Jump to content
Bilforumet.no
Ståle1234

Glødefeil / Startproblemer

Rate this topic

Recommended Posts

For noen dager siden fikk jeg plutselig ikke start på bilen. det hørtes ut som den ville starte, da den hostet litt. men så døde den helt. dette skjedde flere ganger. 

Jeg fylte på litt olje da det var litt lite. å da startet den på første forsøk etter det, å har ikke hatt noen problemer med å få start etter det. 

Men så, plutselig da jeg skulle kjøre lang tur så begynte plutselig glødelampen å lyse å motorkraft var også betydelig redusert. (tok meg sikkert 1 minutt å komme opp i 80)

Jeg kjørte til nermeste busstopp å stoppet bilen. etter 10 minutter prøvde jeg å starte bilen igjen å da var det borte. men det skjedde flere ganger etter det. (3-4 ganger) og di siste gangene var det null turtall. motoren gikk, men det var null respons. 

Er det noen som vet hva dette kan skylles? Det er en A6 2.5 TDI 1995

Share this post


Link to post
Share on other sites
På 6/22/2018 den 4:45 PM, Ståle1234 skrev:

For noen dager siden fikk jeg plutselig ikke start på bilen. det hørtes ut som den ville starte, da den hostet litt. men så døde den helt. dette skjedde flere ganger. 

Jeg fylte på litt olje da det var litt lite. å da startet den på første forsøk etter det, å har ikke hatt noen problemer med å få start etter det. 

Men så, plutselig da jeg skulle kjøre lang tur så begynte plutselig glødelampen å lyse å motorkraft var også betydelig redusert. (tok meg sikkert 1 minutt å komme opp i 80)

Jeg kjørte til nermeste busstopp å stoppet bilen. etter 10 minutter prøvde jeg å starte bilen igjen å da var det borte. men det skjedde flere ganger etter det. (3-4 ganger) og di siste gangene var det null turtall. motoren gikk, men det var null respons. 

Er det noen som vet hva dette kan skylles? Det er en A6 2.5 TDI 1995

Lenge siden du har sjekka/byttet reimer på register og dieselpumpe? Multireim? Vet iallefall at min S80 med 2.5TDI blir vond å starte når dieselreima begynner å bli slakk/moden for bytte.

Men ja, må nesten feilsøke, men siden turtall er borte så kan det ha noe med dynamo og gjøre, eller ledningsnett.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.