Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'suzuki'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 23 results

  1. Hei er det noen som har vært borti vibrasjoner i motor på Suzuki 1,9 ddis 2006 mod og nyere? Har fulgt med en tid på en annen tråd da eg har samme problem på min gv 2006 mod, men fikk ikkje respons på mitt innlegg der, prøver en ny tråd. Eg har byttet gåen egr ventil til ny type, skiftet sprukket intercooler, har fått regenerert dpf, uten at vibrasjoner ble noe bedre. Vibrasjoner følger motorturtall ca 1800- 2200rpm og ved pådrag/ belastning. Motor går jevnt og fint på tomgang. Nightking ser du har vært en slags guru vedr sozuki, du skrev bla. I en annen tråd noe om at det var noe med fjærer på lamellplate, hva er det for feil? Kan det gi samme symptom som feil på svinghjul dobbeltmassesvinghjul? Nå er det vel ikkje dette på disse bilene men? Har og lest noko om gearkassefester som kan vere dårlige? Har sett litt på mine motor og gearkassefester, men de ser ganske fine ut. Har nå også byttet dpf, men fremdeles kommer dpf varsellampe opp ganske ofte, noen ganger også motorfeillampen, med feilkode p 1431 som jo er tett partikkelfilter. Hvordan er det mulig med nytt partikkelfilter? Kan det være noe feil med difftrykk sensor? Noe annet som kan være feilårsak?
  2. Svigermor har ikke brukt bakluka på sin Suzuki Liana 2005 stasjonsvogn på mange måneder. Nå sitter den fast som om "noe" holder låsehendelen fast i låsekassen! Dette er noe jeg antar. Sentrallåsen virker på alle andre dører og nøkkelen vil ikke la seg vri rundt - bare halvparten av en kvart omdreining. Vrir jeg hardere er jeg redd nøkkelen knekker i låsen. Noen som vet hvordan jeg kan låse opp fra innsiden?
  3. Hei! Har lagt merke til på min GV 07 at det kommer en liten vibrasjon, og at turtallet henger i et halvt sekund ved ca 2000 omdr. Dette stort sett kun når jeg trår på skikkelig i fjerde gir (Jo større moment jo værre). Har lest litt rundt og fått inntrykk at det kan ha noe med svinghjulet å gjøre? Bilen har kun gått 90000 og har fulgt alle servicer. Vet noen hva problemet kan være? Blir vel fort 20 lapper som ryker av feriepenga nå? :P
  4. Skulle skru om tenningen for å få varmen i en frossen Suzuki Baleno 2000, men viskeren stod i "på" posisjon så den sluttet å virke da den fikk litt for mye motstand av snøen som lå på ruten. Det er ingen lyd fra noen motor når jeg prøver å ta den på igjen, men det som er rart er at spyleren heller ikke gir lyd i fra seg. Vil tro det er to forskjellige motorer, så rart at begge sluttet å virke samtidig. Har sjekket sikringer i motorrommet og alle ser OK ut. Er det viskermotoren som er ødelagt? og hvorfor er det heller ingen lyd i fra spyleren? Er det enkelt og reparerere dette selv?
  5. Hei! Her kommer en "case" til dere proffe gutta! Ser spesielt at Nightking har svar på mye, så håper du har svar på dette også! Jeg har som sagt en Grand vitara 1,9Ddis, 07 mod. Bilen har gått ca 107000km, alle servicer er fulgt hos verksted. For en ukes tid siden, var jeg ute og kjørte med familien i Nordnorge. Etter et stopp kom den kjente "Harry-potter-lampa" opp(feil på motorens innsprutningssystem elns). Har fått opp denne tidligere, men da grunnet defekt glødeplugg - dette er fikset. Merket denne gangen at bilens motorkraft var redusert kraftig, men etter en stopp hvor jeg skrudde motoren på og av, var den borte. Kjørte så fra Bardufoss og ned til Narvik. I løpet av ettermiddagen kom lampa på igjen ved start og ville nå ikke gå av igjen. Bilen gikk som en dass, akkurat som at turboen var kuttet ut eller at den ikke fikk luft. Sjekket alt av olje, vann og eksos. Alt på stell og ingen svart, hvit eller blå røyk. Skulle så kjøre bilen tilbake til Bardufoss på søndagen, da mine foreldre skulle ta flyet herfra og jeg har tilgang på verksted her. 5 km utenfor Narvik kvelte plutselig motoren seg, og den stoppet helt. Prøvde å få start, men den kvelte seg med en gang. Prøvde igjen etter 10 min og fikk da normal start (fortsatt med lysende lampe), men satset ikke på å kjøre videre og lot Falck berge meg tilbake til Narvik. Bilen står nå på merkeverksted der. De har gjort feilsøking, samt gitt meg prisoverslag på jobben som de mener må gjøres. Legger ved diagnosekodene, samt hva de mener som må gjøres og hva delene heter. Det de skriver som "motorlampa" er harry-potterlampa, den firkanta med lyn gjennom Det jeg lurer på: Varselampen for tett DPF lyste IKKE under denne kjøringen. Den har lyst for noen uker siden, etter en periode med småkjøring. Har da gjort som det står i manualen og kjørt en god langtur på en time med høyere hastighet, til den slukket (den lyste i maks 2 timer). Verkstedet mener at det trengs tvungen regenerering med tanke på de feilkodene de har lest av (se bildet). Kan denne feilkoden være fra feilen kom opp tidligere, og at den ligger lagret i minne? Merket jo heller intet gradvis tap av motorkraft, bortsett fra at bilen gikk i nødmodus. Det verkstedet også sier er at jeg har et defekt "Svirv-spjeld"(siterer mekaniker). At dette er knekt, at jeg trenger et nytt spjeldhus + pakning og at dette er årsaken til at bilen stanset. Er det noen som vet hva denne delen egentlig heter, og om det er mulig å få tak i selve spjeldhuset brukt, evt billigere enn vedlagt blodpris? Når jeg søker det opp på nett, får jeg bare opp spjeldhus til bensinutgaven... Har mange mekanikere på arbeidsplassen min (dog ikke Suzuki-spesialister). Kan jeg prøve å først få byttet ut dette spjeldet, og se om det holder? Som sagt har ikke DPF-lampen lyst i dette tilfellet. Er veldig glad i bilen min på mange måter, men den har blitt en belastning med mye tull det siste halvåret, så prøver å gjøre det billigst mulig :P Om bildene ikke kommer opp, si ifra, så får jeg legge inn alt som tekst! mvh - Jonas
  6. Hei! Er på utkikk etter noen offroadhjul til min Suzuki GV 2007 mod. Spec: Boltsirkel (PCD): 5-114,3 Bolt/Mutter dim: 12x1,25 Innpress (ET): 45 Navhull (CB): 60,1 Har lite peiling på hva som faktisk kan passe, da jeg ikke har hatt bilen så lenge, og det sitter originale hjul på den. Felgene trenger ikke være pene, men skal være hele og uten kast. Ballongdekk er flotters! Holder forøvrig til i Nordnorge, men har mulighet til å hente på østlandet også. mvh - Jonas
  7. Hei. Er det noen som vet om det finnes lyktehus til Suzuki Grand Vitara 2006 mod som er godkjent for bruk av xenon? Hadde montert HB3 xenon kit, men fikk beskjed om å ta de ut for lyktehuset ikke var godkjent for bruk av xenon. Har HB3 pærer orginalt. Har prøvd å google det, men har ikke klart å finne noe. Har Limited orginal Xenon i nærlys.
  8. neu242

    SX4 mister kraft

    I en tid har jeg merket at bilen av og til mister kraften ved 1800-2000 rpm. I dag hadde bilen plutselig ikke kraft til komme opp bakken ut av garasjen. Etter å ha rusa bilen litt kviknet den til og den fungerte som normalt igjen. Men på vei hjem igjen fikk jeg brått ikke akselerert opp fra 80 i fjerde gir. Jeg måtte jobbe litt før bilen ble bedre. Noen idé hva som er galt? Jeg har en 1.9l diesel fra 2006.
  9. Jeg har et problem med min 2006 mod suzuki xl7 2,0td. Det startet med at turbotrykket fusket å nå er det ikke trykk i det heletatt. Noen som har noen gode råd? Jeg har blendet av egr systemet. Kan det ha noe innvirkning? Det kommer ikke opp noe varsellamper. Jeg har ikke vært å sjekket om det er noen feilkoder. Tenkte jeg skulle høre litt her først:) På forhånd takk!
  10. Heisann! Jeg har en SX4 med dette anlegget: [ATTACH]36549[/ATTACH] Det er min første bil, så jeg har sikkert litt teite spørsmål: 1) Er det mulig å ettermontere AUX-inngang på denne, eller må jeg kjøpe ny bilstereo? 2) Hvis jeg må kjøpe ny bilstereo, kan jeg kjøpe stort sett hva som helst? 3) Må jeg kjøpe noen av monteringsgreiene her? BS Bildeler 4) Vil jeg fremdeles få mulighet til å styre volum osv fra rattet?
  11. Hei! Jeg har INGEN peiling på bil, så jeg håper på hjelp her. Jeg har nettopp kjøpt nye dekk til min Suzuki Baleno 1,6L 2001-modell. I instruksjonsboken står det anbefalt 175/70 r13, eller 185/65r14. Jeg har kjøpt 175/65 r14. Er dette helt krise? Hva vil feil dekkdimensjon føre til? Dekkene skal være gode, Hakka Green, og Vianor monterte de solid og balansert på felg. Håper på forklarende svar fra dere eksperter!
  12. Heisann! Jeg har NULL peiling på bil, men har en Suzuki Baleno 2001-modell. I disse tider er det mye støv og forurensing i lufta, og jeg begynte å tenke på inneklimaet i bilen min. Kan man skifte filter til luftinntaket/aircondition? Jeg trodde jeg fikk svaret da jeg fant "Luftfilter" på biltema, men det var til motoren.... Takknemlig for hjelp! :-)
  13. Heisann! Motorlampa på min 2006 Suzuki SX-4 1.9 DDiS GLX lyser. Jeg leser av OBD-II med Torque, og den sier: P2084 - Powertrain Exhaust Gas Temperatur Sensor Circuit Range/Performance bank1 Sensor 2 Bil er ikke min sterke side. Er dette en alvorlig advarsel? Er det noe jeg kan fikse selv, eller må jeg til verksted? Bilen har gått litt over 87000 km.
  14. Hei! Skal Montere elektrisk servo (rattstamme) på min løps bil. Og lurer på om nåken har erfaring eller ein form for koblingsskjema for disse? Evt kan forklare meg koss eg ska gjer d. Lurer og på koss eg skal koble opp potensiometer for å kunne stille hjelpekrafta på denne. På Forhånd takk:)
  15. Har en Suzuki Wagon r som ikke er blitt brukt på 5måneder. Har stått ubrukt med håndbremen på. Startet den nå i dag, men begge bakhjulene har låst seg. Prøvde å slepe den i gang. Men hjula rørte seg heller ikke da. Finnes det noen enkle tips?
  16. Fikk tilbud om å helfoliering av bilen, jeg må si jeg er fornøyd siden jeg har hatt lyst på sort bil lenge!:) Ble litt lei av sølvgrå bil… Kommentarer mottas med takk...
  17. Kvinne i nød!!! :hellothere: Lekker vann inn i bilen. Noen ide kor det kan komme fra?!? Vått på førerside; kan virke som om det er der det samler seg mest vatn. Men er også vått på gulv venstre side bak. HØrer det renner når eg bremser... Mulig også på passasjer side framme men det virker som om det er lite ift fører side. Bilen stod først parkert i oppover bakke; og no den siste tida har den stått flatt men det har ingenting å sei. Betyr det at vatnet kjem inn når en kjører? På forhånd takk! MVH Ann Kristin
  18. Hei, jeg har en Baleno 97 modell med enkelt coil og vanlig fordeler istedenfor den med 2 coiler. Det som er problemet er at for å få liv i den så må jeg dra ut ledningen som går ut fra coilen og legge den inntil for å få start på den. Når jeg dytter inn ledningen igjen går den som en klokke, men slukner jeg motoren og prøver å starte igjen så er det ikke snakk om, og da må jeg gjenta prosedyren. Har byttet både coil og ledningen fra coilen til fordeleren. Har delebil så har tenkt på å prøve å bytte fordeleren også. Hvis noen har tips om hva dette kan være så er jeg meget glad for litt hjelp. Mvh Espen :D
  19. har faktisk greid å knekt visern til instrumentet som viser temperaturen........ må få erstattet denne..har sett at bilextra har målere. men hvordan går jeg fram for å ordne dette? hvor er temperaturfølern? går ledningene fra den innom andre plasser før intrumenhuset? er det bare 2 ledninger + & - ? har leitet på google men fant ikke noe spesielt..
  20. Hei. Jeg har en Suzuki Baleno 1.3 med forhjulsdrift fra 1997. Den har en god stund oppført seg slik at når jeg løser den i første gir, fra stillestående så rister den noe voldsomt da clutchen har fått litt tak. Det gir seg når clutchen er sluppet helt opp. Er jeg litt forsiktig når jeg løser den, går det vanligvis bra, men gir jeg littegrann trøkk når jeg skal løse den, så rister det noe voldsomt vanligvis. Det er kun når jeg løser den fra stillestående jeg opplever dette problemet. Noen som har noen idè om hva det kan være? Alle tips er hjertlig velkommne :)
  21. Hei. jeg har en Suzuki Baleno 1.3, 1997 mod med forhjulsdrift, og har bestemt meg for å begynne å ta servicene selv. Bilen begynner å bli gammel, men har aldri bydd meg på ett eneste problem :) Jeg har skrudd litt på utenbordsmotor til båt, men aldri bil. Det jeg lurer på er alt som er viktig å gå igjennom på en vanlig service? Den har gått 160000 km nå, og register reim var skiftet på 100000km. Det jeg vet må gjøres er: Skifting av motorolje og filter. Skifte tennplugger. Skifte kupefilter? (hvor ofte må dette gjøres?) Kontrollere bremseskiver, og skifte hvis de er utslitt. Se etter rust. Spesifikke ting jeg lurer på er: Når jeg skifter olje og oljefilter. Skal jeg da skifte oljepluggen og, eller bare pakningen? Hvordan kontrollerer man bremseklossene for slitasje? Når er de slitt? Skal man måle tykkelsen på belegget? Eller er dette noe man bare merker på bremsene etterhvert når man kjører? Kontroll av bremsevæske. Så lenge det er passelig nivå i tanken, så er alt greit? eller skal denne skiftes av og til? Girolje. Er dette noe jeg skal gjøre noe med, så lenge det ikke lekker ut noe? Så er det vel en liten tank til servostyrings væske/olje. Skal man kontrollere at det er ett passelig nivå i denne også? Så er det vel ett annet luftfilter ett sted, som ikke er kupèfilteret. Skal dette skiftes, og sånn ca hvor finner jeg det, og hvordan ser det ut? Dempere, lager, eksos? Noe man bør kontrollere i forbindelse med dette? Foringer? Hvor sitter det typisk foringer, og er dette noe man bør kontrollere. Og når er de så pass slitt at man må bytte de? Finnes det noen sted man kan finne ut hva som normalt skal gjøres på de forskjellige servicene? (10000km, 20000km, 40000km, 60000km osv..) Noe jeg har glemt? Jeg vil gjerne kunne gjøre alt det vanlig selv, og hvis det kommer ting som f.eks. støtdempere eller noe annet som må skiftes, som kan være litt vanskelig for Ola Nordamann å skifte, så går jeg gjerne på verksted :) Er det slik at hvis det er en service som er lit omfattende, så kan man spare en del på å skifte olje, plugger og filtere selv før man kjører til verkstedet? Får jeg kjøpt alt som trengs på biltema, eller er det best å gå til nærmeste bilverksted å få kjøpt tingene? Ellers tar jeg gledelig i mot alle gode tips og råd :) Skal på biltema å kjøpe meg boken om generelt bilvedlikehold, før jeg går i gang. Takker for alle svar :)
  22. Hallo! Er ny på forumet. Har ikke særlig greie på bil og sitter med en Suzuki "riskoker" Baleno 98 modell som begynner å bli trøblete. Det er mye feil på den, men det er en feil jeg ikke klarer å finne ut av. Fra tid til annen lader batteriet seg ut. Dette skjer gjerne ved at jeg innen få minutter fra oppstart av bilen får opp varsellampe om lite strøm, lysene svikter, turtallet hopper opp og ned osv. Har vurdert om det kan være børstene på dynamoen som er slitte, men får ikke det til å stemme helt, i og med at dette problemet dukker opp fra tid til annen. Til vanlig har jeg ingen problem med dette. Har også tenkt på om det kan være batteriet, men det er nettopp byttet og for meg så virker det som at bilen ikke får strøm fra dynamoen og bruker derfor opp strømresarvoire i batteriet. Kan det være en koblingsfeil mellom batteri og dynamo. Kan dette være forårsaket av støv, olje eller salt? Trenger nemlig snarest en motorvask. Takker for svar! :-)
  23. hilste på brøytekanten med Ignisen til mor i dag og frontfangern sprakk... noen som vet hvor det er mulig å få tak i ny? :P
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.