Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'audi 100 c4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 8 results

  1. Hei! Jeg har en Audi 100 C4 91 mod med en 2,3e aar motor. I ca et år har jeg hatt et problem med motoren som har kommet og gått. Til tider er bilen helt super å kjøre, men andre ganger er den helt forferdelig. Problemet er at motoren lugger/napper ved pådrag. Dette kan være med både varm og kald motor. Problemet oppstår oftest hvis bilen har stått på tomgang en liten stund. Det høres nesten ut som motoren går på en sylinder for lite. Når jeg ruser opp motoren vil den være treg opp i turtall og vil bare gå til 5000rpm. Som sagt er dette ett problem som kommer og går. På det værste må jeg lirke motoren opp i turtall og slure veldig på clutchen for å få den til å gå fremover. Jeg har prøvd å bytte plugger, pluggledninger, luftfilter, bensinfilter uten noe hell. Jeg har også målt at bensintrykket er riktig. Et halvt år før problemet først oppsto ble det byttet toppakning og toppen ble slipt. Hvis noen har en anelse om hva dette kan være? Setter pris på alle svar :-D På forhånd takk!!!
  2. Har masse deler til Audi 100 C4, er bare å sende en mail, ringe eller sende en melding om det du trenger så ordna vi det! E-mail: andreasforfod@gmail.com Mobil: 94984515 Veldig fin 2,3E Motor med ledningsnett - 4000,- 5-trinns manuell girkasse(forhjulsdrift) - 2000,- Samlet - 5000,- Speedometer med kvite skiver(inkl klokke osv) - 1200,- Kan kjøpe skivene for seg for 500,-! (600 nye) [ATTACH]35732[/ATTACH] Fine framseter med armlene - 2500,- Kver for seg - 1500,- [ATTACH]35733[/ATTACH] Dayline lykter Audi 100 C4(Knekte fester på venstre lykt, denne er limt) - 2500,- [ATTACH]35735[/ATTACH] Oppdaterer med bilder etter kvert som det vert plukka av.
  3. Har lest litt rundt om her på forumet angående problemet mitt. Audi 100 2,5tdi 94mod forhjulstrekker. Girvalgene mine er ikke til å stole på. P=3 N=R osv osv. Har fått stilt diagnose, og den fortalte at jeg har feil med multifunksjonsbryter og bremselysbryter. Har derfor kjøpt nye brytere og satte igang å skru med godt mot... Det viser seg at multifunksjonsbryteren sitter under venstre girkassefeste. Jeg kommer rett og slett ikke til de to øverste boltene for å få disse ut for så å komme til bryteren. Håper noen her inne har tips/triks som kan hjelpe meg? :) Mvh Hans Petter
  4. Hallaisen, har plutselig fått noe problemer med blinklysene på bilen min. Når jeg blinker til venstre er alt ok, men når jeg blinker til høyre blinker den på begge sider (nødlys). Selve nødlyset funker normalt. Noen som har vært borti dette problemet? Viste ikke om det kunne være et rele, eller selve blinklysmodulen på styret som må skiftes. Har også en enforcer fjernstyrt sentrallås som aktiverer ledelys (alle blinklysene lyser fast i 10/5 sek) ved åpning/stenging av bilen, men har hatt dette i flerne år uten noen problemer. Alle tips kommer godt med :)
  5. Hei. Jeg har en audi 100 2.8 v6 1991 mod. Dysene eller bensinpumpen får ikke strøm. når jeg kobler strøm direkte på der som sikringen skal være da åpner dysene seg og bensinpumpen startet. sikringen er ikke gåen, men har noen peiling på ka det kan være? Trenger hjelp! Takk på forhånd!
  6. Hei, etter å ha skiftet batteri pga. utlading, har nå startmotor begynt å fuske. Dvs. at den klikker 2-4 ganger før den starter, og dette skjer kun nå motoren er kald. ( presisering; én klikk, er én vriding på tenningsnøkkelen.) Er starter gåen og må skiftes eller?
  7. hei.. har en audi 100 2.5tdi 1994 mod som jeg har problemer med at den blir varm.. forklaring på problem: ved vanlig kjøring holder den 90-93grader sånn ca. ved litt belastning som i slakke bakker og slikt blir den ca 100 grader.. jeg kjørte opp noen bakker her hin dagen og da med full varme på varmeapparatet for å holde bilen under 100 grader. når jeg da skal ned en bakke etterpå faller tempen. jeg har stoppet opp med bilen da den blir varm, og den elektroniske viften går ikke rundt.. jeg har byttet kjøleveske og termostat 2 ganger uten noen forbedringer. (kjøpt mecca) har også prøvd å bytte temp giveren på toppen av motor uten noen form for hell der heller(idag) Noen som har en ide om hva jeg kan prøve? mener å huske at vannpumpe på denne bilen blir dreve av reg reim? kan dette stemme eller er jeg heilt ute på jordet no? ps: har sjekket om den elektriske viften virker ved å kjøre 12v rett på den og da blåser den som f****=) Desperat skal snart på ferie tur og dette problemet blir jeg ikke kvitt=/
  8. Hei, Jeg har akkurat kjøpt min 1992 Audi 100 C4. Det eneste som virkelig trengs og gjøres med den er og bytte motor. Hva burde jeg tenke på når jeg ser etter en ny motor? Jeg har desverre ingen bilder av bilen (Den er snødd ned) Takluken er defekt. (Tips?) Jeg har ikke tenkt og gjøre så mye forandringer på den, tenker simpelt, dette på senkesett, fikse lakken, nye lykter. og kanskje noen flere små detaljer (Soting av ruter og en dekal i bakruta som jeg har designet selv.) Hva tror dere? :)
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.