Jump to content

b1rken

Bruker
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by b1rken

  1. Mener det går an å justere opp til et visst trykk før den går i nød/limp mode Og er du sikker på at den går i nødmodus viss eg sette t-stykke på vakumslangen til hjernen, setter på tstykke og slipper ut litt til friluft? Hjernen vil jo da tro at den har et lavere trykk enn den egentlig har. Uansett, så går det an å unngå nødmodus uten chip, ved hjelp av en mod på map sensoren som gjør at den ikke går i nød/limp mode
  2. Noen som har justert opp turbotrykket på en 1.9 TDI 90HK (Motorkode 1Z)? Jeg vet det ikke hjelper å justere opp turbotrykket uten å gi den mer diesel, men det problemet er løst. Den får diesel nok som det holdet hvis jeg vil Jeg vet det går an å justere på staget på vakum aktuatoren som styrer wastegaten, men noen skriver også om å koble inn en boost controller på vakum slangen som går til ECU`n, slik at ECU tror at den ikke får nok trykk, og dermed gir litt mer :) Noen som har prøvd, eller har lyst å dele litt erfaringer
  3. Nei, hvertken brunox eller wurths rustmelk er syregrunning.
  4. Har sandblåst, syregrunnet og hatt epoxyprimer på understellet mitt. Hva anbefaler dere lakk guruer å ha utenpå. Jeg vil ha en svart blank finish, trenger ikke være bilakk finish. Jeg har lurt på noe 2komp industrilakk. Men så var jeg å så på prosjektet til en kamerat hvor han hadde brukt 2-komp topcoat (egentlig hardcoat eller hva det heter) fra biltema, som er beregnet på båter. Dette så virkelig bra ut, å så ut til å tåle litt. Har dere noen anbefalinger? Gjerne med pris. PS: Jeg vet pulverlakkering er mest holdbart og penest, men det har jeg ingen planer om da jeg har sandblåst og grunnet det allerede.
  5. Hvis du har brukt et multimeter før så kan du måle om den virker, og hvilke verdier den gir. http://www.lambdasensor.com/main/mtesting.htm
  6. Jepp, blir vel til det. Eneste er at det er litt flaut å kjøre rundt med den lyden. Folk snur seg å begynner å lure.
  7. Hehe ja, tenker det må bli ny kasse. Men vil være helt sikker før jeg eventuelt kjøper ny girkasse. Har snakket med opel angående girkassen. Om jeg har forstått rett, så er det en F12 girkasse, som bare ble levert i agila. Sendte mail til et bilhuggeri en eller annen plass i landet, de skulle ha 5250kr + moms, det var med 1/2års garanti
  8. En ting jeg glemte å nevne. Kjente på det lageret som satt i midten av svinghjulet. Var på størrelsen med et rullebrett kulelager. Dette kjentes ikke helt bra ut, gikk ikke glatt rund
  9. Har en Opel Agila 1.2 som lager en skrape/subbe lyd, høres ut som det kommer fra girkassen. Lyden kommer når en akselerer eller renner på motoren, men er så og si borte når en kjører med lett gasspådrag. Hvis jeg kjører med lett gasspådrag og gasspedalen brått så kommer skrapelyden idet bilen nykker litt. Hvis jeg kjører med lett gasspådrag og legger litt press på clutchpedalen så forandrer lyden seg. Trør jeg clutchen helt inn så forsvinner lyden. Trodde først dette var utløserlageret som var gåent, for clutchen var veldig slitt. Byttet clutch, utløserlager og trykkplate. Var litt små metallspon i bunnen av bøtta etter jeg tappet av giroljen. Satt på kassen igjen idag, fylte opp med ny olje, men lyden er der fremdeles, akuratt likt som før, foruten at clutchen er bra. Er det bare til å lete etter ny girkasse eller trenger det ikke være så gale? Utløserlager, trykkplate og clutch er så og si utelukket.
  10. Holder på å ta ned girkassen på en opel agila, gamle typen, 2000 til ????. Står en 1.2 liters motor i den. Girkassen lager skrapelyder når en kjører og legge litt press på clutchpedalen. Kommer også når eg slepper ut cluthcen etter å ha giret, men lyden forsvinner så og si når en kjører. Trodde dette var utløserlager, trykkplaten eller clutchen som var slitt brutalt ned (merkes at den er veldig slitt). Men når jeg tappet av oljen for å ta ned girkassen så var det endel fint metallstøv/ glinset av metall i oljen, og på tappepluggen. Noen ide? Problemet er at jeg ikke får den jævla kassen ned. Har løsnet alle wiere, men bakre motor/girkassefeste får jeg faen ikke av. Ikke faen om jeg kommer til skruen, girkassefeste står jo i veien for at en skal klare å få fastnøkkelen/pipen på bolten. Noen som har gjort det før?
  11. Ta en kompresjonteste sylinderen, evt. alle. Koster ingenting for et slikt apparat på biltema. Ta ut alle pluggene, så måler du 1 og 1 sylinder mens du kjører den på starteren. Regner med du har sjekket at sylinderen som ikke går får gnist?
  12. Er ikke choken eller ising. Men jeg visste at akselerasjonspumpeventilen/dysen i weberen var gåen, så den fikk for mye bensin med en gang en gir gass, men den virket fint for det. Men fikk ny ventil, tomgangsdyser og dyseholdere igår, monterte og satt 3 liter forgasseren på motoren. Nå går den flott. Og soter ikke pluggene! Men jeg får den ikke ned på tomgang. Jeg justerte blandinsforholdet, og stilte ned tomgangen etter hvert som turtallet ble høyere når jeg justerte på co-skruene. Men nå kan jeg ikke skru ut tomgangskruen mer. Spjeldene inne i forgasseren er helt lukket, og tar ikke borti skruen, men fortsatt så går den på 1000-1500 rpm! Hva kan det være?
  13. Satt på en 2.3 gasser. Nå har jeg mye bedre drag fra bunn av. Bilen rister ikke og går mye finere. Jævlig merklig at 3.0l weber gasseren skulle fungere feilfritt i en uke før den plutselig begynte å skape seg mongo. Har bestilt noen nye dyser o.l. som jeg venter på til weberen, hvis ikke det hjelper så får jeg skaffe meg en ny. Tok også litt wd-40 på papir og dro langs ledningen fra coil til fordeler, men tror ikke det var det som gjorde utslaget.
  14. Nei. Bensinfilteret er fint. Da ville den ikke gått fint på høye turtall.
  15. Prøvd å justere tenning og blandingsforhold, men fortsatt samme driten. Når jeg kjører i 50 sonen i 3 gir og gir gass, så høres motorlyden mye grovere ut en den ville gjort før. Bilen vibrerer også. Girer jeg ned til 2. gir og kommer over 3000 rpm så drar den bedre og lyden blir bedre.
  16. Justerte kamvinkelen/stiftåpningen med en kamvinkelmåler til 40 grader. Den skal være 38 +- 2 grader. Justerter så tenningen til ca 20 grader før øvre dødpunkt, da den går høyere på tomgang ved 20 enn ved 15 f.eks. Spesifikasjonene sier 6 grader fortenning, men det er med orginalgasser, og når jeg setter den på 6 går den veldig lavt på tomgang
  17. Tok ut alle pluggene, den ene hadde ikke gap i det hele tatt. Jeg husker ikke å ha mistet den i gulvet, men det er nok det som har skjedd. Alle ble sandblåst og regappet til 0.6mm. Fordelerlokk ble sprayet med wd-40 og tørket av med papir. Stiftåpningen ble igjen sjekket, den ble satt til 0.4mm sist, nå var den mye mindre. Stilte den til 0.4 igjen, å sjekket at den var på 0.4 på alle sylinderene. Nå går motoren igjen, men jeg synes den er så dau i forhold til før. Kjørte meg en tur, å den føles mye slappere ut enn før. Kjennes nesten ut som 3 gir er blitt 4 gir, og 4 gir er blitt til et 5 gir. Bak på forgasseren, mellom tannhjulene til gasspjeldene så er det en nippel. Denne har jeg blanket av meg en slange og en maskinskrue. Når jeg fjerner denne skruen øker tomgangen med ca 200 rpm. Det bekrefter vel at den får for mye bensin? Men jeg merket ingen forskjell på effekt når jeg kjørte med og uten den nippelen blendet. Og de co-skruene på forgasseren. Er det slik at de styrer luft eller bensin? Når jeg har dem 0.5 runde ut, vil den da gå magrere enn når jeg har dem 1.5 omdreining ut? Kan det ha noe med tenningstidspunktet å gjøre også? Jeg kan ikke høre at den feiltenner, og den går fint opp på turtallet når den står i fri, samd nedoverbakker, men er slapp å dau når den får motstand. Tenningen står på rundt en 13-15 grader før øvre dødpunkt. Stiller jeg den lavere så synker tomgangen med en gang. Dette med vakum til fordeleren plugget. Til Sonax: Jeg kan veldig lite om bil/forgasser. Har bare lært av å lese på forum, bøker og å prøve og feile. Men er du sikker på at det er forgasseren? Sjekk først at tenning og alt er i orden. Stiftåpning (noe jeg tror hadde mye av skylden for at min jukset så fælt, nykket på lave turtall). Samt sjekk at pluggene har rett åpning. Så kan det være lurt å ta ut forgasseren å blåse gjennom alle kanaler.
  18. Ok takk for gode tips. Kan jeg spaye wd40 rett ned i fordelerlokket og så bare tørke vekk etterpå? Og dere sier jeg må la den tørke litt, som om det var en selvfølge. Tåler ikke gamle biler regn?:P
  19. 73 modell granda 2.6 v6. Har fungert fint de siste dagene. Så og si hele tenningsanlegget er nytt untatt rotoren, men den er bra. Bilen har gått fint de siste dagene, da har det vært tørt, minusgrader, frost og snø ute. Inatt så sto bilen ute, det var regn og mildvær. Når jeg skulle kjøre den inn i garasjen idag var den helt mongo. Ville ikke opp på turtall. Fikk lusket den inn i garasjen. Sandblåste pluggene. Fant fukt i fordelerlokk, noen smådråper på toppen på innsiden, og på polene. Tørket vekk. Men gikk fortsatt rart. Begynte å styre med forgasseren igjen. 1.5 omdreining ut, og tomgang til den går (3.0l weber forgasser). Da gikk den, var reponsiv på turtallet, men når jeg kjører en tur så har den ikke drag, og jukser som faen før 3000 ca. Jo lenger jeg kjører jo verre blir juksingen og nykkingen, og når jeg er komt hjem til garasjen igjen etter noen minnutter går den ikke på tomgang i det hele tatt igjen. Ser i motorommet at det er relativt vått, spesielt på innsiden av panseret etter kjøreturen i snø/slaps. Pluggledninger, stift, fordelerlokk osv er nytt Merklig at den gikk så fint sist jeg kjørte den, mens den idag skulle kuke seg til. Men den har som sagt stått ute inatt og det har vært veldig vått.
  20. Bilen går fint på tomgang, men når jeg trør gassen i bunn så vil den ikke opp på turtallet. Det smeller i potta og opp forgasseren også av og til. Hvis jeg ikke trør gassen helt inn, og får den opp til 2-3000 rpm så kan jeg trø gassen i bunn uten at den feiltenner. Er liksom bare når jeg trør den fra tomgang. Tenningen står nå på ca 10 grader før øvre dødpunkt. Co skruene står 1.5 runde ut. Når jeg skrur dem utover begynner den ikke å gå dårligere før jeg er rundt 5-6 runder ute. Og når har dem på 1.5 omdreining ut og skrur dem innover så øker turtallet, kan skru dem helt inn uten at turtallet/motorgangen forandrer seg. Tomgangsskruen står 0.5 omdreining inn fra tannhjulene begynner å bevege seg. Er en 2.6 motor, med 3.0 gasser. Som virker fint før dette med tomgangsdysen begynte å tulle. Men har nå gjenget den opp, og den sitter rett i. 2.6`n med orginalforgasser skal ha 6 graders fortenning, men ble fortalt at 10 ville være bedre siden 3.0 literen skal ha rundt 14. Når jeg har fortenningen på 6 grader, og justerer den oppover så stiger tomgangen.
  21. Det der har jeg ingen tro på i det hele tatt. Har du prøvd å spraye stoffet på bakken, eller fått det på henda? Det tar ikke lange tiden før skummet er borde, og du sitter igjen med en klissete hinne på handa. Grunnen til at det er skum er vel fordi at det skal fylle opp dekket, å komme til over alt, før det blir til en dekkende hinne. Ellers hadde det jo bare rent der hvor dekket er i kontakt med bakken
  22. I autodata står det at for bilen din så er CO nivået bak ved eksostussen maks 0,5 (ikke justerbar) står det. Så da er det vel kansje lambda eller lmm som er gåen.
  23. Tusen takk for masse kjempegode svar. Skal prøve å justere tenningen litt lenger ned idag. De andre tipsene du kom med turboed skal jeg prøve når jeg har fått skilter på den :)
  24. Hehe, har autodata selv, men takk for at du tok deg bryet med å laste opp screenshot :) Ok, så jeg skal altså justere tenningen etter den forgasseren som står på bilen? Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hadde fått det for meg at jeg skulle stille den etter hvilken motor jeg hadde, trodde det hadde noe med kammene å gjøre? Men skal prøve det imorgen :D
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy