Jump to content
Bilforumet.no

rafoss

Bruker
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Ser greie ut dei ledningene,ikke noe spesielt å se Tenkte om det kan ha løsnet noe belegg inne i den comon railskinna ?,,bilen sto i ca 6mnd ,og feilen kom på første tur etter det
  2. Får den røde motorlampen på bilen ,når eg belaster den litt brått,,og den kommer gjerne når eg trykker pedalen rett i bunn,,og den kommer gjerne i krappe svinger og opp/nedover bakke,, virker som det er 2 nivåer på den,,siden den går sånt tålig greit opp til ca 2 tusen omdreininger når eg kjøre på fin pedal,,kjøre eg med henger og spesielt opp en lang bakke,så kommer den og da stopper den helt å svive,,er bare å starte den på nytt,så er lampen borte,,helt til den kommer igjen,,, tips ? sikkert ikke verdens beste forklaring,,men,men,,, eg blir ikke klok på den heller
  3. Får ikke noen feikoder ,,men fant ut at railtrykke bare viste ca 50-60 bar,,har prøvd å bytte den sensoren,men starter ikke,,,må en lufte systeme på en bestemt måte ?
  4. Har nå tatt av røret fra pumpen som går til drifstoffordelingsrøre,,skal dieselen sprute ut der fra pumpen når en prøve å starte ?
  5. Ser ut som diselen går rett i retur , tilbake til tanken,,
  6. Vet dere hvor mange volt den kabelen skal ha ?
  7. Har en Grand Vitara 1,9 ddis som begynte med at den blei egentlig tregere og tregere og starte Så begynte den å tøffe som et tresnekke Tok da etter tips uten dieseldyssa for å gjøre den rein Etter eg satte den inn igjen ,har den ikke vist tegn til å starte,,kun kjinne Har byttet høytrykspumpen uten noe form for bedring Har gått over alle kontakter og sprayet dei med elektrorens Prøvd begge nøklene Latt den stå noen timer med batteriet av Får ingen feilkoder Noen som har noen tips ??
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.