Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'motor'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 194 results

  1. Det er en ulyd i motoren men vet ikke helt hva som er årsaken! Trenger hjelp med å finne ut av det! Lytt å fortell gjerne hva du tror det er! (Er ikke registerkjedet, byttet det nylig) Info: BMW 1-serie 118d n47 motor 2007 modell FullSizeRender.mov
  2. Hei, Har en Volvo V50 1,6D 2005 modell som humper å går, men har i en god stund opplevd "tikkelyder" fra omkring motor. Opplever det ikke som ventiler eller løse dyser. Lyden er ikke konstant, men kommer og går litt...enkelte ganger hører jeg det godt når jeg kommer inn mot kryss/rundkjøringer og når jeg parkerer, når turtallet avtar. Eller merker jeg ingen ting på bilen driftsmessig, starter og går nokså godt. Noen som er kjent med dette problemet? og kanskje har funnet løsningen?:)
  3. Hei, jeg kjøpte en Volvo v50 2010 modell, 1,6 diesel for akkurat 14 dager siden. Første uke kjørte jeg den ca. 250+ kilometer, hovedsaklig turer på 60km pluss. Ingen tegn på problemer, ingen varsellamper, ingen ulyder eller nedsatt motorkraft. Deretter parkerte jeg den og reiste en uke på ferie. Når jeg kom hjem startet jeg bilen uten problemer, satte den i revers for å rygge ned oppkjørselen. Mer eller mindre umiddelbart, ca. 5 sekunder, etter at jeg startet bilen kutter motoren ut. Jeg trodde kanskje jeg hadde klart å kvele den, men nå vil den ikke starte. Den går på starteren, men skjer ikke mer enn det. El er i orden da all elektronikk virker, har over halv tank med drivstoff. Noen tips? Gått ca. 180 000km.
  4. Hei jeg er 17 år har en Nissan Primera GT 2.0 P10 Jeg sliter med når jeg starter bilen og la den gå i sånn 15sekunder så begynner motoren og fjuske litt. Det kommer også rar lyd ut av eksosen. Når jeg prøver og gi litt gass så er det nesten som en boble lyd og det er jeg ikke vandt til. Den går også veldig dårlig. Normalt har den 150 HP men når jeg prøvde den nå så var det som om den hadde 50hp. Jeg har sjekket puggene og der lå det vann. Jeg tok bort vannet og tørket av pluggene også. Tror kanskje det kom noe vann nedi motoren oppå stemplene. Håper På Hjelp :) Det kom også etter jeg vasket motor rommet!
  5. nimioht

    Girspak problem

    Hei har en 2003 passat 1.9 tdi 101hk AVB motor. Jeg skulle installere ny girshifter inne i kupeen å da er det 2 stk "alignment" greier som kan skrues på forskjellige steder så girspaken står anderledes. Noen som har greie på åssen denne skal stå ? Har ikke rørt noe rundt girboksen bare inne i bilen . Mvh lasse
  6. Hei Bimmers! Bakgrunn: Motoren på min BWM 525 2012 modell har havarert i følge Bavaria etter at den plutselig stoppet på E6 og ble tauet inn. Den hadde bare kjørt 110.000 kilometer. Litt usikker på årsaken, men om forsikringen ikke dekker motorskade er jeg interessert i å sette inn en ny motor, men mulig oppgradere samtidig. Spørsmål: Hvilke motorer kan jeg sette inn i en 525 2012 modell? Kun samme motor, eller kan jeg "like enkelt" sette inn en 530, eller 535 motor?
  7. ToreAndré

    Bygge om Omega B2

    Hei folkens! Har en '01 Omega B for hånden, og lurer på om det er mulig å bytte motor fra 2.2 til 2.5 i denne uten å gjøre noen voldsomme endringer. Det er snakk om bytte av komplett motor, inkl. ledningsnett. Står i en 2.2, med gåen motor, og ønsker å flekke inn en 2.5 når jeg først bytter. Står manuellkasse på bilen. Passer dette over ens? Er det noen Opelkyndige som er verdt å kontakte? Tore
  8. Hallo alle sammen :-)God Jul.Jeg har en Audi a4 1,8T b5 som har gått 180000km nå.I dag tidlig når jeg skulle til jobben så satte jeg meg inn i bilen og startet den.Motoren startet med en gang men den slo seg av igjen etter 1 sekund.Dette gjorde jeg 5-6 ganger og den startet og stoppet igjen etter 1 sekund.Jeg la merke til att motorlampa lyste så jeg gikk for å sjekke Oljenivå.Når jeg dro opp pinnen så var det ingen Olje på pinnen i det hele tatt.Dobbeltsjekka det.SÅ da fylte jeg på litt olje,ca 1 halvliter og satte meg inn for å prøve igjen.Da slokket motorlampa og motoren startet med en gang og gikk fint ???Og det blir litt rarere her.Jeg lot motoren stå å gå littegran før jeg satte den ifra meg og dro på jobb.Når jeg sjekka olja da jeg kom hjem så sto oljenivået på peilepinnen på akkurat full,på streken ????? Hæææ ?Og motoren startet og gikk fint som den skal.Er det noen som har opplevd noe lignende ?Den gikk ifra tom til full på en halvliter Olje??Jeg har drivi mye med biler men dette var nytt for meg.Tenkte på startsperra men alt ordnet seg når jeg fylte på litt olje.Jeg var ute og kjørte med bilen i går og den gikk pent og rolig,slik den skal.Motoren er ikke trimmet.Håper noen der ute kan hjelpe en stakkar med bilen før Jul :- )Takker for alle løsninger/svar som måtte komme inn her.
  9. Skulle kjøre hjem fra jobb i min Mazda 3 i går kveld. Rullet på en flat strekke i 80 med cruisekontrollen aktivert. Plutselig deaktiveres cruisekontrollen, og flere gule varsellamper dukker opp. - Feil i motorsystem, feil ved DSC(stabilitetskontroll), feil ved TPMS(dekktrykk), SCBS(brake-support). Manuell giring var ikke lenger mulig (er automat), og den gikk nå på et mye høyere turtall (4.). Giringen ble «rykkete». Har skjedd lignende en gang før i vinter. Da skrudde jeg av motoren, og når jeg startet den igjen 30 sek senere, var det tilbake til normal. (Den var på full service og sjekk i ettertid.) Et døgn senere, i dag, og feilmeldingene er der fortsatt. Jeg er langt i fra noen mekaniker, eneste jeg vet er at bilen snart kunne trengt et oljeskift på motor igjen. Vet at rykking og vanskeligheter med å skifte gir kan være symptomer på giroljeskift, men vil da alle de andre feilmeldingene dukke opp? Om noen har en anelse om hva feilen kan være, mottas det med et stort takk. 2.2 D 2015, hatt den i litt over 2 år og kun gått 45000.
  10. Hei! Jeg lurer på om noen vet hvilket moment som skal brukes når jeg skal skru fast toppdekselet på en 2001mod laguna 2 1.6 16v?
  11. Heisann! Jeg fikk bilen EU-godkjent på fredag. Ute og kjørte både da og på lørdag og alt var fryd og gammen. På søndag derimot snudde lykken. Jeg skulle ut en liten tur men kom ikke lange biten før motoren begynte å fuske, det kom en skrikelyd fra motoren og motorlampa begynte å lyse. Fikk dratt bilen hjem og fikk noen til å se på det samme kveld. Kjørte diagnose om da viste tenningsfeil. Så jeg skrudde ut pluggene for å se og da var en av fire plugger tørr. Det som vi og så da var at det lå masse gugge av olje og vann rundt pluggene. Pluggene satt heller ikke godt, hadde jeg kommet til så kunne jeg nok skrudd de løst med fingrene. Så det vi finner ut da er å ta av toppdekselet for å se hvordan det ser ut der. Men alt ser tilsynelatende bra ut. Så jeg skal få på ny pakning og har kjøpt nye tennplugger for å se om det kan hjelpe litt. Det skal sies at verkstedet som tok kontrollen fylte på olje (uten å si ifra til meg) og fylte da tre liter. Bilen har ikke gitt noen form for beskjed om at det var lite olje. Nå er olja nesten så den er over max, og det er jo da litt olje i motoren. Jeg tok en motorvask på lørdag, men var forsiktig med å spyle, og sjekket alle kontakter for fuktighet men alle var helt tørre. Men det som da er rart er den skrikelyden som kom samtidig. Registerreima er fin. Bilen har aldri gjort noe lignende før. Den har aldri vært tungstartet og var ikke det på søndag heller. Kan vel nevne at det er en 2001mod. 1.6 16v Noen som har vært borti lignende eller har noen tips/råd?
  12. Problemene begynte med at viskerarmene var løse. Viskermotor kutta ut og jeg tok ut endel sikringer for å se om noen var gått. Viskerne foran vil ikke starte men det som er værre er at motoren dra rundt og starter, for så å dø etter 1-2 sekunder. I tillegg lyser lampa for rattet og ESP. Noen som har peiling på hva som kan være galt.
  13. Har en Subaru legacy 99 2.0L automat og har nylig byttet luftfilter, drivstoffilter og tennplugger. Nå har det seg slik at når bilen er helt kald må den startes rundt om kring 4-6 ganger første gang før den starter. Etter bilen er varm kanskje 1 eller 2. Når bilen er kald "kveles" motoren når gassen tråkkes inn over et vist punkt, over det punktet mister motoren all kraft turtallet stagnerer, og hvis gassen holdes inne på dette punktet i ca. 5 sekunder begynner turtallet veldig sakte og gå opp så fremst at den har fart nok til og ikke kveles. Har også nylig rengjort gasspjeldet. Når bilen har blitt tyynt med høyt turtall og motoren ordentlig varm kjører bilen som aldri før. Og hvis motoren er varm skjer det samme som når den er kald når etter at man fyller på drivstoff. Noen ideer på hva som kan være galt og eventuelt hva som må gjøres
  14. Hei! Har nettop kjøpt meg en Transporter 2005 modell. Motoren høres aldeles ikke bra ut. Legger ved link til video med lyd av problemet. https://youtu.be/YCdCfHOnHHM På forhånd takk!
  15. Hei! Jeg kan nærmest ingenting om bil og var så uheldig at min wv transporter fra 2007 begynte å brenne i Italia. Verkstedet her utsetter jobben de har fått og jeg har ganske lite tillit til dem. Derfor ønsker jeg å vite hva noen andre syns eller høre om noen har hatt lignende opplevelser. Jeg hadde kjørt bilen i en drøy time i ganske bratt terreng, det luktet litt svidd, jeg stoppet bilen med motoren i gang, da jeg stoppet kom det voldsomt med røyk opp av panseret. Fortsatt ingen varsellamper og motoren gikk fortsatt. Jeg så at det var flammer under bilen, som utelukkende kom fra et panel som halveis hang ned fra motoren å traff bakken. Jeg slukka flammene med pulveraparat. Motoren gikk fortsatt og ingen varsellamper. Skrudde av bilen etter dette å ringte naf som kom med bergningsbil. Har noen noe greie på hva som kan ha skjedd? Og vil det ha påført stor skade? Jeg kan ikke se noen andre voldsomme feil under motoren der flammene traff annet enn sot. Panelet som var i flammer falt helt av og er ødelagt, men det er kanskje ikke så viktig? Takk for hjelp!! :)
  16. Hei Min D-max 2013 har gått såvidt over 80.000 km og den jager litt når jeg kjører i marsfart, det merkes ikke når jeg akselerere eller hvis jeg gearer ned til et lavere gir og motoren har noe høyere turtall. Ingen lamper som lyser eller noe annet feilsignal. Kanskje det finnes brukere som har opplevd det samme eller moderator/administrator som har et tips? DHM
  17. Hei dere, Min avensis 2,0l 4-d4 (116hk) stopper på lave turtall. Typisk ved innbremsning mot kryss el. Problemet oppstår kun sporadisk, men har inntrykk av at det nå skjer hyppigere enn tidligere. Dersom man kjapt drar på nøkkelen starter bilen igjen, men stopper ofte igjen dersom man ikke har mer enn ca. 1000 rpm. Er man ikke rask nok og bilen blir stående er det nesten umulig å få start. Det kan også nevnes at det kommer noe svart eksos ved gasspådrag. Bilen er en 04 mod og har gått ca. 350K uten større problemer. Dieselfilter har jeg prøvd å bytte uten at problemet forsvinner. Olje og oljefiler ble byttet for ca. to mnd siden. Er det noen som har noen forslag til hva problemet kan være?
  18. Subaru motorer, til pickuper igrunn.. Det er vel 5 stk, noen girkasser og annet småplukk :) legges ut for en kompis av min far. Han kan kontaktes på 97675843. :) Det selges kjapt da det haster og pris deretter. Det er ingen vits å bruke meg som «mellommann», da jeg også må bruke en mellommann. Ring han og snakk :) legger ved de to bildene jeg har.
  19. har en 2000 modell Audi A6 med defekt girkasse. Motoren er en 2.5 L v6 turbodiesel. Meste parten av fororinger på bilen er boss og velger derfor å selge motor og bosse bilen. Motoren er så og si helt ny(ca 35000km). Den ble satt inn i tyskland for noe år siden( papirer følger med). Bilen står i Bergensområdet og blir stående der i ca 4 uker til før den går til deponi. Om noen er intresert i motor eller andre deler evt. Opplysninger kan eg kontaktes på sms og tlf på 45262310
  20. Hei. Har hatt litt lugging i biln min under rolig akselerasjon, kjennes best i 1-2-3 gir og rundt 2500-3800 rpm.. ingenting under hard akselerasjon og går normalt på tomgang. Leste at pluggledninger kan ha sånne typer symtomer, men biln min har coila de blir vel ikke bare utslitt på den måte? bil har forøverig har ingen feilkoder noen ider til ka som kan være galt? Skoda Octavia 1,8T 2002 og gått 160k km
  21. Hjelp! Noen som vet hva dette er? Jeg blei litt skremt. IKKE særlig bilkyndig, men synes ikke det høres bra ut. Motoren på min V50 2008 1.6D startet plutselig å ule i dag, som en batteridrevet radiostyrt bil. Legger ved lydopptak fra inne i bilen, utenfor med panser lukket, og utenfor med panser åpent. Det uler uavhengig av om jeg kjører, opptaket er gjort mens bilen står i fri. Ulinga følger turtallet, høres bedre jo mer jeg gasser og er der hele tida. Supertakknemlig for tips, om noen her inne har peiling! Hilsen rådvill V50 1.6D inni bilen.m4a V50 1.6D Ute_panser lukket.m4a V50 1.6D Ute_panser åpent.m4a
  22. Hei, litt historikk først: Har en Honda CR-V 2007 Executive 2,2 diesel. Som kona var ute å kjørte, så begynte oljelampe å lyse. Jeg peilet oljen, og oljenivå var normalt. Jeg startet bilen, syntes jeg hørte en ulyd, så jeg stoppet den igjen. (etter ca 20 sek). Jeg bestilte bilberging og fikk bilen kjørt til nærmeste verksted. Der får jeg beskjed om at det er motorhavari. De har ikke åpnet noe, men prøvd å svive på veivaksel. Kamaksel har da ikke følgt etter sies det. De mener da at det har skjedd noe med registerkjede/kjede til oljepumpe som gjør ting har blitt ødelagt, og at det sikkert har slått skeivt ventilene også. Km stand 177 000. Bilen har fulgt serviceintervaller hele tiden i mitt eie. Jeg trenger noen råd. 1. Bør jeg koste på åpne for eksempel register for å eventuelt se hvor mye som er ødelagt? 2. Bilen har en motorkode som er: N22A2. Jeg søker etter brukte motorer på nett og finner ut at Honda Civic har en motor med samme kode. Noen som vet om denne passer rett inn i min CR-V? Bilen er for god til å vrakes. Så anten selger jeg den som den står, eller så koster jeg på å bytte motor... Takk for svar og innspill. Mvh Olav
  23. w12

    Audi

    Heisann. Har en audi w12. Har begynt å gå litt ugjevnt. Spes. På tomgang. Men funker perfekt under normal å litt hard kjøring. Noen kan vite hva som gjør det??
  24. Har en 2003 Passat B5G med ALZ motor dvs 1,6 liter bensin som har gått ca 275 000 km. Motoren bruker en god del for ikke si mye olje. Sylinder 1-3 har tydelig forbrent olje (Sorte grisete plugger) mens den bakerste er Ok. Motoren starter og går/drar som normalt. Mistenker slitte eller fastbrente oljefjærer på stemplene, men kan hende jeg er for optimistisk. ' Er det et generelt problem med disse motorene som arter seg som dette? Er interessert i informasjon om problemet slik at jeg kan avgjøre om jeg skal skrape motoren som utslitt eller om jeg kan skifte stempelringer, lager og ventiltetninger og dermed på enkel måte gi motoren et forlenget liv. Er det noen som kjenner disse motorene og kan uttale seg ?
  25. Hei, etter at oljeforbruket gikk i taket på min Avensis 110 hk 1CD-FTV motor, (300 000 km) dro jeg til et merkeverksted, full service + bytte av toppakkning. Pga mye oljesøl som mistenkte som lekasje fra topp. Fikk den tilbake med svar om at det var uvanlig høyt trykk i motor. Som presses ut av nye plasser ettersom trykket er farlig høyt. (Ikke målt verdi) Bunnpanne ble sjekker og sila var ren, oljefilter også byttet. I den forbinnelse har jeg lest litt rundt på nett med mistanke på oljepumpa og spesielt oljetrykksventil/oljetrykksregulator, som en grei å starte på feilsøking. Men finner ikke et sted hvor det står om den er plassert i selve pumpa, bunnpanne, oljefilteret eller kjøler. Er det noen her inne som har en erfaring og dele. Eller kunnskap hvor jeg finner denne? Fikk vel bekjed om at motoren er på veis ende av bilverksted, men har ikke lyst å gi opp på den enda. Takker for evt svar/erfaringer.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.