Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'starter ikke'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 42 results

  1. Har en 2006 mod XL7 2,0 diesel som ikke vil starte når det er under 0 grader. Glødeplugger gløder normalt(Nye). Hører matepumpa til diesel starter og går noen sekunder når tenning slås på. Når jeg starter den med startgass kan jeg stoppe den umiddelbart etterpå og den starter igjen uten problemer. Noen som kan gi meg en diagnose på dette?
  2. Hei, min far kjører en kia Carnival 2,9 crdi. for noen dager siden slo den seg av under kjøring og ga fram en motor lampe. min far da slo av tenninga og skulle starte igjen men da ville den ikke starte. har funnet ut at vis du primer litt på hånd pumpa starter den, så kan den gå litt så slår den seg av selv ettervært. noen tips?
  3. Hei Har en Polo 1.2 fra 2003 (ca 190 000km) som plutselig nekter å starte. Jeg fikk 2 raske slag fra den og et hark før den dævva helt. Koplet på en gammal VW-tester og fikk feilkoden: KNASTAKSELPOS.-SENSOR=>FØLER-G40 UREALISTISK SIGNAL. Tenkte kanskje føleren var begynnt å tulle, så jeg bytta den føleren, men jeg får fortsatt samme feilmelding. Fikk også feilmelding: UTSTØTNINGSTILBAKEFØRINGSSYSTEM REGULERINGSDIFFERENCE, men denne kommer ikke igjen etter jeg slettet den, så den kan jo ha ligget der fra tidligere. Kan registerkjedet ha hoppet over noen tenner? Hvordan sjekker man det? Eller er det noen som tenker at det kan være noe annet? Bensinpumpa går og jeg er ganske sikker på at den får bensin. Håper noen har vært borti dette før. Er ganske avhengig av bilen.
  4. Jeg har en Golf 4 1,6 fra 1999 som har problemer med å starte. Bilen starter ikke, og om den gjør, er turtallet høyere på tomgang enn vanlig. Etter ca 1-5 min går gasspedalen litt inn som om den blir trykket ned. Om jeg trykker på gassen brått, leker bilen kenguru. Samtidig som dette, blir motoren varm uvanlig fort. Jeg har nylig byttet olje- og bensinfilter + olje (castrol) og fyllt på kjølevæske. Hjelp!
  5. Hei. Kom ned fra hytta å polon startet som en drøm. Så kom jeg på at jeg måtte i bagasjerommet en tur og stoppet bilen for å låse opp luka. Setter meg inn for å starte og den starter ikke. Alt surrer å går, men ingenting skjer. Kommer bensin frem til samlerør, men ikke lenger. Ikke gnist. Kommer en rar lyd fra gasshust. Har sjekket fordelerlokk, rotor og coil som ser ut til å være i orden. Normal lyd fra motor når den sviver. Hva er feil? Snakket med kyndige karer, men ingen glupe svar. Kona er utolmodig så håper på gode svar fra dere :p
  6. Parkerte bilen utenfor jobb,, og lysene ble stående på . Da jeg kom ut igjen , startet den ikke, men det er likevel masse strøm på den. Den er keyless. Bilen reagerer ikke da startknappen trykkes inn, og det jeg reagerer på, er at det ikke går an å få gearkassen i N for å flytte den. Noen som ved hva som feiler den?
  7. Hei. Har en Opel Astra H 2008 mod. Når jeg prøver å starte bilen så kinner bilen som den skal men starter ikke. Noen ganger når jeg prøver tikker det i et rele(k12 Ecu) jeg har kjøpt nytt rele men fremdeles samme problem. Hvis jeg lader batteriet eller tar av polene og lar de være av litt så får jeg start på bilen igjen. Og bilen går som den skal, men hvis jeg stopper bilen og venter en liten time så vil den ikke starte igjen. Jeg har tatt en diagnose på bilen og får opp feil kode P0685-06 og U21 03-00 (Can-bus Circuit malfunction) Mistenker at jeg har et problem med Ecu`en, Noen som kan har peiling eller opplevd lignende? Har snakket med noen mekanikere uten at de kunne si hva det var.
  8. Har en Audi Allroad 4BH, C5 Motor: 2,5 TDi 180hk, Diesel Motorkode: AKE Årsmodell: 2001 Har akkurat kjørt 4000 km på ferie med bilen og den har fungert utmerket hele turen. Kom hjem sist uke og etter det har det vært litt småkjøring. Jeg har ikke merket noe feil med bilen før i dag når jeg skulle start opp, startet den ikke. I går kveld under kjøring virket alt normalt. Har tatt diagnosetest og ikke fått noen feilkoder. Dieseltanken er litt over halv så den er ikke tom for diesel. Har sjekket sikringer, eletriske koblinger i motorrom og også tatt av batteripole for eventuelt å re-sette hvis noe har "hengt seg opp" Noen forslag på hva som kan være feil?
  9. Frank1

    Volvo b21 et

    Bilen stoppet under kjøring, fant en kabel som var brent , fikset den, ikke noe sikringer som er defekt . Ellers er alt som det skal men starter ikke. Prøvd med Kabel fra batteriet til coil men den bare går rundt , Ikke noe tenning
  10. Lot bilen stå i garasjen en uke da det først skjedde, så startet den helt fint og brukte den 2 uker i vær og vind, så kom det igjen. Noen ganger går tenningen på, andre ganger helt svart med airbag,olje og p brems lys, disse dimmer avhengig av tenningsposisjon. Helt ut av det blå kan den starte. Når den blir helt svart og man åpner døren, skrur på nødblink eller vrir lysbryteren kommer det en pipelyd. Denne blir svakere avhengig av tenningsposisjon. Har brukt voltmeter mens jeg har prøvd å starte og bilen trekker ikke fra batteriet. Gikk og få den i gang med startkabler men dette har feilet med tidligere forsøk. byttet jordingskabel fra minuspolen på batteri, da startet den men det var bare tilfeldig. Sjekket sikringsboks og ledningen fra starter og dynamo uten resultat. Dagen før problemet kom tilbake lå jeg på motorveien så kom tenningen på mens bilen gikk (alle lysene i dashbordet før bilen starter) også røk strømmen et sekund mens bilen gikk. Håper så inderlig at noen har peiling, så blir den ikke spiker før nyåret :(
  11. Hei! Ei venninne av meg har en hyundai sonata.. Det er ert problem med bilen som jeg ikke finner ut av, og det er at den fusker og dauer i ett sett etter at noen har bytta fordeler på bilen.. Den sveiv greit og forsto som at tenning og det er stilt inn på bilen. Hun har byttet fordeler lokk selv på bilen, men etter det vil den ikke starte i det hele tatt.. den bare kjinner.. Jeg tenkte det var tenningsproblem, så sjekket at ledningene sto riktig og pluggene gnistet. Di gnistet og di var bløte av bensin.. ??? Jeg prøvde og bytte til det gamle fordeler lokket men ingen forskjell.. Hva i huleste kan dette være? Bensinpumpe/rele? kondens? Håper på svar!
  12. Har en Opel Astra som starter som regel. Men av og til vil den ikke starte. Triller bilen igang og den går fint. Stopper bilen og da vil den starte. Bilen har startsperre men ingen batteri i nøkler. Den starter mer enn den ikke starter for å si det slik. Noe spesielt jeg bør sjekke før jeg leveren den inn på verksted?
  13. Motorstart-problemer på Passat 07 Av og til når jeg skal starte bilen, hører jeg et lite klikk når jeg setter inn nøklen, og bilen starter normalt, men kutter etter ett sekund. Da må jeg vente i et par minutter før det fungerer... Stort sett fungerer den perfekt. Har ikke fått noe fornuftig svar på Møller... Byttet nøkkel som de anbefalte, men det hjalp ingen ting. Noen som skjønner noe her?
  14. Hei Har fått et problem med audien min. Det som har skjedd var at jeg lot nøkkelen til bilen stå i tenninga i ca 3 dager siden jeg står å mekker på den og glemte å ta den ut. og når jeg kom tilbake så blinket startsperre lyset og nå vil den ikke starte har prøvd med den andre nøkkelen min men samme skjedde igjen. så håper at noen har et godt svar på hvordan jeg kan ''bypasse'' startsperra eller noe lignende. Takker for Svar
  15. Heisann, Parkerte min primera på jobben, der den sto i 24-timer. Før hendelsen var det ingen indikasjoner på at det var noe galt med bilen. Skulle starte, startmotoren går rundt men ingen start å få (ikke et lite hint engang) Bilen starter med startgass, og går så lenge man spruter inn gassen under luftfiltere. Bensinpumpen starter etter påskrudd tenning, (altså man kan høre lyden). det er bensin på bilen, og bensinfiltere er ok. Virker som bilen ikke får drivstoff, hva kan det være? Km 360 000
  16. Hei! Bilen har stått en lengre periode uten strøm. Det siste jeg gjorde før jeg fikk problemer var å forsøke å starte bilen via Booster. Det var da for lite strøm på Boosteren for at bilen ville starte. Etter at jeg nå har byttet batteriet i bilen (batteriet er toppladet) så får jeg ingen reaksjon fra nøkkelen. Jeg har også for sikkerhets skyld byttet batteriet i nøkkelen. Den fjernstyrte sentrallåsen fungerer ikke, og når jeg setter nøkkelen inn i tenningen får jeg ingen reaksjon fra startsperren heller. Knappen i midtkonsollen til sentrallåsen fungerer på åpnefunksjonen men ikke ved lukkefunksjonen (ikke nødvendigvis at det er en sammenheng her kanskje). Jeg har prøvd å synkronisere nøkkelen slik som henvist i boken, men fikk ingen reaksjon ved synkroniseringen. Jeg hadde blitt veldig glad dersom noen har forslag til hva jeg kan prøve?? Mvh Per
  17. Min datters Audi A4 stoppet helt plutselig for en tid tilbake. Den bare døde helt, og det var ingen tegn til "liv". (Motor gikk rundt på startmotor, men den ville ikke tenne. Sjekket først at den fikk bensin, og det gjorde den. Sjekket så om det var gnist på pluggene, noe det ikke var. Lånte komplett coil-pakke fra en tilsvarende bil, men fortsatt ikke gnist. Vet at det har vært problem med tenningsbakstykket på disse, og sjekket derfor at den levert + på de rette kontaktene, og det gjorde den. Satte tilbake original coilpakke, og byttet ECU. Fortsatt ikke tegn til liv. Siste forsøk gikk på å bytte både ECU og coilpakke, og da startet den!! Alt vel, trodde jeg.... Kjørte bilen ca 15 km. Stoppet den for å ordne noe, og da jeg skulle starte igjen, stoppet den etter 1 - 2 sek. Flere forsøk, og det samme gjentok seg. Typisk startsperreproblem. Har bare en nøkkel til bilen, og som jeg reagererlitt på, er at denne er slik utformet at jeg tviler på at den inneholder noe elektronikk til startsperre. Uansett, trenger tips til hvordan jeg får opphevet startsperren. Sitter startsperren i ECU`en, eller må ny ECU "tilpasses" bilen på noen måte, slik at den fungerer sammen med startsperren? Er dette noe som kan utføres ved hjelp av standard diagnoseverktøy, på et vanlig verksted? Eller må jeg få programert en ny nøkkel, og må jeg da i såfall til autorisert Audi-verksted? På forhånd takk for svar!
  18. Får ikke start på golfen, starteren går men det gnistrer i ennen av pluggledningen inn ved coilen!? Har byttet pluggledning, men det var ikke problemet.. Coilen er byttet for ca 1 år siden, men denne var da brukt. Kan det være coilen som har streika igjen?
  19. Hei. Jeg kjøpte en brukt bil for 2 uker siden, og for 6 dager siden skulle jeg rygge og parkere, flaut å si men jeg kvelte bilen....Det som skjedde etter det var at jeg skulle vri om nøkkelen og skru på bilen, men den startet ikke! Den bare jobbet og jobbet men startet aldri. Endte med at jeg brukte opp batteriet på å prøve å få startet den. Jeg tauet den hjem og sjekket litt. Det er gnist i tennpluggene. Jeg er ikke noe god på bil så håper det er mulig å få noen svar her på hva som kan være feilen. Med vennlig hilsen Mikkel.
  20. Hei, jeg har nettopp kjøpt min fars gamle ford mondeo og den valgte i går å ikke starte lengre. Jeg har to ganger klart å fått motoren i gang, men da "kveles" bilen etter veldig få sekunder. Dette er altså en ford mondeo sedan fra 1997 og har en 2.0 l bensin motor. Har testet samtlige tennplugger og alle fungerer ok Har nok olje og bensin Har masse strøm på batteriet og strømmen fungerer fint Har testet med motorvarmer Har testet med startgass Ingen av forsøkene over hjelper. Finnes det noen som kan hjelpe meg med denne saken? :) Takker for alle hint og tips som kan være til hjelp.
  21. Heisann.. Jeg har nettopp byttet en låskasse på sjåfør døren, og etter dette starter ikke bilen. Normalt sett når du setter nøkklen i trinn 2 så hører man at bensinpumpen lager "zzzzzzzzzzz" lyd, men nå kommer det bare klunk. Jeg kan kinne og kinne men den starter ikke. virker som startsperren er slått inn. Jeg kan legge til at jeg ikke har fått satt på staget som går fra selve nøkkel låsen til låsekassen. kan det ha noe å si? den startet på torsdag uten problem, da var ikke låsekassen satt inn enda, hmm.. er det en måte å resete startsperren uten om å ha den på verksted? litt vanskelig å få den på verksted når jeg ikke får startet. :) Mvh Ellef R
  22. Hei, setter nøkkel i tenning og den registreres med at rattlås går av. Vrir om nøkkel og startmotor går rundt som bare det (nytt batteri i går), men virker ikke som den tenner eller får bensin? Er det noen som har en ide` om hva dette kan være? Tok av polene på batteriet i natt og startet med en gang jeg koblet til i morges - men etter noen start/stopp utover dagen i dag, ville den nok engang ikke starte - så nå står den der... Håper på noen gode forslag - alt tas imot med takk :race Mvh Rune
  23. Noen som har en alarmstyreenhet med nr. 1h0 958 233b. Kan også være "f". Eventuelt et koblingsskjema for denne enheten slik at den kan kobles ut.
  24. Hei. Jeg har en 1995mod. 90 Coupe 2.0i 16v, den starter kunn når motoren er kald. Jeg har nylig byttet temp.giver til ECU, tennplugger, termostat, sjekket at katalysatoren ikke er tett og begynner nå å gå tom for ideer på hva/hvor problemet ligger. Når jeg vrir på tenningen så tenner den, men ikke "nok" til at motoren kommer i gang.. Skulle feilsøke bilen, men fant kun 1 innkobling da det virket som de siste to var borte. Håper at noen her har noe tips/råd til en oppgitt amatør damndamn Mvh. Robert
  25. Har en audi a6 2004 som plutselig sluttet å lade. Kjørte ca 15 km så begynte varsellampen for batteriet å lyse, ca 5-10 km til så stoppet bilen, helt utladet. Jeg snakket med forskjellige verksted og fikk beskjed om at dette er dynamoen. Kjøpte en ny dynamo kjørt 50.000 men stått på lager i 2 år. Skiftet først regulatoren over på den gamle dynamoen for å sjekke dette. Byttet så dynamo, men lader forsatt ikke. Med startkabler står den på rundt 12v, men om andre bilen ligger på rundt 2000 omdreininger ligger batteriet mitt opp til 14v. Lades rett ut når kablene tas av. Børstene virker fine. Whats wrong?
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.