Gå til innhold

Trakkasert av politiet? tror de vil ta meg nå =)

Ranger emnet


Azzido

Anbefalte innlegg

OBS: Posten inneholder hets.

 

Originally posted by Bamsemoms

De så at katen satt der og at bilen var org. De sa at e skulle gi meg en botr pga høy turtall kjøring. Men da ble tonen en annen hos meg. Ble ydmyk og lovte dem å ta av filtre og sette på org og kjøre med lavt turtall.

Haha, det er det mest idiotiske jeg noen gang har hørt! Hadde en eller annen fattig snutfaen prøvd å bøtelegge meg for å kjøre på høyt turtall skulle jeg gått til sak. Av og til virker det som staten er lengre ute å sykler enn til vanlig.

 

Tror Otto von Bismarck ga oss en konklusjon på dette. Da trenger ikke bygdetullinger komme med flere meninger.

Så fordi han er Otto skal alle være enige og holde kjeft? Og bygdetulling kan du selv være.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 94
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Grunnen til at politiet ringte hjem til foreldrene dine var jo selvfølgelig fordi bilen var registrert på din mor.. De har seff full rett til å ringe til eieren og fortelle\spørre om kjøringa di, men de skal ikke fortelle at du snart kommer til å kjøre deg i hjel og sånn.

 

Flere her som slenger dritt om politiet. Dere må huske på at det er en jobb. Tror de fleste her slenger dritt om purken her inne men er englebarn når de møter dem. Jeg har hvertfall erfart at det lønner seg ALDRI å være rappkjefta eller noe sånt. Da gir de deg hvertfall aldri noe god-vilje seinere. Og de kan faktisk gi deg bot for å gi bånn gass opp til fartsgrensa. Til tider er det nødvendig, men det blir seff sett på som aggressiv kjøring, noe som pol10 ikke liker.

 

vroooom vrooom

:fingers:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Originally posted by Desperado

LOL, har opplevd sprø politifolk jeg og, er ikke atten enda så jeg og en kompis var ute og cruisa i bilen min. vi ble stopped i en belt skjekk/prommille skjekk og de spurte han som kjørte om vogn kort og fører kort. der så han jo (i vognkortet) at etternavnet ikke stemte med etrter navnet på lappen. vi sa som det var: at det var min bil og at den stod i pappas navn. politi mannen lurte på hvorfor ikke jeg kjørte og jeg sa at jeg ikke var gammel nok. da kom han over på min side og viste stolt fra maglighten til øya mine og sa jeg hadde røyka hasj. noe som ikke stemte og at jeg og kameraten burde ligge lavt ettersom man kunne miste lappen for dette. Lurer litt på hva som skjer med verden nå for tiden:rolleyes:

 

Det samme har jeg opplevd også flere ganger at de lyser deg i øya og spør om du har røyka noe... De spør gjerne 2 ganger og stikker videre. Rart at de spør om slikt når de ikke har mistanke om noe. Vil bare si at alle de gangene jeg har blitt stoppet med kamerater har det vært reale folk... De sjekker vognkort førerkort sier evt at de ikke fikk målt oss og ber oss ha en hyggelig og rolig kveld... Tror at de fleste politifolk er ålreite men at det seff finnes noen sorte får

"I'm a double bagger. Not only does my husband put a bag over my face when we're making love, but he also puts a bag over his head in case mine falls off."

Joan Rivers

 

"I haven't reported my missing credit card to the police because whoever stole it is spending less than my wife."

Ilie Nastase

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har stort sett gode erfaringer med politiet i Haugesund jeg :)

Tror de ser litt hard ned på spinning og herjing (vertfall i sentrum) men ellers så pleier de nå å være rasjonelle og høflige når enn treffer på dem. Kommer selvsagt ann på hva enn har gjort og hvordan holdingen din er ovenfor dem.

 

hapyhappy

I am really not an violent man, but I think I have to kill someone

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Originally posted by momo

Ydmyke mot politi? heh.. morsomt.

Nei politiet kan ikke gå rundt å forvente at vi skal oppføre oss som helgener mot dem når de ikke gjør noe annet enn å bare lage kvalm for oss rånere... what goes around comes around.

Når politiet står å skriver bøter og styrer pga halv toms for brede felger eller noe dritt blir jeg forbanna. Når jeg blir stoppa er jeg så frekk som mulig uten å gi dem noe å ta meg på.

Aper.. kan dem ikke gjøre noe nyttig som å ta gjerningsmenn å hindre voldtekter.

 

DER har vi riktig instilling!

 

Det er jo livsfarlig med ulovlig toppstripe.. Dette må de jo bruke resurser på! :rolleyes:

- Volvo 240 '88

(x) BMW 520i '91, Opel Astra Stv. '96, Mazda 929 '84, Mazda 929 '84, Mitsubishi Pajero '85, Ford Escort 1,6 CLX '90

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, det er det mest idiotiske jeg noen gang har hørt! Hadde en eller annen fattig snutfaen prøvd å bøtelegge meg for å kjøre på høyt turtall skulle jeg gått til sak. Av og til virker det som staten er lengre ute å sykler enn til vanlig.

 

Hvem sa noen om at det var en fattig politimann?

 

Originally posted by Øyvind Ryeng

OBS: Posten inneholder hets.

 

 

Så fordi han er Otto skal alle være enige og holde kjeft? Og bygdetulling kan du selv være.

 

I motsetning til deg så kommer det iallefall noe fornuftig ut av otto de få gangene han poster.....

Har for mange biler....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg forholder meg rolig overfor politi inntil de skulle sette krav over loven eller direkte trakkasering selvfølgelig, men det har jeg ikke opplevd.

 

Ellers kan det ikke være ulovlig med høyt turtall, hør på alle bestemødre og mormorer som kjører rundt. De sliter jo en clutsj i uka.

 

Men at de var særlig blide for akkselerasjonen tror jeg ikke, selvom de ikke kunne tatt deg for å akkselerere opp til fartsgrensa. Særskilt på et utkjøringsfelt til motorveien.

VACN - VW Audi Club Norwegen avd. Agder

[x] VW Golf 5 R-TSI 2007mod [x] Opel Kadett C 1.2 1976mod (solgt) [x] VW Golf 2 1984mod (solgt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bidrar med en lang historie her jeg... Men veldig morsom da!

 

Blei stoppet en gang ev en slik kommandobil en stor surburban.

 

Jeg stoppet og de stoppet 10m bak meg. Så jeg satt der å ventet, men de kom ikke, så jeg gikk ut for å gå bort til dem.

 

Da sier dem "stans, bli der du er" eller noe lignende.. Så kommer det 4 stk ut av den vanen med skuddsikre vester, og hvis jeg ikke husker feil så hadde pistoler i beltet også.

 

Så spør dem "Hvor er våpenet?"

 

Jeg: "hæ???"

 

politiet: "Har du våpenet på deg?"

 

Jeg: "Jeg har da vel ikke noe våpen på meg"

 

politiet: "Ligger det i bilen?"

 

Og sånn fortsetter de og mase helt til de innser at jeg ikke har noe våpen. Da skal de kroppsvisitere meg og kameraten min.. Må tømme alt jeg har i lommene og legge det på panseret.

 

Når de ikke finner noe våpen på meg eller kameraten min så ber de om å få se i bilen, da skal de endevende hele bilen min. River ut alt av cd`r og papirer jeg har i dash`n. Ser under tepper og overalt.

 

Når de da har skjønt at det ikke er noe våpen å finne så spør jeg hva som er problemet.

 

Da spør de hvor jeg har vært, hvor jeg skal, om dte er min bil og hele den pakka.

 

De hadde fått en melding fra Jessheimpolitiet om å spore opp en rød volvo, siden Jessheimsnuten hadde fått medling om ungdommer som avfyrte våpen ut av en rød volvo, Politiet på Jessheim hadde da bedt en kommandobil komme fra Lillestrøm for å sjekke dette..

 

Måtte bare le da jeg skjønte hvorfor de hadde fått den meldinga...

Jeg hadde sinnsyk ettertenning i den bilen, og det var vinter og jeg herjet litt i svingene, de vil si 3-4 KRAFTIGE drønn i hver sving...

 

Politiet blei bare veldig furtne da de ikke kunne ta meg for noe.. Så da kunne jeg dra, måtte jo smelle litt med potta da jeg dro derifra.. Da fikk jeg høre sirene og de satt på blålysa.. Men så at de bare satt å lo :D

 

 

 

De sjekket ikke førerkort / vognkort, de spurte ikke hvorfor jeg hadde 3 mobiler i lomma, de sa heller ikke noe på at kameraten min hadde falsk legitimasjon (for å komme seg inn på utesteder) De sa heller ikke noe på at jeg hadde stålratt, de sa ikke noe på at bilen manglet sikkerhetseler bak, de var bare fast bestemt på å finne dette våpenet...

O-1999 VW Passat 4Motion.

O-1989 E34 535. prosjekt.

x-1998 VW Passat Syncro. x-1991 BMW 525i 24v Shadowline - Solgt! x-1993 Ford Sierra - Solgt! X-1975 242 -| 2.3 turbo prosjekt Prosjektråden her! Byttet i 535

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Originally posted by nitewlkr

I motsetning til deg så kommer det iallefall noe fornuftig ut av otto de få gangene han poster.....

Så du sier at jeg bare snakker dritt?

 

 

Hvem sa noen om at det var en fattig politimann?

Fattig var egentlig bare ment som et uttrykk på snutemannens uhederlige hensikter ved å stoppe en stakkars råner...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

alså politiet er helt vanlige mennesker som oss..så klart de gjør feil..

 

men tenk deg etter en lang uke..eller mye jobbing i en periode (Noe de VELDIG ofte har) er man som regel ganske lei.. fått mye frekkheter (vi har jo fått høre hvordan veldig mangeher er mot politiet) da er det kanskje ikke så rart man får en kort lunte..

 

tenk deg at du gjør jobben din..men alt du får tilbake er masse frekkheter og spydig oppførsel? de ser og opplever sinnsykt mye.. men alikevel så holder de seg som regel svært godt i skinnet..

 

så klart finnes unntak.. noen er ekkle for de de liker å vise makt.. men for all del ikke skjær alle under en kam..

og har du blitt stoppet.. er det sikkert en grunn.. de har mange ulike grunner til å stoppe deg sikekrt..selv om de ikek forteller deg det..

 

og politiet har nemlig nok å gjøre omdagen.. hvertfall i oslo omega områdene..og akershus.. så at de stopper dere "rånerne" uen grunn tror jeg ikke på..

 

og er enig med han otto.. tenk litt mindre egoistisk..

greit det er alltids gøy å kjøre litt gris.. og man har alltid kontroll..ja sikkert..men har du kontroll over alle andre i trafikken? nei.. så uhell kan skje.. og det er politiet som må formidle at du er skadet eller dø..til dine foreldre.. og se på reaksjonen..tenk over hvordan det er for dem..eller for dem som er glad i deg..og eventuelt mister deg..eller ikke veit om du er død eller ikke..

 

greit snuten gjør mye surt for oss..men de gjør alt av en grunn som regel.. tenk litt mer objektivt.. =) det er som regel ikke personlig =)

 

 

:D regner ikke med at alle skal vil enig med meg..men..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

spørsmål til azzido: Hvis politiet hadde stoppa deg, og vist deg en perm hvor det var bilde av etpar kvesta bmw'er med vm i brede dekk, samt bilde av sjåførene til disse, hadde dette fått deg til å senke farten? Syns egentlig at purken burde hatt noen sånne permer med bilder i bilene sine, det tror jeg hadde sagt mer enn 1000 ord. f.eks. "her er det bilde av en 19 år gammel jente som ble truffet av en <sett inn sprek bil> i motgående felt. og "her er bilde av foreldrene 20 minutter etter at de har fått vite hva som har skjedd med dattern dems" Syns egentlig at det skal være trafikk-kampanjer al'a den røykekampanjen som var, som viste bilder av ødelagte kroppsdeler:) det var visst effektivt:)

 

mvh odd

Saab 900 snurrbo cab solgt! :( :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

burde man ikke se an vegen litt oxo? hvis det er skarpe svinger..er det da lurt å kjøre i 80? selv om det er kanskje 80 der..trenger det ikke si det er smart..

 

hakke lappen selv..men det virker logisk for meg hvertfall å se an veien..

 

kjører du i 100 på motorveien når det er kø? det er jo 100 der..men du kan ikke.. du må se an og tilpasse..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Originally posted by TG1

Oddi: hvorfor skal han senke farten når han følger fartsgrensa? :rolleyes:

 

Nei, si det. hva med forholdene? kan være MANGE grunner til å tilpasse farten (sier tilpasse, noen ganger kan man jaggu øke litt også). F.eks. underlaget, sol, motlys osv. grus på veien, is, olje, bil i veikanten. +++ Håper dette besvarte spørsmålet ditt.

Saab 900 snurrbo cab solgt! :( :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår