Gå til innhold

Laaars

Bruker
  • Innholdsteller

    7,185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Laaars

  1. Hei, Tar opp denne igjen. Takk for svar Quattro73! Jeg kan bekrefte nå at pumpen lenger ikke ga bensin i det hele tatt da jeg sjekket slangen. Byttet derfor pumpe, og bilen startet umiddelbart! Men utfordringen nå er at den dør igjen etter svært kort tid (0,5 - 1 sekund). Jeg tenkte umiddelbart startsperre, men lampen som indikerer for startsperre i dashbordet slukker som den skal. Bilen går vel også noe lenger ( 3 - 5 sekunder) ved startsperre? Jeg har prøvd å kjøre diagnose og får kontakt med instrumentpanelet, men ikke motorstyringen. Har sjekket det meste (tror jeg) av sikringer og releer under dashbordet og det ser helt ut. Noen tips her?
  2. Hei, Komplett Golf mk4 selges i deler. Motor har gått 300.000 km men starter og går som en drøm. Girkasse fungerer fint. Noe slitt interiør, men jeg har en hel del splitter nye interiørdeler liggende (Girkule/mansjett, vindusheisbrytere, innvendige håndtak etc.). Deksler over motor har jeg, selv om de mangler på bildene. Kan med forespørsel og bud. Selges billig! Eventuelt kan hele bilen selges som den står inkl. 16" felger på bildene for 5500,-
  3. Takk for svar! Jeg kjøpte et sett på Gasolin.no som fungerer utmerket. Saken er at dette egentlig skal brukes til å presse ut kryssene på mitt Alpha One-drev til båten. Jeg håpet derfor å unngå og demontere drivakselen, og da gjør dette verktøyet nytten :)
  4. Hei, Har kjøpt meg en mk4 i litt lurvete stand som skal shines opp igjen. En ting er at instrumentpanelet lyser, men ikke så sterkt og fint som det skal. Jeg synes jo instrumentpanelene i disse bilene er fine, med det intense blå lyset. Dessverre er det litt i svakeste laget. Det ser ut som de fleste pærene lyser (Om det sitter flere pærer bak da). Jeg synes kanskje lyset i Climatronicen kunne vært litt sterkere også. Justeringen er selvsagt satt på maks. Noen tips rundt dette? Hva slags pærer er det som sitter i panelet? Lett å komme til og bytte?
  5. Hei, Jeg ønsker å kjøpe interiør til en 4-dørs Golf 4 1998 modell. Ideelt sett alle seter, dørpaneler og muligens taktrekk. Prisen forespeiler hva slags interiør det er snakk om. Alt fra stoff til skinn kan være interessant.
  6. Hei, Må lufte problemet her og høre om noen har noe tips: Jeg kjører hjem fra jobb her om dagen, og kommer kanskje 1km da bilen begynner å fuske ved pådrag. Jeg får kjørt ca. 400 meter til og snudd, og kommer meg nesten tilbake på jobb. Fusker fortsatt. Virker som den går bedre hvis man først greier å lure den opp på litt turtall. Plutselig dør den ut. Jeg starter den igjen, og den går i fem sekunder før den dør ut igjen. Prøver igjen, den starter, men dør umiddelbart. Så er den helt død. Jeg tenker at det muligens er bensinfilter, og bytter dette dagen etter. Da starter den og går, men er litt vrang ved gasspådrag. Etterhvert dør den helt ut og vil ikke starte igjen. Skrudde av bensinslangen og sjekker flowen. Det strømmer på som det skal. Hadde ute bensinpumpa for sikkerhetsskyld og det ser greit ut. Testet den med konstant strøm og den går som den skal. Kjørte diagnose på den med en V-checker med VAG-program og fikk bare opp en feilkode på luftmengdemåleren, slettet denne og den kom ikke opp igjen. Sannsynligvis en gammel kode. Så da lurer jeg på om noen har tips i saken? Har ikke sjekket tenningen, men for meg virker det som en feil med drivstoff-matingen ettersom den begynte å fuske, og startet igjen senere.
  7. Hei, Jeg skal bytte kryss på en drivaksel, men jeg får ikke denne akselen i skrustikka. Er derfor på utkikk etter et lite press-verktøy til kryss. Men hva heter dette verktøet på godt norsk? Og hvor kan man da få fatt i det? På engelsk heter det noe så lite avansert som U-joint press, og ser omtrent sånn ut:
  8. Hei, Selger unna litt BOSS Bilstereo som aldri ble brukt. Helt greie komponenter til bruksbilen. Bl.a. 4-veis høyttalere, 3400W monoblokk, 2-veis forsterker, 12" Sub etc. Se finn.no annonse: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46517138&editAd=true
  9. Takk for svar. Navbolten er tightet godt med muttertrekker, bør ikke by på problemer. Jeg jekket opp bilen i front, startet den og satte den i gir. Svingte frem og tilbake. Ingen ulyder! Så det er tydelig at det er under belastning, noe som jo da kan indikere hjullageret. Når det gjelder ABS-sensoren hadde jeg ikke ut denne i det hele tatt, kun koblet fra. Tannkransen på drivknuten så grei ut, det lille jeg så av den. Hadde bare akselen raskt inn og ut i forbindelse med arbeidet. Bør vel dobbeltsjekkes for sikkerhetsskyld men...
  10. Hei, Jeg har akkurat byttet alt av bærearmer på en kollega sin 2000 mod. VW Passat. Var ute og prøvekjørte nå, og forstillingen var meget bra. MEN, når jeg svinger til høyre kommer det en skrapelyd eller en rumlelyd. Høres ut som om den kommer fra venstre siden foran. Mistenker at hjullageret burde ha vært byttet samtidig. Er det noen andre tanker rundt dette? En annen ting; Jeg hadde av navet / spindelen for å få av den ene bærearmen da den satt som fy. I ettertid nå lyser ABS-lampen og ABS-systemet fungerer ikke ved bråbrems. Må denne nullstilles etter å ha vært koblet av, eller er sensoren rett og slett defekt?
  11. Har du mulighet til å flytte den til "Annet bilrelatert" isteden da? Den gjør seg vel heller der, enn her tenker jeg...
  12. Hei, Her har du muligheten til å sikre deg et stykke Formel 1-historie! Sjeldent samlerobjekt selges! Disse flyter det ikke av :) Denne bakfelgen kommer fra Williams Cosworth Formel 1 teamet. Den har sittet på deres 2010 modell Williams Cosworth FW32 kjørt av NICO HULKENBERG og RUBENS BARRICHELLO! Felgen er produsert av RAYS. Felgen er brukt og har noe merker etter dette, men er i utgangspunktet svært strøken. Selges kr. 3500,- Se finn.no annonse: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46111241&editAd=true
  13. Hei! Snublet tilfeldigvis innom her jeg og nå. Registrerte meg vel i 2003 eller noe, men har ikke vært innom her på noen år. Får vel se igjennom om det er noe interessant her :)
  14. Mitt nyeste... nylakkert med Polizei dekor for noen dager siden. Ikke plass til noen fingre imellom. Bankkortet går vel inn til nød...
  15. Hehe, de var der kun for én anledning; At det var vinter og mørkt, og at jeg hadde de liggende ;-) Funksjon! Som sagt, bilen er under kniven og får bl.a. et fargebytte i skrivende stund. Hjulbuene må også masseres kraftig.
  16. Stuk sier du? Ja, lavt skal det være. Her i vinterhøyde... og det var jaggu ikke mange centimeterene med nysnø som falt når bildet her ble tatt. Bilen er under oppbygging / ombygging pr. dags dato, med LAVT og BREDT stuk... bilder kommer etterhvert.
  17. Hei, En kollega av meg har mest sansynlig fått skadet bilen sin på jobb da hun stod parkert utenfor. Det ble oppdaget to - tre småbulker helt forran på panseret. Ingen lakkskader, kun bulker. Sjefen vår, som forøvrig også eier byggene, avskriver dette som svært usansynlig at kan ha skjedd her da han ikke tror noe kunne skli fra taket i den banen og truffet panseret. Det er riktignok sperrer på taket, men snøen har ligget godt over disse i vinter. Hva har man å stille med her? Det blir jo sansynligvis ord mot ord, da ingen parter kan bevise noe som helst. Men å avskrive det totalt vitner jo om liten medfølelse i saken, og er urimelig spør du meg! Har tatt noen bilder som viser stedet. Dette er forøvrig ansattparkeringen for kontorbygget. Hva mener dere? Kan det være så usansynlig at noe har sklidd fra taket og ned på bilen? I mine øyne virker det svært sansynlig. Bilen det gjelder er den sølvgråe BMW E46'en. Den står alltid parkert helt inntil autovernet, helt til nå. Her står bilen vanligvis parkert HELT inntil autovernet. Her kan man se skadene. Ikke så bra bilde, men man ser tydelig to bulker. Disse synes godt i virkeligheten, og er selvsagt surt på en ellers helt strøken bil. Innspill, anyone?
  18. Ja, tenk det... det er jo helt klart bilen jeg hadde bekymret meg for. Ikke om familien min fortsatt var i live, om barna mine som var på skolen hadde kommet seg i sikkerhet, om de minst 300 andre som hadde omkommet, eller de potensielle farene som atomreaktorer som kollapser, store branner og lignende, og HVERTFALL ikke de store skadene som landet kommer til å slite med økonomisk i en tid fremover. Nei, tenk på Audien min...!!! :shake:shake
  19. Nå har jeg ikke lest igjennom hele tråden, men jeg så et par punkter jeg må kommentere: STYR UNNA! Zebra verktøy fra Würth! Har hatt noe av dette på jobben, og makan til dårlig verktøy. Fastnøklene deres er til å spy av. Nå skal det derimot sies at Würth ellers har noe bra verktøy. Liker skrutrekkerene dere bl.a. KCL vognen ser fin og flott ut, men mye av verktøyet er av dårlig kvalitet. Skrutrekkerene drar du skjeve uten problemer bl.a. Skrallene virker OK, og pipene, ja, hvor dårlig kan de egentlig bli? Virker brukbart.
  20. Ja, men da motsier du deg selv da du tidligere sa at det ikke går an. Flere biler kommer originalt med twin turbo på rekkesekser, så jeg vil nå påstå at det er fullt mulig.
  21. Uenig! Ta det som en mann og SI I FRA om at man er misfornøyd med hele greia. Det er greit å stille opp om det trengs ja, men her høres det jo ut som det skjer ved hver bidige fridag. Og det er da sjefen sin oppgave å sørge for at han har nok ansatte. Enkelte mennesker har da et liv utenfor jobb også. Kjenner jeg type McDonalds og den slags jobber rett er det veldig sjelden man får en klapp på skulderen for å stille opp mer enn nødvendig.
  22. Om du er interessert har jeg et par Hella Luminator Metal til salgs (Helt nye). Disse kan du jo ettermontere xenon i, til en MYE billigere penge. Kan være behjelpelig med og bestille BILLIG xenon-kit om du ikke gjør det selv. Send meg PM om du er interessert :)
  23. Hei! Har hatt en liten opprydning og har følgende Golf 1 deler til salgs: Priser er veiledende. Bud kan også mottas! Dette SKAL bort! :) 100% ribbet Einser karroseri med papirer! Meget rustfritt, det er fire små rusthull i gulvet.. Har stått lagret lenge, men er fortsatt veldig helt og fint. Lav KM-stand (120.000) Perfekt utgangspunkt for prosjekt- - HBO Vrakpant Restaurert bakaksel m/ gule polyforinger. Sandblåst og lakkert med Arcanol og sort bengalakk. Ikke kjørt med. Nye håndbrekkvaiere, men ingen bremser. 600,- Supersport gewinde. Har sittet på bil og rullet noen mil. Strøkne dempere. 900,- Div. bakaksler. Disse er plukket rett av bil. Noen med tromler, en med skiver og hjemmelagde kalipper-holdere (Skulle på løpsbilI). 350,- stk. Utallige bærearmer, originale. 150,- paret Strøken bakluke med rute. Cleanet viskerhull og emblemer. Pargasblau. 400,- Et par sett med dører. Må lakkes. Generelt god stand. 300,- settet Et sett med forskjermer. Noen småbulker i nedkant, ellers greie. Trenger litt omsorg, men dette er original vare! 300,- Formstøpt taktrekk, sort!! Sjelden vare! Mangler festeklips, ellers helt og fint. 400,- VW skvettlapper m/ hvit VW logo på. 400,- Smale baklykter til pre-80 modell. 250,- Dashbord sen modell, strøkent! 250,- Komplett ledningsnett 1983 mod. 200,- Rimelig strøkent panser. Lakkert blå metallic 300,- Har også en del andre smådeler liggende. Spør om du trenger noe. Frakt kommer i tillegg. Store ting sendes helst ikke. Forskjermer Bakluke (Og forøvrig karroseriet som selges!)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår