Jump to content

nissan xtrail 2004 model 2.2cdi

Rate this topic


thorbau
 Share

Recommended Posts

hei har en nissan xtrail 2004 modell som til tider oppfører seg rart -under kjøring kommer plutselig motorlampen i dashbordet på og da forsvinner kreftene i motoren ,dette kan skje mange ganger i løpet av en kort tur ,mens andre ganger er lampen borte i lange perioder.Jeg har skiftet diesel filter og scv dysene uten at dette hjalp .Det virker som om bilen går i nødmodus så fort lampen tennes, når dette skjer kan man slå av tenningen  noen sekunder og starte bilen igjen og da er lampen borte en stund . Hva kan dette være

 

Link to comment
Share on other sites

Dette er et stort problem på Nissan dette er ikke godt å si hva det er men du kan se om på dieselpumpa di.

Kan hende det er ei sil der eller et filter som kan tette seg den kan du ta bort trenger du ikke.

Har vert borti på dette på en terrano kan verre likt på disse bilene.

Ellers så kan det verre motor styringa di som driver å tuller.

Ta en diagnose på bilen kanskje noen her inne kan hjelpe deg om du ikke har selv?

http://www.bilforumet.no/topic/291109-problemer-med-bilen-trenger-du-diagnose/

Link to comment
Share on other sites

Se på dieselpumpa di om du ser ei sil der fjern den om det er det på den den, kanskje den allerede er fjernet og?

Du må ta av noen slanger får å se kanskje bruke noe å stikke litt inn i hullene får å kunne sjekke om det er noe der.

Jeg veit at mange av disse  bilene har en del problemer feil som nesten er umulig og finne også Nissan har problemer med det.

Se om alle kontakter er i gjorden se om alt sitter sånn det skal på motorstyringen din.

Er ofte noen ganger så driver kamakselsensor tuller og?

Det kan jo verre noe tull med vakuum og?

Link to comment
Share on other sites

ok skal sjekke det , det er så merkelig at bilen har funka helt fint i ca måned ettter at scv ventilene ble byttet ,di siste to-tre dagene har den vært helt håpløs lampa kommer på etter alt fra 1-5 km kjøring og da er det bare å stoppe å slå av tenninga ei stund så funker den fint i noen meter igjen .

Link to comment
Share on other sites

Ta diagnose uten å stoppe motor først, da får du opp hva som er feil. Opplevde det samme på annen Xtrail, der var det potensiometeret i gasspedalen som fjusket. Fikk aldri noen feilkode ved diagnose dersom tenning hadde vært av i mellomtiden. Senere mistet den motoreffekten igjen, da var det EGR som ikke ville mer.

Bilforumet.no
Administrator


---> FORUMREGLENE <---

 

Lag en tråd om du lurer på noe, ikke send PM.

Link to comment
Share on other sites

Jeg takker så meget for alle tips ,har nå fått kjørt en diagnosetest på hele systemet -fant ut at det er potensiometeret i gasspedalen som fucker til det hele ,det sitter en 84kw/114hk motor i denne bilen ,har søkt etter delen på nettet ,er det noen som vet om det er samme potensiommeter på 114hk og 136 hk skulle hatt tak i ett slikt .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies.