos(av og til). Etterhvert som bilen blir varm så blir bilen fullstendig tullete. den blir stående på 1000rpm, og når jeg rører gassen så detter turtallet ned. har tatt diagnose på bilen med vag-com. der fikk vi opp 2-feil i gass-spjeldet, LMM, Lambda, N75. slettet feilene, og prøvde å kjøre en stund (bilen ble ikke bedre) for og igjen ta en ny diagnose, men da viste den ingen feil. det blir også sterk bensinlukt av og til. har skiftet LMM, Lambda og N-75 uten noe hell, har også "nullstilt" gass-spjeldet ved å koble av batteri med tenningen på. bilen går mye renere om jeg tar ut kontakten på LMM eller sikring på motorstyring slik at bilen går i nødmodus. Håper det er noen som forstår hva det er jeg skriver. samt gode svar :-)
  5. Har en Audi a6 c5 4b. når jeg kjøpte denne ett år tilbake(desember) fusket den. trodde dette var en liten bagatell. virker som den går på 4 sylindre, oppfører seg som en 4 sylindra motor som kun går på 3 sylindre. kommer tilbake til hvorfor jeg tror at den går på 4 av 6 sylindre og ikke 5 av 6. snakket litt med Møller om dette, fikk først forslag og dyse rens, eventult plugger og plugg ledninger, eller kankje LML. vel med dyse rens merket jeg ikke noe forskjell. kjøpte så ny lml( luft mengde måler på ebay fra UK, IKKE orginal) merkt heller ikke noe forandringer. men rundt april så blir feilen borte, helt av seg selv. bilen funket helt fint frem til januar i år. da kommer samme feil tilbake. fusker veldig under gass pådrag, kjenner at det er svak risting i bilen. bytter så plugger og pluggledniger og ikke noe forskjell(IKKE orginale plugg ledniger, bosch plugger). så i slutten av januar, 2 uker etter bytte, så går den litt penere. fusker ikke så mye, men kjenner at motor ikke går reint og det lukter fortsatt surt av bilen. den går ikke lenge på tomgang. så derfor tror jeg den har gått på 4 sylindre på det verste og nå går på 5 av 6.
  6. Jeg har en Volvo S40, T5 automat, 2005 - modell som oppfører seg rart. Den fusker når jeg gir litt gass til 3/4 gass, nykker, og noen ganger dør ut noen tideler, før den kommer tilbake igjen for full rulle (1, 2 og 3 gir). Fusker ikke på full gass, går som ei kule :-) Når jeg kjører i 5 gir på motorveien og gir litt gass til 3/4 gass så skjer det samme, men når jeg kjører på cruisekontrollen fusker den aldri. Har aldri opplevd fusking da, selv om jeg gasser manuelt på cruisekontrollen. Girer også raskere ned da. Merkelig.... Har byttet gasspedal (elektronisk) to ganger, men det har ikke endret noe som helst. Jeg har hatt bilen på verksted 3-4 ganger for dette problemet uten at noen av de har funnet ut av dette. Det vises ingen feilkoder når verkstedet kjører diagnose, og i følge et automatgirverksted så fungerer kassa som den skal. Noen som har noe tips til meg angående dette?
  7. Har en Passat 1.8T 98 mod. som av og til ikke vil starte med en gang. Må holde tenningen gjerne i 30 sekunder før den starter. Startmotoren går hele tiden. Når motoren først starter virker det som den fusker litt før den kommer skikkelig i gang... og det lulkter bensin. Hva kan være galt her?
  8. Info: MAZDA Combi-coupe: 323 F VI BJ Motor: 1,6 98hk, Bensin Motorkode: ZM Årsmodell: 2003 Hjuldrift: Framhjulsdrift Det startet først i det små, når jeg trykte helt inn gassen så virket det som bilen ‘’druknet’’, men hentet seg kjappt inn og ga på. Motorlamper har lyst lenge (ja jeg vet, du er dum som kjører når denne lyser. Men denne er så mye bulket at den er ikke mye verdt. Orker ikke påkoste denne alt for mye) Men, nå skjer dette hele tiden, egentlig konstant. Kan ikke kjøre noen plass uten at bilen ‘’drukner’’ når jeg gasser. Og da blinker motorlampen. Tidligere har den av&til spyttet ut eksosen når den står på tomgang, og motoren begynner og riste, rister mye! Men dette skjer ikke alt for ofte.. men nå når den står på tomgang prøver den av&til å drukne, men så henter den seg inn igjen. - Bilen kveles/druker når jeg trykker inn gasspedalen, samtidig begynner hele girspaken da og riste, MYE. Og den går opp i turtal, men lager ikke lyd som tilsier 4000 omdreininger. Selv om der er på det. Min konklusjon: Jeg kan ikke så mye om bil, men føler dette skyldes bensin/oksygen tilførsel. Jeg fant ut at slangen der oksygenen blir tatt opp ifra (til motoren), var hull i, og skiftet denne. Trodde dette skulle fikse hele sullamitten, det gjorde ingen forskjell. Noen tanker, anyone?
  9. Hei Ford F150 Lightning SVT 5.4l, 2004 mod Har problemer med at bilen fjusker ved gasspådrag, starter ved ca 3500rpm og gir seg ikkje. Kan virke som den kutter ut på noen sylindere og fortsatt prøver, men er ekstremt redusert effekt..lugger, hoster og durer/rister. Ellers ved vanlig kjøring går den helt uten problem. Har byttet veivsensor, kamsensor, maf sensor og feilsøkt i utallige timer.. Hadde feilkode på «mager blanding» før, men den forsvann ved bytte av veivsensor, men problemet er fortsatt tilstede uten noen form for bedring.. Problemene oppstod i hovudsak etter understellsbehandling, men kan ikke finne noe som kan tyde på feil under bilen helder. Coiler og tennplugger ble byttet litt i forkant av understellsbehandling, og bilen jekk som bare det. Har en liten mistanke på at det kan være coiler som kan være dårlige, evt har brent seg...so lurer på og bytte tilbake til dei forrige for og se om problemet forsvinner? Noen som kan ha noen forslag til hva som kan være galt?
  10. El raza

    Audi 100q 2.3 aar

    Hei. Driver å hjelper en kompis med Audien hannes.. -93mod Audi 2.3e aar quattro. Den har høyt forbruk,går delvis dårlig, fusker og ryker/soter kraftig til tider.. Har byttet plugger,sjekket tenning,falskluft,fått ny bensinpumpe,ledninger og det mest elementære som kan være galt.. Trodde vi fant feilen ved å koble ut kaldstart dysa, da fuka bilen meget tilfredstillende på prøveturen, men senere på dagen var det tilbake til det samme som før,periodiske feil der den soter,fusker og går ikke som den skal.. Litt tom for idéer... Hjelp?
  11. Hei. Jeg har to problemer med motoren som jeg håper noen kan svare på. Jeg har en Citroen C5 med 1,6 HDI dieselmotor, 109 hk, manuell. Problem 1: Bilen fusker på lavt turtall ved lite gasspådrag. Fusker ved 1250 rpm. Fuskingen går umiddelbart over dersom jeg gir mer gass. Den sviver da fint. Problem 2: bilen var svært dau, lite futt i maskinen. Kom svart røyk ved pådrag. måtte ned i første gir i enkelte bakker. Jeg fikk følgende feilkoder: P0100 - Luftmasse, og P0299 - Turbo underboost. Tenkte det var lekkasje i luftinntakssystemet. Jeg endte opp med å bytte følgende deler over tid: 4 dyser Innsugsmanifold Turbo EGR Ventil MAP og MAF sensor Alle vakuumslanger Vakuumventil til turbo Bilen er nå mye sprekere. Kan kjøre normalt. Men feilkodene kommer fremdeles tilbake. Er fremdeles noe svart røyk ved pådrag, men mye mindre enn før. Jeg finner ikke vakuumlekkasje noe sted Noen som har noen gode råd?
  12. Passaten min 1.6L Bensin, 2003-modell gjør seg vanskelig i det siste. Den har ristet/kenguruhoppet innimellom ved kaldkjøring i 1.-3. gir (første akselerasjon i løpet av en kjøretur), tidligere skjedde dette med et par ukers mellomrom. Videre har den vært tungstartet og hatt nedsatt kraft etter korte kjøreturer av og til, lengre turer har gått fint. I går begynte den å riste, motorlampe lyste og svært nedsatt motorkraft. Når jeg stoppet bilen og startet den igjen fungerte den som normalt. Når jeg igjen var ute og kjørte i dag (kort tur til butikk) mistet den på hjemveien plutselig motorkraft igjen, servostyring forsvant og motorlampe og batterilampe lyste. Stoppet og startet igjen, servostyring var tilbake, men motorlampe lyste fortsatt og lite kraft og uttalt risting (både på tomgang og ved akselerasjon.) Status nå er at motorlampe lyser, den rister og har nedsatt kraft. Har inntrykk av at den kommer inn i et "dårlig spor" etter å ha gått litt tungt (belastning på lavt turtall), men når jeg stopper og starter igjen går det greit til neste gang. Den er også ujevn på tomgang, legger seg gjerne rundt 1000-1100 rpm ved oppstart. Etter ca 1min eller å ha ruset litt, faller den ned på rundt 800rpm og ligger da greit der. Er takknemlig om noen har noen gode ideer til feilsøking? Har nylig byttet plugger, luftfilter, bensinfilter, olje og oljefilter.
  13. Har en 03 A6 1.8t som som rister og hakker, da motor lampa lyste tok jeg diagnosetest som viste feil med luftmassemåler. Dnne er byttet men ble ikke bedre. Byttet også plugger og luftfilter. Ble da litt bedre i en liten periode, men er like ille nå. Den ene pluggen blir rå også etter de ble bytta. Bilen er chippet og har åpent luftfilter. Noen som kan hjelpe?
  14. Hei Er det noen her som kan nok om bil til å hjelpe meg med dette problemet? Jeg har en passat 94modell 2.0i, Den holder på å gjøre meg gal. Håper noen flinke folk har noen tips, så jeg slipper å vrake bilen. Bortsett fra dette problemet har det aldri vært noe galt med den. Jeg har hatt bilen i 7år. Bilen begynte å fuske noe for ca. 3 år siden på vinteren(frem til den ble varm)(en sjelden gang kunne den være vanskelig å starte, eller at den stoppet). Dette var ikke noe stort problem da det gikk fort over, men det har blitt gradvis værre og nå har det blitt riktig ille(problemet jeg snart beskriver startet for ca.2år siden, men da var tiden det tok før den startet igjen ca.20-30min). Her om dagen fikk jeg ikke startet den i det hele tatt(dette har ikke skjedd før). Jeg skal prøve å forklare hvordan den oppfører seg så godt jeg kan: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bilen starter nesten alltid på første forsøk. Den går "greit" i 5-10min. Om jeg gir full gass føles det som om den kveles litt om jeg ligger på lavt turtall. Om den ligger på 1.5-3000rpm og jeg gir full gass lager motoren lager en rar durelyd (høres ut som:drdrdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr), den vil øke sakte i turtall opp til rundt 3500rpm, da går den plutselig bedre. Det er hele tiden som at bilen "bremser på motoren" når jeg gir mye gass Om jeg slipper opp gassen og gir "normal" mengde gass går den bra nok til at jeg kan kjøre rolig og jeg kan kjøre(eller la den stå i tomgang) i rundt 5-10min. Deretter begynner den å fuske mer og mer. Til slutt (etter typisk 10minutter) stopper den, det er som at jeg skrur av tenningen, det er ingenting jeg kan gjøre for at bilen ikke skal stoppe. Om jeg gir mer gass føles det som at den stopper enda mer, i den grad det er mulig(om bilen står og går på tomgang kan den gå lenger, har aldri prøvd mer enn 20min, men om jeg da gir gass stopper den med en gang). Det hjelper ikke om det er nedoverbakke, den vil stoppe så fort jeg kommer til bunnen uansett(lager en lyd lik: braaaaaaaaaa). Dette skjer ALLTID når det er vinter. Det trenger ikke nødvendigvis være mange kuldegrader(skjer også ved noen +). Det føles også som at det skjer i større grad når det er fuktig, da kan det godt skje på høsten om det er småkaldt. Det har aldri skjedd på sommeren, selv om det regner masse. Nå kommer det jeg syns er litt rart. Etter at bilen har stoppet kan jeg prøve å starte den så mye jeg vil, både med nøkkelen og taue/dytte den i gang. Den starter IKKE. Motoren drar rundt, men det er alt. Ikke noe tegn til at den tenner. Men etter 45min-1time etter at den stoppet så starter den igjen (før kunne det gå ca.30min. Det blir værre for hvert år). (Det virker som at den har litt lettere for å starte om jeg kobler startkabler til en annen bil, men uansett må jeg vente nesten like lenge før den starter) Etter at jeg har fått start på den igjen så går den helt fint. Ikke noe tegn til at noe er galt med bilen, og jeg kan kjøre så lenge jeg vil uten problemer) Når jeg stopper bilen igjen kan den godt stå i et par timer. Jeg kan starte den lett igjen og kjøre som vanlig. Om den står lenge (kanskje 1 dag) så kommer akkurat det samme problemet igjen. Dette problemet oppstår hver eneste gang jeg skal kjøre om vinteren, det er aldri et unntak. Problemet virker uavhengig av turtall, giring, clutching, bremsing. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samboeren er veldig lei av problembilen og vil kvitte seg med den snarest om jeg ikke fikser problemet. Jeg vil ikke selge bilen, men vil heller ikke bruke flere tusen på den i tilfelle jeg ikke greier å fikse problemet. Jeg er student, så å kjøpe en nye bil er ganske uaktuelt, samtidig som jeg trenger bil. Jeg vil helst kjøpe brukte deler så godt det lar seg gjøre. Mine bilmotorferdigheter er begrenset. Jeg vet ikke hvor de forskjellige delene sitter, men jeg tror jeg skal greie å skifte ut de fleste deler selv om jeg får forklart hvordan, da jeg er rimelig praktisk annlagt og kan mekke noe. Men kan som sagt lite om bil. Hadde satt stor pris på om noen kan hjelpe meg Stian
  15. Bilen er en 100HK bensin 1999 mod som har gått ca 270 000 km. Problemet startet med små "feiltenninger" eller fusking. Jeg tenkte først det kunne være kondens i bensinen da jeg først merket det etter å ha fylt tanken full etter at den hadde vært nesten tom. Tenkte at påfylling hadde virvlet opp litt i tanken. Jeg hadde på kondensfjerner, men det hjalp ikke. Etterhvert ble fuskingen mere tydelig, og tidvis som et større "nøkk". Feilen er ikke konstant, og noen ganger på småturer ikke merkbart i det hele tatt. Jeg har sjekket plugger, de var ok. Ingen feilindikering/ feillamper lyser. I det siste er det tidvis vibrasjoner i bilen ved pådrag (70km/t 4. gir). Vet ikke om det er sammenheng?
  16. Hei. Må bytte innsugsbelgen på 230'n min, nesten helt sikker på at det er et hull i den. Fusker litt, og dør av ved fullt pådrag. Og dårlig motoreffekt. har funnet ut at spjeldet under luftfilterboksen går litt tregt. Om jeg hjelper det litt ned samtidig som jeg gasser virker den som den skal. Er det noen som kan forklare meg/ har en guide på hvordan jeg bytter denne belgen? Mvh Christian.
  17. Har et problem med kjæresten sin Audi A4 2001 mod. Da vi starter bilen fusker den en del , og gjerne til den kveles selv. Om du ikke gir gass med en gang du starter kan den stå å kveles å kveles i evigheter. Når du har fått den igang og kjørt litt så stopper fuskingen helt til du kommer ned 1-2 gir igjen, da begynner den og fusker igjen. Det samme problemet er også når bilen er blitt varm, og da begynner den å fusker på ny. Det virker også som at motoren også dør litt, da du til tider må trå full gass for å få noe akselerasjon. Veldig irriterende! Så håper dere der ute kan ha noen vettige ideer/svar og gi på dette :)
  18. Hei, Har en 2002 mod Golf 1,6 Highline, bilen nærmer seg 94.000km. Og i det siste sliter den med å starte innimellom. Når jeg vrir om nøkkelen så skjer det ingenting på siste knepp der bilen skal starte. Alt av lys og utstyr i bilen slås på som normalt, det bare skjer ingenting på siste vridning. Noen ganger funker bilen helt fint uten problemer, andre ganger så vil den ikke starte. Trodde dette kom av gåent bakstykke på tenninga, men det ble ingen bedring etter bytte. Har også lagt merke til at de gangene den starter normalt, og jeg har kjørt en stund så fusker den litt. Og da starter bilen ikke etter at jeg slår den av. Noen forslag til hva som er galt med bilen???
  19. har en 94 c220 AUT. som fusker no i d grønne hel.. når jeg står i ro i (D). men vis jeg girer i (N) så går motoren fint. motor fusker av og til når jeg kjører å. bilen klarer så vidt å komme seg opp bakker. har byttet plugger, olje, tennkabler, LMM, lamda, bensinfilter, hatt av toppen og renoverte dn, ny toppakkning. hatt bilen inne på mercedes verksted og tatt en diagnosetest. der var d ingen feil å finne. noen som har anelse hva dette kan være??
  20. hei! har en golf vr6 2,8 som har begynt å fuske. den veksler mellom å gå normalt å fuske når den er på veien.. har prøvd å koble ut lmm uten hell.. altså ingen forskjell. noen som har noen forslag til løsning? takker for svar!:)
  21. Heisann! Har et problem med min VW Passat 1998 1.6. Hadde tidligere et problem med at den fusket, men det er ikke et problem lengre. Nå dør bilen når den blir varm, ca 70-90 grader. Når bilen har dødd så går det ikke an å starte den igjen. Bilen har gnist. Den har bensin. Den sender bensin i returslangen. Den har luft. :angry: Hva kan dette skyldes? Følgende er gjort: 1. Byttet plugger 2. Byttet pluggledninger 3. Byttet luftmengdemåler 4. Byttet luftfilter 5. Byttet bensinfilter 7. Byttet coil/fordelerlokk 8. Byttet reléer. Husker ikke om det er mer, vet bare at det har kosta FLESK.
  22. Hei! Passat 3b 2000mod 1.8 Bensin Både jeg og verksted (ikke merke verksted) begynner å bli rådville nå, og jeg trenger noen innspill... Skal prøve å være kortfattet men utfylle steg for steg her: (Ingen lamper i dash lyser eller blinker...) Bilen begynte å fuske for meg ved turtallsïøkning forrige Fredag (21.09) Gikk noenlunde greit på tomgang. Hadde av de to forerste leddene til luftinntaket(ikke selve luftfilterhuset) under en kjøretur på 3mil da jeg hadde byttet hovedlampe og skulle lysjustere. Går vel utifra dette ikke har noe betydning. Ble så montert igjen. Kjørte noen turer med dette problemet i helgen, ikke mere enn 2mil pr vei. Ved turtallsøkning så mistet jeg motorkraft, og fusket noe mere, fant ut at ved "rusing" av motor, kom jeg ikke over 4,5-5 tusen omdreininger, og sperret der... Uansett om det var sletter eller motbakker var problemet det samme... alt kunne plutselig fungere normalt, men var like fort tilbake med alle symptomer. (visste allerede fra en symptom avlesning at lambda hadde en feilkode fra tidligere) Hadde på en slump med kondensfjerner, men så ikke ut til å ha noe effekt. Kjørte bilen til verksted på Mandagen, kjørte feildiagnose og fikk opp fire feil, deriblandt lambda. En annen feil hadde med Luftmassemåler retning mot motor visstnok (jeg har ikke peiling på feilkoder) Og to andre han ikke skjønte. Slettet kodene, for å se hva som kom opp igjen, og de to nevnt her kom frem igjen. Det som da var absurd, var at bilen fusket noe sykt mye mere, og fikk den så vidt bakover og fremover, og begynte å små smelle og kveles. Bilen stoppet flere ganger, og var tilslutt ikke noe mere å gjøre med. Føles nesten som om bilen "druknet" i bensin, uten å være sikker på dette, men stinket bra med bensin når vi prøvde å fyre den, og når den gikk noen sekunder på tomgang.. Status Tirsdag, verksted sjekket over luftslanger div, ingen synlige lekkasjer/falsk luft og gudenehvet hva de ikke sjekket.. Ingen bedring.. Status Onsdag, Byttet lambda, plugger og Bensinfilter. Ingen bedring, men feilkode lambda borte. Status Torsdag, byttet Luftmassemåler, men ingen bedring.. Har ikke fått feilsøkt nye koder da Verksted ikke kan før i morgen (Fredag). Har søkt endel rundt på forum, noen nevner tilogmed sikringer og rele... Men jeg forstår snart ikke hva dette kan være. Hva med bensinpumpa? Hvis den streiker, burde jeg vel strengt tatt ikke fått kjørt og holdt på som jeg har gjort noen dager? Hva med kondensfjerneren, kan denne ha en rolle oppi dette? All hjelp mottas med takk :)) Mvh John.
  23. Hei Er det noen som vet hvor man kan skaffe billige deler til fesk V40, enn de prisene som er i Norge?? Evt en internett side i utlandet??
  24. har problemer med at merca fusker, det er som om den ikke f�r bensin, og kutter all motor kraft. dette skjer n�rr jeg kj�rer opp bakker, eller n�r bilen f�r motstand, menn n�r bilen g�r p� choke s� fusker den ikke. den g�r fint p� tomgang det er jo veldig surt siden det har blitt f�re for sommer hjula :) det er den 150 hk bensin inspr�ytnings motoren det er snakk om! skal det ikke g� ann � kj�re diagnose p� disse? det s�m er byttet er: alle reele, plugger og ledninger, lambasonden, coilene, LMM, ledningsnette til motoren, styreenheten, spjeldet, vakumslangene, bensin filter og begge bensin pumpene, inspr�ytningen og dysene, har sprutet start gass i motorrom f�r � sjekke falskluft noen gode tips hadde vert supert! :)
  25. Hei. Jeg har en audi tt 99 model. For 4 mnd sider byttet jeg lamdasonde, plugger og andre diverse ting. Motoren fusker nå hele tia, og på tomgang rister hele motoren. Jeg har hatt den hos 4 forskjellige verksteder, ingen har klart å fikse feilen. Audi mente det var coil, byttet 2 coil uten løsning. Har byttet luftmengdemåler, ny luftfilter, plugger er nylig bytta. Noen her som har hatt samme problem før, eller kan forstå seg på problemet? Setter stor pris på all slags hjelp.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy