Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'varmeapparat'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 28 results

  1. Hei, har en 98-mod Primera 1,6l stasjonsvogn, vifta i bilen har tidligere fungert bare på fullt, og da også da det passer for vifta og gå rundt. Nå har den slutta og gå rundt i det hele tatt og lager masse rare lyder i stadenfor. Den går rundt av og til, men slukner til slutt, noe som gjør at kjøring om vinter blir veldig kaldt fornøyelse. Hva som kan være orsaken til dette? Og er dette lett og fikse selv for og unngå dyre verkstader? Lurer også på om dette kan ha noe med dårlig kjøling til motoren og gjøre, der er eg temmelig så sikker på at termostat er synderen.
  2. Har passat 1.9 TDI stv 06 mod Motor temp er i 90 men blåser fortsatt kun kaldt luft. Er det noen som har tips?
  3. Jeg har problemer med varmeapparatet i min Audi A6 2.6 95-mod. I fjor høst kom det kun kald luft fra varmeapparatet og det begynte å bli kaldt å kjøre bil.. Var innom verksted, og de sa at det var et spjeld som måtte byttes eller noe, og at dette krevde mange arbeidstimer, da hele dashbordet måtte ut. Jeg ventet litt for å se om jeg skulle ta meg råd til å fikse det, og ca en uke etterpå produserte bilen varm luft som bare det. Det gjorde den gjennom hele vinteren. Men nå som våren har kommet, slo den plutselig om igjen og produserer kun kald luft. Det virker nesten som om den trigger på utetemperaturen. Problemet er at det i kalde vår- og høstperioder kan bli kjølig å kjøre bil. Vurderer å kjøpe en 12V kupevarmer som jeg kan ha gående under kjøring, men lurte på om noen vet hva som kan være galt, slik at jeg heller kan fikse det og få varm og kald luft når jeg vil.
  4. Lenge siden jeg har brukt forumet, men prøver meg i håp om at emnet ikke finnes fra før... Noen som vet hvor varmemotstanden til varmeapparatet ligger på Hiace med facelift (2009mod)? Varmeapparatet virker kun på full guffe, så jeg må skifte denne. En liten NB til dere som tenker kjøpe denne brukt; Den koster ca 350 kr + mva hos Toyota, men ser at endel huggere tar opptil 750,- kr for denne (!!!)
  5. Har en 1998 Passat 1,9 tdi stv som varmeapparatvifte ikke fungerer , men alt på kontrollpanelet ser ut som er i orden uten att jeg kan si helt sikkert. Noen gode forslag om hva det kan være ?
  6. På min Astra 96mod stasjonsvogn dugger det ekstremt mye på rutene spessielt om vinteren. Jeg MÅ ha varmeapparatet på max, og da forsvinner mesteparten av duggen på frontruta, men de andre er så det renner av de. Hver morgen er alle ruten fulle av is på innsiden pga alt dugget. Jeg kjøpte en slik avfukter på biltema, av den typen med slike poser med silicagel inni, den fylles med vann, men rutene dugger like forbanna. Jeg har lest at det kan være tett filter til varmeapparatet eller tett drenering til inntaket. Dersom det er hull i varmeregistret, skulle man tro at det minker på kjølevæska, noe det ike gjør. Hvor er alt dette plassert på denne bilen mon tro? Spjeldet til omluft er i orden tror jeg, da det suser mye mer når knappen er trykt inn. Det er ikke noe vann inni bilen som jeg kan se, heller ikke i sommer da det var "så fint vær" i månedsvis. Noen idèer?
  7. Hei! Forje onsdag slutta plutselig varmeapparatet mitt å funke, blåser bare kaldluft, motortemp blir driver å faller ned hele tida. Bytta Termostat på fredag, men fortsatt ingen forskjell. Motor temp går opp til 90 hvis jeg kjører bilen skikkelig hardt, men ved normal kjøring faller den nesten helt ned. Varmvannet sirkulerer i varmeregistret, og det er ingen luft i systemet da det er blitt luftet. Noen som har noen peiling på hva som kan være galt?! Hilsen fortvilt Passat eier!
  8. Hei, Når jeg skulle kjøre til jobb idag var vifta mi totalt død. Ingen tegn til liv i det hele tatt. Var ute og kjørte i går kveld, da fungerte alt som det skulle. Har sjekket sikring, den er OK. Noen som har noen tips til hva jeg kan sjekke? Er en Golf IV 1998 modell.. Importert fra Tyskland om det har noe og si. EDIT: Vifta i varmeapparatet det gjelder.
  9. Jeg føler meg litt dust og hjelpeløs akkurat nå. Jeg har kjøpt ny kupèvifte og vil bytte denne selv. Jeg fikk forklart at viftehuset måtte åpnes fra motorrummet og inne fra kupèen. Slik det ser ut for meg må jeg også ut med dashbordet siden jeg ikke kommer til viftehuset undenfra etter at midtkonsoll, hanskerom, luftkanaler osv er fjernet. Jeg har skrudd ut de 2 skruene og fjernet dekselet på oversiden av rattstammen, men kommer ikke videre med rattet. Leste i en tråd at man "bare" skulle dra senteret av rattet ut og at det satt godt fast. Jeg har brukt såpass mye krefter at jeg ikke tør dra mer i frykt for at noe går i stykker. Jeg kan se en ramme med torx-skruer i hvert hjørne når jeg bender dekselet ut rundt rattstammen. Er det her skoen trykker? jeg har kikket på forumet etter en DIY som passer mitt problem, men finner ikke noen som tar for seg temaet. Jeg har egentlig bare 2 dager på meg til å løse dette, så hvis noen kan svare kjapt, er det fint. Edit: Jeg har løsnet viftehuset og fått løftet det tilstrekkelig til at jeg klarer å bytte kupèvifta, men jeg er svært lite fornøyd når jeg må bruke makt og ting ikke er helt som de skal. Klarer ikke å se hvor/hva huset henger i, men det er jo slik at man etterhvert gir litt blanke bare det løser seg 90%. Jeg vet allerede at jeg kommer til å slite med å få på plass ett par av luftkanalene i dashbordet. Har holdt orden på skruer, klips og beslag, så nå krysser jeg fingrene for at det ordner seg. Vet ikke hva slags tetningsmasse jeg skal bruke ennå, men jeg vet jeg ikke skal åpne den igjen. Kjøpte ny vifte hos Bildeler.no for ca. 1300.-. Feilen med den gamle vifta var manglende spenn i fjærene til børstene. Det var ca. 1/3 igjen, men med den jobben det er å bytte... Jeg vil fortsatt gjerne vite hvordan rattet skal håndteres ved demontering
  10. Er ny her på forumet, har vert å kjøpt meg ein Volvo 460 SE som kun har gått 125 tusen km. 93-mod. Kjøpte den av eit eldre par og bilen er rimeleg strøken men har funne ein feil, hendelen som styrer varme til rute/føtter/vent sitter fast. Har tatt av ei plate ved rattstammen og sjekka at spjeldet går lett men viren vil altså ikkje gå. Kva kan vere årsak? korleis kan eg på enklaste måte fikse dette?
  11. Hei! Først slutta vifta på 1. og 2. trinnet og virke, så ble 3. ustabilt, og nå virker 4. trinn bare av og til. Noen ganger hjalp det og dunke i dashbordet, så kom vifta på igjen, men nå er det heller sjelden den starter. Målte viftebryter i dag, og ingen strøm i bryter i det hele tatt. Sikringa er ok. Kan det være viftemotor, dårlig kontakt noe sted eller andre ting?
  12. hei kjøpte en partner 1,6HDI 2007 modell her om dagen. idag funket plutselig varmeapparatvifta på høyeste trinn (4) snakker vi da bytte hele vifta? eller er det en enklere kanskje også billigere løsning?
  13. Hei. har en w124 93mod som bare blåser varme på passasjersiden, det hender noen ganger at jeg får det til å blåse kaldt. ikke altid. Noen tips? Hvordan virker duo ventilene? Hva er kriteriet for at de åpner/lukker? Er det bare temstyringen eller er det noen følere en plass?
  14. Hei har problemer med å få skikkelig varme ifra varmeapparatet i min audi 100. Det kommer en del varme men det er lite "trøkk"/effekt og det tar en god stund før tempen kommer over det lunkne stadiet. Virker også som at motoren bruker litt vel lang tid på å bli varm (ligger i underkant av 90 når den er "varmet opp"/kjørt en stund). Noen som har noen tips/meninger om hva dette kan skyldes?
  15. Har en 2006 Audi A4 2.0tdi Motor temp stiger til 90 grader, men den blåser fortsatt kaldt inne i bilen! Kjørte en diagnose på den med wurth sin diagnose (wow) og det eneste som kom opp av feilkoder var a/c trykkgiver 00819 Noen flere som har vært borti samme problem? Trenger tips fort, siden det er rimelig kjølig ute!
  16. Hallais! Har en Audi a4 b5 1997 mod med noen småproblemer.. 1. tomgangen lever sitt eget liv. Noen ganger bakker den perfekt på 900 o/min, andre ganger så bakker den på 2000 o/min og andre ganger igjen så vandrer tomgangen mellom 900-2300. For å få den til perfekt tomgang, må jeg gi full gass i noen sekunder. Men den klikker etter en liten kjøretur etter det. 2. Den bakker ikke når motoren er kald. 3. Varmeapparatet ( Ikke aircondition, bare helt orginalt) Den gir varme og alt, men ikke luft. Litt irriterende og ikke se ut vinduene når man kjører pga. dugg har nylig byttet lambda sonde, så er ikke noe med den. kan det bære luftmengdemåleren? Er det noen som kan gi meg et svar på problemene og si hva som er feil og eventuelt kan gjøres?
  17. Hei. Har et problem med varmeapparatet i bilen da viften har sluttet å fungere. Først så slutten den å fungere på steg 1, så tok det litt tid så sluttet 2 å fungere, og etter litt så fungerte den kun på 4. Men nå så fungerer den ikke i det hele tatt. Er litt kjipt på denne tiden av året da det ikke er mulig å se ut av ruten pga. dugg. Har hørt litt rundt, og har forstått at det mest sansynlig er formotstanden som er gåen. Men lurer på hvor denne sitter på disse bilene? Takker for svar :)
  18. Hei. Sikringa mi ryker i ett sett når jeg setter på tenninga. Har prøvd å tatt ut kontakten på varmeapparatet for å sjekke om det var kortslutning i apparatet, men sikringa gikk fortsatt. Vet dere hva som er galt? og Hvordan jeg evt kan finne ut av feilen? Har AC og klima anlegg på bilen som jeg kan justere opp gradene på.
  19. Min søster er den mer eller (helst)mindre heldige innehaver av en 1996 Mondeo. Hun har i løpet av de to årene hun ar hatt den hatt diverse trøbbel med varmeapparatet. Det siste nå er at varmeapparatvifta har stoppet. Før den ga seg helt, så var den med en stund etter at hun startet bilen, men ga seg ganske raskt. Helt på slutten var det kun så vidt det "tikket"(hennes ord) i den. I dag har jeg kikket litt på den og funnet ut at alle kontakter bak panelet sitter fast og sikringen er hel. Mistanken jeg har er at motoren til vifta har tatt kvelden. Muligens børster e.l. Noen som har erfaring med noe tilsvarende og som har none tips? Eller noen som vet hvor mye arbeid det er å bytte motoren?
  20. Det blir jo ikke varmt! Når jeg kjører inn i en tunnel begynner varmeaperatet å fungere , når jeg kommer ut igjen blåser det plutselig kald luft. Utetemp har kun vært -5grader?? Noen som har hatt dette probl, evt hva kan gjøres for å fikse det?
  21. Hei folkens! Vi står nå ved et bilbytte og skal selge vår 04 A6 1.9tdi automat som har gått 83.000km. Bilen er i god stand. Vi har fulgt alle servicer og ved siste EU-kontroll(06.10) ble det skiftet bremseklosser forran og noen småting. Det er noen småriper i lakken, men kun riper man må regne med mtp alder. Problemet er at vi har veldig liten peiling på bil og er litt skeptisk til å bruke bilen til innbytte da kjøper vil kunne lure oss rimlig fort;) Har vurdert Oslo Bilauksjon som selgsplass, men er det lurt? En annen klar mulighet er jo også å benytte finn.no som de fleste andre, men sliter litt med å sette pris. Hva ville dere lagt dere på? Vi kommer også til å kjøpe oss en 4x4. Er sesongen veldig dårlig for salg av en a6 og kjøp av en 4x4, eller har ikke det så mye og si? På forhånd tusen takk for hjelpen folkens! Mvh, Kristian
  22. hei godt folk. nå har varmapparatet sluttet og funke på de 3 første hakkene, men det siste hakket virker. hva kan dette være. har leitet litt rundt om kring på nettet og har en liten anelse på at det kan være enn mostand som e gåend. vet dere kor denne ligger og hva jeg skal gjøre? tegning kansje (A) har en audi 80 fra 1987
  23. Hei, jeg har en Ford sierra 2.0 som plutselig har funnet ut at den ikke har lyst til å sende varm luft inn i kupeen. Når jeg starter motoren går det veldig fint, bilen som som normalt og sender varme inn. Men når jeg kommer inn i litt kø situasjoner blir motoren veldig varm og den stopper sende varm luft inn i bilen. (det kommer ikke ren kald luft hele tiden, noen ganger blir bare luften litt kaldere) Å når jeg kommer meg ut av køen å gir på igjen får jeg varme i bilen og temp på motoren går drastisk ned. Hjelp, vet ikke helt hva jeg skal gjøre.
  24. Hei, trudde vifta mi streika i gårkveld. Fikk kjøpt ny idag, og av allt hell fikk jeg plugga inn den "nye" i kontakta til vifta. Og der var det like dødt... Målte spenning og alt, men ingenting forandra seg da jeg vrei på vifte hastighetene.. Hva har skjedd?? Jeg må jo ha varmeapp når kulda kommer tilbake.. Takker for svar på forhånd.. Mvh. gorCin.
  25. Er det noen andre som ikke får poloen sin varm nok ved "lett kjøring" når det er kaldt ute? Spesielt i nedoverbakke og rolig gange på flata så går nåla på motorvarmen nedover, og kupevarmen deretter. Det går fint når bilden får kjørt seg litt, spesielt i oppoverbakker. jeg har dekket til grillen mellom frontlyktene med en plate, men likevel blir det ikke varmt nok. Verdt og merke seg at jeg har ny termostat og termokontakt motert fra verksted og de sier biler er som den skal. (De har jo bare testet den inne i et varmt verksted). Håper noen kan gi meg en pekepinn på hva som gjør dette..
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.