Jump to content
Bilforumet.no

EaglePilot

Bruker
 • Content Count

  667
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Reputation Activity

 1. Like
  EaglePilot got a reaction from piddien in Ett tåkelys bak på EU kontroll   
  bare strekk ledning mellom tåkelysene og koble opp så har du jo på begge sider.... 2 lys er bedre enn 1..? koster ikke mye heller!
 2. Downvote
  EaglePilot got a reaction from Jesper1201 in Hjelp! Innerskjerm i hjulbue bak kommer borti dekk.   
  ​Usaklig innlegg som ikke har noen verdens ting med emnet og gjøre. Moderert bort.
 3. Downvote
  EaglePilot got a reaction from Rolig type 92 in Hjelp! Innerskjerm i hjulbue bak kommer borti dekk.   
  ​Usaklig innlegg som ikke har noen verdens ting med emnet og gjøre. Moderert bort.
 4. Downvote
  EaglePilot got a reaction from Rsele in Hjelp! Innerskjerm i hjulbue bak kommer borti dekk.   
  ​Usaklig innlegg som ikke har noen verdens ting med emnet og gjøre. Moderert bort.
 5. Like
  EaglePilot reacted to Jesper1201 in Hva må jeg betale?   
  En kjapp telefon til forhandleren gir deg det korrekte svaret.
   
  VAG ligger på ca. 3'500-5'000,- avhengig av bil på 15'000/30'000 service. (Oljeskift + inspeksjon) så noe rundt det samme er det sikkert hos Toyota også.
  Meca, Bilxtra ol. ligger stort sett en god del lavere.
   
  Slitte dekk går overhodet ikke på garanti, og spør du meg har forstillingskontroll heller ingen verdens ting med garanti og gjøre. Bilen er trossalt 5 år og antar den er gått et sted mellom 60-90'000km? Da er det helt naturlig at dekka er slitt. Hadde de derimot blitt utslitt etter knappe året eller to og tydelig skjevt slitt er det en annen sak. 
  Du må gjerne fremme et krav til merkeforhandler men jeg tror neppe de vil dekke så mye som en krone.
 6. Like
  EaglePilot reacted to Jesper1201 in SVINDEL ALARM   
  Ikke la deg føye på noe som helst vis, hvis denne saken tas med til en advokat/politi så leverer du bare en motanmeldelse på svindel, du har jo sterk dokumentasjon på alt. Case closed.
  Du har ikke gjort noe ulovlig ved å offentliggjøre denne informasjonen, og det er heller ikke oppfordret til noe kriminelt.
  Vedkommende eller vedkommende's far kommer ingen vei i denne saken og det at vedkommende's far tar kontakt med deg sier litt om saken, så jeg ville bare kommet med motargument; gjør opp for deg/dere på en redelig måte, enten skaff til veie delen jeg har betalt for eller betal tilbake pengene så forsvinner alt jeg har publisert. Etterkommes ikke dette blir infoen liggende på åpent fora til skrekk og advarsel.
   
  Tydelig at det har vært store svikt uten oppveksten her, og det blir heller ikke bedre når vedkommende's far må ut å "true" folk til taushet på bakgrunn av hans eget avkom sin idioti.
   
  Nei Rune, stå på ditt og kjør hardt mot hardt. Eneste som gjelder mot slike kjeltringer!
 7. Like
  EaglePilot got a reaction from Sverre E Olsen in Useriøs forhandler   
  Har du bevis så truer du med å melde han til polti for forfalskning, bryr ha seg ikke om du truer med det, så melder du han.
 8. Like
  EaglePilot got a reaction from Jesper1201 in Plutselig ble bilen veldig tung på rattet og girene ble kjempeharde   
  Er nok best er at du tar den på verksted og får det gjort der.
 9. Like
  EaglePilot got a reaction from ForsikringsDude in Hvem har skylden?   
  Dersom den andre bilen er på forkjørsvei og du har vikeplikt --- vel da og bare da er det din skyld (burde være en selvfølge, men, som skrevet i tidligere - dette er jo Norge !?)
 10. Like
  EaglePilot reacted to Jesper1201 in Mulig å montere ekstra nærlys?   
  Niks, forbudt.
   
  En ting, hvis du har montert xenon kit og fremdeles syns det er dårlig lys så forslår jeg at du fjerner det igjen og retter opp i hva som forårsaker dårlig lys i utgangspunktet, så slipper du å blende alle du møter på veien..
   
  Riktig justert? Står pæra rett i sokkelen?
 11. Like
  EaglePilot reacted to TKarlsen in Hvor kan eg få kjøpt litt forkskjellige stickers?   
  Du kan trygt handle på ebay. Jeg har nå over 400 kjøp der av forskjellige ting. Alltid fått det jeg har bestilt. Noe har jo vært tvilsom kvalitet, men da man betale 1/20 av prisen her i Norge så kan man ikke forvente noe mer
 12. Like
  EaglePilot got a reaction from RuneLA in Ågerpriser på deler til bil   
  Samme gjør jeg - handler minst mulig og bare i nød her i landet!
   
  Jeg er IKKE Mafia medlem, derfor støtter jeg IKKE butikker her i landet!
 13. Like
  EaglePilot reacted to RuneLA in Ågerpriser på deler til bil   
  Helt enig. Men vi finner oss i det. Jeg har ikke løsningen på problemet, men her etter kommer jeg til å handle så mye som mulig fra utlandet, det får bli mitt lille opprør mot dette her. Maten min har jeg allerede handlet i Strømstad i flere år.
  Hvis en skulle kjøpe dette settet med kobberskiver fra Biltema http://www.biltema.no/no/Bygg/Festeelementer/Sortimentboks/Skive/Kobberskiver-90-stk-2000035592/ hos Nissan med de prisene jeg fikk oppgitt, så ville det koste 5625 kr., det er jo helt utrolig at det går an, jeg har ikke noe lekkasje med Biltemas skiver i det hele tatt så da gjør de jobben akkurat like godt.
 14. Like
  EaglePilot got a reaction from RuneLA in Ågerpriser på deler til bil   
  MAFIA opplegg !!
   
  Samme MAFIA opplegg er det overalt her i landet med drivstoff priser som sto stilt når oljeprisen falt ca. 50 % og diesel og bensinpriser i omtrent all andre land på jorden gikk ned 30-50 %
   
  MAFIA hvor en enn snur seg, når priser er som de er - REMA opp 40-50 % på mange varer på 5 år, og misvisende priser på hyllene igjen og igjen!
 15. Like
  EaglePilot reacted to RuneLA in Ågerpriser på deler til bil   
  Jeg har i dag hentet noen smådeler til min Nissan X-trail hos den lokale Nissan forhandleren. 8 bolter ble det til slutt, jeg hadde også bestilt 6 kobberskiver til nye calipere, men de nektet jeg å ta i mot da de forlangte kr 62,50 pr stk for de. Jeg kjøpte derimot et sett med kobberskiver på Biltema for 149 for 90 stk assorterte størrelser inkludert de jeg hadde bruk for.
  Boltene jeg bestilte er de boltene som holder klaven, helt vanlige bolter iflg mannen i butikken, 8 stykker kostet 384 kr, det blir da 48kr stk. De samme original boltene finner jeg ved et enkelt Google søk til kr. 19,50.
  Jeg har byttet calipere rund baut og Nissan skulle ha kr 6041 for EN caliper foran. Jeg kjøpte alle 4 på nettet for kr. 2545 pluss moms og gebyr.
  Et annet dirty triks er at en får ikke kjøpt den klaven løst, kun sammen med en caliper, andre bilmerker ser jeg selger sine løst.
  Det ser da ut som om noen sitter i et eller annet mellomledd her og tjener vanvittige summer på alle oss som er dumme nok til å dytte våre penger rett i fanget på de, men jeg har handlet min siste Nissan og deler vil i fremtiden kun bli kjøpt fra utlandet hvis man finner de der.
  Disse prisene syntes jeg virkelig grenser til ren svindel.

 16. Like
  EaglePilot got a reaction from yamahamm in Kjøpt bil, spørsmål om eierskifte   
  Selger signerte i 2013, du signerer nå... det er jo fullt lovlig..
 17. Like
  EaglePilot got a reaction from Rsele in Kjøpe bruktbil sørpå uten rust   
  ta den på et verksted (gjerne karroseriverksted), be om å få den sjekket for rust (+ annet)
 18. Like
  EaglePilot reacted to tator in annonse finn.no   
  Du burde bare være glad til at det var ryggekamera i stedet for ryggesensorer. I stedet for de sensorene som piper i tide og utide kan du nå faktisk se hva som er bak bilen din. De rimeligste modellene har som regel bare ryggesensorer, mens de dyrere har kamera. I mine øyne er sensorer bare et irritasjonsmoment.Vet ikke hvor mange biler som har vært innom verksted fordi at de har stolt på ryggesensorene. Og er ikke alltid at de detekterer lave hindringer. Med kamera kan du jo se hva som er bak bilen. Og i tillegg kan du imponere naboen litt når du rygger bilen rett på riktig sted slik at du kan henge tilhengeren rett på kula hvis du har det. :-) Og i tillegg står det jo i annonse teksten at det er ryggekamera. Og en ser jo med en gang ut i fra bildene at det IKKE er sensorer bak.
 19. Like
  EaglePilot got a reaction from Yaken in Kjøpt katta i sekken??   
  Da har du en rettslig dom og du går med den til politi / ??? kontoret for rettslig inndraging av penger. Dersom den som er dømt til å betale deg penger er broke / konk da er det vel ikke noe å hente, men tviler på at det er tilfelle. Normalt vil du da få penger av selges b.konto / lønn / salg av hus / eiendeler / etc. ..................
 20. Like
  EaglePilot reacted to Quattro73 in Bytte nedre fremre bærearm   
  Se her, http://www.audiworld.com/tech/wheel43.shtml
 21. Like
  EaglePilot got a reaction from JimCKF in Hiace, registerreim eller kjede?   
  .... og prøv å skrive norsk rettskriving slik at folk forstår deg!
  Hvor i all verden har du noen gang lest om registerskjede ???????
  Det skrives og uttales kjede!!!!!!
 22. Like
  EaglePilot reacted to Jesper1201 in Hiace, registerreim eller kjede?   
  Du får velge selv hva du tror, men tannreim er et annet navn på reg.reim :)
 23. Like
  EaglePilot got a reaction from ForsikringsDude in Byttet forsikring, var det lurt?   
  1) Skulle tro at de (selvsagt) fixer bilen din da skaden skedde mens du var forsikret i Gjensidige.
  2) Dersom de får høre at du har kjørt litt for langt er det mulig du får liten regning for extra kjørelengde. (Personlig gikk jeg også bort fra Gjensidige men fikk ikke kroner tilbake selv om jeg ikke hadde brukt hele den tilladte kjørelengen.
  3) Byttet du fors. selskap i slutten på forsikringsperioden, i så fall har du ikke oppsigelsestid, i motsatt fall må du betale for extra tid.
  4) Du skal / kan ikke bli "straffet" for å si opp forsikringen.....
 24. Like
  EaglePilot reacted to opel astra in mørke kvelder   
  E det virkelig så vanskelig og få på seg en refleks?? er skremmende mange langs veian for tida uten! både voksne unge barn.
  Og helst med mørke klær i tillegg.... greit nok dem ser bilan som kjem men det er jammen ikke sikkert men d neimen ikke sikkert bilan ser dem .
  Men d e kanskje bedre å ende opp på sykehus med brukket bein og andre kroppsdeler en å ha på seg en refleks.
  For ansvaret ligger jo på bilførern uansett...?? ingen bilfører ønsker og bli ufrivillig drapsdømt i verste tilfelle.
  Så voksne få på dåkker sjøl og ungan  dåkkers refleks d er ei billig forsikring.
  Og gå på feil side av veien i mørket uten gatelys uten REFLEKS kan sette deg og andre i fare for en alvorlig ulykke
  Tenk sikkerhet nå i mørket?
 25. Like
  EaglePilot reacted to Jesper1201 in Godtgjørelse når bil i arbeid blir fjernet   
  Kjøring til og fra jobb vil du ikke få godtgjørelse for, her er det skatteetatens satser som blir brukt og 22km daglig er ikke nok til å bikke grensen for å få godtgjørelse.
  Ved bruk av privat bil i jobb (ikke til og fra men ute på oppdrag f.eks) er det forskjellige satser etter hvor mye du kjører.

  Vdr. kjøring i jobbsammenheng, hvis arbeidsgiver følger lovbestemte satser er du taperen, men du kan inngå en avtale om en fast sum i mnd, men her er det grenser for om hele beløpet vil være skattefritt.

  Se mer info her; https://www.naf.no/tips-og-rad/okonomi-og-avgifter/bil-i-jobben/kjoregodtgjorelse/

  Skjønner godt at du vil prøve å slippe den ekstra utgiften, men det er en frynsegode du har hatt, dette har kostet bedriften/arbeidsgiver penger og det er de nok ikke intr. i.
  Se slik på det, 99% av alle arbeidere som har fast arbeidssted må selv stå for kostnader for bilkjøring til og fra jobb.

  For å trøste deg, så er det lommerusk det du må ut med, i mitt tilfelle;
   
  25'000km årlig til og fra jobb
  Det innebærer ca. 11'560,- i servicer
  Økt kjørelengde på forsikring, ca 4-5'000,- i året.
  2'500 mil, 1ltr pr. mil = 33'250,- i drivstoff (pris pr. ltr. 13,30,-)

  Her er slitasje på bil og dekk ikke medregnet, allikevel er kostnaden 49'310,- pr. år i kjøreutgifter til og fra jobb.
  Hvis verditap, slitasje og dekk skal medregnes er kostnaden mye høyere..
   
×
×
 • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.