Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'fjusker'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 14 results

  1. Bilen nykker veldig rundt 2000 omdreininger, men det er kun når jeg skal holde jevn fart. Alt er bare velstand når jeg akselererer eller bare så vidt har foten på gassen. Dette har blitt gradvis verre, men har ingen peiling på hva det kan være. Tar gjerne i mot tips:)
  2. Hei, nå er det slik at jeg har en volvo her som tuller seg på en merkelig vis. bilen ble hentet med lekkasje mellom manifoil og motor, den ble kjørt fra østlandet og til vestlandet uten noen problemer. den ble brukt noen korte turer hjemme for å "holde den i bevegelse" etter par turer merket jeg at bilen plutselig begynte å fjuske når jeg kjørte sakte i 2 gir med lite gassbruk. jeg kom hjem og sjekket atf i gasser, det var veldig lite, jeg fylte på og parkerte bilen. neste dag var alt borte. jeg fant ut at o-ringen for justeringsskrue i gasseren hadde blitt ødelagt, jeg tok ut stempelet. etterhvert fikk tak i annen tilsvarende gasser med samme stempel med ok o-ring her om dagen puttet jeg den inn og startet, den startet lett men fjusket på tomgang etterhvert ble den bedre og jeg tok en tur. først fjusket den ganske mye men ble bedre nå jeg ga gass og kjørte på høy turtall bare for å oppdage at den fjusket like mye på lav turtall og lite gass. sjekket plugger som så ganske hvite ut , justerte opp nålen slik at den fikk mer bensin men likevel gikk den dårlig på tomgang, fjusket og man kunne høre godt at den ikke gikk fint. den kunne gå fint men plutselig nesten stoppe for å så ta seg opp igjen til ok nivå. forgasser som står i bilen: Stromberg 175 CD, den med svart topp. så hva har jeg tenkt: - at atf oljen kunne ha rent inn i ventilene og laget sot/dritt som ligger og sperrer for normal drift - at atf oljen hadde rent langs nålen og inn i bensin-kammer nederst i gasseren og ligger der og lager trøbbel(skulle trodd at oljen hadde blitt dradd opp med bensin og bare blitt forbrent i motoren) - at eksos-lekkasjen ved manifoil har plutselig begynt å lage problemer(som sagt har bilen fungert helt fint inntil jeg oppdaget atf-olje lekkasje) her trenger jeg råd hvor jeg skal begynne å feilsøke Alle forslag mottas med takk, ønsker å kunne få denne på veien før vinteren slår til :) jeg har ikke noe overhalingssett til gasser men kun en tilsvarende men ganske gammel gasser. (har kjøpt styrepinner til manifoil/topp som skal skiftes ut pga dårlige gjenger.) bildet til info, den jeg har er veldig lik
  3. Hei Har en caddy 1,4 bensin, 2006 modell. Bilen starter fint, og sviver fint til den blir varm. Da beggyner den å fjuske å "nappe". Å til slutt vil den ikke svive mer. Når den blir kald, starter den fint igjen. Har hat bilen på 2 verksted, innkludert møller bil. Ingen finner ut hva probleme er. Noen som vett hva problemet er ??
  4. Hei har problemer med min audi,den kutter under kjøring .ikke no feilmld!!hatt den på verksted skjekket lambadasonder,gassspjeld,bensinfilter er skiftet.men hjelper ikke:(Den oppfører seg som en kenguru under kjøring.Noen her med noen gode råd....
  5. hei. Har hatt feil med min passat 1.8 t 98 modell fra dag 1. bilen har hvert chippet før, og da jeg kjøpte den var det montert åpent luftfilter, åpen dump, n75 ventil var fjernet og veivhusventilasjonen var koblet fra insuget. så den hadde 02 i laddetrykk:well: kjøpte den og da skulle jeg chippe den hos bsr, di monterte chippen men bilen bare harket. bytter luftmengdemåler,plugger og n75 og da gikk den som den skulle noen dager. så begynte den å hakke ved pådrag, nestn som den ikke fikk bensin eller bare gikk på 3 sylindre! byttet coiler og liten forsjell. Byttet bensinfilter som var fullt av dritt.. fant etter hvert ut at hvis jeg tørket av pluggene så går den forhondsvis normalt, dvs 1,2 bar i laddetrykk en uke eller to åsså er det påan igjenn:wonder: med en gang den ladder ca 06-07 bar så bynner den. går åsså litt ujamt på tomgang. pluggene er hvite så da går den vell for magert? virker som di soter litt:s kan være verdt å nevne at katalysator er fjernet og at det er litt frieksos før lamdasonden? begyner av å bli lei av amatør skruingen min så trenger alt av hjelp jeg kan få:helpme:
  6. Hei Har en A4 1.8t 1996. Den har nå mer eller mindre sluttet å kjøle, sirkulerer ikke og temperaturen stiger da høyt om jeg ikke kjører rolig og lar den hvile. Regnet egentlig med det var pumpa som var gåen men så fant jeg en løs plugg, og lurer da på om den kanskje kan være årsaken. Legger ved to bilder som viser hvor pluggen er. Håper noen vet hva den er til og hvor den skal være, eventuelt kan sjekke det. Har også et problem ved at bilen tikker ganske mye ved tomgang, fjusker litt ved pådrag også men det er en stund siden jeg har lagt merke til nå. Noen som vet noe om det så setter jeg stor pris på all hjelp!
  7. plutseleg ein dag eg skulle køyre ein tur med a4en min merka eg med ein gang at bilen ikkje var som den skal. dette er då ein 98 mod a4 avant 1.8 T.. bilen er chippet, FMIC,3" testpipe, n75j valve, k/n filter, forge hybrid valve. normalt ladetrykk etter chipp 1.1 bar. den dagen ladet berre bilen 0.2. sjekka feilkoder. da fekk eg opp: # Activatet Charcoal Filter ( EVAP) system solenoid valve 1 (n80) Short circuit to earth. # Solenoid valve for boost pressure controll n75. # Air mass flow sensor , signal to low # oxygen sensor ( lamda ) heating circuit malufication Alle desse komponentene er sammla samme kabelstrømpe som går inn til hjernen. har sett etter kabel brudd men har ikkje lykkast med det. kan det vere noko med jordingspunkt i motorrom?? har nokon vert borti dette før? -Terje
  8. Hjelp! Bilen nykker å virker som den får for lite tenning eller bensin mellom 2000-4500 rpm. Ved 4500 kommer den som en eksplosjon og virker som alt er ok. Har nå byttet tennplugger, luftfilter, tennkabler, bensinfilter, fordelerlokk og rotor. Men til ingen nytte desverre. Har sjekket di 2 trådene i LMM, å dem ser visuelt fine ut. Hvis jeg kobler ut LMM når bilen er i gang synker tomgangen med ca200 rpm og jeg klarer ikke få mer enn 2500-3000 rpm. Kobler jeg i igjen når bilen er i gang, stopper den, Men starter igjen når jeg vrir om nøkkelen. Har ingen problemer med å starte den, verken varm eller kald. Den går litt ujevnt på tomgang. Håper noen kan komme med tips :)
  9. I dag måres skulle jeg starte golfen å den var helt dø ikke liv i det helle tatt har nå dratt den i gang etter bil å går når den blir drat å du får så vidt jidd gass før den dør me en gang vi koblet av slepetauet å skulle kjøre den dødde den.. å den fjusken noe helt jævlig når vi dro den:( hva kan vøre galt? har sjekket fordelerlokke det var fint.
  10. Hallo, jeg har oppdaget noe rart på pendler octavian min. Jeg hadde ment å prøve en powerboks for å få litt mer enn 110 kjedelige disel hester. Så jeg satte i en turbotrykks måler for å se hvor mye den lada, da viste det seg at den lader jo 1,4- 1,6 ved fult pådrag, og etter 3-6sekunder så dabber turbotrykket til 0.4- 0,7... Derfor lurer jeg på om noen andre har turbotrktsmåler på en Original 110hk bil?? Skal ikke være så høyt trykk? Jeg syns bilen drar litt dårligere enn før, også holder den igjen ved 3000omdreininger. Dama syns bilen går like ''bra''/ dårlig som den alltid har gjort men jeg syns den har dabba av litt.. Vi har byttet luftmengde måler for 1år siden og den virker enda. Disel filteret er også byttet ved jevne mellomrom. Prøvd noen runder med dyserens men ingen forandring. Tips og Triks?
  11. Hei! Har en Audi 1,8T -99 AEB chippet. Bilen går som ei kula når den er kald, men etter ett par kilometer sperrer den ved pådrag. Virker som om dette skjer når turboen begynne å ladde. Ikke noe problem å dra den helt ut på turtall, men da må man være forsiktig å ikke gi for mye gass. Noen som har noen forslag på hva dette kan være?? På forhånd takk
  12. Har ikke trekk-kraft, lugger/fjusker ved jevn gass og "kveles/dauer" ved påkjenning! Kan ruses opp og slures litt, men så dauer den av! Klarer ikke å komme opp bakker engang.... 1,8 Bensin, 16 vent. Er litt krise, noen som vet?? :biker Takker for svar! ;)
  13. hei har en passat 1.8 bensin insprøytning heter vell k-jet? vis jeg ikke tar feil, har problemer med at den starter å fjuske/rykke da jeg kjører tilslutt stopper den helt... da må jeg skru av tenningaå vente noen sekunder så skru den på igjen får å få start. da jeg kjører å den starter å fjuske kan jeg bare ta tenninga av og på så stopper den å fjuske.. men så starter den å fjuske igjen etterlitt.. har bytta tennplugg ledninger å tennplugger har sjekket at bensinpumpa altid går så det skal ikke være problemet... noen som veit hva det kan være? det blir bare værre å værre :P noen som har noen forslag til hva det kan være? har en dele bil med samme motor så har deler jeg kan bytte vis det er noe dere tror kan være galt. litt rotete forklart men :P mvh håvard
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.