Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rele'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
  • Diskusjonsforum Bil
    • Teknisk
    • Elektronikk
    • Bilpleie
    • Bilsport
    • Felg og dekk
    • Hobby, photoshop og spill
    • Juridisk
    • Lakk og Karosseri
    • Bobil og camping
    • Elbil
    • Veteranbil
    • Bilder og videoer av biler
    • Prosjektforum
    • Biltreff/aktiviteter
    • Annet bilrelatert
    • Off topic
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
  • Bilmerker
    • Sportsbiler
    • Amcar - amerikanske bilmerker
    • Audi
    • Alfa Romeo
    • BMW
    • Citroën
    • Daihatsu
    • Fiat
    • Ford
    • Honda
    • Lastebiler
    • Hyundai
    • Isuzu
    • Jaguar
    • Jeep
    • Kia
    • Lada
    • Land Rover
    • Lancia
    • Lexus
    • Mazda
    • Mercedes
    • Mini
    • Nissan
    • Opel
    • Peugeot
    • Porsche
    • Renault
    • Saab
    • Seat
    • Skoda
    • Subaru
    • Suzuki
    • Tesla
    • Toyota
    • VW
    • Volvo
    • Øvrige bilmerker
    • Mitsubishi
  • Kjøp og Salg

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Skype


Yahoo


ICQ


Website URL


MSN


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 19 results

  1. Det kan selvfølgelig være at begge pærene har gått samtidig, men jeg synes det er litt rart. Slik jeg har forstått det kan det vel være bryter eller sikringer også. Noen som har en grei oppskrift på feilsøking på dette? Har søkt litt etter sikringsoversikt, men er litt usikker på hva jeg skal se etter. For info: Når jeg vrir bryter helt over sånn at jeg kan skru på fjernlys så funker det å sette på fjernlysene, men nærlyspærene lyser aldri.
  2. Er det noen som kan fortelle meg: Hvor sitter reléet som styrer blinking med fjernlyset, dét når man trekker bryteren for blinklys mot seg (blinke til andre bilister)? Det sluttet gradvis å funke hos meg... Bilen er en 1990 Audi 100 Quattro.
  3. Fikk stopp på min 2004mod Berlingo 1,4 bensin med km på 170.000. Fant etterhvert ut at den ikke fikk bensin. Sjekket så alle sikringer som var ok. Trodde da det var bensinpumpen som hadde streiket. Har nå skrudd av både tank og pumpe. Satte strøm direkte på pumpen fra 12v lader og den funker som bare det. Setter den så løst under bilen og plugger på den orginale pluggen uten så mye som et livstegn på pumpen når jeg kjører starteren. Med andre ord kommer det ikke strøm til pumpen. Har lett lenge etter et rele til pumpen uten hell. Har også sjekket sikringer på nytt. Noen som vet hvor bensinrele sitter? Eller har andre ideer om hva som kan være galt? Takker for tips! :afro
  4. GolfJente98

    Rele 15??

    Verken blinklys, fjernlys, vindusviskere eller bilhorn fungerer på bilen min. Jeg har fått beskjed om at det kan være et rele som må skiftes. Så jeg har fått et rele som det står 460 på. De sa også at det var noe med 15. Nr 15/plass 15? Hvor sitter dette releet? Jeg aner ikke hvor det sitter. Og ingen av de jeg kjenner kan hjelpe meg før de vet sånn ca hvor det sitter.. Noen som vet noe om dette?
  5. Har fått en feil kode, som indikere at det er glødeplugg modul/rele. Det er på en 2.0 TDI Passat 2005/06. Har også en vrakbil med samme motor 2005 mod. Hvor er de plassert? Og kan jeg bruke den som står i Golfen over til Passaten?
  6. Hei, jeg har en Golf 3 1,8l automat 94mod med motorkode AAM. Problemet er at den stopper hele tiden men starter igjen med en gang igjen.. Den stopper uansett varm/kald og tomgang/pådrag.. Jeg har kjørt diagnose og fått opp disse feilkodene: 00515 hallgiver (permanent deil) 00670 gasspjeldelement potensiometer (permanent feil) 00525 lambdasonde (periodisk feil) 00529 motorturtallskrets-inngang: funksjonssvikt. Deler jeg har byttet: Coil, fordeler(med hallgiver i bånn), bensinpumpe+filter. -> deler er hentet fra skroten.
  7. Hei. Jeg har et par problemer med min Golf 4. 1: Bilen min vil ikke blinke til venstre, men den vil til høyre. Jeg har sjekket sikringer, byttet blinklysrele(i nødlyset) og sjekket pærer. Hvis jeg trykker på nødknappen så blinker alle sider akkurat som om ingenting er feil. Noen tips? 2: Jeg skiftet Oljefilter, pluss tappet bilen og fylte på ny motorolje for et par uker sider. Etter jeg gjorde dette, så begynte bilen å lekke olje. Jeg har ved senere tidspunk se at det lakk fra tappemutteren under bilen( der motoroljen tappes fra). Jeg sjekket 100% at den satt, men jeg tenkte først og fremst om det har falt av en foring? Er det en foring på skruen? Jeg gidder liksom ikke ta av og sjekke( for da må jeg jo fylle ny olje) før jeg er sikker. Noen tips? 3: I det siste så begynte bilen min å nesten dø ut når jeg kjørte, den ble slapp, turtallet sank plutselig, så tok det seg opp igjen. Har det en sammenheng med oljen? Jeg byttet turtellersensoren i fjor, så er vel ikke det. Kan det være tennpluggene? Takk for alt av svar:-)
  8. Hei. Har problemer med at bilen (Mercedes-Benz 190E 2.0L Sportline 1991mod) tømmer seg for størm på batteri etter en tids kjøring. Kan det være at den ikke lader? laderelè? Den var sånn når jeg kjøpte den.. jeg byttet dynamo for han mente det var den. men da fikk jeg byttet til en på 55watt orginalt skal det vel være 70w? kan det ligge noe i dette? Når det er dårlig strøm på batteriet og jeg slår på fullt lys eller blinklys, hopper og spretter turtelleren som det var mann med ljå den såg:hvaskjera og tomgangen går i takt med dette. Noen som har erfaring med dette skriv ett innlegg!! :)
  9. Ønsker å kjøpe en Godtfungerende sikkringsboks med releer til min Golf 1988 mod. Mener på at de fleste Golfer, caddy, scirocco,, skulle ha de samme boksene mellom 1983 - 1990. :)
  10. Jeg har noen spørsmål som jeg håpet på at noen som har litt peiling kan svare på.. =) Jeg har koblet opp et anlegg i bilen som består av en 300 watts subwoofer med forsterker, en separat forsterker, og 2 bakhøyttalere. planen er å bytte ut alle resterende høyttalere (bass + diskant i 4 dører). Et problem jeg har er at i og med at jeg har koblet + fra batteriet til sep. forsterker, og fra sep. forsterker - til chassis, så står forsterkeren å lyser konstant, og det er også svakt sus i bak-høyttalerene som er koblet til forsterkeren, selv om nøkkelen ikke er i, så derfor har jeg bestemt meg for å koble via relè.. 1: Hvilket relè skal anlegget inn på? styrestrøm, + og - osv.. (gjerne litt utfyldende svar) =) 2: hvordan får jeg av dørpanelene på samtlige dører? (for å komme til høyttalerene) 3: Spilleren jeg bruker har også innebygd forsterker med RCA-uttak til for, bak og sub. Blir dette et problem siden den ikke kun har "output"? Må jeg bytte spiller? Takker for kjappe svar ;-)
  11. Hei... Har et bensinpumpe rele så står dure når sitter på tenningen. noen så kan hjelpe meg, elle komme med noe forslag til ka så gjør de.. Forslag/tilbakemeldinger så fører til oppklaring belønnes me 500 kr :) Mvh Jarle
  12. Når jeg setter på vindusviskeren bak kommer det en klikke lyd og viskeren beveger seg ikke. Er det releet som er gåent? Og hvor sitter det? Er forresten en 98 mod. Takker på forhånd for svar.
  13. Hei. Pumpe går ikke vha tenningsnøkkel. Sikring ok. Har tro for at det er et rele en eller annen plass. Noen som vet hvor? Har kobla 12 v direkte på pumpa - den går men leverer ikke diesel. Kan det være problem med både rele og pumpa?
  14. Hei, Bilen vil ikke starte med mindre den står i nedoverbakke, da starter den på første forsøk. Starteren drar motoren rundt men motoren bare surrer og surrer greier liksom ikke hostes i gang. Virker for meg som om bilen ikke får bensin. Lest i andre emner at man skal høre bensinpumpen ved å vri på tenningslåsen og det hører da altså ikke jeg. Lurer på om releet til bensinpumpen har gått ellernoe lignende, og hvor sitter det? Har dere andre noen smarte forslag til mitt problem? Hvis ikke kan det være at den ikke får gnist, men skal sjekke tennpluggene senere. Bilen er forresten en Volvo 740 85' Automat med b230 motor.
  15. Hei. Har en 96 mod 1,9 tdi. Forsøkte desverre her om dagen å starte den mens den sto i gir, og uten å bruke clutch. (min andre bil har automat). Da jeg på andre forsøk (denne gangen med clutchen inne :-)) forsøkte å starte den, så vil ikke starteren slå inn. Følgende symptomer finnes: - Det bare gløder i instrumentbelysningen, når jeg forsøker å starte, og gløderele` står og "knurrer". - Hvis jeg tar ut gløderele`, så lyser instrumentlampene normalt, og det høres ut som om det klikker i starterinnslaget. (starteren går fortsatt ikke rundt) - Førsøkt å bytte gløderele`, men den oppfører seg helt likt. - Fikk startet den på trill, men hvis jeg da forsøker å vri på starteren da den går, så stopper den tvert. Noen som har vært borti lignende, og kan ha et forslag til løsning?
  16. Har et litt snålt problem med elektronikken på min 300TD for tiden, som jeg håper noen kan hjelpe med: Panellysene virker ikke når jeg skrur på lysbryteren. Når lysbryteren er skrudd på, virker likevel lysene mens vindusviskeren går. Når vindusviskeren går på intervall, lyser lysene mens vindusviskeren går, og slukkes mens den hviler. Har noen vært borti noe lignende før? Kan det være at panellys og vindusvisker går på samme relé, og at denne tuller? Venstre blinklys slutter også å virke når det selv vil; men vet ikke om det finnes noen sammenheng også her. På forhånd takk for alle svar! ;)
  17. sjubussen

    Viskermotor

    Viskermotor på min 2001 modell Boxer virker bare på trinn 3 og mangler autoparkering, dvs. at den stopper midt på vinduet. Må jeg skifte viskermotor eller er det noe rele som må skiftes? Hvor sitter evt. disse releene? Mvh, Terje
  18. Hei. jeg har koblet opp anlegget mitt veldig bra, og alt skal være i god stand. men det har seg slik at jeg har klart å drepe 2spillere alerede. det har være samme problem på disse spillerene, og jeg vil ha hjelp før jeg kobler til den tredde. problemet med de tidligere spillerene er at remoten etter noen måneder sluttet å gi strøm når spilleren slo seg på, den valgte å gi konstantstrøm istedenfor :P har 2 forsterkere og lurer på om det er lurt med rele, eller noe som kan hindre at remote kabelen brenner? vet ikke om det er det som er problemet engang :s hjelp, noen som har hatt samme prob? :s takk
  19. Hei. Min far sliter med at ikke vindusvisker intervallen(e) fungerer. Jeg har prøvd å lokalisere dette på nettet men finner det ikke noen sted. Noen som vet hvor dette releet sitter på denne bilen? dvs vindusvisker releet? Håper noen har hatt samme problemet. Hilsen Jens-Kristian
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy