Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'startvansker'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 13 results

  1. Jeg har problemer med at bilen (2.0 TDI 103kW) paradoksalt nok er tungstartet om jeg bruker motorvarmer. Jeg har ellers ingen problemer med start, heller ikke om motoren er halvvarm av andre årsaker enn bruk av motorvarmer. Er det noen som vet om dette er vanlig på nyere turbodieselmotorer, eller har jeg grunn til å tro at noe er feil med motorstyring?
  2. Hei. Min svigerfar har en 97 modell Golf 3 1,6l bensin, som ikke vil starte. Det har blitt sveist noe rust på bilen de siste 6 mnd. og den har derfor ikke vært startet på 6 mnd. eller det vil si at etter han var ferdig med sveisingen ble den startet å da kjørt varm. Nå er det ikke tegn til at den vil starte i det hele tatt. Bensinpumpen gikk ikke så den ble byttet. Den nye gikk heller ikke så jeg har ohmet sikkringen og den er i orden. Jeg åpnet releet som styrer bensinpumpen og kunne se at det ikke la inn. Jeg tvangskjørte releet og da startet bensinpumpen. Men dessverre ikke motoren...!(Jeg tvangskjørte pumpen mens jeg prøvde starteren) Jeg regner med at de to tynneste kontaktpinnene på releet er styrekontaktsettet? Med tenning på målte jeg 12v i relesokkelen mellom en av kontaktene til styrekontaktsettet og chassi. Dette betyr at det står spenning inn på den ene siden av styrekontaktsettet. I og med at bensinpumpen starter når jeg tvangskjører releet vet jeg at det er spenning på hovedkontaktsettet. Jeg Ohmet også spolen på releet, som også er i orden. Hvorfor legger det ikke inn? Det virker som om releet ikke får beskjed om å legge inn? Hva er det som sitter før styrekontaktsettet i kretsen? Er det hjernen? Som sagt har jeg målt 12 volt mellom chassi og den ene styresettkontakten i relesokkelen. Regner med at den andre styresettkontaken går direkte til jord? Muligens prøve å ohme den...? Har jeg to separate feil her eller har de en sammenheng?
  3. Har en 2004 2.2 dCi som plutselig ikke ville starte. Når jeg prøvde første gangen dro den rundt, men motoren døde etter noen sekunder. Når jeg prøvde neste gang av det helt dødt, starteren slo ikke inn i det hele tatt. Jeg har nok strøm, nytt batteri. Det gikk greitt å trille i start, da startet den som en kule. Når jeg vrir om nøkkelen slukker lyset i radioen, ellers ingen reaksjon. Er det en sikring eller et rele noen plass?
  4. Jeg har problemer med en Kangoo 1,4 bensin. Bilen har det siste året hatt perioder der den ikke vil starte. Motoren, starteren og alt annet går rundt, men får ikke tenning. Jeg hører at bensinpumpen starter når jeg skur på tenningen. Jeg har lest en del på amerikanske sider, og der stod det at mulig årsak var veivakselsensoren som hadde problemer. Jeg kjøpte ny og byttet uten at det hjalp. Bilen kan stå i noen dager, og pluteslig så vil den starte igjen. Ganske frustrerende når en ikke kan finne årsaken. Noen her som har noen ideer?
  5. Min 2001, grand voyager 2,5 td er tungstartet når det er kaldt ute. Jeg bruker som regel motorvarmeren, så det er ikke noe stort problem. Får som regel start etter en stund selv om jeg ikke har brukt motorvarmeren. Det kommer MYE svartrøyk, og lukter bilferge når den først starter. For et par dager siden begynte moroa: Lite diesel på tanken, og plutselig bare stoppet den. Og nektet å starte igjen. Fylte opp tanken med V-Power diesel, og tilsatte kondensfjerner og metyl-k dieseltilsetning. Da starter og går den som ei klokke, men tankmåleren løper helt løpsk. Går opp til full tank og ned til tom "hele tiden". Hva skyldes dette? Rusk i tanken? Dårlige filtre? Tilsetningsstoffene? Noen som har et tips til hvordan å få bakruteviskeren til å fungere? Sikringene er intakte, og bryterne virker...
  6. Jeg har et problem med min VW Polo 1.4 og håper noen kan hjelpe. Jeg har prøvd å gi så mye informasjon så ryddig og enkelt som mulig under. Bil: VW Polo 1.4 Modell: 1998 Drivstoff: Bensin Motorkode: AEX Km: 171 000 Problembeskrivelse: Bilen startes på første forsøk. Slår man så av tenningen og prøver igjen, vil den enten slite veldig og jobbe seg opp til 1000 Rpm eller jeg er nødt til å gi gass for at den skal starte. Uansett vil bilen legge seg stabilt på 1000 Rpm. Når bilen er kald vil den noen ganger kveles når jeg dytter inn clutchen for giring eller bremsing. Når den kveles vises batteri symbolet, men all elektrisitet fortsetter uforstyrret. Når dette skjer har også bilen problemer med å starte igjen. Det lukter uforbrent bensin fra motorrom og eksos. Når bilen blir varmere lukter det mer bensin. Termostaten viser mellom 70 til 80 grader uansett hvor langt jeg kjører. Tilleggsopplysnger: Bilen ble idag kjørt i 25 minutter, så ble den parkert i 1 time og da var batteriet flatt. Fikk liv i den med startkabler og kjørte 25 min til batteriet var "fult igjen". Jeg har lagt med en video hvor jeg forsøker starte bilen etter at jeg hadde "ladet" batteriet igjen. Første forsøk går det som vanlig. Etter dette så sliter den med å starte og jeg må gi ekstra bensin for å få den igang. Diagnostikk: Bruker en Biltema feilkodeleser og får opp to koder - 00625 "Vehicle speed signal" - 00532 "Supply voltage B+" Nylig byttet: Eksospotte bakre Eksospotte midtre Olje (Castrol 10W-40) Oljefilter Tennplugger Fordelerlokk Rotor Luftfilter Kupefilter Drivstoff filter Demper bak Hjullager Bremsevaier ​På forhånd tusen takk for alle svar:)
  7. Får ikke start på bil. Den pleier å starte etter mange forsøk og mye gløding, uten reaksjon i det hele tatt (starteren går ikke og ellers ikke klikk eller noen andre lyder). Byttet til nye oppladete batterier og det samme skjer nå. Feil med gløding/glødeplugger ? Skjer bare når det et kaldt og bare om morgenen. I dag måtte jeg gi opp. Tusen takk for eventuelle tips. Vanskelig å bytte glødeplugger ? Lufting påkrevet etterpå ?
  8. Hei! Jeg trenger litt innspill her. Jeg lurer på om batteriet er flatt eller om det er noe mer problemer med bilen. Det er tydelig at batteriet er lavt, for alle lamper lyser (ganske svakt), og det er bare såvidt sentrallåsen går rundt. MEN når jeg setter batteriet på lading, så virker det ikke som om det påvirker bilens strøm. Den er like 'slapp' og sentrallåsen er like treg. Det virker ikke som om batteriet tar lading? Ikke engang om det har stått på lading i et par døgn. Kan noen si hva som er galt? Er det KUN batteriet? Dette er bilen:
  9. Hei! Nå er det no`gæli med bilen... Veldig ofte når jeg kjører, så "hakker" bilen, nesten så den stopper, men jeg trøkker inn klutchen og ruser motoren, så går den like fint igjen. Men det skjer en del ganger i løpet av et par mil da. Og noen ganger når jeg svinger av, og det da blir lavt turtall så faller turtall helt i bånn og shiten stopper! Og når den da stopper så er det umulig å få start på den så lenge bilen er varm, men kan sette den i reversj og "trille" den i gang på den måten, men den stopper da etter et par minutter. Har feilsøka med sånn data ting, og kom ikke opp annet en feil med strøm, men vet at batteriet er gåent. OG JA, jeg har prøvd å bli starta med startkabler, men det hjelper ikke uansett så lenge bilen er varm, men den er ikke sånn koke varm, men sånn varm som de blir når man har kjørt litt. Jeg må altså la bilen stå en times tid, så starter den på første forsøk. Har hatt et par kompiser her nå, de mener bestemt at det er coilen som er sliten, siden turtallet går rett i bånn.. Er det noen som har noen andre forslag til ting man kan sjekke selv, før jeg går til innkjøp av nye deler. Det er en 98 modell, 1,6l bensin. Gått 217 000 ca..
  10. Heisann. Jeg har på vinterhalvåret et merkelig fenomen som oppstår. Når jeg vrir på nøkkelen på kalde dager/våte dager så gløder motoren, får OK i displayet, spenningen ligger på ca 11-12 V. Men start motoren begynner ikke å kjinne. I starten kom somregel startmotoren etter et par sekunder med holding av nøkkele i kjinne posisjon. Men di siste dagene kommer ikke startmotoren igang i det hele tatt. Da har jeg med hell varmet opp diesel filtereret, og da har jeg til slutt fått start på motoren hver gang. Men har diesel filteret en forigling mot startmotoren eller er dette tilfeldig ? Har kjøpt nytt filter, men ikke fått tid til å skifte enda. Batteriet er av typen Optima Red Top- relativt nytt, glødeplugger skiftet i fjor. Toppladet for et par dager siden.
  11. Hei! Når jeg starter bilen, er det ikke hver gang den starter. Når jeg vrir nøkkelen om og holden den i tredje stilling, lager motoren en slags tikkende lyd uten at den starter helt. Noen ganger starter den, og går helt fint, og andre ganger slår motoren seg av igjen. Når den slår seg av, lyser batterilampen, og lampen for tenningsfeil eller noe lyser også(det er en bil med en nøkkel). Jeg tenkte først at det var tomt batteri, men bilen starter ikke selv med startkabler. Deretter prøvde vi å dytte bilen igang, for å se om det kanskje var startmotoren som hadde sviktet. Ingen av delene hjalp. Jeg lurer derfor på om noen kan ha en idè om hva som er feil? Det er forresten en Polo fra 2001.
  12. Hei, jeg har et lite problem med bilen min. Jeg kjøpte bilen på torsdag og på lørdag da jeg skulle hjem så fikk jeg ikke start på bilen etter den hadde stått 1 dag. Den startet for kun 2 dager siden og nå vil den ikke starte, bilen står i nedoverbakke ( får bare med alle detaljer så det blir lettere for dere ) Jeg har nylig fylt på 10 liter med bensin men det som er rart er at jeg ikke hører noe bensinpumpe lyd, bensinmåleren er dessutten helt kaputt. Den starter etter jeg har ladet batteriet helt opp,men så dør den bare ut. Og nå idag når jeg skulle prøve å starte bilen med startkabler så startet den ikke i det hele tatt. Kan noen være så snille å hjelpe meg? Jeg prøver å lære å skru bil, men er ikke det letteste har jeg forstått, jeg har enkelt og greit blitt lurt, den startet da jeg kjøpte bilen men ikke nå. Byttet bilen i mopeden min.
  13. Har en Zaphira -06 modell. DEn starter noen ganger ikke før etter 5-10 sekunder. Den "kimer" lenge og noen ganger må jeg stoppe og prøve på nytt. Dessuten kommer det mye blå røyk ut når den starter til slutt. Kommer også noen ganger kraftig røyk ut når jeg "gir på". Noen som kan hjelpe meg? Bør vel få den inn på verkstedet, men har dårlig erfaring med Opel-verkstedet her. Og vil ha en eller flere tanker å komme med når jeg oppsøker de eller eventuelle andre verksteder..
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.