Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Hei, har litt rust i planet på min king cab 2005 modell. Spesielt over hjulbuene. Noen som har noen tips til billig og god løsning? Har owatrol liggende, mulig å pusse ned og gå over med det etterpå?
 4. Hei jeg har nå byttet tettingene på dysene da 3 var sprukket. Og np skal jeg til og justere dem og lurer på hvordan folk får snurret motoren enkelt? Er en 2.5 axd med automat Mvh olav
 5. Last week
 6. Veit noe hvor pdc modulen sitter på en BMW f11 2013 mod? Ser at gs mener den skal sitte bakk hanske rommet og koed sier bakk? Har demontert litt men finner den faen meg ikke
 7. Tesla model 3 er vel et noenlunde godt kjøp økonomisk, og veldig bra rekkevidde. Er litt i tvil om hvordan det er med tilgjengelighet av evt. reparasjoner og reservedeler.
 8. Hei! Jeg skal kjøpe meg ny bil og ønsker å være mest mulig økonomisk både vdr innkjøp av bil og utgifter til kjøringen. Jeg kjører veldig mye. Ca 20 000 km i året… ser for meg å ha bilen i ca 5 år. (Men bare fordi jeg hører folk snakker om at fem år er fornuftig perspektiv, jeg har egentlig ingen aning hehe). Har mulighet til å kjøpe elbil da jeg har lademuligheter hjemme, men i så fall tror jeg jeg ønsker jeg en med litt lenger rekkevidde for å minimere «ladestress». Hvilken bil vil være økonomisk mest fornuftig for mitt bruk? Hva ville du selv ha kjøpt i min situasjon? (Har forresten testkjørt tesla model 3 og liker den veldig godt, men jeg regner med det ikke kan forsvares økonomisk å kjøpe den?) Er helt håpløs på utregning og har ingen å spørre rundt meg, derfor jeg spør her :) beklager om spørsmålet er idiotisk Blir veldig takknemlig for svar!
 9. Du kan avvike maks 15mm totalt fra det som står oppført i vognkortet, altså inntil 7,5mm på hver side.
 10. står at innpress på T6 er 51. Når jeg sjekker forskjellige dekk selgere så står det ET 38 for.eks. Er dette godkjent og evt blir det bra. Med foreks 245/40-19
 11. hei, blinklyset i venstre speil har streiket . så med det tengte jeg og se om det var noen finere speil som kanskje passer? om eventuelt rs6 speil hadde passet? om ikke bytter jeg bare selve lyset. bilen har som sagt blinklys og lane assist interigert i speielen om det er noen finere som passer , send gjerne link! :)
 12. Det er ingen krise å kjøre med i noen dager. Må leses ut feilkoder på systemet. Ofte er det snakk om en sensorfeil for eksempel.
 13. Er ofte sånn at delene passer til alle modeller utenom de spesielle typene som da en S utgave. Det letteste er nok å demontere gasspedalen og finne delenummeret på den, så det kan søkes opp og du får tak i riktig del med en gang.
 14. Kan være litt vann i motor som fryser. Og så vil varme få løsne og kjøre motoren. Svakt batteri skal ikke ha noe å si så lenge bilen sviver Tention er jo at den ikke får løs calipper. Voltage og alt er nokk relatert til at alt sitter frosset fast. Derfor mye hard bremsing også av og til kan løsne calipper når bilen står i ro Ok da er dette ganske greit nå men skal prøve få sett på bak caliper senere. mer update senere. Update 26.01: Fra Møller Parkeringsbrems; Det er ikke vanlig at disse fryser fast. Her kan det høres ut som at det er feil/fukt i calipere/motorer og at utbedring bør utføres. Hvis jeg skal gjette tror jeg kanskje nye motorer til Calipere kan løse problemet ja, kan være utett pakning som har gjort at vann trenger inn slik at disse fryser Nye calipere og motor bestilt så da bør feilen elimenes og være mer varsom med P brems om vinter. Update kjem når de er instalert enten enste uke eller om par uker. Hvis ikke fiel borte da veldig rart alt tyder nå på motor som møller sa siste er modul men så mange med samme feil som er motor.
 15. I dag dukket plutselig denne feilmeldingen opp, med disse symbolene som lyser. Noen som har noen tanker rundt dette? Hovedspørsmålet mitt er egentlig hvor akutt det kan være. Kan jeg kjøre litt, eller burde jeg la det være?
 16. Hans Kamp

  508 SW

  Hei har en 508 sw 2011 mod som ikke sentrallås funker på, vinduer går opp og ned med fjern kontrollen kan åpne bak og speil går inn og ut med fjern kontrollen er det noen med noe på lur ? sikring hvor er den ? Mvh Hans
 17. Hei alle sammen! Lest en del forskjellig forum etc om Passat bryter og virker som de aller fleste tilfeller er bryter ikke motor klart kan værra motor men i de aller fleste tilfeller er bryter. Verskted sa muntlig i tlf bryter prøv det først hvis ikke motor og kan værra fryst fast baki motor sistnevnte er modul i mittkonsoller men der ikke så ofte. Videre hvis feil på bryter skal komme opp på apparat i bil på scanner. Så detta blir spennende jeg tror 50/50 bryter eller motor bak vi for se scanner kjem snart. Mer update om dette: Det betyr at knapp virker og motor beveger seg. Men (P) calipper henger. Så varmt vann bremse hardt mange ganger og release release release til den er av og slitte bruke den. P på Automat gir låser bilen fast. Trenger ikke (P) knapp. Bare P på gir Motor slipper ikke calipper. Den henger P på gir låser forhjul totalt og kan aldri renne fremover eller bakover. Det er umulig. P på gir er bedre en (P) brems hand brake
 18. Said

  Mazda 6

  Vann beholder blir full ser ut som at jeg har noen trykk i systemet byttet vannpumpe og termostat fremdeles samme problemet lurer på om det kan være toppakning
 19. Hei! Fikk på tur opp til hytta i min Audi opp varselet: transmission malfunction no reverse gear (you can continue driving). Fikk tak i en lokal fyr som kunne komme å feilsøke og viser seg å være en feilmelding på oljekjøleren til girkassa. Noe som kan gi mening da alt fungerer som det skal når bilen hadde stått litt og var kjøla ned. Blei kjørt hardt den kvelden i kaldt vær, så veit ikke om det kan ha noe med saken å gjøre? Er også usikker på om det er trygt å kjøre hjem fra fjellet/hytta igjen.
 20. Hei! Fikk på tur opp til hytta i min Audi opp varselet: transmission malfunction no reverse gear (you can continue driving). Fikk tak i en lokal fyr som kunne komme å feilsøke og viser seg å være en feilmelding på oljekjøleren til girkassa. Noe som kan gi mening da alt fungerer som det skal når bilen hadde stått litt og var kjøla ned. Blei kjørt hardt den kvelden i kaldt vær, så veit ikke om det kan ha noe med saken å gjøre? Er også usikker på om det er trygt å kjøre hjem fra fjellet/hytta igjen.
 21. Hei. Vi har en Audi A3, S3 2005 modell manuellgir 102 HK. Her om dagen knakk gasspedalen tvert av helt nede ved gulvet sikkert pga is og møkk rundt pedalen. Vi skulle gjerne prøvd og byttet hele gasspedalen selv i og med at det ser ut som en ganske enkel jobb tross at vi ikke er veldig bilkyndige. Problemet er at vi sliter med å få tak i en gasspedal til akkurat denne bilen. Vi var innom Tansen fordi de hadde en gasspedal på nettsiden som ser nesten identisk ut med den gasspedalen vi har i bilen. Når de søkte opp registreringsnummeret vårt i systemet mente de at de ikke hadde gasspedal som passer vår bil. Da vi viste dem produktet fra nettsiden ble de plutselig usikre og kunne ikke gi oss noen svar. Det er litt kjedelig og bruke 2000 på en del også skulle den ikke passe. Legger til et bilde av hvordan gasspedalen til Tansen ser ut. Er det noen som har en formening om vi kan kjøpe og montere denne gasspedalen i vår bil? Takk på forhånd.
 22. Dan35

  Kjørelengde

  Hei. Jeg har akkurat kjøpt en 207 Diesel bil. Det er 2007 mod. Den kjørt 203.000 km. Er byttet cluch og registerreim nettopp. Jeg lurer på hvor langt en slik motor kan gå. Er det mulig med 300.000 km. Noen her som kjenner til det? Mvh Daniel
 23. Earlier
 24. Hei :) Jeg har hatt bilen på firehjulskontroll, da jeg merket at den begynte å trekke litt mot høyre i høy fart, og jeg måtte holde rattet litt mot venstre for å ikke ende i grøfta. Dette begynte noen uker før jul. Jeg fikk bilen tilbake og ble fortalt at de hadde justert noe foran og at det skulle være i orden. Jeg merket ikke lenger at bilen trakk noe til høyre, men rattet var fremdeles skjevt etter justeringen. Jeg dro tilbake dagen etter og spurte om de kunne ta en titt på det. De utførte firehjulskontrollen på nytt og forklarte at bakstillingen ikke var helt riktig, og at dette mest sannsynlig var grunnen til at rattet fremdeles er skjevt. De kunne ikke gjøre noe med det da bakstillingen ikke er justerbar. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal dra for å få fikset dette, da de ikke kunne reparere dette hos BilXtra. Det er snakk om en Citroën C1 fra 2010, så hvis reparasjonen er veldig dyr vet jeg ikke om det er verdt å få gjort. Hva er det som må gjøres? Er det hele bakstillingen som må repareres/byttes, eller er det noen andre deler som kan byttes? Hvor mye må jeg regne med å betale? Jeg kan lite om dette. Takk på forhånd for svar! :)
 25. Hei, kjøpte en Audi 2.0 120hk A4 B8 2010 modell for en halvannen måned siden og nå har jeg noen småproblemer som jeg stusser på som kanskje dere kan hjelpe meg med før jeg setter den inn på verksted for å minimalisere kostnadene. Når jeg kjøpte bilen ristet den noe voldsomt, fikk balansert hjulene på verksted men ristingen fortsatte.. satt den inn for feilsøk og endte med bytte av caliper på høyre fram samt bremseskiver og klosser fram høyre og venstre. Har i etterkant lagt merke til en risting i ratt, pedal, sete og girspake.. ristingen starter i begynnelsen av 60 km/t og blir værre opp til 100 km/t hvor ristingen blir minimal men blir enda værre når jeg kommer opp i 120+ km/t. Kan notere at ristingen blir av og til værre i svinger, men ikke alltid. Dekka sitter godt fast, har nok med luft og burde vel være balansert etter jeg fikk de balansert for en måned siden(?). Kan også notere at når jeg gasser på for fult svinger bilen hardt retningen rattet står (Mer ekstremt til venstre enn høyre). Så spørsmålet mitt er, hva kan årsaken være? I følge Google kan det være 100 forskjellige grunner, håper på et mer konkret svar her.
 26. Nemlig takk for den ja det skal unngås her og bruke P brems (elektronisk)i minus grader takk.
 27. Ta ut batteriet polene av og på kanskje det hjelper eller be verskted slette lampa.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy