Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'luftmassemåler'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 6 results

  1. Har en 03 A6 1.8t som som rister og hakker, da motor lampa lyste tok jeg diagnosetest som viste feil med luftmassemåler. Dnne er byttet men ble ikke bedre. Byttet også plugger og luftfilter. Ble da litt bedre i en liten periode, men er like ille nå. Den ene pluggen blir rå også etter de ble bytta. Bilen er chippet og har åpent luftfilter. Noen som kan hjelpe?
  2. Hei. Min bil: Passat TDI 1,9 3B3 101hk 2004 Motorlampe begynnte å lyse, leste av feilmeldinger med VAG. - Feil på luftmassemåler - Feil på EGR ventil Bil drar minimalt i bakker, må kjøre i 3 for å holde 80, gikk fint i 4 gir tidligere. Må opp over 3000 omdreininger før den såvidt drar i førstegiret. Etter det går kjøring som "normalt" bortsett når den skal dra oppover. Leverte inn på verksted, deres diagnose: bytt Turbo....... Bytta turbo selv, fortsatt samme problem. Sjekket og rengjort EGR ventil, ser ok ut etter rengjøring. Fortsatt samme problem. Bytta luftmassemåler, da bilen ble helt koko. Begynte å spytte ut eksos i motorommet fra ett rør som kommer før turboen. Bilen hosta og harka, men kveltes av seg selv etter 10-20 sec. Satte tilbake gammel luftmassemåler, bil går som før, men motorfeil og redusert ytelse.... Bildet av røret som det begynte å ryke fra er vedlagt. Noen som har noen tips til hva i all verden som kan være galt her?
  3. hie sann. har en c-klasse 200 kompressor 2001 modell og har fått frem feilmelding p0130-o2 sensor cirquit (bank1 sensor1) og p0420 catalyst eff. below threshold. prøvde å slette feilkodene men fikk frem p0130 igjen og gule motorlampen forsvinner ikke. er det noen som vet hvor denne delen er og om jeg kan bytte den selv? evt noen link til del fra ebay og/eller bilde som viser den? noen link til hvordan man bytter den? hvis det er luftmassemåler så vil jeg gjerne bytte denne selv da jeg har byttet den 3 ganger i løpet av de 3 siste årene på verksted. (koster en del)
  4. Hei! Passat 3b 2000mod 1.8 Bensin Både jeg og verksted (ikke merke verksted) begynner å bli rådville nå, og jeg trenger noen innspill... Skal prøve å være kortfattet men utfylle steg for steg her: (Ingen lamper i dash lyser eller blinker...) Bilen begynte å fuske for meg ved turtallsïøkning forrige Fredag (21.09) Gikk noenlunde greit på tomgang. Hadde av de to forerste leddene til luftinntaket(ikke selve luftfilterhuset) under en kjøretur på 3mil da jeg hadde byttet hovedlampe og skulle lysjustere. Går vel utifra dette ikke har noe betydning. Ble så montert igjen. Kjørte noen turer med dette problemet i helgen, ikke mere enn 2mil pr vei. Ved turtallsøkning så mistet jeg motorkraft, og fusket noe mere, fant ut at ved "rusing" av motor, kom jeg ikke over 4,5-5 tusen omdreininger, og sperret der... Uansett om det var sletter eller motbakker var problemet det samme... alt kunne plutselig fungere normalt, men var like fort tilbake med alle symptomer. (visste allerede fra en symptom avlesning at lambda hadde en feilkode fra tidligere) Hadde på en slump med kondensfjerner, men så ikke ut til å ha noe effekt. Kjørte bilen til verksted på Mandagen, kjørte feildiagnose og fikk opp fire feil, deriblandt lambda. En annen feil hadde med Luftmassemåler retning mot motor visstnok (jeg har ikke peiling på feilkoder) Og to andre han ikke skjønte. Slettet kodene, for å se hva som kom opp igjen, og de to nevnt her kom frem igjen. Det som da var absurd, var at bilen fusket noe sykt mye mere, og fikk den så vidt bakover og fremover, og begynte å små smelle og kveles. Bilen stoppet flere ganger, og var tilslutt ikke noe mere å gjøre med. Føles nesten som om bilen "druknet" i bensin, uten å være sikker på dette, men stinket bra med bensin når vi prøvde å fyre den, og når den gikk noen sekunder på tomgang.. Status Tirsdag, verksted sjekket over luftslanger div, ingen synlige lekkasjer/falsk luft og gudenehvet hva de ikke sjekket.. Ingen bedring.. Status Onsdag, Byttet lambda, plugger og Bensinfilter. Ingen bedring, men feilkode lambda borte. Status Torsdag, byttet Luftmassemåler, men ingen bedring.. Har ikke fått feilsøkt nye koder da Verksted ikke kan før i morgen (Fredag). Har søkt endel rundt på forum, noen nevner tilogmed sikringer og rele... Men jeg forstår snart ikke hva dette kan være. Hva med bensinpumpa? Hvis den streiker, burde jeg vel strengt tatt ikke fått kjørt og holdt på som jeg har gjort noen dager? Hva med kondensfjerneren, kan denne ha en rolle oppi dette? All hjelp mottas med takk :)) Mvh John.
  5. for ca en måned siden oppførte bilen seg rart, rar på tomgang og ville ikke opp i turtall. leverte den på verkstedet og fikk beskjed om at diagnose-verktøyet sa at det var defekt LMM. Denne ble byttet (noe de tok GODT betalt for). Nå har jeg fått de samme symtomene, men har lært litt mer om denne måleren. Prøvde derfor å koble den fra, og da gikk bilen mye bedre. Ringte verkstedet, de skulle se på det neste uke, jeg spurte samtidig om han kunne tenkte seg hva som hadde skjedd. Han trodde ganske det var noe muffens med det elektriske. men da burde vel ikke alle feilene forsvunnet når jeg kobler måleren av, og blitt dritt igjen når jeg kobler den på?
  6. Hei, Har følgende problem med min Mondeo. Det er en importbil som har gått nesten 150k. Kjøpte den i mai i fjor på 125k. Den var da fullstendig NAF-testet og hadde visst bare ett problem som måtte fikses (tror det var ei reim som ble byttet ut). Under kjøring fusker motoren, det er akkurat som om den mister effekten. I de verste tilfellene kan du trø gassen i bånn uten at den reagerer, og den kan til og med dø fullstendig. I de bedre tilfellene er det bare litt lugging/nykking. Dette oppstår nå "hele tiden", men kan unngås ved å holde turtallet ved 2500 og over. Når det nærmer seg 2000 begynner det gjerne å fuske igjen. Problemet oppstår både rett etter oppstart og under kjøring. Noen ganger dør den med én gang, men det kan motvirkes ved å trø gassen i bånn ved start. Kan få bilen til å gå stabilt på tomgang, men noen ganger dør den også her. I noen tilfeller begynner glødelampa å blinke. Etter omstart går dette over igjen (inntil videre). Verksted har nå hatt bilen inne to ganger. De finner ingen feilkode. Dieselfilteret er byttet, EGR-ventilen er renset og vi fikk sist rensemiddel i dieselen som "kanskje" skulle hjelpe. Har etter det kjørt på "fjellet" tur/retur (ca 30 mil) uten at det har blitt bedre. Har gjort en del research og funnet noen liknende tilfeller. Stikkord er luftmassemåler og lambdasonde. Lurer på om en av disse kan være gale. Så også en referanse til kamakselføler men har ingen anelse hva det er. Andre ting jeg har kommet over er problematisk chipping/modding (tror ikke den er moddet) og problematiske dyser som visstnok er kjent fra tidlige mk3 og spesielt 130 HK motor, men dette skal kanskje ikke gjelde min modell... Noen som kjenner igjen symptomene? All hjelp settes stor pris på =) Det blir nok ny runde med verksted til uka, men hadde vært fint om jeg kunne peke på noe spesielt de kan se på.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.