Gå til innhold

"voldsoffer Brutalt Misshandlet Av Politi!"

Ranger emnet


BiOToXiN

Anbefalte innlegg

Faen så provosert jeg ble av å lese dette!! Skjønner ikke at du greide å holde deg rolig (Kanskje forståelig siden du var ganske skada). Jeg hadde hvertfall ikke greid å vise noe respekt ovenfor disse politifolkene... absolutt ingenting. Hadde sikkert tatt igjen også om jeg hadde greid det... selvom det ikke hadde hjulpet så mye.

 

 

Forbanna!

'86 BMW E30 M3 (S50B30 prosjekt)

'90 VW Golf mk2

'82 VW Golf mk1

'83 VW Golf mk1

'86 VW Golf GTI 16V

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 88
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Jeg fyller 18 i år å har til dags dato ikke møtt/snakket med en eneste politimann som er koslig/samarbeidsvillig!!! Eller jo.. På knøttecuppen i 1997, en gammel mann som sto vedsidenav pelle politibil!! Var sikkert ikke purk engang..

 

Første gangen jeg var i kontakt med politiet var når jeg var 15, "kameraten" min hadde blitt anmeldt for ulovlig mopedkjøring uten lappen, trimmet moped uten skilter og peden var ikke i lovlig stand! Vi hadde seffølgli vært ute å kjørt akkurat, så de trodde kansje han hadde vært hos meg.. Da kom politi hjem til meg!! Hvor en av fire mopeder var originale.. En aprillia rs sto parkert ute, tempo ts50 11hester (min) sto inne i garasjen med jakke over og en Reiju RR med 24 hester som også sto i garasjen.. Det første politiet gjorde var å gå til fyren med original og ba han starte den opp.. Det gikk helt greit.. Så ba de om å få se i garasjen, da sa jeg at jeg ikke har nøkkel til den.. Da sa han ene "Tull" så åpnet han garasjen og gikk inn.. Så spurte han om mopedene var originale, jeg nektet ikke.. Men han andre kameraten min var veldig "negativt" imøtekommende og sa "Tru hva faen du vil men den mopeden har ikke vært på veien på over 2 uker..". så kikket han litt på mopeden og prøvde å starte den!!!

Så var det min tur da.. Han kikket på mopeden og spurte om den ii det hele tatt gikk, for den så så jævli ut! "Ja, men får ikke kjøre med den siden den ikke er registrert" sa jeg.. "har du nøkkelen" spurte politimannen, nei sa jeg.. Det trodde han ikke på, jeg hadde selvfølgelig nøkkelen.. Akkurat før de skulle se på aprillian kom fattern hjem og holdt på å tilte fullstendig.. Siden han hadde gått rett inn i garasjen.. Så han kjeftet de vekk!

 

2 gang var jeg 16.. på fest på veme.. Der det såklart ble krangel mellom 2 jenter, som utviklet seg til skikkelig chickfight.. Begge jentene har samme vennine som fikk totalt blackout og henta en kniv på kjøkkenet!! Og trua med å ta livet ta seg.. Da begynte helvetet!! :D.. Hu ene jenta ringte politi og gikk oppover mot bensinstasjonen mens hun gråt og jugde som bare F**n til politi.. idet vi går forbi henne skriker hun å sier at vi ikke skal slå osv (har det ikke helt godt med seg selv).. Når vi kommer opp til bensinstasjonen ringte vi hjem og ba de hente oss før purken kom.. men det var litt forsent.. 2min senere kommer en sivil og en patruljebil på stedet.. de sto lenge å pratet med jenta og kommer bort til oss.. De spurte om vi hadde slått jenta, alle sa nei.. Da skulle de ha navna våres, adressa og navnet på foreldra!! Jeg klarte selvfølgelig ikke å uttale etternavnet mitt, hadde drikki litt mye.. Derfor trodde ingen av de på oss.. Selv om vi var litt borte betyr ikke d at vi ikke husker sånt!!saken er ikke kommet no lengre, Så vi er fortsatt mistenkt..

 

3gang var jeg 17, dette er et par måneder siden.. Vi var på fest på samme stedet og fikk høre at det hadde vælva en lastebil på rv7 rett nedenfor.. Jeg og et par til gikk ned for å høre litt hva som hadde skjedd og om det gikk bra med sjaføren osv.. Men vi fikk bare negative tilbakemeldinger.. feks jeg spurte "hva som hadde skjedd og åssen det hadde skjedd" Da sa politimannen: Hva tror du a??.. Vi fikk bare negative kommentarer.. Og vi var edru på det tidspunktet..!

 

Så etter at jeg har lest dette har jeg egentli ikkeno mer tillit til politiet!! Jeg vet at det finns mange snille tjenestefolk,men ingen av de jeg har møtt eller hørt om har vært positive/koslige!! At det går ann!! Bra du fikk erstatning, men det endrer vel ikke akkurat ditt syn på politi etter dette!

MeSs

98' E36 Stasjonsvogn. x - 2006 VW Golf GT TSI 170HK, x- 03 E46 320i Sport

x- Toyota Hiace trekkbil, x- 91 200SX S13 Driftbil.

x - NA 1994 Mazda Miata 1.8

x - Mange BMW E28.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har møtt på hyggelige politifolk èn gang....

 

Jeg skulle ta toget hjem fra en kompis da vi hadde vært ute å skata.... jeg var på togstasjonen (liten stasjon, ingen folk). Jeg så en politibil kjøre forbi nede på veien... og jeg gikk nedover og vurderte å gå hjem (Det er et stykke). Da kom politibilen tilbake, svingte inn forran meg og spurte "Skater du på togskinna?" også lo de litt sammen... jeg forklarte at toget ikke kom osv. De spurte hvor jeg bodde, og sa de kunne kjøre meg hjem. Det var greit tenkte jeg...

 

På veien hjen (en knapp mil) stoppa vi en full birøkter, og avskiltet en moped. Sånn var min eventyrlige tur med politiet.

 

Slapp hvertfall å gå...

'86 BMW E30 M3 (S50B30 prosjekt)

'90 VW Golf mk2

'82 VW Golf mk1

'83 VW Golf mk1

'86 VW Golf GTI 16V

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg møtte på et par snille politimenn i går. Sto på shell og fylte bensin, når jeg startet opp bilen så smalt det litt i potta, og det kom (angivelig) stikk flammer ut av potta. I det jeg skal kjøre kommer det en jævel med en slik vaskekost og sier: Hvis du ikke stopper bilen nu skal jeg slå inn hver eneste rute på bilen din. Jeg stopper bilen og går ut, sier til han karen at jeg bare må beklage hendelsen osv. Han ber meg om å holde kjeft å ringer politiet. Jeg hører han si ting som "prøve å tenne på stasjonen, uregistert bil osv" til politiet. Når politiet kommer, så snakker de først med han jævelen, så snakker jeg med dem og forklarer alt, da ber de meg bare trille vekk bilen fra bensinstasjonen og starte den der. Så ber de han jævelen om å roe seg ned og ikke true osv. Etter de har dratt går fyren inn på shell og kjøper seg 4stk pølser. Når han kommer ut spør jeg om han ikke ville hjulpet meg med å dytte vekk bilen, siden det tross alt var han som startet dette, da han nekter blir jeg forbanna. Ber han bla om å dra til helvette osv, så sier jeg til han at hvis han ikke hjelper meg så skal jeg knuse hver eneste rute på bilen hans. Så tar jeg hans skiltnummer. Så da tilter det for fyren og ringer politiet igjen, da får han som svar noe om at de ikke har tid gidder osv. Siden det ikke virker som om jeg kom fram til han fyren, så bare dytter jeg bilen vekk fra stedet og fyrer den opp

Japanisce Industriabfall, nein danke!

audi s2 morrobil

audi s2 bruksbil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fy faen! Dette minner meg om en film scene i en film ved navn, "Anger Management ". Hvor Adam Sandler blir urettferdig behandlet på Flyet av vertinnen.

 

Jeg ble like frustrert av den scenen som jeg ble når jeg leste dette innlegget. Jeg føler bare at hodet mitt blir varmt og at jeg kunne ødelagt noe.

 

Det er så provoserende at jeg har ikke ord. Hadde jeg vært den som ble misshandlet på stedet, skulle jeg personlig blitt norges første mann som mirakuløst klarte å banke livskiten ut av to såkalte politimenn, med håndjern på.

 

Dette er helt fojevlig. Jeg må ha luft.

What can I say? Im Timerider...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt fryktelig.. hva er 15000,- imot det du har måtte gjennomgå..

Håper du ikke har fått varige mèn av dette. Så lenger opp at du sleit med nattesøvnen ei stund..

Vanskelig å sette seg inn i situasjonen til mange her, ettersom politiet her i byen stort sett er veldig ålreite.

(Var iallefall det sist jeg var i kontakt med dem, nå har hele greia flytta til Drammen, og Kongsberg med 24.000 inbyggere har ikke døgnbemannet politistasjon :rolleyes: ).

Jeg har mange biler, men de forbanna signaturreglene forhindrer meg å skrive dem ned!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

FY FAEN I D INNERSTE HÆLVETTE Æ blir gal!

 

 

politiet = fucka

barneværnet = fucka

skole vesnet = fucka

eldreomsorgen =fucka

avgiftspolitiken =fucka

militæret = fucka

invandrings politikken = fucka

politikken som drives i landet =fucka!!!

 

OSV!!!

 

 

 

fy faen ka d e som e galt i detta landet?

å vi kan jo ikke gjøre nokka me det før alle tar sæ sammen å sett ned foten å stoppe dette..

 

 

 

ÅÅÅ!! æ blir klikkings av å læse sånt såm dettan..

bio! du har min fulle sympati å støtte.. fy faen.. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

 

hadde nokk å satt mæ KRAFTIG til motvege vist politiet hadde gjort det mot mæ.. bedre å prøve å fårsvare sæ mot de "steroide utsarva politis svinan" en å bare la det sje..

 

 

ARGH!!! :mad:

 

vurdere å fløtte t volvo å saab land..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har alltid hatt flaks med politiet jeg! Selv når jeg havna på fortauet med morra til en veninne sin bil i forsøket på og komme vekk fra snuten (noen dager før jeg fyllte 17) var de bare hyggelige. De hjalp meg tilogmed slik at jeg beholdt lett mc lappen.

På bil jakt

 

[86] Utslitt bruksbil ala riskoker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jævla nazijævler, det er det mange politifolk er... trur de er gud osv... Lærhomoer ! Jeg og en kompis blei stoppa av politiet etter at vi hadde vært p Tae Kwon Do trening, de stoppa oss helt uten grunn, var frekke som faen. Da den ene fyren skulle til å åpna bagasjerommet på bilen, sa kameraten min sa han skulle drite i det med mindre han hadde ransakelsestillatelse. Da ble jo selvfølgelig lille onkel blå sur, og spurte hva vi drev på og kjørte rundt omkring så sent på natta for... Vi svarte jo som sant var at vi hadde vært på Tae Kwon Do trening..... Skulle sett som onkel blå krympa! HAHA jævla pyseunger begge to!

Etter det sa de at alt så greit ut og vi skulle bare kjøre videre..... Greide så vidt å holde latteren inne......:D

 

Kjenner noen greie politifolk også da.... Men de er i mindretall av de jævla analbesatte skunkjævlene da....

Dream as if you'll live forever; live as if you'll die tomorrow.

James Dean

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Originally posted by BiOToXiN

Sitat fra mottatt brev:

 

Fornærmede har søkt staten om voldsoffererstatning etter at han 20.oktober 2002 skal ha blitt kastet i bakken og sparket i ansiktet. Som følge av dette skal fornærmede ha brukket nesen.

 

Det er søkt om erstatning kr 620 for økonomisk tap, samt kr 50 000 i oppreisning.

 

.....forholdet er anmeldt til Rogaland politidistrikt 20.oktober 2002. Saken ble 11.februar 2003 avgjort ved henleggelse pga. manglende opplysninger om gjerningsmannen.

.....politiet har imidlertid ikke avhørt noen personer i saken. I politibetjent Ullebusts rapport fra den aktuelle kvelden bekreftes det at fornærmede tok kontakt med politiet. Han blødde fra nesepartiet og hevdet at han var blitt slått ned.

.....hendelsen fikk noe oppmerksomhet i media like etter at den fant sted. Dørvaktene ved utestedet reagerte på at fornærmede ble innbrakt og arrestert av politiet, da han i utgangspunktet søkte hjelp fra dem.

.....fornærmede hevder å ha fått brudd i nesen som følge av sparket mot ansiktet. Dette bekreftes i legeerklæring fra Stavanger legevakt.

 

Vedtak:

Fornærmede, tilstås erstatning fra staten med kr 15 620

 

Utrolig at du fikk noe som helst.. Utrolig men BRA!

Synd det skal være sånn.:(

What we`re dealing with here is a complete lack of respect for hard work.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Originally posted by jossa

FY FAEN I D INNERSTE HÆLVETTE Æ blir gal!

 

 

politiet = fucka

barneværnet = fucka

skole vesnet = fucka

eldreomsorgen =fucka

avgiftspolitiken =fucka

militæret = fucka

invandrings politikken = fucka

politikken som drives i landet =fucka!!!

 

OSV!!!

 

 

 

fy faen ka d e som e galt i detta landet?

å vi kan jo ikke gjøre nokka me det før alle tar sæ sammen å sett ned foten å stoppe dette..

 

 

 

ÅÅÅ!! æ blir klikkings av å læse sånt såm dettan..

bio! du har min fulle sympati å støtte.. fy faen.. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

 

hadde nokk å satt mæ KRAFTIG til motvege vist politiet hadde gjort det mot mæ.. bedre å prøve å fårsvare sæ mot de "steroide utsarva politis svinan" en å bare la det sje..

 

 

ARGH!!! :mad:

 

vurdere å fløtte t volvo å saab land..

 

Jeg tror det er noe i det folk sier om folk fra Nord og banning :D

Bilforumet.no
Administrator
-96 BMW 328i Touring
x -92 BMW 318iS Coupé

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nå lest hele tråden kjapt gjennon, og jeg må bare si at det er helt villt at politiet kan oppføre seg slik. Har noen tipset TV2? Saken begynner å bli gammel, men TV2 elsker slike historier.

 

Jeg og noen kompiser ble for noen år siden lagt i jern. Alt endte med at jeg noen dager senere fikk en telefon fra politimannen som la oss i gjern der han ba om unnskyldning.

(Fetteren til Pappa er statsadvokat og han hadde truet med SEFO etterforskning. Da ble politet plutselig snille...)

 

Men mitt tips er å tipse TV2!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår