Gå til innhold

Dårligste unnskyldningen for at politiet stoppet deg!

Ranger emnet


audifanatic

Anbefalte innlegg

Om ikke dum, så en MERKELIG unnskyldning og prioritering: Kjørte gjennom hamar sentrum i sommer, styggvarmt ute, og kjørte med vinduene oppe... brukte bilbelte, lys som påbudt, og kjørte som folk... plutselig blinket det masse blålys bak meg... og jada, der stod TO politibiler... tre politimenn kommer bort, og ber meg lukke igjen vinduene mine... hvorfor? Jo, de ville sjekke om det var sotfilm på rutene!!!! Hurra for en prioritering.. det er jo også noe å sende to biler bort for å sjekke... Når de så at det ikke var noe sotfilm der, gikk de igjen.. de sa ikke et ord, de bare gikk....

 

EN annen sak, mens jeg er inne på prioritering... Denne saken er noe av det mest horrible jeg har hørt... er vel tre år siden nå, var en slåsskamp i sentrum. politiet stod og holdt hevr sin kamphane, det var to stk av de, som hadde gått løs på en stakkar. Mens politiet stod der og holdt de to, mens den som ble angrepet lå nede, kommer en "råner" forbi, med litt røyk og bredsladd oppover kirkebakken, for de av dere som er lokalkjent.. Politimennene SLAPP faktisk de to slosshanene, og kastet seg inn i bilen, for å ta opp jakten på råneren... Det endte som det måtte gjøre, den skadede fikk enda mer juling, og våknet morgenen etter på ullevål sykehus med store hodeskader....

// Fredrik Olastuen //

 

---------------------------------------------

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 136
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Originally posted by Subsuki

I det vi passerte 200(faktisk ikke kødd) la vi merke til en bil som stod ved en utkjørsel midt på rettstrekka....og akkurat i det vi blåste forbi så vi begge at det var 2 saftblandere på taketwtf?

 

Vi så to smultringer som fløy ut av vinduet bak oss(faktisk kødd), og før vi visste ordet av det lå det en passelig gal S70 heelt oppi hekken vår og blinka oss inn....

 

 

Jeg ler av denne enda....var så merkelig hele greia, og maken til flaks har jeg ALDRI opplevd!

 

Jeg ler egentlig litt jeg og.. For hvis du hadde 200 når du passerte svina mens de sto stille, så burde s 70`n gå no helt for jevlig for å klare å ta dere igjen!.. (med mindre du heiv deg på bremsen, og snudde deg for å hilse på dem da..:rolleyes: )

2.0 glx,

Ser ut som anlegget har begynt å komme seg nå ja!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sto å prata med mamma en kveld ved jobben hennes.

så sto dem å venta på meg, så kjørte jeg.... sakte... blåå lys....*stoppe* "hva styrer du med?"

så vanlig rutine, vognkort å førerkort og en drøss spørsmål...

"okei hade bra,ha en fin kveld"

1x Audi A4 TQ (blod senka å små tuna)

1x Raddo prosjekt

1x Polo 1977 (retro bilen)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble stoppet fordi de syntes jeg så litt for ung ut, så de ville sjekke førerkortet mitt.. Flaks det ikke var den gangen da jeg var 16 og var alene hjemme og stjal bilen te mora mi for å besøke kompisen som bor et stykke unna, da jeg kjørte hjem igjen suste politi forbi meg og han andre purken så på meg og bare smilte og kjørte videre.. Gjett om jeg fikk høy spenning i hjertet mitt da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blei stoppa av politiet når jeg var på ferie i Arendal, med moped.

Meg og en kamerat hadde pressa endel runder den kvelden, og vi kjørte mot en brygge for å kikke på noen båter. Plutslig ser vi i speilene at onkel blå ligger bak oss, og kameraten min (som ikke hadde forsikring) fikk panikk og kjørte unna, inn i en gågate, og sykla videre. (er en Honda camino, har pedaler de mopedene der)

 

Så kjørte jeg videre mot brygga med polisen bak meg, også stoppa jeg for å late som jeg tok en telefon. Da kom polisen bort til meg, og jeg skalv litt, var redd for å bli tatt for trim :P

 

Jeg var hygglig med de, men skiltet mitt så helt for jævlig ut, var hull i det, vart knekt mange ganger .. og mye olje, så ut som 3 talla på skiltet mitt var 8, så det er jo egentlig dokumentforfalskning... Men jeg fikk prata meg fra det, sa det var slik da jeg kjøpte den.. slapp unna med en visning... :)

 

Måtte starte den, skrudde på choken så jeg fikk lavere turtall, så det bråka ikke :)

Lupo GTI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ble stoppet i vår med moped. Kjørte 90 i 70sona tidlig på morgen for å rekke skolen.

 

Tenkte ikke over at det kom en bil i passe fart bak meg. Men han holdte jo samme fart som meg i 2-3 km til jeg svinget inn og parkerte sykkelen. Først da kom han bort til meg.

 

"Denne er vel blodtrimma rekner jeg med, sa han"

"Neida, kun effektanlegg sier jeg og gliser litt"

"Hehe, det er vel trim det sier han og sier at jeg skal sette meg inn i sivil bilen"

 

Jeg var litt hjelpsom og innrømte alt der og da for å slippe å krange og styre med de. De skurdde av skiltet mitt og tok lappen min. Og jeg måtte på avhør etter skolen.

 

Gud, jeg slapp greit unna det hele. Straffa de hadde tenkt å gi meg hvis vi gjor oss ferdig der jeg ble stoppa var miste mopedførerbeviset i 3 mnd, miste skiltet, 3200 i bot.

 

Jeg kom jo til lensmanskontoret og jeg begynte å spørre diverse spørsmål til de, om de hadde kommet til å hoppe av mopeden i oppoverbakker og skubbe den opp hvis den hadde vært orginal. (Aprilia RS 50 er ikke noen bakke sykkel orginal :))

 

Enest de sa var "det kan jeg ikke svare på, for det er bare slik lovene er." Greit nok tenker jeg, blir jo ikke mere mopedkjøring på en stund nå sa jeg.

 

Så sier han: "Når du er hyggelig og grei så er vi det også. Fikk tilbake lappen med en gang, måtte HJEM til purken og vise sykkel for å slippe å kjøre 10 mil for å vise den + 900kr. Så det eneste jeg fikk var et forenkla forelegg på 3200kr."

aprilia-sv.jpg
Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg ble stoppet av purken for ikke så lenge siden:

 

kjørte ut av et kryss.. akksa på opp til ca 55 i 50 sona

så kom purken plutselig bak meg.. jeg la merke til at jeg ikke han på sikkerhets beltet.. snek det på :P de la ikke merke til det

så seff ringte mobilen min, jeg kjørte inn til sida for og ta den. så stoppet purken bak meg.

de spurte etter vognkort og førerkort. også spurte de om jeg hadde stjålet bilen?! "har du stjælt bilen eller? sånn som du kjører!" jeg lånte bilen til mamma pga bilen min ikke gikk så bra akkurat da.. så når de så mamma sitt navn i vognkortet begynte de og spørre masse spørsmål. om jeg hadde hatt noe med politiet og gjøre for osv.. jeg hadde jo ikke det da seff. så de kunne jo ikke ta meg for noe der. spurte også om adresse og masse greier.

 

så ente det med en skjennepreken og hvis de så meg kjøre "villmannskjøring" en gang til skulle jeg angre på det!

 

så spurte jeg dem: er det ikke lovlig og akselerere fort opp til fartsgrensa. for kjørte jo bare i 55 i 50 og det er jo ikke ulovlig akkurat.

da kom de med at det var uforsiktig kjøring osv. men fader heller.. hadde jeg vært 40 år hadde de ALDRI stoppa meg. de stoppa meg bare for og vise seg.

 

trodde de var så kule da, sto og viste seg og hadde så mye snus i leppa at de så vidt kunne prate.

tror det var noen fra politiskolen, som ikke ligger så langt unna her jeg bor.

 

 

det værste var at noen dager senere møtte jeg samme bilen med samme folka i. da kom de kjørende mot meg i MIN kjørebane mens han prata i telefonen. jeg slang meg på bremsene. og de skvatt noe sykt og fikk akkurat svinga unna meg. men tror du de stoppa for og si unnskyld ellerno? nei seff ikke! syns nå det var mere uforsiktig kjøring da men.

 

forbanna tullinger.. tror de har all respekt på veien og kan gjøre som de vil.

00 Nissan Primera 2.0 SRI

93 Mercedes W202 C180 (solgt), 94 Nissan Primera 1.6(solgt), 94 Seat Cordoba 1.8i GLX(solgt), 89 Chrysler Grand Voyager 3.3 v6(spiker),

86 Ford Escort 1.6 CLX (solgt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

heheh er vel blitt stoppa flere ganger enn det som er sundt men uansett da så er vanlige setningen "detta gikk vel litt fort"

 

og så er det den med at vi lar deg gå med en advarsel denna gangen.. men nestegang DA.. hehe

 

en gang stoppa dem meg fordi dem synes det så ut som jeg hadde så slitte dempere på bilen :P

 

en gang kom jeg ned rælingstunnelen med en kundebil vi hadde på skolen når jeg gikk der (vk1 kjøretøy).. jeg skulle høre etter ulyder. hehe så jeg feis forbi dem i rundt 180 og så dem slang seg ut rett etter.. så jeg bremsa fort ned og la meg til sia.. sef hadde jeg ikke med vognkort eller førerkort.. så han stod der å kjefta leng å vel.. men tilslutt så hørte jeg han blei litt trist i stemmen.. men vi har ikke måling :P hehe suckers :)

 

ellers så går det bra..

 

dem var også sinna den gangen jeg kom med rompa først ut av rundkjøringa

kan ikke skjønne detta.. mye innestengt agresjon tydeligvis

Benekter du fakta?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

dem ble litt sure da jeg og noen kammerater var innom en ungdomskole i 24-01 tiden nå torsdag natt og herja hele ungdoms skolen.. vi sladda i stykker det som var av gress og foball bane.. jeg kom i fint driv sidlengs så ser jeg sjunkel blå ankomme plassen i god fart.. på med alle lysa så jeg nesten ikke ser nåla i høystakken forran meg.. jeg hiver meg på bremsene så er så vidt jeg ikke treffer dem.. de andre gutta stikker av.. de ber meg pelle meg til hælvete ut av bilen.. så skal han ha ide og vognkort.. så jeg tnker jeg får vel vise førekortet da.. så sjekker han opp dette på radioen; hører jeg sentralbor dama si: ja han her ja, han har blitt tatt for sladding for ett år siden, nylig mista lappen og fåt den tilbake, blitt annmeld en rekke ganger osv.. Ta tenkte jeg at jeg bare kunne se langt etter lappen igjen.. da han kommer ut av politi bilen klapper han meg skuldern å sier at sånn må jeg ikke gjøre for da ryker lappen--. jg står der med hakaslepp og hiver meg i bilen å stikker før han ombestemmer seg! mye å si hvem du møter på.. noen idiot purker er maktsyke, mens andre bare gjør jobben sin, å skjønner at det ikke er vits a følge alt etter boka!!

 

BTW: FUCK THE POLICE

Opel Astra1,7 TDI

Nissan 200sx s13 D-Spec

BMW e28 Is bil

Suzuki bandit Draps maskin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke alle er paragraf ryttere noen er som sagt litt normale

å noen har jo faktisk til og med iteresse for bil!

 

Har blitt stoppa mange ganger for div. grunner den beste er:

"hei, du har ikke lys" jeg sto utafor bilen og svarte: "ikke du heller" oi sa han... jeg mangla bak på ene siden, han foran. jaja han satte seg i bilen skreiv ett eller annet kom ut sa hade å reiste! da lo jeg godt!

for lys bak var ikke det eneste jeg manglet...

 

btw: viste dere at politi hesten er den eneste hesten med rasshølet på ryggen?

86 Sierra 2.0 is (R.I.P)

94 Escort stasjonsvogn 1.6 (solgt)

85 Sierra 2.3 gl/2.0is(under deconstruction)

87 Justy j10 (vinterbil) (R.I.P)

99 Passat 1.8T

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Originally posted by Manuell

dem ble litt sure da jeg og noen kammerater var innom en ungdomskole i 24-01 tiden nå torsdag natt og herja hele ungdoms skolen.. vi sladda i stykker det som var av gress og foball bane.. jeg kom i fint driv sidlengs så ser jeg sjunkel blå ankomme plassen i god fart.. på med alle lysa så jeg nesten ikke ser nåla i høystakken forran meg.. jeg hiver meg på bremsene så er så vidt jeg ikke treffer dem.. de andre gutta stikker av.. de ber meg pelle meg til hælvete ut av bilen.. så skal han ha ide og vognkort.. så jeg tnker jeg får vel vise førekortet da.. så sjekker han opp dette på radioen; hører jeg sentralbor dama si: ja han her ja, han har blitt tatt for sladding for ett år siden, nylig mista lappen og fåt den tilbake, blitt annmeld en rekke ganger osv.. Ta tenkte jeg at jeg bare kunne se langt etter lappen igjen.. da han kommer ut av politi bilen klapper han meg skuldern å sier at sånn må jeg ikke gjøre for da ryker lappen--. jg står der med hakaslepp og hiver meg i bilen å stikker før han ombestemmer seg! mye å si hvem du møter på.. noen idiot purker er maktsyke, mens andre bare gjør jobben sin, å skjønner at det ikke er vits a følge alt etter boka!!

 

BTW: FUCK THE POLICE

 

Virka som en meget god grunn til at de stoppa spør du meg.. hvis du driver og gjør hærverk på fotballbaner liksom..

 

mvh oddi

Saab 900 snurrbo cab solgt! :( :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår