Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags '2.0 tdi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 7 results

  1. Har fått feilkode P001600 [108] på min 12-mod audi a4 b8 2.0 tdi med caga motor, motor startet å går helt fint. Ved pådrag blinker glødelampa og noen ganger når jeg har sluppet gassen helt kan glødelampa blinke noen ganger. Går ikke i nødmodus er bare glødelampa som blinker. Noen som vet hva som kan være feil?
  2. Hei I går då eg var ute og køyrde, merka eg motoren vart litt tyngre, der han før køyrde utan problem. Så stoppa eg og fylde diesel på bilen, ein 2011 Golf 6 2.0 Tdi. Då gjekk viftene for fullt, og han virka sliten, og det lukta litt "varmt". Temperaturen var litt over 90 på kjøleveska. Etter at eg hadde køyrd litt til, så sa det "poff" og det vart ein kort ulelyd. Bilen gjekk i naudmodus, og eg fekk då ikkje opp turtalet. Stod eg stille, så kom eg opp i 2500 omdreiningar. Då også kom "ulelyden" I dag tidleg så heldt eg gassen inn ei lita stund, og då kom det ulelyd og masse kvit røyk. Kva trur de er gale?
  3. Har en Audi A4 2.0 TDI S-line B7 2005 mod. har vurdert chippe bilen men lurer litt hva erfaringene med dette? Er det verdt det? Slitasje? Fordeler/Ulemper? Har sjekket om chiptuning Bilen er org. 140hk 320nm og har fått info om at den blir chippet til 190hk 415nm. Takk for svar!
  4. Hei. Er det noen her som kan gi en pekepinn på hva som kan være feil (eller om det i det hele tatt er en feil), med 2.0 DTI motoren jeg har i min omega? Den går som den skal, bruker ikke olje eller vann, men når jeg kjører den i laaaaaange oppoverbakker eller oppover fjelloverganger så blir motoren veldig varm ca 95 grader (!!!!), men det som er så rart er at den blir ikke varmere enn 95 og selv om den er så varm så fusker den ikke og oppfører seg heller ikke rart på noen som helst annen måte. Den er like normal som hele tiden ellers. Og så snart jeg kommer opp på flatmark eller i nedoverbakker så går tempen ned til rundt 85 grader. Kan nevne at det heller ikke kommer noen ulyder når den blir varm. Kan noen forklare? Takker på forhånd!
  5. Hei! Selger min Golf 5. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=37540935 Fin bil som går bra å bruker lite drivstoff. Kontakt meg på: 97566596 eller sjekk ut Finn.no linken.
  6. kjørte en tur i min nykjøpte brukte touran igår, da varsellampa som ser ut som en motor begynte og lyse. lampa lyser stabilt og kjøre computern viser varselet "emission workshop" slik jeg skjønner det er det noe kødd med avgass systemet. noen som har hatt samme feilmelding? bilen virker helt topp og jeg merker ikke noe forskjell ifra før lampa begynte og lyse. bilen er forøvrig en touran 2.0 2005 gått 130000km
  7. Kjøpte for knapt en måned siden en ´06 modell 2.0 TDI med DSG-kasse som har gått 93.000 km. Godt fornøyd med bilen men i det siste har jeg opplevd litt bekymringsfull oppførsel; Ved kald motor opplever jeg at den har en tendens til å rykkvis hoppe opp og ned ca 2-500 RPM i turtallsregisteret. Dette forekommer stort sett mellom 1500 og 2250 RPM, og i hastigheter fra krabbekjøring og opp til 50-60 km/t. Fenomenet tiltar i styrke hvis man lar det fortsette. Det oppstår gjerne med lett mot moderat gasspådrag eller ved krabbekjøring. Det svinger fra lette rykk på bare 100 RPM til svært følbare og kraftige rykk (type rusing). Problemet løses ved å slippe opp gassen eller gi ytterligere gass og forekommer ikke ved moderat til kraftig pådrag - eller i jevn kjøring på eks. motorvei. Det virker heller ikke som om det skjer ved cruisekontroll aktivert, ei heller ved manuell modus aktivert i DSG kassen... De siste turene jeg har hatt virker det som om svingingene er blitt kraftigere og det kommer mer lyd av typen man gjerne assosierer med wastegate-sukk på besinturboer. I tillegg (slik har bilen vært hele tiden) opplever jeg at det plystrer uvanlig mye i turboen sammenlignet med andre 2.0 TDIer jeg har hørt og kjørt. En kompis av meg med erfaring med bil mente at dette problemet kanskje kunne skyldes rusk eller sot i wastegaten. Antar det da kan være et spjell eller en ventil som ikke lukker seg og åpner seg slik den skal men har ikke greie på slikt... Noen som har greie på dette eller har vært borti samme problem? Vil gjerne undersøke litt før jeg setter det inn på "billig" feilsøking og eventuelt diagnostisering på Møller... Veit ikke hvordan det er med garantier, men ser at det er urovekkende mange turboer som må byttes på rundt 90.000 km på andre forum... Antar det dreier seg om en generell garanti på 5 år forutsatt at service er fulgt opp? I såfall faller min bil utenfor. Noen som vet eventuell kostnad på turbo-bytte? Takk for svar fra kyndige forummedlemer :-)
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.