Gå til innhold

Kvinner og bil ( huff )

Ranger emnet


Jens

Anbefalte innlegg

Var på en parkeringsplass i stad og lette etter en plass, og ble stående og vente på kvinne i 30årene som satte seg inn i en mitsubishi mpv. Hun startet opp bilen, men hadde tydeligivs ikke clutchen inne når bilen sto i gir. Den spratt forover i full fart mens jeg så hodet hennes ( og masse hår ) som duvet/spratt frem og tilbake i kupeen. Måtte bare le, men hun var grunn nok til at jeg kjørte opp på en øde parkeringsplass et par hundre meter unna...

 

Noen som har sett noen artige/grelle episoder i det siste som omhandler kvinner og deres ferdigheter bak rattet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 174
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Jeg har to ganger blitt kjørt på av kvinnfolk som ikke har overholdt vikeplikten og et utall ganger blitt sjokkert over kvinnfolk og kjøring generelt. Jeg har funnet ut at når kvinnfolk står i et kryss og har vikeplikt for noen, så følger di KUN med på de dem har vikeplikt for, ingen andre.

Ride or die. or just die riding

Lenke til kommentar
Del på andre sider

for noen uker siden kom jeg kjørende bortover gate her ..

da jeg kom et et kryss..

der sto det en dame i en Ford Ka med bilen på Helt feil!

er så vanskelig å forklare at jeg MÅTTE regne det..

Rask forklaring

 

den blå bilen er meg..

de lyseblå bilene er andre folk

den røde bilen er dama i KAen..

det gule er Autovern..

 

 

wtf.jpg

 

og der sto hu .. med snuta mot autovernet .. hu hadde ikke hatt en ulykke..

men hu rygget litt og kjøret fremover igjen.. så rygget hun igjen... og kjørte fremover igjen..

jeg klarte bare ikke å se på det lettere hysteriske trynet hennes så jeg ga full gass da hu kjørte fremover igjen

 

hvordan! klarte hu det? ikke hadde hun treffet autovernet eller noe .. så det var tydligvis inegn ulykke!

[*] 2003 Lexus IS200

 

[*] 1999 BMW 318i - Solgt

 

[*] 1998 Mitsubishi Carisma GDI - Knust

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg å en jeg jobber med stod 12 meter oppe i en lift å jobba på ett kjøpesenter.. først så prøvde dama å kjøre opp en liten bakke, begynte å skli og havna i sia på en bil på venstre sia...

så var det ned bakken igjen og prøve på ny... men denne gangen sklei ho ned på høyresia å tok en bil der... vi noterte nr og syntes detta var litt rart..

så til slutt ga ho opp, å rygga for å snu.. da ho så genialt kjørte rett i liften så vi kræsja med veggen, å jeg er ganske sikkert på att liften hadde velta hvis ikke huset hadde vært der..

vi prøvde å komme oss ned så vi kunne få stoppa ho, men ho rakk å kjøre bort før vi kom ned..

når vi kom ned så så vi på liften og det var ikke no skader på hverken lift eller hus.. så vi tok det på sikt å ga bil nr til de to som eide de andre bilene... hørte aldri no mere etter det..

 

noen bør holde seg i passasjersetet...

Racing your civic is like the special olympics, even if you win, you are still retarded...

 

Never underestemate stupidity.

 

Renault 5 GT Turbo 86 *solgt*

Suzuki GSXR 750 98 *borte*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan fortelle en ganske skummel opplevelse fra tidligere idag.

 

Jeg skulle hjem fra jobb og havnet som bil nr. 4 bak en traktor, veien akkurat der var en stor sving, så ingen kjørte forbi, greit nok.

 

Så kom vi til en ganske lang slette med sånne korte "forbikjørings"-merker i veibanen, og med fartsgrense 80. Nærmest traktoren lå det en dame i en Polo som ikke kjørte forbi, var god sikt, og ingen biler som kom imot, han bak våget ikke å kjøre forbi, heller ikke han bak der igjen og jeg kjørte en temlig slakk Caravelle så jeg hadde ingen mulighet. Ble temlig forbannet over hun damen, men visste det kom en ny lang slette rett etterpå så jeg satset på hun kjørte forbi da.

 

Men neida, hun kjørte ikke forbi, så da begynte bil nr. 2 å kjøre forbi, og når den lå på siden av Poloen bestemte hun damen seg for å kjøre forbi, så hun presset bil nr2. såpass mye at venstre hjulene var utenfor veien, og det var praktisk talt 3 biler i bredden. Poloen la seg inn igjen, og jeg kjørte forbi mens jeg fløytet det jeg var god for.

 

Dette kunne vært ganske farlig hvis bil nr. 2 hadde mistet kontrollen der, syns virkelig synd på føreren av den bilen, men det gikk heldigvis bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

faren min og resten av familien hadde vært på ikea og skulle handle, der er det alltid kaos med parkeringa. Så finner de endelig en parkeringsplass og kjører bort dit, plutselig kommer det et kvinnemenneske løpende og steller seg på parkeringsplassen og blokkerer den. Så faren min ber henne flytte seg, men nei det skulle hun ikke, fordi mannen hennes kom snart og da skulle han stå der..

 

personlig, så tror jeg nok bilen min hadde klart å dytte henne vekk :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ifjor vinter kjørte jeg og mange andre i kø ned fra Røros retning Berkåk, det var dårlig sikt og jeg lå mest å sikta meg inn på de røde lyktene til den som kjørte forran. Slik oppstod det en grei kø på ca 10-12 biler. Men farta var jo ok med tanke på føret og sikten.

På ett langstrekk rett etter Kvikne ser jeg noe morsomt, en sånn bitteliten bil som jeg først trodde var el-bil/moped bil, men siden han kjørte litt fortere enn de går regner jeg med det var enn sånn hybridbil (?) Samma det...

Vel her kjører bilen forbi og køen delte seg litt på sletta slik at jeg ble bil nr 2 bak en golf. Og hva ligger i grøfta på enda av strekka da?? Joda den lille pinglebilen. Den stod langt utti grøfta, med elv litt lengre ute og en sånn telefonpåle 20 cm fra bilen. Og hva krabber ut av bilen?

 

Joda, en solbrun slesk fyr som tydeligvis tror han sitter i en Ferrari. Han fikk til og med låne min mobil for å ringe Falken...Håper han er glad for at han lever for hadde han truffet pålen måtte de nok skrapa både han og bilen av den.

 

Er enig i at kvinnfolk bak rattet i mange tilfeller er forferdelig irriterende, men de jeg opplever skaper reel fare for meg i trafikken er overtøffe karer som tror de kjører racerbil.

Memb. of No Brain Racing Team

'93 Nissan 200sx s13

Styremedlem http://www.200sx-ogn.org

Admin på http://www.club-honda.org

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har sett noen artige/grelle episoder i det siste som omhandler kvinner og deres ferdigheter bak rattet?

 

jeg satt på med ei i tre timer, og hu kunne overhode ikke kjøre bil. Ikke skulle hu høre på kritikk heller. Når alle de tre andre i bilen sitter og insisterer på at hu skal bruke fjernlys, og hu fortsatt ikke er interessert i å prøve dem. Det er første gangen på 15 år at jeg er blitt bilsjuk. Noen burde virkelig hatt automatgir.

 

Forøvrig har jeg en kjærste som er ganske så flink. Hu kjører en smule ukomfortabelt, men føles trygg å sitte på med.

-fS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

en gang jeg stod parkert på en parkeringsplass og venta på noen kamerater så jeg to damer som skulle rygge ut samtidig. Hun ene rygger samtidig som hun andre, med rumpene mot hverandre, så bremser hun ene dama, mens hun andre fortsetter og rygger i rumpa på hun andre. etter hun traff så tok det litt tid før hun stoppa helt, ble liksom gnissing så begge bilene rista som f. så løp begge ut av bilen å skyldte på hverandre, så gikk ut å sa jeg så det som skjedde å gav de mitt skademeldingsskjema (for det hadde de visst ikke).

 

en jente jeg kjenner tør jeg ikke kjøre med lenger, hver gang hun kommer til en rundkjøring og biler kommer kjørende i rundkjøringen bare gasser hun på så alle i rundkjøringa må bråstoppe for å unngå kollisjon.. så lurte jeg på hvorfor vikeplikt var så teit, så fikk jeg "de kan bare stoppe for meg".

 

aldri igjen.

 

en annen jente jeg kjenner tør jeg omtrent ikke kjøre med lenger heller.. gjordt så mye dumt at jeg orker ikke skrive alt engang.. bl.a totalvraka mercen til bestekameraten min

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine episoder med kvinner bak rattet har begge gangen skjedd ved bensinstasjonen.

 

Første gangen: Satte jeg meg i bilen etter å ha tanket. Startet motoren da jeg så et kvinnemenneske begynte å rygge. Kjerringa så kun bak over setene, ikke på sidene. Jeg sto parkert ved bensinpumpa på henne venstre side. Dama begynte å komme faretruende nært min venstre framskjerm og jeg begynte å lure på om hun i det hele tatt hadde sett meg. Det hele endte med at jeg tutet i det hun var 20 cm fra bilen min. Dama skvatt til og bråstoppet, så forfjamset på meg og kjørte sin vei.

 

Andre gangen: Jeg var inne å betalte bensinen. På vei ut så jeg en gammel rusten 240 stående framfor bilen min. Dama sto og venta på eieren av bilen. (som var meg) Og spurte om bilen var min. Hu hadde da klart å rygge inn i frontfangeren min, men ikke nok med det. Etter sammenstøtet med bilen min hadde hun forsettet å gi gass. Isen rundt bakdekkene hennes var full av spor etter spinning. Tullkjerring!! :knob:

 

 

Regner med de fleste her på forumet er enig med meg når jeg synes damer burde få ekstra opplæring ved rygging under kjøreopplæringen.

- 98 Audi A6 1,9 Tdi

x97 Audi A4 1,8 20V (solgt)

x87 Mercedes 190E 2,3 (solgt)

x87 Mercedes 190E 2,0 (solgt)

x81 Ford Escort 1,3 (taket)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

faren min og resten av familien hadde vært på ikea og skulle handle, der er det alltid kaos med parkeringa. Så finner de endelig en parkeringsplass og kjører bort dit, plutselig kommer det et kvinnemenneske løpende og steller seg på parkeringsplassen og blokkerer den. Så faren min ber henne flytte seg, men nei det skulle hun ikke, fordi mannen hennes kom snart og da skulle han stå der..

 

personlig, så tror jeg nok bilen min hadde klart å dytte henne vekk :P

 

Akkurat det der har jeg opplevd også, bare dette var i en luke midt i oslo, jeg bare kikke dumt på dama og sa "er du morsom eller?" og rygga fint inn i luka mens hun sto å kjeftet på fortauet. sombrero

Never drive faster than your guardian angel can fly.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var ute å kjørte en tur lørdags kveld. Ser en hvit corolla parkert midt i veien. Hmmm. Joda litt lenger bort har en dame løpt tvers over veien for å lese skilt, og bare satt igjen i veien :rolleyes:

 

Så noen minutter senere når jeg skal hjem igjen, ser jeg en bil som rygger av motorveipåkjørselen til E18 i Holmenkrysset. Jammen var det samme dama. Og hun klarer ikke rygge i svingen heller, kiler seg liksom fast på tverra i veien. Orka ikke se henne drite seg ut mer, så jeg stakk....

-x 1988 Ford Sierra Cosworth

-x 1991 Mazda 323

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår