Gå til innhold
Bilforumet.no

nightking

Moderator
 • Innholdsteller

  761
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  28

nightking vant dagen sist Januar 31

nightking hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om nightking

 • Rang
  Moderator
 • Bursdag 07/15/1988

core_pfieldgroups_99

 • Modell (eks S4)
  5 serie
 • Biltype (eks Audi)
  BMW
 • Årsmodell (eks 1995)
  2004
 • Yrke eller sivil status
  Bilmekaniker
 • Fylke
  Buskerud

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Contact Methods

 • Bosted
  Buskerud

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. nightking

  Bakluke Suzuki Liana 2005 stasjonsvogn

  Hei. Du trenger ikke ødelegge noe. Det som skjer er at plastikk håndtaket har 2 stålpinner inn på hver side som ruster slik at håndtaket blir stående inne. Du låser bilen, så bruker du en liten skrutrekker og vipper den ut. Også låser du opp så får du opp luka. Men det må gjøre hver gang. Du må bytte det plastikkhåndtaket. Du kan også ta det ut og slå ut de stålpinnene og pusse/smøre de hvis håndtaket ikke er knekt :)
 2. nightking

  D-max 2013, ujevn gange

  Tett dieselfilter? Har du nye typen trykkregulator på dieselpumpa? Det kan sees om du har en utforing mellom regulator og pumpe.. Ta evt bilde.
 3. nightking

  Ombygging av fordeler kasse/diff foran swift 1.3 2006

  Delene du linker til der er til girkasse og diffrensial. Det er totalt 6 lager i girkassen. Inkl diff det er ikke deler til fordelingskassa der. Hvis du trenger kjapt ville jeg kjøpt hos Suzuki. Dette er lagervare. Ellers får du dra på kulelagerhuset eller noe. Aldri brukt noe annet enn org. Suzuki.
 4. Hei

  Har en Suzuki XL7 2,0 TD mod 2006 som ikke vil starte da det blir minusgrader. Når jeg har startet den vha startgass kan den stoppes umiddelbart og starter igjen uten problemer. Har byttet glødeplugger.

 5. Den får du ikke nytte for foran på denne bilen. Er for trangt til å få noe sånt inn der
 6. Du kan jo løsne alt annet rundt å ta med navet og alt ned. Uten å demontere det fra bærebrua. Og bruke en jekk eller noe. Men er litt jobb uansett. Er drivakslen løs? Det spørs hvem side du tok sist da. Men venstre drivaksel er skrudd, mens høyre er bare dyttet inn. Du kan ha glemt å skru til de skruene?
 7. nightking

  Sliter bigtime

  Må bare si at 1000kr for å lese av feilkoder er da ingen upris? Det er mindre enn det de tar på andre verksteder i distriktet her. Kan ikke forvente at de jobber gratis heller. Og ang egr kontakta så stemmer det at den må byttes/bygges om. De kan vel heller ikkenoe for at den må byttes, da dette er noe fabrikken har kommet med. Og om prisen er høy eller ikke skal ikke jeg gå inn på. Men dessverre er det slik at man må betale for at folk skal feilsøke på bilen din på verkstedet. det er spesielt vanskelig når bilen kanskje ikke er verdt så mye lenger heller. Men hvis du får lest av feilkoder nå så skal vi se hva vi finner ut. :)
 8. nightking

  Sliter bigtime

  Dette høres rart ut. Jeg har sett tilfeller hvor folk bare bytter å bytter uten å faktisk vite hva som er feil. Det er faktisk en fordel å dra til folk som kan disse bilene. Regner med det ikke er merkeverksted du har vært på? Uansett, så pleier det alltid å være en grunn til partikkelfilter tetter seg. Hjelper lite å rense osv hvis du ikke fikser grunnen til at det tetter seg. Les av feilkoder, og fortell meg hva disse er så kan vi se hva vi finner ut av? Kommer lampa bare ved oppstart eller går den i nødmodus osv når du presser den, og lampe tennes mens du kjører?
 9. nightking

  Sliter bigtime

  Hva er feilkodene du får? Tipper du ikke har byttet dette bare pga den lampa? Men at dette har du feks byttet siste årene?
 10. nightking

  Bakdør XL7

  Kommer du ikke inn fordi dørhåndtaket er knekt eller?
 11. nightking

  Xl7 2.0TD Registerreim røket

  Nei det går ikke bra. Du knekker ventilløftere og kamdreva vrir seg på kammen. Vært borti flere med det. Og i og med det nesten er umulig å få ut dysene og demontere dette helt, så er nok ny motor løsningen. Men det kan nok være vanskelig å oppdrive.
 12. nightking

  Airbag Suzuki XL7, slå av

  Dette er det ingen "enkel" måte å få gjort. Slik det er på nyere biler i dag. Her må du faktisk fysisk koble ut airbagen. Det finnes ett kit orginalt hos Suzuki. Det kan kun gjøres av en autorisert Suzuki forhandler. Det må også sendes inn til biltilsynet, slik at du får dette i vognkortet.
 13. Det står ingenting i boka til bilen ang hva max trykk på pumpa er, men kan gi deg info om hva du skal måle av trykk i bilen:
 14. nightking

  Passat 2007. Bil stopper og vil ikke starte.

  Vanskelig å se, ser vel egentlig Ok ut utenifra. . Jeg tenkte å åpne det når jeg får det nye. Er avhengig å kunne få flyttet den så venter med å åpne det tilfelle jeg ødelegger det :P han på albjerk var usikker på hva jeg prata om når jeg sa rattlåsenheten. Han trudde det var den jeg dytta nøkkelen i. Men tror kanskje han fant riktig til slutt. Men syns teksten var litt rar. Noen som bekrefte at det er riktig del jeg har fått pris på?
×