Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'havari'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 7 results

  1. Hei dere. Noen med erfaring med 2005mod GrVoyager 2,8 CRD automat? Min tredje Chrysler GrVoyager dette med automat, den første med diesel. Ikke opplevd problemer tidligere med automatkassen, men har hørt mye negativt om disse. Nå ser det faktisk ut som jeg også er på denne statistikken... Tok ned bunnpanna, denne var "full" av gørr inkl noe metallspon... Brukt kasse bestilles via nett, men "hater" å ikke finne årsaker til hvorfor ting streiker! Noen som har noen tips til meg? Bilen har ikke rullet mange km, men har vesentlig vært brukt på småkjøring i nærområdet. Første tegn på unormal girkasse, var påtagende klakking ved pådrag eller når man slapp opp gassen, omtrent som sliten bakaksel/mellomaksel. Etter noen dager kom sluring ved normal kjøring uten særlig belastning. Så her om dagen var det stopp! 2 høylydte klunk og lugging, og idet jeg stanset kom noen klank til..... Ingen respons på girspaken, bare noen knurrelyder i reversen. Med motor igang og girvelger i N, vil ikke bilen rikke seg, kassa låser totalt! Slår av motor og bilen triller fritt. Anser kassa som blåst, så brukt kasse er i anmarsj. Så til mitt spørsmål: Er det bare å sette inn en girkasse fra samme modell? Er det noen OBD som MÅ resettes før man starter opp motoren? Det kom ingen feilmelding (motorlampe lyste IKKE) når kassa havarerte. Setter pris på om noen der ute har erfaring med dieselautomaten til Chrysler, og som kan gi meg noen svar på dette.
  2. Hei! Har funnet ut at jeg har turbohavari, det forklarer hvorfor måleren min viser kun vacuum, og at den drar så sykt dårlig.. Uansett, er det noen som kan anbefale en turbo/side der jeg kan få kjøpt en som passer? Trenger ikke være noe mye større enn orginalt... Specs: Vento 1,9 TDK (GL) 1997 mod. 75 hk, AAZ motor.
  3. B250

    Automathavari

    Ja, da var jeg s� heldig � f� havari p� automaten her forleden dag. Iallfall om man skal tro p� Chryslerforhandleren som oppga feilkode 36 sammen med 51 og 54, noe som indikerer intern/innvendig feil i kassa, mekanisk s�dan, og kassa m� s�ledes ut for overhaling. Og den som er overhalt og forsterket for 100.000 km siden. Kjedelig. Er det s� noen her som har erfaring med verksteder som gj�r en grei jobb til en fornuftig pris? Dette er en 93 med A604 kasse. Hadde liksom h�pet at kassa skulle holde noe lengre, men den gang ei. Opplevde f�rst at den sjaltet veldig ubesluttsomt fra 1. til 2. gir, og etter det har den smelt i gir nesten hver gang. P� tirsdag fikk jeg ogs� Limp in/home mode, alts� bare 2. gir. Et sp�rsm�l: Solenoiden p� denne (den som lager den "bzzzz-tikk" lyden ved oppstart og nedbremsing) br�ker veldig. Alts� samme lyden som i andre biler, bare mye kraftigere. Kan dette v�re grunnen? Har noen opplevd samme problem, der denne har v�rt �rsaken?
  4. Hei. Jeg har som beskrevet i tittlelen, en 95 vectra a 2.5 v6. Denne har jeg hatt i 12 år nå (stått i garasje i 6 år). Har ikke hatt hjerte til å kvitte meg med den, men nå kan det se ut som jeg blir nødt - har vært litt uheldig kan man vel si... Jeg hatt en mekaniker lærling til å bytte reg. reim, vannpumpe og dynamo (ikke på verksted). Gikk greit det, til dagen etter da jeg startet opp bilen... Bilen sto på tomgang og så kom det et vanvittig bråk av motoren. Plastdekselet som dekker kammene er det en gummi list på. Denne var nok ikke satt på helt som den skal, så denne listen ble dratt inn i kammene og perforert. Det lå gummibiter og gummistøv overalt. Kammene sto nå helt galt. Vi fikk stilt dette riktig igjen og sjekket kompresjonen (uten utstyr) bare ved å vri kammene rundt med hendene. Virket ok. Nå vi skulle starte opp igjen, vibrerte bilen voldsomt og det kom noen få smell ut til luftfilteret. Dette har jeg skjønt skjer hvis ventilene er gåene...? Blir ei litt lang (og kanskje usaklig) forklaring, men er det sånn at det blir billigere å bytte motor enn å skaffe to nye (brukte) topper og ventiler? Bare ventilene koster vel nærmere 12K (uten rabatter). Jeg har søkt etter en komplett motor på de fleste bilopphuggeriene i norge og noe i danmark, uten hell. Er det noen her som kanskje vet om en motor? Noen tips til hva jeg kan gjøre? Er for j***** å måtte skrape bilen. Den er ellers i meget god stand. Legger ved et bilde... Håper noen her inne kan komme med noen gode tips og råd. :) [ATTACH]33573[/ATTACH]
  5. Hei! Har fått problemer med at bilen plutselig mister drivkraften, turtallet mens jeg kjører. I går kveld var jeg ute å kjørte en tur. Etter å ha kjørt et stykke merket jeg at jeg mistet motorkraft, prøvde å tråkke på gasspedalen, men ingenting skjedde. Turtallet sank jevnt og trutt helt til motoren døde. Automatkassen giret som bare det i forsøket på å finne ut hva som skjedde, men den måtte bare gi opp. Ingen varsellamper eller noen signaler på hva som skjedde. Dette har skjedd en gang før, for bare et par dager siden. Jeg parkerte bilen på veikanten, slo av tenningen og prøvde å starte på nytt. Bilen startet med en gang, som den alltid gjør men ville ikke gå på tomgang. Jeg forsøkte å starte gjentatte ganger, men det samme skjedde. Fikk bilen til å gå ved å starte, for så å trå på gassen med en gang, slik at turtallet økte drastisk. Testkjørte litt, å bilen døde på nytt igjen, kort tid etter vi hadde fått start. Jeg fikk til å kjøre bilen hjem igjen, uten at den døde på nytt, men da jeg skulle rygge opp ved huset døde den 5 til 6 ganger på nytt igjen før jeg hadde fått den på plass. Jeg er litt fortvilt, vet ikke hva det kan være. Noen som har erfaringer med dette fra før av, eller vet noen som vet noe? Med vennlig hilsen Roy Tore Valsnes
  6. Hei, Eg har eit problem med min Opel Vectra A 1,7TD (1994mod) som eg håpar nokon her kan hjelpe meg med. Eg var ute å køyrte med bilen då den plutselig rusa seg opp til max omdreiningar (ca. 6000rpm) og satte avgårde på veien. For å få tilbake kontroll måtte eg koble frå gir og bremse ned. Når eg fekk stoppa bilen fekk eg skrudd av motoren ved å skru av tenninga. Når røyken av eksos hadde lagt seg fekk eg start på bilen igjen, men då ville den ikkje over 1500rpm. Eg fekk sovidt køyrt ut av veien og parkert på en parkeringsplass ved sidan av. På verkstedet sa dei at dieselpumpa hadde havarert (dei fann metallspon i motoren, usikker på kor, men dei mente at dette kom frå dieselpumpa etter at den hadde havarert) og det var lav kompresjon på en av sylindarane (nokre kilo ned i forhold til dei andre tre, har ikkje nokon tal på kor mykje). Eg har sjølv installert ei ny (brukt) pumpe frå eit høggeri og fått start på bilen (blei for dyrt å gjere det på verksted). Bilen går greit på tomgang, men den vil framleis ikkje over 1500rpm. Når eg gir gass går turtalet litt opp, for so å gå ned igjen til 900-1000rpm. Symptoma er veldig like i forhold til korleis motoren oppførte seg etter at den ruste seg opp. Vedlagt er bilder av den gamle pumpa (byttepumpa er lik) om det kan være til hjelp. Pumpa er mekanisk og kobla til registeret. Har sjekka spenning/strøm på pumpa og den får over 12 volt (med startkablar frå annan bil då batteriet som står i er dårleg). [ATTACH]31639[/ATTACH] [ATTACH]31640[/ATTACH] Er det nokon som har ein idè om kva som kan være feil her, all hjelp tas imot med stor takk! :)
  7. Hei.. Jeg kjørte i ca 100 kmt da oljelampen begynte å lyse.. da jeg fikk stoppet opp i veikanten etter ca 3 minutter stoppet motoren. den sto da fast (varmskjært) til motoren ble kald.. prøvde å starte den igjen da den var blitt kald, den startet lett men det ramlet fælt.. (kjørte den altså bare i 3 sekunder..) det jeg da lurer på er.. hva bør jeg gjøre? bruke noen tusen på å få ett verksted til å feilsøke på motoren eller bare bytte den ut med en brukt motor med en gang..? bilen har gått 160.000 km..
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.