Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'gnist'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 9 results

  1. har nettop kjøpt med ein volvo 240gl 1993 2.3l med injection har eit problem at den berre gnister av og til og at bensinpumpe rele ikkje går. har sett på andre forum emner som har hatt det samme problemet men til ingen hjelp. bilen hadde stått i 4 år før eg kjøpte han og forrige eigar sa at den gikk før han la han ifrå seg har bytta - tenningsmodul ein ny og har prøvd me fleire stykke som eg har henta fra andre volvo 240 fra vrakhandleren - coil - tennplugg hette og tennplugger - tennings regulator - bensinpumpe rele 2stk - svinghjul sensor - nye sikringar personen som finner ut problemet får 100kr via vipps Takk får svar!
  2. Hei, Bilen vil ikke starte med mindre den står i nedoverbakke, da starter den på første forsøk. Starteren drar motoren rundt men motoren bare surrer og surrer greier liksom ikke hostes i gang. Virker for meg som om bilen ikke får bensin. Lest i andre emner at man skal høre bensinpumpen ved å vri på tenningslåsen og det hører da altså ikke jeg. Lurer på om releet til bensinpumpen har gått ellernoe lignende, og hvor sitter det? Har dere andre noen smarte forslag til mitt problem? Hvis ikke kan det være at den ikke får gnist, men skal sjekke tennpluggene senere. Bilen er forresten en Volvo 740 85' Automat med b230 motor.
  3. NSX-R

    "Fake" ettertenning ?

    jeg kan lite om dette men jeg vet at viss du holder en lighter helst en storm lighter bak potta på en moped / lett mc så får du "ettertenning" eller en flamme. er det noe sånt som man kan montere i eksos anlegge på en bil så du kan på en måte trykke på en knapp så får du flamme ut. noe som tenner bensin gassen elns ?? Takker for alle svar ;)
  4. Har en Audi 80 1,8 ltr, som jeg har lite kjennskap til.. Den starter når den er kald, men begynner fort å fuske når jeg skal gi gass (fort). Det virker som den på en måte drukner og tenner helt rart også stopper den til slutt. Hvis jeg skal prøve å starte det igjen er det bare å glemme, siden motoren "roterer" ca 3 ganger også stopper/tar seg en pause omtrent på fjerde "rotasjon" og starter samme prosedyre på nytt (UTEN Å SLIPPE NØKKELEN, men er ikke sånn når jeg napper ut ledningen fra coilen til fordeleren. Da "roterer" alt som det skal) :wonder: Forrige eier sa at toppakninga burde byttes, men tviler på at det har noe med det å gjøre.. takker for svar ;)
  5. Heisann. Jeg har fikset litt på chrysleren min i det siste, men da jeg skulle starte den kom jeg over nok et problem :S Prøvde å søke uten hell, vet ikke helt hva jeg skal søke etter. Jeg skulle starte bilen med starthjelp fra en slik stor maskin som plugges i 230v, fikk strøm som bare det men så plutselig tok ting kveld. Når jeg skal vri på startmotoren skjer det ingen ting, å så vidt jeg vet er det null gnist i pluggene, prøvde å slepe bilen i gang men var lite liv å få :/ Noen som vet hva som kan være årsaken? har sjekket alle sikringer jeg kommer over, men alle er hele.
  6. Hei. Under en kjøretur stoppet bilen helt plutselig uten noen form for forvarsel. Og fikk ikke start på bilen igjen. Har nå funnet ut at det ikke er gnist på pluggene. Noen tips på hav dette kan være?
  7. Jeg har lest en del av tidligere tråder der Quattro73 og flere andre av dere smartinger kommer med gode tips for A6-er uten gnist. Min A6 stoppet under normal kjøring i motbakke, og nå vil den altså ikke starte, ingen gnist. Følgende feilsøking er hittil gjort uten å gi resultater: - Skiftet tenningsmodul - Skiftet hallgiver - Sjekket feilkoder (ingen koder lagret, men det er ihvertfall kontakt med ECU'en) Det er gnist frem til tenningsmodulen, men ikke ut på pluggene. Bensinpumpa er inntakt og det lukter svakt bensin etter startførsøk. Bilen har ettermontert alarm. Dersom feilen skyltes alarm/startsperre skulle vel motoren startet og gått 2-3 sek før stopp, men den er helt 100 % død ved startforsøk (ingen gnist). Gode tips tas i mot med stor takk. Hvis jeg finner feilen innen 8. juli skal den som kommer med tips så jeg finner feilen belønes :) 8. juli har jeg endelig en uke ferie og da hadde det passet utrolig bra å ha bil.
  8. Hei, min sønn kjøpte seg sin første bil for et par uker siden, en Golf 3 1995 modell Stasjonsvogn med 2.0 liters motor, fin og hel bil, som vi var veldig fornøyd med. Han kjørte på jobb hver morgen, hjem igjen om ettermiddagen (han jobber langt avgårde som håndtverker), og med verktøy & greier bak i bilen. Så langt alt vel. Plutselig får han ikke start på bilen etter å ha handlet på Vestkanten, men etter å la lånt batteri & startkabler fra BilXtra (Tusen takk BilExtra :-)) startet bilen igjen. Vel hjemme var det slutt, ingen start. Senere på dagen prøvde jeg igjen, og da startet bilen uten problemer, 8-10 ganger. Men senere var den død igjen, og etter dette har den ikke ville starte. Har sjekket bensinpumpen, den gir lyd noen sekunder når man setter på tenningen, så da er den OK. Men ingen gnist på pluggene, heller ikke fra Coil. Har byttet coil, men ingen forskjell Har også testet fordeler og Hallgiveren, som ser OK ut. Coil gir heller ingen gnist dersom man gir strøm direkte fra batteri til midtleder på fordelerkontakten, vanligvis et sikkert tegn på at det IKKE er fordeler som er problemet. Og ikke er det startsperren, for da starter bilen noen sekunder før den dør..... Har jeg glemt noe da? Hvis ikke, sitter vi igjen med at problemet må skyldes kontaktfeil på kabel/svitsj, dårlig startrele i sikringsboksen, eller feil på selve hjernen. Noen tips? Må jeg skaffe meg VAG Com og kabel for å finne ut av dette??? Noen som kan låne her i Bergen???
  9. Noen som kan hjelpe meg litt? Var ute og kjørte astroen min her om dagen da den plutselig stoppa. Har ingen feilkoder. Der er ingen gnist i det hele tatt og det kommer ikke drivstoff ut av injektorene. Har forsøkt å å bytte styreenhet, coil, fordeler, rotor, pluggledninger, ESC (electronic spark control)-modulen, injektorene, drivstoffreleet, hovedsikringen, har sjekka tenningen, og jordingsledning mellom motor og karosseri. Men den starter ikke. Noen som har noen tanker om hva det kan være? Eventuelt vært borti det samme?
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.