Gå til innhold

Er Meguiar's best?

Ranger emnet


Dennis87

Anbefalte innlegg

Hei

 

har tenkt å kjøpe inn en del bilpleie produkter, og har hørt veldig mye bra om Meguiar's produkter.

 

Men leste to tester av slike produkter å Meguiar's og Auto Glym som er de dyreste og skal være de beste kom ikke akkurat sånn veldig godt ut sammenlignet med mye billigere produkter fra Comma og Turtle Wax.

 

Noen som har testa car polish fra Comma? ser den kom best ut og er også veldig billig.

 

Eller er dette bare en jalla test utført av inkompentente folk? ser de tester veldig mange forskjellige produkter så dem burde jo ha litt peiling?

 

 

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/producttests/55103/car_polishes_and_waxes.html

 

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/producttests/66316/car_polish_megatest.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 40
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Hei

 

har tenkt å kjøpe inn en del bilpleie produkter, og har hørt veldig mye bra om Meguiar's produkter.

 

Men leste to tester av slike produkter å Meguiar's og Auto Glym som er de dyreste og skal være de beste kom ikke akkurat sånn veldig godt ut sammenlignet med mye billigere produkter fra Comma og Turtle Wax.

 

Noen som har testa car polish fra Comma? ser den kom best ut og er også veldig billig.

 

Eller er dette bare en jalla test utført av inkompentente folk? ser de tester veldig mange forskjellige produkter så dem burde jo ha litt peiling?

 

 

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/producttests/55103/car_polishes_and_waxes.html

 

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/producttests/66316/car_polish_megatest.html

 

Jeg ville tatt den der med en klype salt, jeg kunne ikke finne ut hvordan de faktisk hadde testet de forskjellige produktene. Og når det gjelder slike ting, så går det mye på personene som bruker det. Jeg vil ikke si at meguiars er best, men hvilken bil er best? Altså ett håpløst spørsmål. Skal du bruke bittelitt penger på bilen, så ville jeg nok heller gått for comma polishen, den er faktisk helt grei til prisen. Ikke noe fantastisk resultat, men dugelig greit. Jeg synes meguiars har meget gode produkter og holder det de lover, så jeg holder meg til det.

Lancer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Krieghem er inne på noe her. Det står ikke nevnt noe som helst om hvordan de har bedømt produktene. Hvis de skulle gjort en seriøs test så måtte et par personer brukt ca 15 fulle dager på det. Det tar faktisk litt tid å gjennomføre en skikkelig rens/polering av en bil og hvis det er forskjellige personer som tester hvert produkt, ja hva er da vitsen?

 

Har sett såkalte "seriøse" magasiner teste bilpleie utendørs midt i solsteiken for eksempel. Samt skryte av jukseprodukter med "filler" og farge som fyller igjen riper men som forsvinner som dugg for solen. Samt anbefaler midler som er direkte skadelige for lakken din.

 

Jeg stoler skjeldent på såkalte "fagblader" av noe som helst slag. De fleste er reklamefinansierte med dertil integritet. Takke meg til åpne webforum og egen erfaring. Har noen personer jeg ser opp til, evt respekterer meningen til utifra de resultater de oppnår samt hvor oppegående de virker når de forteller hvordan de jobber. Kan man ikke grunnleggende spilleregler for bilpleie gidder jeg ikke høre ett enda ord hva de sier, så enkelt er det.

 

Grunnen til at jeg selv falt for Meguiars er enkel:

 

1. et uttall produkter for ett uttall behov

2. blandt de beste resultatmessig (jeg sier ikke nødvendigvis best, men helt på topp)

3. hører så å si aldri noen si noe negativt om disse produktene i motsetning til for eksempel skilpadda

 

Jeg liker å kunne forholde meg til ett merke uansett om jeg skal ha kluter, børster, felgrens, polish, vinylfornyer eller plastpolering. I tillegg nekter jeg å tro at de som stiller ut vinnerbiler på SEMMA i Las Vegas bruker dårlige rodukter på bilene sine. Og der går det mye i Mirror Glaze m07 og m80 for eksempel. Se da også hvem som står for polering av utstillingsbilene til de fleste store merker internasjonalt.

 

Ellers bruker jeg å anbefale Autoglym som et godt alternativ. De er enklere å få tak i her til lands og selv om jeg selv erfaringsmessig synes de er litt vanskeligere å jobbe med samt har mindre "rene" produkter (som i at man har ett produkt for hvert område istedet for kombinasjonsprodukter som ikke nødvendigvis gir like godt sluttresultat) så gir de også kjempeflotte resultater.

 

Men i likhet med om man liker Nikon eller Canon på speilrefleks så er det jo i likhet med det meste subjektivt. Meguiars satser mye på polymer og ny teknologi mens enkelte igjen foretrekker carnuba voks for eksempel.

 

Jeg liker også at de ikke skader lakken min på noe som helst vis. Jeg foretrekker å stå å jobbe 50 prosent lengre og være helt sikker på å ikke gjøre skade enn det motsatte. Det finnes ekstremt mye dårlig på markedet.

 

Prøv selv er mitt forslag, men ikke la lommeboka eller "luringer" bestemme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Måtte bare legge til litt her i forhold til nevnte test:

 

"This Armor All also removed a little paint, which makes it good for tired bodywork."

 

Her sier de at å rubbe av all klarlakk og rubbe helt ned til grunnmalinga er en bra ting?!!! Er de gale? Og denne gir de god kritikk.

 

"clearing its section faster than the rest"

 

Med andre ord ligger fokuset på å rubbe mest mulig på kortest mulig tid? En nybegynner eller en person uten mye erfaring vil med andre ord lett kunne ende opp med å miste hele klarlakken sin.

 

"This lasted longer than some, yet little sign of it working at end."

 

Skriver de om Tech Wax'en til Meguiars. De sier at den varte veldig lenge men at de ikke la merke til det på slutten? Isåfall hvordan kunne de si at den varte lenge? Hvis det er snakk om polering og glans burde de jo teste produkter for dette istedet for lakkebeskyttelse som jo voks handler om.

 

 

Ser at 2-3 typiske kommersielle merker som får mye hylleplass og dertil annonseplass skrytes opp i skyene uansett produkttype. Det hadde også vært interessant å vite hvordan de vasket/behandlet bilen før de la det på og hvordan de polerte voksen.

 

Fokuset virker igjen å ligge på at det skal være enkelt, billig og se "bling" ut. Men jeg skal ikke si mer i fare for å virke partisk selv ;)

 

Prøv selv!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er jeg enig med nOstra, dukker opp polisher her som ikke blir nevnt i en bisettning engang i andre bilpleie forumer, noen kun mht fleip.

 

Er også en Meguiars tilhenger, både på proff og "forbruker" produktene, har også bestilt andre merker fra bilpleie firma i USA, og der er absolut ingen av disse merkene for salg.Jeg sier ikke at de er dårlige, for jeg har ikke samenlignet alle disse merkene selv, men jeg har prøvd min del polisher og vokser etterhvert, så jeg har funnet ut at tester som mener at "produktet er bra, men desverre er prisen for høy" ikke er etter min smak, betaler heller ekstra for noe som duger, kan jo like gjerne kjøpe telys og gni på bilen da om det er billigst mulig som gjelder. eller droppe å behandle bilen helt, da har du spart alle pengene

 

At NXT generation wax får 3 stjerner syntes jeg er merkelig, den blir brukt på av bilpleier i usa, som et topping på bilen pga holdbarhet og glans

 

Her er et eksempel fra en som heter totoland mach fra http://www.autogeek.net

 

Here's a graphic example of sanding + compounding + glaze + NXT wax

 

4_BMWHood_Sanded.jpg

 

After

 

27_BMW745i_HoodreflectionB4wash.jpg

 

Resten av linken er her:

http://www.autogeekonline.net/forum/showthread.php?t=2980

 

Selvfølgelig mere jobb en bare NXT wax, men det er at han har brukt 2 dager på å våtslipe, rubbe lakken, legge på glaze for så å avslutte med NXT wax (du legger på et bra produkt om du har lagt ned maaaaange timer på prepp arbeide, ikke noe som får 3 stjerner)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Min erfaring er så enkel som at man må finne et produkt man liker, også lære seg å kjenne det og det er da du får det beste resultatet.

(Med forbehold at det er et bra produkt i utgangspunktet, type Autoglym, Meguiars, Sonax...)

 

Selv holder jeg meg mest til Autoglym. Litt fordi jeg som noe over middels interessert ikke orker å forholde meg til sju tusen forskjellige varianter med masse rare fanzy navn som "noen" produsenter har.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Bruker Autoglym jeg. Har brukt Meguiars tidligere. Har ikke et vondt ord å si om noen av delene, untatt at i min gesjeft så lønner det seg for meg å bruke autoglym pga. forhandler avtaler... Til interiør er bruker jeg Meguiars...Husker ikke navn engang, men den lukter jordbærgodteri:). På dekk bruker jeg min egen oppskrift:). Men når det er sagt at jeg bruker Autoglym som mitt hovedprodukt så bruker jeg Meguiars allaround cleaner til å rense tekstiler med. Har ikke prøvd maken ennå... Autoglym sine tekstilshampoer funker ikke like bra uten tepperenser maskin.

 

Men angående den der testen som det ble linket til i starten. Dette er tydeligvis ikke noe som kan tas seriøst. Det lukter av den testen. De har ikke peiling på hva de driver med, ingen info om hvordan testen ble utført, hvilke type lakk de utførte testen på osv...Hør heller på erfarne bilpleiere. Som hobbyprodukt så brukte jeg turtlewax i mange år før jeg begynte med bilpleie, men dette har jeg ikke bra erfaringer med... Vanskelig å legge på å vanskeligere å tørke av også.

 

Har også sett de der magiske voksene på tv shop som vasker bilen, vokser bilen og fjerner stripene i en og samme operasjon bare ved hjelp av en hageslange og litt voks i en beholder koblet til denne.

 

Dette er bare TULL og det forstår vel alle at når noe ser ut til å være for godt til å være sant så er det vel det... Jeg bruker "spray-på-tørk-av" voks til en ting, og det er til utstillingsbiler som står innendørs. En regnbyge eller for mye sol og de spray-på voksene forsvinner fortere enn du kan si "Rubbing".

 

Bra forum!

Peugeot 406 2000 Stasjonsvogn - Nåværende privatbil

Ford Transit Connect med Securitas Styling - Nåværende arbeidsbil

Toyota Carina 2 1986 - Solgt

Volkswagen Golf 1 1982 - Vraket

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!

Jeg har testet Meguiar`s, Lahega, Automagic, Autoglym, Concept mfl over en lengre periode. Likte Meguiar`s sin serie men produktet er overpriset.

Men nå bruker jeg kun Menzerna sine produkter, utrolig lett å jobbe med og gir fanastisk sluttresultat.

leste mye om menzerna på forumet til http://www.lj-trading.se før jeg kjøpte det på http://www.bilpleiesentralen.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Jeg har ennå ikke forsøkt noen av Meguiars sine produkter, kun brukt Autoglym og produkter fra Nielsen. Jobber med bilpleie til daglig.

 

Vurderer nå til våren og gi Meguiars en sjanse. Så hvilke poleringsprodukter anbefales det å starte med? Har fått med meg såpass at Meguiars fører et utall av produkter, og jeg må si at det virker som om flere produkter dekker samme behov.

 

Er for eksempel det 3-trinns Deep Crystal System en serie som er representativ for Meguiars kvalitet og brukervennlighet?

Eller er det bedre å gå for Gold Class?

 

Er fortrinnvis på jakt etter produkter som lar seg påføre med maskin. Blir å forsøke det ut på min egen bil, som har metallic lakk.

 

 

Har browset sidene til Autogeek og Sparkle Auto nå. Noen som har erfaring med disse? Med tanke på f.eks. fraktkostnader? Antar det vil lønne seg å handle fra utlandet...

 

Setter pris på alle tilbakemeldinger :thanks

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår