Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rar lyd'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
  • Diskusjonsforum Bil
    • Teknisk
    • Elektronikk
    • Bilpleie
    • Bilsport
    • Felg og dekk
    • Hobby, photoshop og spill
    • Juridisk
    • Lakk og Karosseri
    • Bobil og camping
    • Elbil
    • Veteranbil
    • Bilder og videoer av biler
    • Prosjektforum
    • Biltreff/aktiviteter
    • Annet bilrelatert
    • Off topic
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
  • Bilmerker
    • Sportsbiler
    • Amcar - amerikanske bilmerker
    • Audi
    • Alfa Romeo
    • BMW
    • Citroën
    • Daihatsu
    • Fiat
    • Ford
    • Honda
    • Lastebiler
    • Hyundai
    • Isuzu
    • Jaguar
    • Jeep
    • Kia
    • Lada
    • Land Rover
    • Lancia
    • Lexus
    • Mazda
    • Mercedes
    • Mini
    • Nissan
    • Opel
    • Peugeot
    • Porsche
    • Renault
    • Saab
    • Seat
    • Skoda
    • Subaru
    • Suzuki
    • Tesla
    • Toyota
    • VW
    • Volvo
    • Øvrige bilmerker
    • Mitsubishi
  • Kjøp og Salg

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Skype


Yahoo


ICQ


Website URL


MSN


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 3 results

  1. Jeg har en Renault Laguna 2003 modell Bensin. Gått 186476 km I det siste har bilen min begynt å tikke, usikker på om det er ventilene som må byttes. Toppakningen er fin, det er ingen tegn til lekkasje fra ventilene. Men har noe oljelekkasje. Jeg legger ut en liten video så det et enklere for folk om de vet vet hva som er problemet. Men hadde også vært fint med en guide hvordan dette kan fikses? Høres ut som en Dieselmotor. https://files.fm/u/9e6wfjhmb
  2. hei, på golfen min har varsellampe om feil på avgassystemet begynt å lyse. Når motoren slås av fortsetter det en rar blåselyd en liten stund etterpå fra panseret (hørtes først ut som om ventilasjonssystemet ikke hadde slått seg av). Erdet noen som vet hva det kan skyldes?
  3. Heisann alle sammen. Jeg har en Nissan 200sx 92mod og for noen dager siden mens jeg kjørte fikk jeg plutselig en ganske rar lyd fra Turboen min når ladetrykket passerer ca -0,3 bar og blir bare høyere og mere intens jo høyere trykket og turtallet stiger samt. Jeg sjekket dette og fant at dump ventila hadde sklidd litt ned fra slangeklemmen, jeg satte den riktig på plass og strammet, lyden forsvant ei lita stund så kom den tilbake. Jeg har strammet og sjekket alle slanger og klemmer og strammet for og vær sikker men tilingen nytte :( Lyden høres ut som at turboen skraper borti noe når eg drar bilen, og rundt 4000rmp da turboen slår skikkelig inn, får jeg en intens og høy lyd som er litt vanskelig og forklare, men noe som skraper, metal mot metal eller noe i den dur. Har lest litt rundt og skal sjekke inn/ut slange for slark samt pakninger. Har et opptak av da jeg kjører, du hører lyden litt dårlig men når turboen slår inn hører du et plutselig høyt kvin lignende lyd. Opptaket er gjort med mobil så spill av i VLC :D http://cid-91cafd1d31d2fba1.office.live.com/self.aspx/public/Tale0004.amr jeg har sett litt på turboen og tok av innsug slangen og kjente med fingrene inni tuboen ved bladene og kjente eg tynt lag med olje lignede substans med utrolig små harde partikler i. prøvde og snurre rundt bladene med fingeren og da hørte jeg ikke noe skrapelyd eller noen ting, den snurret fint rundt uten problemer. Ellers så kjente jeg etter slark i innsug slangen fra luftfilteret, og på innsiden var det en tynt tynt tynt lag me noe olje lignene substans som var kjempe glatt inni slangen men her var det ikke noe små harde pertikler inni. Når det er sagt så når det reiner ute og jeg kjører i en dam forsvinner lyden helt i noen sekunder, alt ifra 5-20 sek så er den på plass igjen, tror at den kommer tilbake da vannet har fordampet. Aner ikke hva dette kan være.. Jeg har heller ikke noe Blå eller hvit røyk ut av potta mi som er et tegn på at turboen er gåen, verken ved varm eller kald motor. Jeg har en T28 tubro. Noen som har noen ideer på hva dette kan være? Takker for svar :)
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy