Jump to content
Bilforumet.no

Thema

Bruker
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thema

 1. Selger Thema"en min i deler. Myyye snacks deler: -Eibach 40mm senk, aldri montert på bil! (TUV-godkjent) -Gule koni, aldri montert på bil!! -Black Diamond slissa/borra bremseskiver, som ny. -Tial 38mm Wastegate. -KKK turbo, med flenser klar for sveising. -Zytech dumpventil. (Meget diskret lyd) -Vannsprut for kjøling av IC eller turbo. -Lakka kaliptere med nye bremseklosser. -To nye hjulbuer bake. Fabrikkny, fra Veng bildeler. -Grenrør i rustfritt stål! (Til 8v turbo, T3-flens) -Komplett Hörman stylingkit! Litt småskader, men helt. -Microtech LT8 data-sprut!! (Til alle 4-sylindra motorer) -Rattnav for bruk av OMP eller Luigi ratt. -15" 15-eika felger, pene. (4x98) -Mye slitedeler og foringer, helt nye i emballasjen. -Komplett BLÅTT alcantara-interiør, meget pent. Vær rask, det mest ettertrakta går først. Ellers alt av deler, blant annet en turbo-girkasse og en girkasse fra en vanlig 2.0ie. Jeg svarer på sms/mail, eller du kan ringe. -John Tlf: 92419785
 2. http://www.autometer.com/productPDF/468H.pdf Sånn burde det kobles, skjønner ikke hvorfor du har hvite ledninger når det står at det skal være fargekoder....
 3. Skulle vel egentli lakke denna helga, men lakkerern hadde ikke tid. Like greit, har tusen andre ting å gjøre. Blir bra å få spruta litt lakk på den, og så kan man bruke vinteren til å montere. =)
 4. Kim, du starta en krig her, bare for at du leita etter de der skitne filman til tøsa di. ;)
 5. Jajaja, da var nye frontlykter i hus... doble runde lykter fra en BMW E34. Det geniale med disse er at man kan skru selve lysene/reflektorene ut av ramma dem sitter i, slik at vi kan plassere hver og en av de tilsammen fire lyktene hvor vi vil. Enkle og montere vil de også bli, det er bare å skru dem fast i en plate og poppe/sveise platen fast der man vil ha dem. Er litt usikker på hvordan vi skal lage finishen da.. om jeg skal støpe noe i glassfiber, eller bare skjære to passende hull i en karosseriplate og legge over. Hvis det er noen som har noen bilder liggende av en commodore som er ombygd til doble runde frontlykter, så er jeg interessert. Skal klaske ut noen bilder av lyktene etterhvert, så ser dere litt bedre hvordan de er, og hvor lett reflektorene kan løsnes fra rammen dem sitter i.
 6. Akkurat. Men du ser skadene på broderns klokke. Tannhjulet på inngående aksling gnager borti. Er ikke sikker på hva d kommer av, men noe er galt. Vi har klaska på et bakstell uten sperre inntil videre, så får vi fikse det sperrabakstellet etterhvert.
 7. Bære en ting å gjøre da.. sniiiiike sæ opp tel han Kim ei sein natt, og luuuuure me sæ et bakstell. ;)
 8. Den rødfargen var ikke så dum.... er jo litt sjarm å ha den i en orginalfarge...
 9. Her er enda flere bilder av gliset. Blir sikkert en stund til neste oppdatering med bilder, bilen er vel ment å lakkeres i midten av september hvis alt går etter planen.. noe som det sjelden gjør. ;) På tur ut av garasjen i Lødingen... Ingen tvil om hva dette er nei... På heimtur Se den fine rompa!! :D Breie skuldre har den og. ;)
 10. Hvorfor la folk tro at du ikke har peiling, når du kan åpne munnen og fjerne enhver tvil? ;) Nei, er nok rekkeseks i den.... ingen som har sagt at bilen gikk på bensin, vet du. :p Sorry, måtte bare komme med den. ;)
 11. Et aldri så lite rekkesekser-vogntog som e avbilda der ja. ;)
 12. Norton: Godt å se at noen faktisk kommer med noen fornuftige svar her, i stedet for høytflyvende synsing. Dette blir det samme som det står i ALLE instruksjonsbøker, og som ALLE hopper over: Sjekk først at tenningsanlegg er i god stand, sjekk for evt. skader på fordeler/pluggledninger osv. Deretter kan man begynne med høytflyvende teorier og prøve/feile-metoden. Og JA, strømledningen fra batteriet plukker faktisk opp støy den også, selv om det er mer sjelden. Som nevnt tidligere i tråden, så er kondensator en grei måte å hindre støy fra plusskabelen, selv om en kondensator ikke burde være nødvendig i et såpass "lite" anlegg. Når det gjelder dynamostøy så er signalkablene synderen i 99% av tilfellene. Er man i tvil om signalkablene ligger for nær strømførende ledning, så gå amok med sølvfolie eller lignende. Uansett, trådstarter og jeg finner nok ut av det. Har bestillt alt av tenningsdeler nytt uansett nå, motoren fortjente nytt. Regner sterkt med at ulydene forsvinner da, hvis ikke skal vi flytte coilen eller støyskjerme plusskabelen. Om ulyden ikke da forsvinner, så kan vi begynne med "tjuvtriks", noe jeg i utgangspunktet er sterkt i mot. Gjør man det skikkelig fra starten av, så slipper man å bruke tid på etterarbeid. I og med at det ikke er vi som har strekt kabler i bilen, så kan det faktisk være noen halvgjorte løsninger i den. Håper derfor at alt blir støyfritt etter en runde på tenningsanlegget.
 13. Tenkte nu meir på å bytte det bakstellet som står på nabo-gården... han kommer sekkert aldri t å merke at vi har bytta d. =p
 14. Finlandshette, og krype over gjerdet ei mørk natt? Å så bytte vi det, å sett på plass det ødelagte? =D
 15. Jah, da har æ svinga bilen innom Opel-guruen i Skogveien, han Børge sjøl... Første han sa va "Jøss, den va jo faktisk fin". =P Uansett, han justerte nu litt her å der på motorn, å æ justerte tenninga på den.. den går meget mykje penar nu, å dræg merkbart bedre. Men den kan ha godt av en omgang me nye tenningsdela å filter. Dessuten va det slettes ikkje umulig at d va en kvass-kam som stod på den, han syns han kjente igjen den litt ujevne tomgangen tel en kvasskam... Det måtte vi plukke av toppdekslet før å finne ut av, men mulig tomgangen blei bedre me nye tenningsdela å kanskje ei justering av stiftåpninga. Videre så meinte han at d bakstellet ikkje va så mykje å ta vare på. Vi måtte få tak i et nytt, å se om vi evt. klarte å bygge diffen over i det nye. Lagerskålen e haverert på det bakstellet som står på bilen. Å dæææven, så arti det va å ligge bredt på våt asfalt. (A) Men bilen kom som ei SLEGGA når den slapp, va ikkje bare bare å få nevvan me sæ når man sku ratte i mot. =D Å Kristian, overse den siste der, det har aldri skjedd. Kim, har ikkje du et bakstell tel overs?
 16. Wiiii! Skilt! Å æ ska ut å prøvekjøre den nu i kveld, mens brodern e på date. Satse på å levere den telbake i småbita. ;)
 17. Så gliset ditt gli gjennom Harstad x antall ganger lørdagskvelden... hadde mest lyst til å hoppe ut i veien og stoppe deg så jeg fikk sett nærmere på den. Ganske imponerende hvor nøytral den egentlig er.. verken lyd eller utseende er skremmende, selv om det er en pen bil. Hadde forventa litt mer bråk, selv om du bare putla gjennom sentrum på tomgang. Ekstra morsomt er det når man vet litt om hva som er gjort med bilen, og hva som gjemmer seg under panseret. =) Men når det er sagt, synd du ikkje lå bredt gjennom svingene... (A)
 18. Broder, han Kim har ikkje mindre enn TO kortstyringe ligganes. Med servo! Trur vi må mase-mase-mase. ;) Æ har jo fremdeles d OMP-rattet mett ligganes, om du finn ut at du vil bruke det. Litt slitent, men jævli godt å holde i. E jo tel å me gul omp-logo å sømma i det, så passe jo sånn høveli t fargen på biln. Vi får tenke litt på korsn vi vil at d ska se ut rundt cd-spillern.. så tegne å skjær vi tel på ei papp-plata, å får inko tel å skjære ut nåkka brukanes ramme i plastikk eller.. å så enten lakke vi den, eller trekk nåkka skai eller nå sånt over. Eller kanskje vi skjær d ut i børsta alu? Hadde sett jævli bra ut vess du i tillegg hadde fått tak i ei girkula i børsta alu, å litt sånne smådetalja. Får det sekkert tel å se brukanes ut. =)
 19. Ja, nu e vel egentli det meste alvorli bra på stell... vært litt venting på dela, litt venting på teltaksløst, osv, men nu ser d ut som at bilen ska være klar før etterkontroll... e litt småspennt på bremsen da, har bytta bremsevæske og lufta nåkka jævli godt... brekket funke nu hvertfall jævli godt nu, det e nu et lite steg i rett retning.. Så va d jo d verste, å d e den ulyden i d bakstellet... men e vel like greit å kjøre den på kontroll me ulyden, så man i d minste får bestillt skilt tel den. Så kan man heller forske litt i den uka man vente på skilt... Evt. så får man få tak i et anna bakstell. Men bilen virke krute god. =)
 20. Amen! Den bilen viste sæ å være et verdensmesterskap i små-plukk, å sånt tar tid. =p
 21. Kim: Trur d e best å la han Børge gjøre det, omatt-arbeid e det VERSTE arbeidet som finns. Har prata me litt folk rundtom her i byen, mekanikera me 20 års erfaring vil ikkje ta i den diffen, men sende oss rett tel han Børge. =p Så no offence, men når folk med SÅ mykje erfaring rygge å ber oss ringe han Børge, da trur æ vi gjør d. =p Når det gjeld den justeringa, så går motorn vel fett. Man merke d når man gjer full spiker, kjenne at motorn drukne.. samme vess man ruse den på tomgang, så slokne den å det stinke bensin i garasjen.. så må man vente i en times tid før man får start på den igjen. =p Planen e å justere inn tomgangen, å sjekke at den e rett på tenninga. Så overlate man det der me blandingsforholdet tel et verksted som har avgassmåler. Vi fikk nu bytta den manifoil-pakninga i dag, det gikk overraskanes lett. Å så e mesteparten av småplukket unnagjort, bilen e faktisk klar tel etterkontroll sånn som den står nu. Men ska få ordna den diffen først, dumt om den ryk. Bynne å bli sjelden vare, den der sperra-akslingen tel gammel Opel.
 22. defa.com, for guds skyld... står en veldig grei steg-for-steg bruksanvisning der. Tatt rett fra hukommelsen: Av og på med tenningen fem ganger. -Legg inn defa-koden din ved hjelp av antall blink i lysdioden. -Gå inn i rett meny ved hjelp av antall blink i lysdioden. -Deaktiver funksjonen ved hjelp av fjernkontrollen. -Ferdig. Tar deg ca to minutter, men husk å ha både den bruksanvisningen og defa-koden foran deg.
 23. Kristian, kjøpte du bære ei sånn puta? Trur d e 3 eller 4 den heng i.. en i kvært hjørne..
 24. Har vært borti at jeg måtte bruke en vannpumpetang for å få nok moment for å løsne kule, men det er vanlige gjenger. M16, om hukommelsen min er rett.
×
×
 • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.