Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'sikring'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 25 results

  1. Hei, Ble klar over at begge kjørelysene mine ikke fungerer da jeg ble blinket på. Har en Yaris fra 2010. Jeg ser at det er led-lys på kun kjørelysene/bremselysene og at alt annet har pærer. Har altså da sjekket, og bremselysene fungerer. Jeg har byttet sikring. Alt stemmer ellers. Men kjørelysene vil bare ikke på. Det sies at led-lyset som er kjørelysene er det samme som bremselysene - det bare lyser sterkere når jeg bremser. Dersom dette stemmer så gir det jo virkelig null mening at kjørelysene ikke fungerer, mens bremselysene fungerer. Noen som har noen ideer/innspill før jeg må tømme lommeboka og dra på service? Takker VELDIG for eventuelle innspill!
  2. Hei! Fikk nylig problemer med sentrallåsen på min ford focus 06mod. Problemet er som følger: For å åpne bilen bruker jeg fjernkontrollen på nøkkelen. Når jeg trykker på knappene flasher blinklysene, men dørene låses hverken opp eller igjen. Mistenkte først slitasje i nøkkel da "lukkeknappen" ikke lenger gir respons fra utsiden, men "åpneknappen responderer som normalt. Setter jeg meg derimot inn i bilen, og låser dørene, så responderer bilen på lukkeknappen også. Demonstrerer dette i videoene under. Har prøvd å reprogrammere nøkkelen, men bilen vil ikke samarbeide. Noen som har erfaring med dette problemet på sin ford?
  3. Hei, har en 2007 mod hiace der jeg sliter med att sikringen til bremselyset går når jeg kjører med henger. Tenkte dette måtte være hengeren, men nå ryker den hele tiden uten at jeg kjører med henger`n... Går gjerne en dag eller to før den ryker igjen, hva burde jeg se etter? :O
  4. Sikring nr 10 til eloppvarmet bakrute og sidespeil ryker hver gang jeg slår på bryteren. Hvor bør jeg feilsøke å hva kan være feil?
  5. De siste gangene jeg har koblet tilhengeren (Gaupen 1025A) til bilen (2001 Avensis med uoriginalt tilhengerfeste) går sikringen (10A) som baklyset og instrumentlyset er koblet til. Bremselysene virker fremdeles, både på hengeren og bilen. Jeg har brukt bilen og hengeren sammen i flere år, problemet har først oppstått i løpet av de siste månedene. Jeg så en mindre skade i ytterisolasjonen på en av de to kablene som går fra støpselet til lysene på hengeren. Skadet var rett ved støpselet, så jeg kappet kablene, avisolerte, satte på nye kabelsko og monterte sammen igjen. Det hjalp ikke. Jeg har også målt om det var kontakt mellom de forskjellige kontaktene i støpselet. Det var kontakt også er jeg ikke hadde forventet å finne det (dvs mellom pluss til to forskjellige lys). Jeg mistenker derfor at det er overledning. Jeg har målt, og det var ikke kontakt mellom godset i hengeren og de forskjellige kontaktene i støpselet. Har noen av guruene her ikke ideer til hva jeg kan gjøre for å finne hvor feilen ligger?
  6. Hei. kjører en 2005 citroen Jumpy på jobb. Når jeg overtok bilen så var det ene parklyset og kjørelyset bak gått. disse går jo på samme sikring. byttet pærer å sikringen. etter én tur så gikk sikringen igjen. Samme gjentar seg hver gang jeg putter i ny sikring og vrir om fra kjørelys til park eller nærlys og kjører en liten tur. Har hatt bilen på verksted ifm. noe annet å dem sku se på lysproblemet samtidi, men de fant ingen feil, de sa de hadde knødd å dratt i kablene å kjørt med bilen å at sikringen holdt hele turen. Jeg satte meg inn i bilen å kjørte 200 meter med den for å parkere den for dagen, men da jeg gikk ut for å sjekke om lyset holdt så var sikringa røket på ny.. Jeg liker å kjøre med park og spredere på, å når jeg da stanser bilen og skrur av tenninga å på tur ut av bilen skrur jeg av lysene. neste gang jeg da starter bilen så er sikringa røket igjen... Har noen en tanke om hva dette kan være og hvordan jeg kan fikse det?
  7. Jeg har problemer med kupevifta i en audi a4 1998, bilen har AC. sikringen rykker ettter stund. jeg gjor en lett løsning og kjøpte vifte med formotstand på bil opphuggeren. kjørte etter på og alt virket bra, men så røyk sikringen igjen. Nå er alle ideer gode, for jeg har ikke peiling på hvor problemet kan ligge? all hjelp blir tatt i mot med stor takk.
  8. Heisann! Jeg lurer bare på om det er skadelig for bilen å nappe ut ABS-sikringa? Det står "STOP" i kjørecomputeren og blinker for bremsefeil. Bilen er en Golf 4. Det er selvfølgelig bare for lek på parkeringsplass... :)
  9. Batteriet på min Chrysler Sebring 2002 tappes for strøm. Jeg har hatt den på verksted og batteriet ble byttet, men til ingen nytte. Det trekkes ca. 0.5A når den er i dvaletilstand, men trekker jeg ut sikring #11 (Stop Lamps) i motorrommet faller forbruket til ~0A. Verkstedet har sjekket følgende: Tar strømmen til JB Modul - alt OK Hengernett OK Bremselysbryter OK Kont. ledningsnett i innerskjerm OK Instrumentbrett OK Med andre ord - de har ikke klart å finne ut hva det er som trekker strøm, men verifisert at en del ting ikke gjør det. Noen som har andre tips til hva som er årsaken til at batteriet tappes for strøm?
  10. Kjørte med en henger med defekt støpsel og kan derfor ha "snudd" kontaktene - nå kan det virke som bremselysene er kortsluttet (virker ikke og beskjed om å "sjekke bremselykter" på kjørecomputer). Er det egne sikringer til bremselysene? Noen ideer for hvor man evt. skal begynne feil-søk ?. Det er kun bremselysene i hoved-lyktene som ikke virker, bremselys oppe i bakluken virker......
  11. Hei. Har et problem med sikring 12 i omegaen min. den går hver gang jeg prøver å bytte den. Nå har jeg tatt ut alle cupe lys, blinklys, frontlykter, baklyktene og bagasjelys. Jeg klarer ikke å finne en løsning på problemet. Jeg har skrudd ut sikringsboksen men ledningene var for korte til å komme til bak. Har noen opplevd dette før, eller har noen råd? Jeg er fersk på skruing av bil og ikke akkurat expert på bilstrøm. Setter pris på alle råd og innspill på dette problemet, takk. Fortvilt Omega eier.
  12. Hei. Har kjøpt meg en XO-Forsterker 1000w. Jeg lurer på hvor stor strømkabel og sikring jeg trenger fra batteriet til denne. Det blir ca. 5 m. kabel tror jeg. I forsterkeren står det nå 2 x 20A sikringer. Vet ikke om dette har noe å si for størrelsen på sikringen mellom batteriet og forsterkeren. Her er link til forsterkeren: Fence Audio RSA-5400 - Forsterkere | Bilstereo | Fnky
  13. Hei, ny eier av 2004 C3 1,4HDI. Oppdaget etterhvert at ryggelys ikke fungerte. Fant at sikring F1(10A) i motorrom vår gåen. Puttet i ny sikring og ryggelys fungerte i noen sekunder, før sikring igjen gikk. Denne kursen styrer også forvarmerboks, varsel for kontroll av vann i diesel, hastighetskontroll foruten nevnte ryggelys. Noen som vet hvilken funksjon denne forvarmerboksen har. Spurte på Autoco, men de ante ikke hva forvarmerboks var! Ville bare ha bilen inn. Bilen fungerer ellers strålende, uproblematisk å starte så tror ikke den har direkte sammenheng med glødingen. Kan ellers nevne at cruisecontrollen ikke fungerer, men antar at dette har sammenheng med denne hastighetskontrollen som er på samme kurs. HAr googlet dette, men fant lite. Dette er vel det mest interessante: http://www.citronik.dk/jforum/posts/downloadAttach/4129.page Veldig takknemlig for tips her!
  14. Hei Har en `02 Voyager 2,4L SE som tapper seg for strøm i løpet av natten. Bilen lader 14,4V på amp meteret og starter helt fint etter jeg har kjørt bare det ikke har gått for lang tid. Målte at bilen bruker 1,66 amp når tenningen er av. Tok ut en etter en sikring helt til jeg kom til en sikring som het IOD som gjorde at amp meteret gikk ned til 0,02. Nå kjører jeg uten denne sikringen i bilen noe som gjør at sentral lås, radio osv ikke fungerer.. Noen som vet hva jeg kan gjøre? trenger hjelp.. hvorfor tappes bilen for støm med denne sikkringen i.. mvh Kristoffer
  15. Hei! Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt bagasjenett til Mercedes Vito? Tenker da hovedsaklig på ett som går fra tak til gulv, vet at biltema har sånne horisontale bagasjenett. Man får kjøpt originalt hos Mercedes, men dette koster ca 10000, og det er ganske uaktuelt ;)
  16. Heisann! Klarte ikke holde meg lenge borte herfra.. Men siden jeg fikk god respons på et tidligere problem, så spør jeg igjen ;) Problemet er at jeg har byttet motor på bilen min, Ford Mondeo 02(2liter) og speedometeret fungerer ikke. Kabelen er koblet inn så vidt jeg vet, men har blitt fortalt at en sikring kan ha tatt kvelden. Jeg har såklart sett etter denne, men det var ikke så enkelt og finne det. I tillegg så er trip og kilometerstand borte, er kun sånne ---- Streker der nummererme skal være. Jeg har testet selve enheten, den fungerer. Takk for all hjelp !
  17. Noen som vet hvor jeg kan finne en oversikt over hvilke sikringer som er til hva i de to sikringsboksene på en Golf 6? Har tidligere erfart at dette er en beskrivelse (kart) i lokket på sikringsboksen, men ikke i denne Golf 6'en nei.. En forglemmelse fra VW? Noen gode tips fra noen. PS. Etter at jeg har hatt alle sikringene ute for å sjekke de (baklys som ikke virket), får jeg feilmelding på katalysator og DSG automat- kassen (får den ikke i gir). angry2:fatality:
  18. noen spørsmål igjen! jeg blir visst aldri borte fra dette forumet! hehe jeg prøver å finne ut av hvilke topper som går rett på 7a-fe blokk uten modifikasjoner. rent bortsett fra en e11 7a-fe topp fra samme corolla. (SELVFØLGELIG :blah: ) la oss si at jeg har en corolla 97 (e11), kan jeg f.eks. bruke en 4a-fe topp fra en corolla 99? kan jeg bruke en 7a-fe topp fra avensis 99 ? Jeg vet at 4e-fe og annet ikke fungerer da jeg har surfet nettet endel for å få forståelse.. tenker også at det forutsetter en 5trinns kasse. jeg er kun ute etter hva jeg kan bruke som erstatnings-topp uten noen som helst problemer (evnt. minimale justeringer) :wonder: :helpme::helpme::helpme:
  19. Hei, Mens jeg var ute å kjørte i går forsvant plutselig alle målere (speedometer, drivstoff, temp osv, samt kjørecomp.) Det var fortsatt lys i instrumentene. Tenkte ikke mer over det i går kveld da jeg regnet med det var en sikring som kunne skiftes, planen var å gjøre det i dag. Men i dag tidlig slukket bilen 2-3 sekund etter start. Har dette en sammenheng? Eller er det noe dyrt på gang? Håper det har en sammenheng. Har forøvrig prøvd reservenøkkelen og kondensfjerner.
  20. Hei! Jeg lurte på om noen vet hvor man finner sikringskapet til baklyset og bremselysene? Noen som vet hvor det er, å kunne vært så snille å sagt hvor det var? Mvh. Christian 95'Toyota HiAce 95'Volvo 850 93'Volkswagen Golf Gl 99'BMW e46 97'BMW e36
  21. Har en A6 2,5 tdi 2001 mod som har begynt og sprenge sikringer. Rettere sagt sikring nr 14. Vindusheverne, takluken og innvendig belysning virker ikke. Sikkringen ryker når jeg prøver og sette inn ny. Når jeg låser opp bilen blinker blinklysene 2 ganger, men når jeg låser blinker de ikke i det hele tatt. Blinket en gang tidligere. Har noen en ide om hvor og hva jeg burde gjøre?? Litt fortvilt da bilen skal selges denne uka... Raske svar ønskes:)
  22. Hei. Har litt problemer med at bassen stopper, protect slår inn, så går d noen sekunder så slår den et par ganger, så er den borte igjen. en evig dans helt til sikringen går. første gangen gikk alle sikringene på forsterkeren (3x 25amp), byttet disse, skrudde opp volumet, å der gikk sikring som er imellom forsterker og batteri. byttet den, men den nye var på bare 20amp, gamle var på 60. den på 20 amp går rimelig fort når jeg ikke har høyt engang. protect slår inn strax bassene slår så d høres litt. har ingen aning ka d skyldes. Har sjekket strømkabelen, tatt den ut å trekt den utfor bilen bare for å sjekke. hva kan være galt? setter stor pris på hjelp i denne saken da jeg ikke klarer overleve uten bassene mine :(
  23. Hei Sitter nå å fryser rævva av meg på Oppdal mens jeg venter på pappa skal kjøre 20 mil med tralle for å hente meg. Kom fra Tr.heim og for 3-4 mil siden begynte bilen å nappe litt. Så måtte jeg ned på 3'de giret uten noe særlig gasspådrag for at den skulle komme seg opp en bakke. Tenkte da selvfølgelig at dette måtte være diesel filteret, men det er jo bare 3 måneder siden det ble byttet. Iallefall, når jeg kom meg på toppen av bakken begynte bilen å fungere som normalt igjen. Samme drag som vanlig. Tenkte ikke noe mer over det, men så plutselig var det helvete på jord igjen. Nå stoppet den helt, nesten med en gang. Ga noen få rykk, men ville ikke være med videre. Var av med filteret å prøvde å varme det på eksos'en og inni bilen. Satte det på igjen og prøvde å starte. Bilen tok etter det noen ganger, men stort sett livløs. Det jeg lurer på, til jeg får hjem bilen er: Er det elektrisk fødepumpe på denne motoren? Hvor sitter den? Annet jeg bør feilsøke etter? Hvordan? Andre tips om hva som kan være feil? Ja, sjekket sikring til Fuel pump inni bilen. Skal man kunne høre at denne går? På forhånd takk for innspill noen måtte komme med!
  24. Hei, min tyskimporterte Audi A6 TDI stasjonsvogn 1997 modell med automatgir går fremdeles som en klokke, men har et irriterende problem. Noen ganger går ikke automatgiret ut av sperren, og da er sikringen for bremselyset røket. Kan intreffe av og til, mens andre ganger fungerer bilen problemfritt i ukesvis/månedsvis. I vinter røk 8 sikringer etter hverandre samme dag, før jeg ble kvitt problemet med å åpne og lukke bakluken. Når jeg slår på tenningen og trykker på bremsen for å få giren ut av sperren, kommer det en gul trekant på bryteren for varmetråder på bakruten. Slår jeg på varmetrådene, kommer det opp et varsellys på displayet om feil på varmetrådene/sikring som ryker. Med andre ord, jeg antar at det er en jordingsfeil/kortslutning i forbindelse med varmetrådene på bakruten/bakluken, og antagelig i overgangen mellom karosseri og bakluke. Dette er sikkert oppstått som slitasje/mye bruk over mange år, men hvor ligger feilen, og hvordan kommer jeg til det? Takknemlig dersom noen har et tips, for dette er en feil som er skikkelig plagsom, og gjør min frue til nervevrak :-)
  25. Her er koblings skjema av mitt anlegg! Problemet er at sikringen til mono forsterkeren ryker hver gang jeg bytter og setter på spilleren! veldig rart at bare den ene sikringen ryker :S jordingen er i setebelte feste, og ingen ledninger er koblet feil. har alltid funket, men plutselig begynte sikringene å ryke... noen som har hatt samme problem? onfiredevi
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.