Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'startmotor'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 18 results

  1. Hei, Har en 2000 model Avensis 2L diesel T22 med noen startproblemer. Når tenningen vris, kobler startmotoren inn og begynner å starte motoren. Men etter 1-2 sek kobler den ut igjen. Men det kan høres at startmotoren fremdeles spinner. Hvis jeg fortsetter og holde tenningen inne, så fortsetter den å spinne og kobler litt inn og ut. Når den da kobler inn igjen kommer det en hylelyd (likner på feilgiring), som mest sannsynlig er startmotorens tenner som spinner inntil svinghjulets tenner, før den greier å koble seg helt inn. Fram til nå har jeg hele tiden greid å starte motoren ved å holde tenningen inne til startmotoren får ordentlig tak lenge nok til at motoren starter. Men dette er jo ikke helt heldig for starmotorens tannhjul og svinghjulets tenner! Hva kan være galt her? Det jeg aller helst vil få bekreftet er at problemet faktisk ligger i startmoren, slik at et bytte vil fikse problemet. Men kan problemet ligge et annet sted? tenningen? Siden tannhjulet til startmotoren ikke hele tiden vil skyve seg fram for å koble inn svinghjulet, kan det høres ut som det er noe galt med solenoiden! Men kan solenoiden være defekt hvis startmotoren faktisk spinner hele tiden?. Det er jo solenoiden som kobler inn startmotoren. Jeg har allerede tatt ut startmotoren og testet den med batteriet. Den ser ut til å fungere helt fint. Startmotoren går og solenoiden kobler tannhjulet helt inn. Mvh Sigurd Takker for alle svar!
  2. Janks

    Peugeot 307 Startmotor

    Min Peugeot 307 årsmodell 2001 har de siste dagene hatt periodiske startproblemer med at den hverken kinner eller gir annen lyd når nøkkelen vris om. Nå har bilen ikke villet starte igjen etter en kjøretur igår, og startmotoren antas å være problemet. Er det en enkel sak å bytte startmotoren selv på denne bilen?
  3. Har en Peugeot 206 Sw 2003 som får problemer med å starte iblant. Første gang dette skjedde var når sprengkulda kom i vinter, vridde nøkkelen også sa det bare ''klikk'' etter en del forsøk så startet den, mistenkte pluggene eller batteriet, siden den startet på første etter den hadde kjørt litt, så jeg sendte den på stor service siden det var på tide allikevel. Det ga seg litt men hadde samme problemet på de kaldeste dagene, det hadde gitt seg helt til nå, da jeg var på vei hjem fra butikken så ville den ikke starte så rart tenkte jeg det er jo ikke så kaldt nå har jo ikke hatt problemer med den når det er varmt? prøvde å starte den i fart(nedoverbakke) uten lykkes, så jeg satt deg og vrei nøkkelen i 1 time og det sa bare ''klikk'' helt til den plutselig startet etter en liten pause og noe forsøk. parkerte bilen og startet den neste dag uten problemer 3 ganger på rad. Så jeg kjørte meg en tur og fikk samme problemet når jeg stoppet for å fylle bensin, prøvde i en halv time uten å lykkes så jeg bestemte meg får å starte den i fart og jeg fikk futt i den, så jeg parkerte den og startet den neste dag og den gikk fint på første men da jeg parkerte den og ville starte den måtte det et par forsøk til får å starte den. så bestemt meg får å la bilen så, mistenker Startmotor ? siden det virker som batteriet er fint. Setter pris på alle svar!
  4. De fleste gangene Start/Stop-systemet slår inn, tar det mindre enn 3 sekunder før motoren må starte igjen - ofte mindre enn ett sekund. Dermed kan jeg ikke tenke meg at dette systemet har noen annen effekt enn å få ned forbruket (og dermed CO2-utslipp og avgifter) under EU-syklusen. For praktisk kjøring medfører det, i hvert fall for meg, kun mer slitasje på startmotor og litt mer slitasje på batteriet. I tillegg skjer det ofte at jeg febrilsk leter etter deaktiveringsknappen når det ser ut til at jeg må stoppe et sekund eller to - dermed kan det også gå utover sikkerheten. Jeg sliter med å få inn rutinen med å trykke inn deaktiveringsknappen hver gang jeg starter bilen, og lurer på om noen har klart å få deaktivert denne funksjonen permanent på en eller annen måte. (Jeg klarer fint å slå av tenningen selv hvis det oppstår kø med langvarig stopp.) Hvis man for eksempel kunne programmere den om, slik at systemet kun slo inn når bilen sto i P (park), hadde det vært til stor hjelp.
  5. Har en 318i e30 1986 mod, m10-b18 Har problemer med startern min. i en uke var startern treg til å kicke inn når jeg vred om. og så ga den ingen reaksjon til slutt. men når jeg trekker en startkabel fra batteriet og gir solenoiden/startern et støtt, så starter bilen når jeg vrir om. men når jeg først har startet den, kan jeg stoppe og starte flere ganger og det med noen timer i mellom. men står bilen over natta må jeg ty til med et nytt støtt. men av og til trenger jeg ikke. Høres det ikke slik ut at det er bare startern som setter seg? altså den er moden for utskiftning. eller høres det ut som om det er noe feil med tenningsanlegget/ det eletriske ?
  6. Heisann. Jeg har på vinterhalvåret et merkelig fenomen som oppstår. Når jeg vrir på nøkkelen på kalde dager/våte dager så gløder motoren, får OK i displayet, spenningen ligger på ca 11-12 V. Men start motoren begynner ikke å kjinne. I starten kom somregel startmotoren etter et par sekunder med holding av nøkkele i kjinne posisjon. Men di siste dagene kommer ikke startmotoren igang i det hele tatt. Da har jeg med hell varmet opp diesel filtereret, og da har jeg til slutt fått start på motoren hver gang. Men har diesel filteret en forigling mot startmotoren eller er dette tilfeldig ? Har kjøpt nytt filter, men ikke fått tid til å skifte enda. Batteriet er av typen Optima Red Top- relativt nytt, glødeplugger skiftet i fjor. Toppladet for et par dager siden.
  7. Hei. Jeg har skiftet startmotor i min audi 80 2.0 forgasser fra 1995. Når jeg kobler til batteriet etterpå starter startmotoren å svive selv uten at tenningen er på. Har målt ledningene og sjekket at riktig ledning går til riktig tilkoblingspunkt på starteren. Noen som vet hva som kan være galt?
  8. Hei! Hver gang gradestokken kryper under null får jeg problemer med innslaget på starteren. Starter av og til etter 5-6 forsøk - andre ganger må jeg gi opp og vente en stund. Når bilen så blir varm, eller vi har varmegrader i luften virker alt som det skal.
  9. Heisann! Har problem med startmotoren, at innslaget ikke slår inn. Spørsmålet er vel om det er bedre å ta fra delebil eller kjøpe ny? damndamn OG siden jeg ikke er noe bil ekspert i det hele tatt så skal jeg prøve å forklare dette. Når jeg starter så virker det som den bare shinner eller hva det en heter, så etter x-antall forsøk på å starte,våkner den til livet :) Er det fare for at hele startmotoren blir helt ødelagt? At jeg tilslutt står der og ikke får start? Hadde vært fint med seriøse svar Så på forhånd tusen takk :smilbmw:
  10. Hei og velkommen til meg!! :) Får man kjøpt rep.kit til startmotor i Norge (orker ikke importere eller ebaye), og, er det i det hele tatt noen vits, når man kan få en god, brukt starter til rundt 1000-lappen? I mean, det er ikke min bil, og dama som plages setter jobben bort til et verksted, og da tenker jeg det er logisk at det blir dyrere i arbeidspenger, siden det jo må være mer jobb å bytte børster enn selve starteren? Takk, takk :)
  11. Følgende er situasjonen: Strøm på batteriet Alle lamper på dashbordet lyser som de skal når jeg vrir om nøkkelen. Når jeg skal starte, høres bare noen klikk uten at startmotoren drar rundt. Om jeg triller den i start, starter den lett som bare det. Og så det spesielle: når det er kaldt, går det ofte å få start og da virker startmotoren som normalt (selv om jeg noen ganger må prøve et par ganger før den slår inn). Det virker altså at problemet blir mindre (eller borte) jo kaldere det er. Problemet har blitt tiltagende større, i vinter og i fjor sommer hadde jeg ikke dette problemet. Bilen er en Mercedes C200 1999-modell. Noen som skjønner diagnosen? Asgeir
  12. Heisann. Jeg har fikset litt på chrysleren min i det siste, men da jeg skulle starte den kom jeg over nok et problem :S Prøvde å søke uten hell, vet ikke helt hva jeg skal søke etter. Jeg skulle starte bilen med starthjelp fra en slik stor maskin som plugges i 230v, fikk strøm som bare det men så plutselig tok ting kveld. Når jeg skal vri på startmotoren skjer det ingen ting, å så vidt jeg vet er det null gnist i pluggene, prøvde å slepe bilen i gang men var lite liv å få :/ Noen som vet hva som kan være årsaken? har sjekket alle sikringer jeg kommer over, men alle er hele.
  13. Hei. Dette gjelder en Astra F, 1,6L Automat(AutoLAT) Skulle starte Astraen for noen dager siden, men da jeg vrei om nøkkelen så kom det bare en slags suselyd, akkurat som om starteren står i friposisjon og spinner på full guffe. Innslaget som feiler? Hadde en kjøretur litt før på dagen, å jeg kan ikke si at jeg merket noe spesielt med bilen da, den startet og gikk helt fint. Har hørt at det kansje kan hjelpe å dunke litt i starteren med en hammer e.l. men jeg er litt usikker på hvor starteren sitter. Fant noe som kunne ligne på en starter, men det var mørkt og jeg hadde ingen lommelykt. Hadde det vært en manuel kunne jeg bare bakkestartet den, men det er det jo ikke.. Å bilen står skikkelig leit til, på fjellet nesnødd.. Så tenkte jeg at jeg kunne sjekke litt her før jeg måker den fram for 3. gang. Jeg har sjekket at det er skikkelig med strøm på batteriet. Noen som har peiling? Som eventuelt klarer å forklare hvor startmotoren sitter? Og hvordan jeg skal banke på den. Må jeg legge meg under bilen? Sorry for dumme spørsmål, men er ingen mekaniker. Men klarer å fikse det meste med litt guiding. Takker for svar! Mvh Eirik Edit: Ser at det skjedde noe rart med teksten i tittelen på tråden. Vet ikke hva som har skjedd, men "Startmotoren GÅR rundt" skal det stå
  14. Hei. Har en 96 mod 1,9 tdi. Forsøkte desverre her om dagen å starte den mens den sto i gir, og uten å bruke clutch. (min andre bil har automat). Da jeg på andre forsøk (denne gangen med clutchen inne :-)) forsøkte å starte den, så vil ikke starteren slå inn. Følgende symptomer finnes: - Det bare gløder i instrumentbelysningen, når jeg forsøker å starte, og gløderele` står og "knurrer". - Hvis jeg tar ut gløderele`, så lyser instrumentlampene normalt, og det høres ut som om det klikker i starterinnslaget. (starteren går fortsatt ikke rundt) - Førsøkt å bytte gløderele`, men den oppfører seg helt likt. - Fikk startet den på trill, men hvis jeg da forsøker å vri på starteren da den går, så stopper den tvert. Noen som har vært borti lignende, og kan ha et forslag til løsning?
  15. Jeg har en Audi A6 1,9TDI 1998mod som ikke starter.. Når jeg vrir om nøkkelen kommer det lys i instrumentpanelet (ingen feilmeldinger) og glødelyset lyser. Når glødelyset gir seg vrir jeg videre men ingen ting skjer.. Det er ikke feil med batteriet, men lurer på at det kan være startmotoren. Jeg vet ikke hvor den ligger eller hvordan den ser ut.. Jeg er ikke flink med biler så jeg håper virkelig at noen kan hjelpe meg :)
  16. Jeg har en 1976 mod. Mercedes LP 913. (Buss) Bruker den som bobil og har den vinterlagret. Skulle starte den her om dagen, men da var batteriet såpass lite strøm på, at det var såvidt startmotoren dro rundt. Så plutselig hørte jeg startmotoren "rusa opp" Hørte den gikk på fullt turtall. Nyttet ikke om jeg slapp startknappen. Motoren bare raste vilt. Måtte stenge hovedstrømbryteren. Så snart jeg slo den på igjen, fortsatte startmotoren. Jeg slo igjen av og ventet ca 5 min. Da var alt ok. Noen som vet hva dette kan komme av ? Kan det være pga. at bussen har stått i ro så lenge, eller var det rett og slett pga for lite strøm til å la startmotoren fungere normalt ? Bussen er også utstyrt med et fritidsbatteri. Denne har en nivåindikator. Indiktatoren viser nå blank. Måler spenninga mellom polene og finner over 13 V. Batteriet står nå til lading, men lurer på om det rett og slett er gåen ?
  17. kan noen hjelpe litt? hvor ligger startmotoren på en primera 92 diesel? Er det stress og skifte den? kommer jeg til øvenfra eller må jeg under bilen?
  18. Bil: BMW M3 94mod Hendelsesforløp: Kjører bilen rolig og pent til bensinstasjonen for å fylle. Slår av,tar ut nøkkelen,begynner å pumpe,og halvveis hører jeg starteren begynner å gå.Setter meg i bilen,setter inn nøkkelen,og i on-posisjon starter bilen,seff.Men starteren går fortsatt og tikker.Det eneste som hjelper er å koble fra batteriet.Prøver igjen etter en stund,og det samme skjer.Kjører da i all hast tilbake i garasjen.Like før jeg kommer frem stopper bilen,og vil ikke starte igjen.Nå står bilen og vil ikke starte i det hele tatt(tydeligvis starteren som har tatt kvelden).Samtidig merker jeg at vindushviskerene kun fungerer på maks hastighet,og ikke på de andre nivåene. Har en startmotor nå,men ikke mye vits i å koble til hvis feilen er der ennå....Noen som har opplevd d samme?All hjelp mottas med takk.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.