Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'forsterker'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 64 results

  1. Heisann Kjøpte forsterker å subwoofer til bilen for 6 måneder siden, fungerte fantastisk ved både høyt å lavt volum. Nå helt plutselig går den over i recover mode over middels bass. Den holder 13.6-13.9V da den er i protect mode Sjekket alle koblinger alt sitter godt å er koblet rett. Forstår ikke helt hvorfor det plutselig skjer :/ noen tips?
  2. Har kjøpt meg en 2015 208 GTLine som jeg stort sett er fornøyd med, men lyden i stereoanlegget er pill råtten. Vil tro at hovedproblemet ligger i særdeles puslete høyttalere fabrikkmontert. Jeg har kjøpt en aktiv bass og nye høyttalere til front dørene, men ikke påbegynnt arbeidet med å montere enda. Ønsker å planlegge godt først. Høyttalere i dørene skal gå relativt greit, men den aktive subwooferen er jeg langt mer skeptisk til. Bilen har Navi, ryggekamere etc, og da forstår jeg at selve stereoenheten ligger godt begravet bak touch skjermen. Jeg finner ingen dokumentasjon på om det er "line out" som standard på denne spilleren eller hvordan koble til en ekstern forsterker. Vet at det finnes en oppgradert versjon levert fra frabrikk med vesentlig mer lyd, men om de ekstra 200watt på denne sitter i ekstern forsterker vet jeg ikke. Spørsmålet er om noen vet hvordan man enklest kobler til den aktive subwooferen? Evt kan guide meg frem til et skjema med pinout for spilleren. Espen
  3. Skal trekke kabel fra batteriet til forsterker i bagasjerommet, og lurer på hvordan den kan legges finest som mulig. Skal også legge signal kabel fra Spiller til forsterker. Noen som har tips til hvordan jeg gør dette? Er en Audi A4 Avant 2006 usikker på om det er B6 eller B7
  4. Kjøpte meg nylig en jbl 2x12 basskasse og en renegade mono forsterker. Har brukt det i en måned nå uten problemer men i går sluttet plutselig suben å spille da jeg var på vei hjem. Da jeg gikk bak for sjekke forsterkeren var den nesten så varm at det ikke gikk an å ta på den og den var i protect. Tenkte å bare la den kjøle seg ned til dagen etterpå men nå går den ikke av protect. Er ganske ny når det gjelder kobling av slikt, men noen som har noen tips til hva det kan være? Takker for svar på forhånd
  5. Hei og hopp godtfolk. Jeg har en PG Outlaw og en M44 liggende som kunne trengt et nytt hjem, Disse har ikke vært i bruk på alt for mange år, men de fungerte topp sist de var i bruk i en gammel 240 eller Manta eller hva det nå enn var back in the days ^^ Kjærringa mener dessverre at plassen de tar opp kan bli brukt til noe mer fornuftig, så må da selge disse. Hvis du kjenner minnene strømmer på, at du angret på å ha solgt dem en gang i ungdommen og gjerne skulle hatt dem igjen så har du sjansen nå Jeg holder i Strømmen/Lillestrøm området, og disse bør hentes da de veier en del og Outlaw`n er stor som en faen, så kan se for meg at frakta kan bli litt dyr. Kom med et fornuftig bud her, så blir vi nok enige Mvh Simen 93878765
  6. Hei! Jeg har en volkswagen passat 2006 (2006-15). Jeg har dynaudio anlegg i bilen. For en måneds tid siden var det noe løye med lyden. Den gikk litt av og på, av og til var det bare diskant som det var lyd i, og litt dunking der det skal være bass. I det siste har det ikke vært noe lyd i det hele tatt. Jeg antok at det var radioen som var ødelagt (rcd 500) så jeg kjøpte en ny pioneer radio. Det er fremmdeles ingen lyd. Jeg undersøkte litt videre og fant ut at det er en Amplifter under førersete, kan det være denne som er ødelagt, eller kan det være noe annet? Takker for svar Mvh. Maggaaa
  7. Jeg har to forsterkere som jeg hadde tenkt og ha I i bilen min. Det er en 1600w og en 400w hvordan kan jeg koble disse på samme strøm kabel? Hvor tykk må den være? Hva annet trenger jeg? En splitter? Legg gjerne med linker
  8. Litt bilstereo utstyr selges billig. Har en forsterker. Perfekt til frontsett. Massevis av effekt. Dynabel BF1502. Mer info står på bilde. Forsterkeren er lite brukt og ligger i originale esken sin. Har også et sett med ubrukte Ground Zero GZRF 16FXII - slim høyttalere. Dette er et 6.5" slim sett. Perfekt der du har dybde problemer http://www.bassbrothers.no/display.aspx?menuid=11010&prodid=2234 Kjøpt på bassbrothers og kvittering følger med. Alt kan hentes her i Askim eller sendes. Pris: Forsterker: 700kr Høyttalere: 400kr Evt 1000kr for alt + frakt
  9. Ubetydelig brukt monster av en forsterker selges pga oppgradering. Selger en litt over 4mnd B2 Audio M1S Mk3. 3x0guage strøm og 3x0guage jord tilkobling. Denne forsterkeren leverer stabilt nede i 9 volt. Har alldri vært under 12.8v hos meg.Leveres i org embalasje. Befinner seg i vestfold/Sandefjord. 10000kr eller bud. Kan være behjelpelig med og sette gain med SMD DD1+
  10. Har et Pinoeer TS-W101SPL basselement med DLS Ultimate A6 forsterker og basskasse til slags. Alt er helt nytt. Kun åpnet eskene for å se på det. Ble kjøpt for noen år tilbake, men kom meg aldri så langt at jeg installerte det. Kom gjerne med bud. Holder til på Kolbotn, sør for Oslo.
  11. Trenger hjelp! Har nettop kjøpt meg en gladen 95.4 forsterker til å drive min basskasse fra JL-Audio (CP112-W0v3). Spilleren jeg bruker er en Pioneer med 2V output til forsterkeren. Etter å ha koblet opp anlegget merket jeg at subben spillte veldig lavt. Mye lavere enn med min forrige forsterker som var svakere og av dårligere kvalitet. Jeg er helt sikker på å ha koblet opp alt riktig og har trippelsjekket alt. Subben spiller så lavt at jeg kan forsterke bass maks på spiller, skru gain på maks og volumet helt opp uten at det er noe å skryte av. Jeg har brokoblet forsterkeren slik at den skal gi 270W RMS og subben vil gjerne ha 300W RMS så dette er det ikke noe å si på. Kan det evt være outputten fra spilleren? at den bare gir ut 2V? i såfall synes eg det er rart at jeg klarte å drive det med en svakere forsterker. Håper noen kan komme med noen gode tips og erfaringer!
  12. Jeg har lenge hatt et lite irriterende problem med min forsterker. det kom en pulserende lyd fra elementet, som en bi-lyd til beaten. Nå når jeg satte den i bilen igjen, bare for å prøve, så flekser elementet innover, og forsterkeren drar 14,6V, eller så flekser den utover, hvor den da drar det samme. Uten belastning drar den 12,6. (ikke tilkoblet element.) Noen som kan tenke seg hva som kan være årsaken? Alt er gjort rett, sikringer sitter inne i forsterkeren, men jeg tviler på at de er gåene, da den fortsatt trekker strøm/slår seg på.
  13. Hei! Vi er er 7 karer som er gira på å få til et bra anlegg til russebilen vår. Vi har ikke bestemt oss for en, men har denne i tankene: http://russebiler.no/wp-content/uploads/2014/07/19829-375x500.jpg. Om anlegget: Anlegget består av: – 2 * Kicker L7 15″ 2*2000W – 2 * Kicker Comp 15″ 2*500W – 2 * F-series tårn ala 4*12″ + 2*5″ + 2*horn – 1 * 6*9 Pioneer Inne i bilen er der i 5*5″, og i framdørene er der 2*4″ Anlegget drivest av 3 forsterkere – Dynabel monoblokk 1500W – hertz hcp 2 2X55W – Kenwood cd-spiller, med aux og usb inngang + 3 RCA utganger Vi har to spørsmål forbundet til dette (forstår at det kan være vanskelig å svare uten å se skikkelig på det, men prøver allikevel): 1. Kun halve anlegget spiller ettersom det mangler en forsterker. Noen som ut i fra bildet og teksten kan anslå en forsterker som kunne egnet seg til dette anlegget? 2. Det følger ikke med aggregat, så det må vi fikse selv. Noen som kan tenke seg et aggregat som hadde taklet anlegget og som i tillegg ikke veier alt for mye? Prisantydning? Veldig takknemlig for svar!
  14. Hei! Noen som kan anbefale meg en forsterker til et Seas Lotus sw300 element i lukket kasse? Spec
  15. Har en JL audio 12" basskasse på 300W RMS og 4ohm. Har til nå brukt en boss forsterker på 200W ganger 4, men denne er på 2ohm. Selv om anlegget spiller bra har jeg nå tenkt å kjøpe ny forsterker da det er noe småtrøbbel med den gammle. Hvor mye har det å si om forsterkeren er på 4 eller 2 ohm? Hvor mye watt bør forsterkeren dra for å drive anlegget? (har hørt d bør være mellom 75 - 300watt) Noen forslag til prisgunstige og kvalitetssikre forsterkere? Takk på forhånd!
  16. Hei, Vi er en russegjeng som sliter med ekstrem dynamostøy i russevanen. Når vi kobler diskantene opp mot forsterkerne kommer en overdøvende skurre/pipelyd som øker med turtallet når vi spiller musikk. Vi har prøvd å koble om flere ganger, sjekke alle kabler, men foreløpig har vi ikke funnet en løsning. Bassen funker glimrende uten noen ulyder. Vi har søkt etter svar, men finner ikke noen gode tråder som hjelper vår situasjon. Hva kan vi gjøre for å fikse dette? En kondensator blir litt i drøyeste laget for oss nå, vi har ikke så stort budsjett. Men vi har på en annen side tenkt på å kjøpe et ekstra batteri som vi setter ved siden av lydveggen bak, for så å koble forsterkerne opp mot dette batteriet. Vi har en midlertidig løsning hvor vi har koblet diskantene rett mot spilleren, dette hindrer oss i spille mer enn 30% av maks kapasitet før vi hører knitrelyder i diskantene. Dette er utstyret vi har problemer med: 2x Pioneer GM-D9601 Mono 2400 W 2x Pioneer TS-A2503i 25cm 3-Way Coaxhøytalere 420 W (4 diskanter i alt) Alt utstyr vi har er helt nytt fra Pioneer. Spilleren er Pioneer DEH-X5600BT og bilmodellen er Chevrolette Beauville 1986, dersom det er andre opplysninger som trengs har vi det meste på papir. På forhånd takk, Erlend.
  17. Hei! Her om dagen fekk eg problem med at musikken "kutta" med eit visst volum og forsterkaren går i protectmodus. Eg kunne skru av og på spelaren igjen og så spilte det bra(som det pleier) til eg skudde opp til det volumet igjen(24 av 35 på spelaren. Eg sendte inn forsterkaren der eg kjøpte den og fekk den sjekka. Alt fungerte då og det var ingen problem med forsterkaren..Okay: kobla opp forsterkaren i bilen igjen og den kutta igjen på same volumet.. har ikkje hatt lyd sidan.. Sjekka alle sikringane og dei var intakte. Sikringa til anlegget er heilt framme med batteriet. Eg syns det var veldig merkelig at dette skulle skje... har lagt opp kablane skikkeleg og forsterkaren og subben er festa skikkeleg. Har stått urørt i omtrent eit halvt år og alt har funka som berre det! Nokon som har innspel til kva det kan vere som er gale?
  18. Hei. Selges komplett. 2x 17 cm pioneer max 240w 4 om 2x 13 cm pioneer max 140w 4 om 2 twetere med dele filter 1.5 fard dynabel kondensator Dynabel Monoblock bf 7501 2x 10" sub i bassworx kasse Pioneer spiller alt av kabler, mulig sikring mangler:P Anbefalt sikring er 200A NYPRIS ca 10.800 6000/bud Akershus/årnes
  19. Jeg er på jakt etter brukte eksemplarer av Mosconis AS serie. Alle modellene er aktuelle.
  20. Hei ! Har 2 dynabel 12 tommers forsterkere som drar tilsammen 1200watt rms. Så lurte jeg på om dere hadde ett godt forslag til hvilken forsterker jeg kan kjøpe ? Vil helst ha en forsterker som har samme merke som elementene. Som da er Dynabel. Kikka litt på den her, men vil dette bli for mye ? http://www.dynabel.no/Shop/Product/Digital-Designs-CM-1000-1x1000-Watt-RMS/DD5090
  21. Hei. Jeg er ganske noob når det kommer til å koble til forsterkere og slikt, derfor spør jeg her på forumet om hjelp. Jeg har kjøpt en forsterker og en subwoofer, og jeg har koblet til alt bortsett fra den bittelille remote ledninga. Jeg tror ikke CD-spilleren min har remoteutgang, så jeg lurer på hvor jeg skal koble den til da, og hvordan jeg skal gjøre det? Jeg har denne CD-spilleren: http://www.sonicelectronix.com/pictures_new.php?id=54047&picture_id=1267131 Jeg har denne forsterkeren: http://www.ebay.com/itm/BOSS-AUDIO-PH3000D-PHANTOM-POWER-3000W-/250885495193?pt=Car_Amplifiers&hash=item3a69f0d999&vxp=mtr
  22. Selger da sub'en, forsterkeren og alt av ledninger - siden bilen er solgt. Sub'en er 15" og slår både hardt og pent i samarbeid med forsterkeren. Det står i portet kasse - ikke den peneste kassen, men det er en grei kasse. Følger med omtrent 5m 50m2 + nok 25m2 til både TB3 og alt annet som måtte trenges. Det følger mye annet med også, som 3 signalledninger, basskontroll-bryter og sikring. Har også en Kenwood KDC-5751SD spiller som godt kan følge med (den samler bare støv der den ligger nå) :) Alt selges samlet for 3000,- eller bud!
  23. Hei! Noen som kan hjelpe meg å finne riktig adapter slik at jeg kan koble en forsterker med sub til en original vw spiller? tror det er en RCD500 med integrert cd-veksler. Sitter i en 2008mod Touran. Har fått ut spilleren men ser at det ikke er phono eller hva det nå heter bak der hehe..
  24. Jeg hadde et anlegg i en Nissan Maxima 95 mod. i ca. ett år, som besto av: Spiller: Pioneer AVH-6300BT Frontsett: ICE-CS6 - SPL Dynamics 2013 2way Component Speaker kit 6,5" Forsterker til front- og (originale) bakhøyttalere: ICE-150.4 - SPL Dynamics 2013 4 ch forsterker 4x140w rms Subwoofer: XTR-300D4 - Spl Dynamic 2013 Xtreme 12" Subwoofer d4 ohm (Hadde to) Forsterker til subwoofere: ICE-1500D - SPL Dynamics 2013 1-Ch D amplifier. 1500watts 1 oh Strømkabler: 20mm2 For å dra dette brukte jeg bare det originale batteriet, men bestemte meg etter hvert for å kjøpe et nytt batteri, og det uten å sjekke opp noenting først, så det ble ikke noe særlig bedre. Nå har jeg kjøpt ny bil, en BMW 318i 98 mod., og kjørte det samme anlegget, men fikk ikke plass til frontsettet, og byttet ut forsterkeren til subwooferne med en ICE-3500D - SPL Dynamics 2013 1-Ch D amplifier. 3200watts 0,5o. Kjøpte med 50mm2 strømkabler til denne forsterkeren. Jeg parallelkoblet det originale BMW batteriet og det nye jeg kjøpte til Maximaen, kjørte den minste forsterkeren på det minste batteriet, og den største forsterkeren på det største batteriet. Etter hvert gikk subwooferne til helvete, pga. noe med at batteriet ikke leverte nok strøm når jeg vred opp lyden (var den forklaringen jeg fikk, hvertfall). Så jeg hadde tenkt å kjøpe SPL300-D1A - SPL Dynamics 13 12" SPL comp. ALU woofer Double x2, MEN jeg vil ikke bruke så mye penger om det bare skal gå til helvete igjen. Så spørsmålet mitt er: kan jeg kjøpe ett optima batteri til å bruke på den største forsterkeren, eller MÅ jeg ha to av det samme batteriet for at det ikke skal skje noe dritt? Har lest litt på forumet, og noen sier at man ikke burde kjøre to batterier i det hele tatt (om du skal, så skal det være to like?), men de med best anlegg i f. eks. DB Drag har som regel flere batterier? Eller er det bare å sette i gang med å bytte dynamo..? Ble en lang post, men syns det var på sin plass med litt bakgrunn :) Takk til de som gadd å lese, og på forhånd takk for svar!
  25. Har nettopp kjøpt en pedantisk vedlikeholdt Allroad 2,5TDI (2001). Skifter ut den originale Symphony radioen med en Kenwood 4028BT så jeg får telefonen koblet opp mot den. Bilen er i utgangspunktet levert som varebil, og på DIN-pluggen til høyttalere vare det kun ledninger til høyttalere foran. Men etter hva jeg kan se, er det høyttalere i bakdørene, samt at en av pluggene har ledninger for Line Out bak (rear). Kan det ligge er forsterker et eller annet sted, eller evt. at disse ledningene ender opp et sted hvor jeg kan sette inn en forsterker? Er ingen nybegynner med bil (30 års erfaring) men ny på Audi (A6) og spør derfor heller dere som kan disse enn å leite meg gal... Gæærn nok fra før.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.