Jump to content
Bilforumet.no
Ppp

Helt "død" bil.

Rate this topic

Recommended Posts

Når jeg skulle starte bilen (PP 2007) igår var den helt "død". Ikke noe lys i ,heller ikke noe lyd fra startmotoren når jeg vred om nøkkelen. Regnet med at batteriet var fritt for strøm selv om jeg syns det var rart at det var helt dødt. Ingen lys eller noe annet hadde stått på og tappet batteriet. Hadde brukt bilen 2 dager før og merket ikke noe unormalt forutenom en liten "klikkelyd" (nesten som lyden når blinklyset står på,bare saktere) de siste 400-500 m.

Satt på batterilader og lot den stå 1 døgn,men bilen er fortsatt helt død. Det er en gammel lader så det kan hende den ikke fungerer. 

Har biler hovedsikring sånn som i hus? Kan ikke finne noe om det i instruksjonsboken. 

Får lånt meg en ny lader i morgen,men frykter det er noe annet som er galt. Noen som kan mene noe? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.