Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'tenningfeil'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 2 results

  1. Davide

    Tenningsfeil??

    Etter at jeg koblet av batteri på bil, så har den begynt å fjuskr på tomgang Når jeg starter bilen så går den normalt (har ingen start problemer) på tomgang. Når jeg da starter å kjører og må skifte gir, så faller turtallet helt ned og motoren stopper. Hvis jeg er kjapp å gire så klarer jeg å holde den i gang. Ganske irriterende når dette skjer hele tiden, spesielt på bykjøring. Har ikke hatt problem med dette før jeg koblet av batteriet. Har en Mazda 6, 2.0 2006mod. Noen som har peiling??
  2. Hei. Har en Daewoo Lanos 1998 1,3 eller 1,4 liters motor. Den går fint og virker ikke som det er så mye problemer når den går på tomgang. Men når jeg er i fart og tråkker inn gasspedalen inn litt for å øke farten så er det akkurat som om den hoster litt (akkurat som om den ikke tenner ordentlig eller at det er noe feil på blanding av luft og bensin eller noe sånt) Har ikke peil på bil når det kommer til slike ting. Eller kan det være noe vakumslange som er tett eller noe sånt? Noen her inne som har litt peil? Takk på forhånd.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.