Gå til innhold

HemiCuda

Bruker
  • Innholdsteller

    2,205
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av HemiCuda

  1. Sjekk bensin rele, og svinghjul sensor, begge er typiske feil på 240, og begge fører til fusking, sensoren er i motorrommet, og bensin rele er under dasjbordet på passasjer siden.
  2. Volvo T5-R gulfargen er 607 - Cream Yellow og Safran gul er 435 - Saffron metallic / pearl
  3. Penta felger begynner å bli litt mindre vanligh på 240 nå virker det som, hadde det på min første bil. ser i 240 miljøet i USA, er Eiker felgene ettertrakta, mens de har mye mer forskjell i hvilke felger de bruker, ser mange der bruker en slags adapter som gjør om boltsirklen til en annen, og putter på felger fra andre merker. Mustang felger: BMW: Volvo XC90 felger: Originale Volvo felger. "Hydra" Volvo S60 felger: Volvo original felger: "Canopus" og hvis en ser mor 7/9 serien, som kan bruke samme hjul som 240... Mercedes E430 felger: Corvette "sawblades"
  4. Er det noen som har sett min gamle bil? den ble solgt til en kar i Stavanger området, som skulle gå VK1 kjøretøy.. som klarte å kjøre motoren i stykker, selv om jeg advarte mot at hvis den begynner å tikke, sjekk støtstengene... ekstra fulgte med... har sett den for salg igjen flere ganger, med ny motor medfølgende...
  5. Motoren din, er egentligh en Mitsubishi motor, så G4CR er egentlig en 4G61 Mitsubishi motor, brukt i blant annet Colt og Lancer, i US or Japanske utgaver, fikk en faktisk en 4G61T, som er en turbo utgave av 1.6 DOCH motoren du har, sikker annen innmat, men der har du ihvertfall en ide om noe du kan forske litt på. Og jeg antar en ikke får godkjent Elanta med turbo... så som bruksbil er det vanskelig, dermed spørsmålet om det skal være banebil.
  6. synest egentlig det minsker på Volvo 240 jeg, begynner å bli sjeldnere å se dem rundt om, ser mer Kia Sportager rundtom enn Volvo 240, utenom min egen da :p så voldsomt spesiell er ikke bilen din, er ikke sjelden vare for å si det slik. but still... lite vits i å poste her å klage på bilen, ting blir gjort på den, selv om det "bare" er vedlikehold, så gjør han det nå selv! er ikke akkurat en tråd med "ja.. leverte bilen min på ditt and datt tuning firm, å fikk styling/lakk/hjul/trim!" for å så legge ut prosjekt tråd som om han har gjort alt sjøl, så stappe på med klistremerker om japansk øvelseskjøring, eller de idiotiske "shocker" klistremerkene. Vi er ikke alle bil eksperter, vi kan ikke alle legge ut titalls tusen på masse plastikk å bling bling felger, så bygge stereo verdt mer enn bilen. For noen av oss, er det å skifte en foring selv en bragd, vi føler oss vel når vi kan gjøre noe med bilen selv, selv om det ikke er å bygge 500hk turbomaskineri, så er vi kry, og kanskje deler det i en tråd slikt som denne. Å syte å klage å rakke ned på andres arbeide, aldri så lite, hjelper ikke bilmiljøet i det hele tatt. Hvem vet, kanskje dukker en tråd opp senere, der en som bare posta sitt vedlikehold av sin bil, å lærte av det, et større prosjekt, der han bruker den han har lært, til å lage noe større prosjekt. Men hvis en slik person bare blir tråkka ned av andre bil entusiaster bare fordi han ikke bygger en ekstrem bil, eller valgte akkurat den bilen den personen som leser tråden ikke liker, så gidder han ikke poste mer, kanskje tilogmed gir opp på den han har, mister interessen, og et senere prosjekt blir ikke noe av... Hvem tjener på det? bruk nå hue litt folkens, ikke tro at dere er den nye RDL å er tøff i tryne, bruk normalt folkevett. sorry for offtopic der, bare trengte å putte det ut der :p
  7. Jeg har det samme problemet, alle poster er tomme, jeg må trykke på "Svar med sitat" på hver enkel post for å kunne lese den.
  8. hmm... mye "voksne" folk i GT5 merker jeg. Fant tilfeldig en server som het bilforumet, å joina, joda, norske flagg foran navna, pluss en engelskmann. Tre idioter som kjørte feil vei rundt banen for å kræsje i meg. kan umulig ha vært folk her fra...
  9. hva med utstyr til bil? er det kun lamper du kan få kloa i? er litt sugen på takrails til Volvo 240. men også lykter, til 240 i USA, får en dobble hovedlyker, og da tenker jeg ikke på de firkanta, men de runde.
  10. etter hva jeg har hørt, så er problemet med G25 det at en kan ikke gire i sladd, da går den i nøytral.
  11. Her er en slags anmeldelse av spillet noe trist lesing, spesielt med forskjellene på standard å premium bilene.
  12. måtte faktisk klippe ledningen til markeringslysene fremme på Mustangen heg hadde, gikk ikke gjennom EU kontroll. Og den var tatt inn som flyttegods på 80 tallet.
  13. litt sånn nyskerrig, orker ikke lese igjennom hele tråden for å finne svaret, hva nøyaktig er stance? er det når bilen er ubruklig senka å har store felger stappa godt inn under hjulbuene? går en ut fra bildene... er det ihvertfall det inntrykket jeg får. Mye kult da, blir litt inspirert til å finne på noe til min egen bil.
  14. Jeg har vørt sykklist selv, jeg sykkla hver eneste dag fra jeg var 5 til jeg var 18, det inkluderte rett etter jeg ble påkjørt av en billist som kutta svingen og traff meg head on, jeg fiksa sykklen å fortsatte å sykkle noen dager etterpå, selv med en skade som er en plage den dag idag fortsatt. Så jeg vet akkurat hvor myk en my traffikant er, jeg vet hvordan det er å bli meid ned av en billist som ikke følger med på hva i helsikken han/hun holder på med. Det er derfor jeg er såpass kvass mot sykklister, ikke for de er irriterende å ligge bak, er altid mulig å komme forbi på en eller annen måte. Men, trenden hvor noen sykklister (ikke alle heldigvis) kaster seg ut foran biler, for sykklisten regnes som myk traffikant, dermed må bilen stoppe, dette er de samme sum sykkler rett ut i tungt traffikerte forkjørsveier, uten i det heletatt å tenke over hva vikeplikt er for noe, og at kanske den 2 tonn store bilen som kommer, vil ikke være særlig myk å møte på. Det er disse suicidal sopphuene så må gjørest noe med, ikke nok med at en tulling som kaster seg ut foran en bil, blir billisten sin feil, selv om han ikke hadde kjangs i det hele tatt til å stoppe. Men det er stor risiko at sykklisten blir skadet for livet... om han overlever. Er det å vøre grønn, elle den treningsturen virkelig verdt å risikere liv å lem for? Biler kan ikke stoppe på en femøring, selv om noen kanske vil si det om bilen sin. De få idiotene som sykkler mot enveiskjøring, å kaster seg ut i veier der de har vikeplikt for bilen som kommer, er de som gir så dårlig inntrykk på resten av sykklistene, det og folk som blir irritert over å måtte bremse for å ligge bak en sykklist, her er det somregel billisten som har skyld i farlige situasjoner. Ved forbikjøring, på bil, moped eller sykkel, så er en god regel å altid legge seg helt over i motsatt felt, for å ha en sikker forbikjøring. MEN! Jeg må si meg enig i å ikke slippe lastebiler forbi.. er ganske smålig av en sykklist, hvis du så absolutt må sykkle på veien, og ikke har nok kontroll på sykklen din til å sykkle opp å ned en liten fortauskant, har du relativt lite å gjøre der. Lastebiler har en tendens til å ha tung last, som gir veldi dårlig akeslerasjon, spesielt i oppover bakker, ofte sliter de med å komme opp i det hele tatt, å må ta fart, oss billister må ta hensyn til dette, hvorfor kan ikke sykklister det og? I de årene jeg brukte sykkel, så var det ingen problem å komme opp en liten fortauskant, er bare å nappe i styre, så er framhjulet oppe, så bøye seg frem å litte nykk som om du hopper, så letter bakhjulet opp over kanten og, du trenger ikke være RDL for å klare det. Om din sykkel ikke tåler det, så er det like logisk som billistene så senker bilene ned til asfalten, for å så klage at det slo hull i bånnpanna, feil redskap til feil bruk.
  15. Hvis disse svette sykklistene absolutt skal ut på veien å leke med de store kjøretøyene, vær så snill å lær deg trafikk reglene? Er du på veien, er du et kjøretøy, med andre ord, vikeplikt betur at også du må stoppe, ikke hive det framover med skylapper på, inn i en forkjørs vei. Også, rødt skilt med hvit stripe i midten, det betyr at veien er enveiskjørt, og du er på feil ende av den, å kikke dumt på bilene som kommer side om side i den riktige retningen i en enveiskjørt gate, for å faktisk stoppe dem å riste på hode til dem, som om de ikke har tatt hensyn til sykklisten, hvor kommer den logikken fra?
  16. kan tenke meg at det å kunne bremse ned uten å plutselig få anikk i det bilen begynner å sladde, vil bli en god lettelse for sjoførene :p
  17. noen av de nedbremsingene på vidoene så litt skumle ut, låser hjula seg?
  18. da burde alle holde seg unna jæren i nærmeste fremtid? :p grattis med lappen da.
  19. Er da ikke vanskelig på RWD Volvo? et skrujern det, stikk igjennom det gamle, skru ut, sett på plass det nye, er god plass til å gjøre det for hånd tilogmed.
  20. Av alle rare ting.... fant jeg karbon panser til Volvo 240.... http://www.geminicomposites.com/carbonhoods.html bar bla ned ti Volvo, der har de tre typer panser, vanlig karbon, V vevet karbon, og karbon kevlar...
  21. du er bare misunnelig på Pony'en min, 90 illsinte hester som drar de svære 13" felgene forvover, med en svak summelyd fra eksosen. back on topic. Hvis du sandblåser kufangeren, bør den behandlest med en gang, som sagt ovenfor. Men, om du planlegger å lakke den, sså holder det med en 2 komponent filler, eller om det ikke er så alt for lenge, en 1 komponent på sprayboks, men om du skal ha den chrome.. så må den nok polerest å pussest, ikke sandblåsest, idet sandblåsing ofte er veldig grovt.
  22. kjøpte nettopp meg en 240 som bruksbil. kjedelig og original. slik ser den ut akkurat nå.
  23. Skjønner ikke helt det rare hatet ditt mot Volvo 240, de ble da faktisk brukt i løps sammenheng, og gjorde det bra, er en grunn til det er Gruppe A Homologated utgave av 240'n som blir lagt til.
  24. ble litt forvirra av guiden jeg... 500 hørest jo ganske grovt ut som siste puss før lakken blir sprøytet på, en sølvfarga bil vil ikke se pen ut med grove 500 riper visende under lakken... Men, så var det hvordan da... er det 500 våt eller tørr? for hånd eller maskin? er store forskjeller der... Selv har jeg somregel brukt p1500 tørr for hånd, for å matte ned en bil, men en kan bruke grovere på maskin, kanskje 800 helt ned til 500, alt ettersom hvilken kvalitet og pris det er... Men... som jeg sakte finner ut av, lakkerere ser ikke ut til å ha en fasit :p de har sin måte å gjøre ting på, og det ser ut til å somregel fungere. Somregel... noen ganger lurer jeg på om lakkererene er dritings når jeg ser resultater på venners biler...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår