Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'ledningsnett'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 9 results

  1. Hei! Jeg skal ettermontere tåkelys på min omega b2, har lykter som passer i fanger og jeg har bryter. så spørsmålet er, finnes det ledninger for å koble opp tåkelysene fra før? eller må jeg fikse selv/kjøpe. Har også planer om og chippe/tune bilen, er 2.2dti 16v 120hk (Y22DTH). Tenker muligens bare dieseltrykk og ladetrykk. Er det mulig å stille opp ladetrykk uten powerbox? Har også planer om å koble om til us-blink, hva som må gjøres? er det så enkelt som på bmw og bare dra ut et par ledninger så er det greit? eller må jeg laste ned et program? :o
  2. Hei, lurte så på om det er mulig å sette inn en Volvo 740 GLE motor (manuell) i en Volvo 740 Turbo (automat), og om jeg da eventuelt må skifte ut ledningsnettet i bilen for at dette skal gå overens? Har seg slik at på 740 turboen er sylinder ringene ødelagt og før dermed ikke nok kompresjon, og har en 740 GLE stående, men det har vært brann i det elektriske nettet i bilen. Mvh Jonathan
  3. Hei! Har gått til innkjøp av ein a4 1.8t 2002 Audi. Da den hadde originalspiller kjøpte eg ein pioneer stereo eg skulle montere i bilen. Dette var lettere sagt enn gjort. Det viste seg at ledningsnettet på bilen min ikkje er som i andre Audier og ved iso-kontakt fekk eg ikkje liv i spilleren. Det viste seg at spilleren ikkje fekk 12 volt på både rød og gul ledning, bare på rød. Løsningen blei å teipa gul og rød sammen. Problemet er at når eg kobler phonokablene til spilleren og tvinner remote-control kabelen sammen med gul ledning ut frå phono-kabelen er det ingen lyd i bakhøytalerene og subben i hattehyllen. Har målt at det er 12 volt på remote-control. Har lagt ved bilde av phonokabelen og lydkabelen fra bilen og ser at 2 av bilens "kontakter" ikkje stemmer overens med phonokabelen sine. Kan dette ha noke med problemet å gjere? Hadde vert fantastisk om noken har ein løsning
  4. Hei, har kjøpt en Vecta CD med 2.0 automat motor og gir, men det er en ledning som er blitt glemt hvor den skal så man må gir mellom 1, 2 og 3 manuelt når man kjører. er det noen som vet hvor man kan finne svar på noe lignende dette? det hadde vert flott å vite hvor denne skal, så et bilde av hele ledningsnettet til dette hadde vert helt toppers. eller noen som kanskje vet hvor den skal.
  5. jeg har et lite problem med min peugeot 206. I instrumentpanelet viser tempen at den koker med en gang jeg har satt på tenningen. Jeg har byttet termostat og en sensor/ giver som har med termostaten å gjøre. Fortsatt samme problemet. Da tenker jeg at det er mulighet for en kortslutning/ ledningsbrudd i ledningsnettet. Men jeg har ikke noe koblingsskjema. Noen her som kan hjelpe meg med dette? om noen har koblingsskjema til denne? Dette er en modell mellom 1999- 2001, 1,4 l bensin om noen lurte :confused:
  6. Jeg trenger motor ledningsnett til 320i m50b20 med enkel vanos. noen som har??? haster! ;)
  7. Har liggende 2 motor ledningsnett jeg skal selge. ett til m50b20 non vanos og ett til m50b20 enkel vanos med automat kasse. ;)
  8. Hallo folkens. Driver og bytter motor og har litt trøbbel, så hadde satt veldig stor pris på om noen har noen hjelpende idèer. Har en relativt grei 240 stående. Orginalt er det en B21A motor og M45 kasse i denne. Hadde et ønske om noe bedre fart bortover strekkene og mer power i dem 14-45 graders fjellovergangene. Fikk tak en 245 hvor det stod en B230E motor og M46 kasse. Orginalt stod det en B230A i denne 245`en, men var ombygd til B230E. Ca 40mil kjørte jeg med denne 245`en og alt fungerte fint. Enkel sak dette,tenkte jeg. Merket alt av ledninger/kabler godt før jeg tok ut motoren fra 245`en. Så ut med B21A motoren fra 240`en og Inn med B230E motoren. Monterte bensinpumpene, la opp kabler og relè. Tenningsmodul og dertil kabler. Alt i henhold til " koplings-skjemaet " . I teorien skulle altså bilen starte nå, men det gjør den dessverre ikke. * Ikke gnist. Det er strøm inn på coil, men ikke gnist. Har forsøkt forskjellige coiler uten endret resultat. Motoren får bensin. Tennings modulen er ny. Hva er problemet !? Har snart sett meg blind på hele prosjektet. Er det noen som har noen hjelpende tips ? Kanskje en tegning over ledingsnett å send ? Dersom noen av dere som kan dette tilfeldigvis holder til i Ofoten, narvik / harstad området, så står bilen der =)
  9. Kjøpe noen tåkelys her omdagen også hadde jeg allerede et ledningsnett fra biltema med rele og 4 ledninger samt en bryter. Fra tåkelys går det to ledninger en svart og en rød. Fra bryteren står det at det skal en til acc, en til power og en til jord. Fra rele så skal det vel en i jord, en til bateriet, en til bryteren og i lysa? kan noen gi meg noen tips og triks ? Takker for alle svar :D
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.