Gå til innhold

Plagsomme telefonselgere når jeg legger ut bil til salgs!

Ranger emnet


Sharp

Anbefalte innlegg

Jeg skrev at annonseselgere var uønsket i annonsen da jeg solgte volvoen. Fikk ikke en eneste telefon.

 

Du må ikke skrive "kjøpere uønsket" :)

 

 

Her er forresten direkte link til reservasjonsskjemaet:

http://w2.brreg.no/reservasjon/

 

Anbefaler alle å registrere seg selv/venner/kjente/familie snarest mulig.

x Audi 90 -84 2.2E

x Vw Golf 2 -87 1.6

Audi 80 1.8cc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 41
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

de er veldig flinke til å bruke navnet ditt..

Men du KENNETH, nå skal du høre her.

Jeg er Peugeot ekspert på rubrikk.no, KENNETH, og folk spør meg hvorfor vi ikke har slike biler til salgs der? Jeg må bare svare KENNETH, at de bilene er solgt. Så KENNETH, hvorfor er bilen din så billig? Du kunne lett fått over 100 for den KENNETH. Hva utstyr følger med KENNETH? og bla bla bla bla bla bla bla...

 

Trur du ikke samme jævla kødden ringte etpar uker etterpå da? Men denne gangen fra tv2 teksttv.. Han la ut på samme måten, samme dritten der.. Så lurte han på om jeg ville slå til.. Du, sier jeg. du ringte meg fra et annet sted her tidligere, og nå leser du opp akkurat det samme.. Så ne. #klikk# samtale avsluttet.. fikk ikke sagt jeg ikke hva intressert engang..

VW Passat 130 high 4mo variant `04 (Konebil)

Galloper Innovation `00 (Trekkbil)

Ford Escort RS2000 Kl.12 `76 (Guttebil)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Geographic, så jeg vet ikke hvordan anonse selgerene driver på...

Men de listene vi ringer på jobben er det alltid 5 eller 6 personer som sier de har reservert seg mot tele salg, BS sier jeg... kommer du fram i lista vår så er du ikke reservert lenger...

 

Mangel på respekt for andre folk, kaller jeg det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonseselgere er noe drit. Har jo bilen min liggende utefor salg og har skrevet det flere steder i annonsen at de er uønsket. Og ingen har ringt helt til forrige uke.

 

Telefonen ringte og i andre enden var det en utlending, kjøper tenkte eg, helt til han presenterte seg (fyren snakket så vidt norsk). Han sporte om bilen var solgt, nei det var den ikke. Men hvorfor eg ikke la den ut på rubrikk.no? Der kunne han garantere at bilen ble solgt?

 

Da tente jeg litt og svarte: Kan du garantere det 100%? Jah sier han.

Innen hvor lenge då? Nei det visste han ikke.

Hvis ikke du kan garantere at bilen blir solgt innenfor en viss tid og det skal jeg ha skriftlig, så har vi ingenting å snakke om.

 

Jo men hør sier han. Jeg svarte: Er du interrisert i bilen? Haar du lest annonsen og sett at det står der at dere annonse selgere er helt uønsket på opptil flere måter? Har du det?

 

Jah sier han, men hvorfor i h###### ringer du da.

 

bip bip bip bip

og han lå på.

hehe..

 

mvh

x Mazda Mx-3 1,8 V6

2006 Opel Astra GTC 2.0T

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke annonseselger, men morsom greie fordi:

 

Ble oppringt av en fyr fra "Foreningnen mot krybbedød"

 

-Hei Erik, jeg ringer fra foreningen mot krybbedød

-Heisann?

-Ja, hei. Først vil jeg spørre deg om du er kjent med ordet krybbedød.

-Ja, vet hva det er og har hørt endel om det.

-Vi i foreningen vil FJERNE krybbedød

-Hva? Hvis du bare kan fjerne krybbedød sånn helt uten videre så tror jeg ikke at jeg er så godt kjent med krybbedød likevel.

-Jo, vi skal fjerne krybbedød. Det er så tragisk at mange nybakte foreldre mister ungene sine mens de sover.

-Jaha? Men hvordan skal dere bare fjerne krybbedød?

-Nei du skjønner at vi synes det er så trist at bla bla *snakker i flere minutter*

-Men kan du forklare begrepet krybbedød til meg? Jeg skjønner ikke hvordan du kan si at dere bare skal fjerne krybbedød. Hvis det går an å fjerne det, så bør du hive deg rundt og begynne med en gang istedet for å ringe meg og fortelle om det.

 

*selgeren snakker videre om hvor trist det er, og at noen som står han nær har mistet ungen sin osv osv*

 

Til slutt kommer gullkornet:

-Og om jeg så ytterst beskjedent og forsiktig kunne få spørre Dem om vi kan sende en av de minste giroene vi har til Deres husstand, slik at De kunne finne det i deres hjerte å støtte alle disse nybakte foreldrene som frykter krybbedøden og gruer seg til hver morgen, i frykt av at deres spedbarn kan ha mistet livet i løpet av natten.

 

Sikkert en god sak, men jeg takket nei og lo godt etterpå. Makan til telefonselger skal du lete lenge etter. Hørtes ut som om han ikke visste hva halvparten av de fine orda han brukte betydde. Snakka både på innpust og utpust...

 

Hvordan fjerner man krybbedød? Fikk aldri svar på det, men hørtes ut som det kunne gjøres med et enkelt pennestrøk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg visste egentlig ikke hva en "annonseselger" var før jeg fikk oppleve det på den harde måten.

 

Ble oppringt av en kar fra rubrikk.no, som kom med så voldsomt fine ord som at "bilen min var etterspurt, og han PERSONLIG GARANTERTE jeg skulle få solgt denne innen to uker for over 12000. Hvis jeg ikke fikk det, skulle bilen få ligge uendelig lenge til jeg fikk solgt den på rubrikk.no for nedsatt pris for to uker." Kan faktisk ikke huske at jeg sa ja, men jeg gav jo adressen og navnet mitt jeg, tenkte kanskje de skulle sende noen brosjyrer. Fikk en melding med noe piss på etterpå, men jeg var så stresset at jeg ikke fikk lest igjennom det.

 

Så havnet den på rubrikk.no. "Hva faen?" Dette så jeg 12 dager eller noe etter at den hadde kommet ut. (tenkte jo aldri på og se der, siden alle som ringte etter bilen gjorde det klart at de hadde sett den på autodb.no) så jeg sendte en mail og sa at den skulle de fjerne. "Joda, det skal vi" skrev dem og spurte om mobilnummeret mitt. Jeg gav dem mitt fulle navn og telefonnummer (som viste seg etterpå var det jeg hadde FØR det jeg hadde nå; i sinne hadde jeg forvekslet dem). Så kom purringen, jeg ringte inn til kundeservice og sa at det var en missforståelse, og at jeg hadde klart og skrive feil nummer. "Ja, men det er ikke vårt problem" sa karen i andre enden. "Men dere må da for søtten ha initiativ nok til og faktisk se opp navnet hvis dere ikke fant noe på nummeret! Hvis dere faktisk ikke hadde solgt noe til meg, hadde jeg ikke giddi og sende drøssevis med mail til dere." neida, det kunne han ikke svare på..

 

Det paradoksale ligger i det han annonseselgeren sa. "En muntlig avtale er like bindende som en skriftlig". Var ganske vekke når jeg snakket med han, men det fikk jeg med meg. Hvis det er tilfelle, kan de bare ryke og reise å fjerne den annonsen og drite i gebyret for han PERSONLIG GARANTERTE at jeg fikk solgt den etter 2 uker. Den stod vel i to måneder uten at noen ringte på det.

 

Siden de sier så fint at "de er Norges mest sette salgsside" så må de for f@en klare og tjene nok penger til og faktisk ikke måtte loppe ungdommer.

1988 Golf II aka. Helene

 

Tollak: "Føler at håret mitt har begynt og bli langt nå"

Øge: "Kunne vært lengre..."

Tollak: "Å?"

Øge: "Hvis du hadde spart lengre, hadde håret ditt blitt lengre"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

fra rubrikk.no sine sider:

Tilbakemeldingene på vår brukerundersøkelse fra sommeren 2003 bekrefter at http://www.RUBRIKK.no blir oppfattet som nettopp en side der du finner akkurat det du leter etter.

 

hmm...de har 328 Volvoer inne i dag. Finn.no har 2621 og autodb har 2411. Lurer på hvor det er mest sannsylig jeg finner bilen min :wonder

 

Utviklingen for å bedre den teknologiske plattformen fortsetter for å gjøre http://www.RUBRIKK.no enda bedre og man vil i løpet av første halvdel av 2004 begynner med salg av bannere og buttons. Ta kontakt med på kundeservice@rubrikk.no for effektiv kundeservice.

 

de kan umulig være så veldig effektive når de ikke har kommet til første halvdel 2004 enda :D

 

Eller er det rett og slett fordi ingen gidder betale for bannere på den udugelige siden ;)

1996 850 R

Lenke til kommentar
Del på andre sider

rubrikk dått enno er ikke noe annet enn en szleezy og jallaside. De holder ikke det de lover, og telefonselgerene dems sier ting som rett og slett ikke er sant. Så nå må jeg betale 715 kroner for en annonse som jeg tviler på noen har sett. En liten, ubetydelig "hevn" er at de da ikke kan fjerne annonsen min, så den lille Golfen min kan ligge der og opptå serverplass inn i evigheten. :fingers:

 

EDIT: Hadde vært et interessant proskjekt og se om de brukte den "bilen din er den mest etterspurte bilen for tiden" hvis man la ut en Daewoo Matiz eller noe ;)

1988 Golf II aka. Helene

 

Tollak: "Føler at håret mitt har begynt og bli langt nå"

Øge: "Kunne vært lengre..."

Tollak: "Å?"

Øge: "Hvis du hadde spart lengre, hadde håret ditt blitt lengre"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aldri blitt oppringt av rubrikk.no, men vi hadde abbonement på Hjemme-PC for ørten år siden. Kan tenke meg det var 4 år siden eller noe. Likevel har de ringt med 4-5 måneders mellomrom etter vi sa opp abbonementet, og lurt på om jeg er interessert i et fantastisk tilbud på abbonement, for i tillegg til abbonementet (som allerere er superbillig!!) får jeg TO DVDER!!!

 

Hver jævla gang har jeg sagt at nei, jeg kommer ikke til å bestille abbonement igjen og at de får snakke med min far ettersom det var i hans navn abbonementet stod (er det noe han hater så er det telefonselgere :D ).

 

Skjønner ikke at de ikke får med seg det jeg sier og legger inn i databasene eller listene eller hva de nå har at jeg overhodet ikke er interessert.

 

Anyway, er det noen som har blitt plaget med telefonselgere (rubrikk.no) som faktisk har gjort noe med det? Tenkte på advokat eller liknende? Med tanke på at annonsene tydeligvis blir lagt ut mot ens vilje.

Mvh.

Daniel Gjerstad

[ ]1997 Vw Golf 3 1.6

[X]1986 Citroën BX 19 GTI - død (gikk bra..når den gikk!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er liksom ikke noe poeng i Advokat og alt mulig, for det er jo "snakk om en liten sum". Men jeg ble ganske spiss og høy i stemmen når jeg snakket med han karen i kundeservicen sist gang, for han gjorde ikke en dritt for og faktisk løse problemet. De skulle ha spenna (selv om faktisk ingen hadde sett annonsen, alle hadde sett den fra autodb.), punktum.

1988 Golf II aka. Helene

 

Tollak: "Føler at håret mitt har begynt og bli langt nå"

Øge: "Kunne vært lengre..."

Tollak: "Å?"

Øge: "Hvis du hadde spart lengre, hadde håret ditt blitt lengre"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår