Gå til innhold

Erikols

Bruker
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Erikols

  1. Bygger en elektrisk racerbil, og trenger en elektrisk vannpumpe som skal kunne levere mellom 10 og 13L per min. Er det noen som har forslag til pumper som kan brukes til dette. Den må være så liten å lett som mulig.
  2. Hei, vi er en gjeng med studenter fra Universitetet i Stavanger som bygger og designer vår egen reserbil. Målet er at bilen skal konkurrere på formulastudent konkurransen som holdes på silverstone i sommer. I år har vi valgt å bygge elektrisk bil. Dette er meget kostbart, og derfor trenger vi sponsorer for å finansiere prosjektet. Vi trenger spons både i form at penger, tjenester og materialer. Er det noen som vet om firmaer som kunne vert interessert i å sponse prosjekter som dette?
  3. Bilen begynte å fuske med olja og registerkjedet strakk seg slik at bilen stoppa. Snapdrive skulle ha 9000kr for reperasjonen. Hvor mye ligger slike reperasjoner på? synes det høres veldig dyrt ut for å bytte registerkjede. Hvordan vil bilen gå etter en slik operasjon? Er det verdt å fikse dette? Bilen er en Opel corsa 1.0 2002 modell
  4. Erikols

    Bilen Stoppet

    Fikk beskjed om at det var for mye slakk i registersjedet, og at det er dette som har skapt problemet. Hva er vanlig verksted pris for å bytte registerkjede? På snapdrive skulle di ha 9000 kr for reprajonen, noe som hørtes veldig mye ut!
  5. Erikols

    Bilen Stoppet

    ja det var olje da lampen begynte å lyse, men det var lite
  6. Erikols

    Bilen Stoppet

    Men siden bilen starter så har den vel ikke skåret seg?
  7. Erikols

    Bilen Stoppet

    Nei, har ikke peilet olja etter stoppet, men den så grei ut før bilen stoppet. Når jeg starter bilen hoster den veldig før den starter, må også gi en del gass for at den skal komme i gang. Når bilen starter et den veldig "humpete" og den har liksom lust å dø hele tiden, dersom jeg ikke gir gass.
  8. Erikols

    Bilen Stoppet

    I det siste har bilen oppført seg litt merkelig. Det startet med at oljelampen begynte å lyse ved skarpe svinger og brå oppbremsinger. Så jeg fyllte på olje. Etter ca en ukes tid begynnte det samme problemet igjen, så jeg fylte på mer olje. Bilen begynte nå å lage litt tikkelyd som en diselbil, men oljelapmen sluttet å lyse. Etter noen dager begynte lampen å lyse igjen. Jeg fylte på olje, men denne gangen sluttet ikke lapen å lyse. Jeg tenkte den måtte "synke" litt inn før lampen forsvarnt, så jeg kjørte kansje 10 min. Oljelampen sluttet å lyse når jeg kjørte i nedoverbakker og når jeg trykket inn clutchen. Etter en stund kom jeg til en "bratt" bakke i 80 sonen. Da kjente jeg at bilen ble helt sløv, det var som halparten av kreftene forsvant. Deretter døde bilen og batteriikonet kom opp i dachboret. Jeg kjørte inn til siden, fylte på litt ekstra olje, og prøvde å starte bilen på nytt. Da startet bilen men den var "svak" og døde etter ca 1 min. Det var ikke mulig å kjøre. Noen som vet hva problemet kan være? Bilen er en 2002 Opel Corsa 1.0
  9. Jeg hadde nylig bilen til EU kontrol, og bilen strøyk på at håndbrekket er for slakkt i tilegg til at det er for stor forsjell på bremsekraften på høyre og venstre side. Noen som vet hva feilen kan være? Bør jeg levere inn bilen, eller er det noen enkle ting jeg kan sjekke selv. Tenker da spesielt på hvorfor bremsekraften er forsjellig på høyre ogg venstre side Takk for svar
  10. Har fått hull i den bakerste boksen på eksosanlegget. Så bilen lager mye lyd, og vil neppe komme gjennom eu-kontrollen i slutten av mai. Jeg var innom på mekonomen å spurte om hvor mye de skulle ha for ny potte, og det kostet vist over 3000 kr. Så jeg kikket litt på E-bay, å fant mange til under 1000 lappen. Men la merke til at de ikke var helt like den som står på. Vil de passe, eller må jed drive å trikse å ordne for å lage plass? Det står jo at disse pottene er for Puma 1998 1,7l Har noen alternativer her: http://viewitem.eim.ebay.no/Ford-Puma-17--Sportex-Exhaust-Tailbox-Single-3-Tail/290705802368/item http://viewitem.eim.ebay.no/Ford-Puma-16-EXHAUST-BACK-BOXREAR-SILENCER-0102-Fast-Delivery/320847164990/item Hva er best?
  11. Feilen er en valig feil på Fiesta, KA og Puma. Det er en varmeregulator som ligger rett bak Tornadoveggen. Jeg betalte 691kr for denne delen og fikset arbeidet selv. Bilen er nå god som ny både avkjølingsmessig og klimaanlettet
  12. Så hvis denne slangen ikke har hvert tett, så kan det ha påviket varmeregisteret?
  13. Først, takk for bra svar! Hva brukes disse slangene til dersom de ikke brukes til cupevarme? Det er 2 slanger med en diameter på kanskje 2,5-3 cm. Jeg antar at den ene frakter veske inn mens den andre frakter veske ut, I tilfelle er det den som frakter vesken utigjen som er gåen. Det er heller ikke selve slangen som er røket. Det er en slags tapp som slangen er festet på som er knekt av. Har du peilig på hvor jeg kan få tak i slike deler fort og billig?
  14. Er det som får toppakningen til å ryke? Jeg byttet hele toppen på bilen for 1 år siden
  15. Men hvorfor har slangen som kommer ut fra cupen røket dersom det er toppakningen? Jeg har ikke skrudd noe serlig før. Etter det jeg har forstått så er toppakningen en pakning som ligger rett under topplokket? Og denne gjør at oljen og vannet ikke blander seg?
  16. Er det vanskelig å bytte toppakning? er det noe jeg kan gjøre selv, eller må bilen på verksted? Begynner å nå smertegrensen på hvor mye jeg er villig til å bruke på denne bilen..
  17. Jeg Har kikket litt på kjølesystemet nå. Jeg fant en slange som hadde blitt knekt av, sansynligvis PGA høyt trykk. Jeg er ingen mekaniker, men, det var 2 slanger som gikk igjenom tornadoveggen. Så jeg antar at dette har noe med cupevarme å gjøre? Jeg startet motoren og etter en stund begynte det sakte å renne litt vann fra tornadoveggen som skulle gått ut i slangen. Kan dette være selve problemet, eller er dette noe som har sjedd pågrunn av problemet?
  18. Erikols

    Bilen min Kokte

    I det siste har temperaturmåleren og varmeanlettet i bilen levd sitt eget liv. Varmeanlettet pleide somregel å slå seg på dersom jeg kjører fort, ellers er det bare kald luft som kommer ut. I dag var jeg ute å kjørte, og temperaturmåleren levde sitt eget liv (som den har gjort i en måned nå). Men jeg la merke til at den viste litt varmere enn hva den har gjort før. Plutselig begynte bilen å røyke noe helt sykt, og det luktet litt svidd gummi inni bilen. Jeg la merke til at Vanntaken var tom. Så jeg gikk til nærmeste butikk å kjøpte vann som jeg selte på. Jeg venter en ca 15 min å prøve å starte bilen igjen. Men vannet bare lakk ut igjen. Noen som vet hva feilen kan være? Blir det eventuelt dyre å fikse? Er dette noe jeg kan gjøre selv? Takk på forhånd :)
  19. Jeg har en Ford Puma 1998 model 1.7l. Jeg skulle ut å kjøre, og rygget ut av parkeringsplassen. Plutselig brgynte bilen å lage noen rare klikkelyder når jeg rygger. Klikkingen går raskere jo raskere jeg rygger. Bilen hakker ikke eller noe, det komer bare klikkelyder. Når jeg skulle kjøre videre låste giren seg så det gikk ikke å gire i 5 gir eller revers (de på høyre side). Etter litt kjørin å prøving låste 1. og 2. gir seg også. Før det hele løsnet, og alle girene fungerte igjen. Men klikkingen er der fortsatt. Hva kan være problemet? Er det dyrt å fikse?
  20. Her en dag klarte jeg å punktere, og ettersom jeg var et stykke hjemmefra måtte jeg på med reservehjulet. Dette hulet ble jeg kjørende på i en uke. Nå i dag skulle jeg skifte til sommerdekk, men det var helt umulig å få av dette hjulet. Noen som har noen tips om hvordan jeg kan få løsnet hulet?
  21. Her lyst å kjøpe meg 2 din`s headunit. Men har ikke så mye peiling. Har ikke tenkt å betale for mye kanskje i overkant av 3000,- kr. Finnes det noen bra i denne prisklassen? har sett litt på denne, hva synes dere om den? http://www.bsbildeler.no/?pno=189571
  22. Jeg fikk nettopp beskjed om at det var røken noen ventiler på bilen min (vet ikke hvor mange) etter registerreima røyk. Nå sier verkstedet at det vil koste 19600,- om alle ventilene har røket. Dette er mye penger å bruke på denne bilen. Så jeg prøver å finne måter som jeg kan få dette til å bli billigere på. Lurer foreksemel på om det går ann å få tak i en helt lik bil å bytte topplokket? Er det vanskelig å slipe ventilene selv? Jeg har en Ford Puma 1,7 1998 modell.
  23. Hei. Jeg har en Ford Puma 1.7l 1998 model. I dag var jeg ute å kjørte, og mens jeg kjørte stoppet bare bilen. Det kjenntes for meg ut som at gasspedalen bare sluttet å fungere. mens bilen kjørte videre. Jeg klutcha bilen og rulla inn på en pareringsplass. Prøvde å få start på bilen igjen. Startmotoren gikk, og alt hørtes heilt greit ut. Men motoren startet ikke. Detetter åpnet jeg panseret og la merke til at Oljenivået var lavt og at det var lite frostveske. Kan hende det har hvert slik en stund. Oljenivået var så lavt at jeg kun kunne se en liten flekk nestest påå oljepinnen. Jeg kjenne på alle ledninger men det var ingen av den som var frosne. Deretter prøvde jeg å starte bilen igjen et par ganger, men den startet ikke. Etter en liten stud var batteriet tomt. Og jeg fikk en venn til å komme me Olje, frostveske og startkabler. Vi fylte opp, med olje og frostveske og jeg så at nivåmerket på oljepinnen hadde steget. så satte vi på startkabler, men når vi prøvde å starte hørtes motoren ut som en symaskin. Startmotoren gikk ikke det var bare en vifte eller noe. noen som kan tenke seg hva som kan være problemet?
  24. Jeg har en Ford Puma 1998 modell. Den har stått mye i ro de siste 3 ukene. Men i går skulle jeg ut å kjøre en tur. Men da var plutselig batteriet tomt. Det var ingen lys eller liknende som hadde stått på. Jeg ladet opp batteriet og kjørte rundt i en 2 timers tid. Prøvde å starte/stoppe bilen når jeg satte den fra meg det gikk helt fint. Jeg har nettopp satt inn en subwoofer (250w). Jeg lurer på om det kan være denne som stjeler strømen? selv om jeg sjekket at den var slått av i går når jeg satte fra meg bilen. Hva kann problemet være?
  25. Pris: 47 000,- kr Bilen: Ford Puma 1998 kjørt 158.000 1,7 125 HK Veldig morsom bil å kjøre, med stlig utseende. Bilen er i bra stang og Eu godkjent fram til Mai 2012. Det er innstalert en 250w SUB i baksetet, som gir god lyd. Jeg selger bilen på grunn av at jeg skal i militærer, og trenger derfor ikke bil. Bilen står i Stavanger. Dersom du er intresert eller det er noe du lurer på kontakt 98814875 (Geir Egil Olsen)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår