Jump to content
Bilforumet.no
Sign in to follow this  
Erikols

Strømproblemer Ford Puma

Rate this topic

Recommended Posts

Jeg har en Ford Puma 1998 modell. Den har stått mye i ro de siste 3 ukene. Men i går skulle jeg ut å kjøre en tur. Men da var plutselig batteriet tomt. Det var ingen lys eller liknende som hadde stått på. Jeg ladet opp batteriet og kjørte rundt i en 2 timers tid. Prøvde å starte/stoppe bilen når jeg satte den fra meg det gikk helt fint.

 

Jeg har nettopp satt inn en subwoofer (250w). Jeg lurer på om det kan være denne som stjeler strømen? selv om jeg sjekket at den var slått av i går når jeg satte fra meg bilen.

 

Hva kann problemet være?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da sjekker du om det er nok væske på batteriet.

Batteriet kan være dårligt.

Står bilen i ro i lange perioder pluss litt småkøyring, er ikkje dette det beste for batteriet.

 

Suben stjeler ikkje strøm. Det er det forsterkeren som gjere. Eg tviler på at forsterkeren er problemet. Men fortell kvar du har tatt remoten til forsterkeren ifra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.