Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'koble'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 6 results

  1. Kansje ikke rett plass, men.. Har en snøscooter jeg skulle sette på ei baklykt på i går, fra biltema. Da jeg koblet opp baklykta, fikk jeg enten baklys, som forsvant når jeg trykte på bremsen, ellers fikk jeg konstant bremselys, som ikke skjedde noe på når jeg trykte på bremsen.. Noen som vet hvorfor? Er 3 ledninger ut fra scooteren, og tre fra lykta, og har funnet ut hva alle ledninge er til, har også prøvd alle mulige måter og koble dette på uten at set funker som det skal.. På den gamle lykta går det 4 ledninger ut, 2 til baklys og 2 til bremselys, der en ledning fra hver er koblet sammen så de blir til en ledning. Fant ikke ut om dette var jording. Takker for tips!
  2. Jeg skal montere ny tilhengerkontakt på min Sharan 01 modell og lurer på om noen vet hvor man kan ta strømmen ifra enklest mulig. Kan jeg f.eks koble meg på baklysene? Eventuelt hvilke farger på tilhengerkontakt kabelen skal kobles hvor for å ta strøm fra bilen? Noen som vet og kan hjelpe? Vet ikke hvor det var koblet tidligere siden kontakten som stod på bilen var ødelagt og uten kabler. På selve kontakten er de riktige fargene på riktig punkt. På forhånd takk :wonder:
  3. Hei! Jeg lurer enkelt og greit hvor det er lurest/lettest å legge strømkabel fra batteri og bak til subwoofer? :wonder: Det er snakk om en Omega B 2.0 DTI stasjonsvogn :) Om noen kunne ha laget en bildeguide hadde det vært FANTASTISK! :angelsmili: Takker for svar!
  4. Heisann! jeg er ny her, tittet litt igjennom forumet og ikke funnet noe hjelp enda! så jeg lager en ny post! Jeg har kjøpt meg dette: CD spiller : http://www.bilxtra.no/hjem/bilxtra-butikk/lyd-bilde/cd-radio/pioneer-cd-radio3/ Subwoofer : http://www.bilxtra.no/hjem/bilxtra-butikk/lyd-bilde/subwoofer/boss-12-subwoofer/ Forsterker : http://www.bilxtra.no/hjem/bilxtra-butikk/lyd-bilde/forsterkere/boss-ph-2-1000/ Og jeg har koblet alt, og jordet. Men Forsterkeren vil ikke funke, eller subwooferen for den saks skyld, Jeg har koblet strøm i + polen på batteriet, og tilkoblet den i Forsterker, 2 stk ledninger fra sub til forsterker, 2stk ledninger til Cd spiller ( - R og + L ) om ikke omvendt, husker ikke, men alt er tilkoblet og "klart" til og brukes, Men ingen tegn til liv eller noe som helst. det er også første gangen jeg i det hele tatt prøver koble noe slikt! Jeg har sjekket sikkringer, at jordingen er okei! - På Power lyset på forsterkeren kommer det ikke noe lys! noen tips ?
  5. Har to Kicker L5 12" i èn kasse. Subene er koblet sammen til èn utgang hvor det står 4 ohm (ferdigbygget på fabrikk, så regner med det stemmer). Har nå kjøpt en ny forsterker; RF punch P8002 med 200w rms x2 ved 4 ohm og 400w rms x2 ved 2 ohm. Ønsker å koble dem til 2 ohm slik at jeg får litt mer ut av forsterkeren i og med at subene krever litt... Hvordan skal jeg gjøre dette? Forsterkeren er 2-kanals, så lurte på om det går ann å koble noe hokkus pokkus på den slik at det blir 2 ohm og 800w rms, eller må jeg koble annerledes inne i kassen mellom subene? Isåfall, hvordan? Går ut i fra at subene er på 2 ohm og seriekoblet siden de er ved 4 ohm slik de allerede er sammenkoblet inne i kassen..? Eller for å omformulere litt, hvordan er det anbefalt at jeg bør koble?
  6. t0bbe

    Engine start knapp!

    Hei! Jeg har en sånn girspak med innebygget "Engine start" knapp. Ganske heftig:P men jeg er ikke helt sikker på hvir alle ledninger skal og sånt:S Det er 2 grønne ledninger, 1 svart og 1 rød. Jeg har ikke bilen min her nå så jeg har ikke sett om jeg hadde fått det til. Så hvis noen vet hva som må gjøres hadde det vært knall. Takker for alle svar :)
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.