Jump to content

bilen stopper når den er varm

Rate this topic


trondheim63
 Share

Recommended Posts

Du kan jo begynne med å sette på plass den slangen + gå over resten da du først driver der. 

Men før du påkoster bilen nye deler så ta en diagnose på bilen. Du har sikkert en lur feilkode liggende i systemet som sier hva som er galt. 

Bil: Audi A4 B8, 2.0TDI 143hk
Prosjekt:

Link to comment
Share on other sites

Ja, G40 er hallgiver, den som jeg antok var synderen. Som sagt, din motor er vel 8-ventilert, altså har du bare en kamaksel der lober til både innsug og eksos er på samme kam,

Mener hallgiveren på din motor står montert bak/ved kamdrevet og ser ut som på bildet under.

Husk, skal du av med registerreima så MÅ du vite hva du driver med 1-winking.gif

 

06A905161B.jpg

Bilforumet.no
Administrator

Lag en tråd om du lurer på noe, ikke send PM.

Link to comment
Share on other sites

Du Viktor(?), tok du diagnose før du startet motoren, eller etter at den stoppet? Det har veldig mye å si da man alltid får feil på G40 før oppstart.

Og ja, bare hyggelig å hjelpe, god helg smile.gif

Bilforumet.no
Administrator

Lag en tråd om du lurer på noe, ikke send PM.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Similar Content

    • By Bono
      Har problem med at i min Audi jukser og noen ganger stopper. Har byttet coil, bensinpumpe og bensinmengdefordeler. Virker som den ikke får bensin.
      Ønsker tips på hva det kan være?
    • By Ejlisha
      Har en Suxuki Grand Vitara, 2007 modell, hvor motoren ved 4 anledninger siden desember har stoppet under kjøring. En rød lampe med STOP i midten lyser plutselig og motoren stopper. Det elektriske fungerer men motoren får jeg ikke start på. Vrir om tenningen og motoren prøver starte men går ikke. Dette har skjedd KUN når det har vært sørpevær, altså skikkelig slush på veien og våt snø i lufta. Ved de fleste tilfeller har bilen startet igjen når den kommer på verkstedet eller utover dagen når den har "tørket". Er det noen som kjenner til dette problemet?? 3 verksteder har tatt feilsøkinger og lett etter hva det kan være, men ingen finner noe....det må jo være noe som blir eksponert for væte/møkkavann/snø som gjør at tenningen og motoren ikke får kobling... 
    • By magne sten
      Hei har en Audi  A4  sport avant 150 hk bensin  2002 mod 
      Problem med bilen er  at ved ca 70 grader   fusker litt for så og stoppe når temp er 85-90 grader
      må vente 20-30 min før den starter og det samme gjentar seg. 
      Avlest  p 0171 og p 0322     Håper på ett svar fra en som har vært borti dette tidligere  slik at jeg slipper og 
      skifte en masse sensorer . lamda, mengdemåler, svinghjulsensor. etc etc   kr 500 sendes til den som gir meg ett fornuftig svar som funger.  
      god jul
       
    • By mariusc
      Kjøpte en 1998 audi a3 1,6 bensin til kona for et par år siden, denne har fungert utmerket frem til nå nylig.. Det hele startet med at motoren plutselig stopper i ny og ne.. Dette skjedde både i fart og på tomgang, og noen ganger tok det flere minutter før man fikk start på den igjen.
       
      Problemet har bare eskalert den siste tiden.. Nå merker man at motoren mister en del krefter (når jeg gir gass høres det ut som om motoren prøver, men er såvidt den klarer å akselerere) sånn kan den være i flere minutter før den enten dør, eller ruser seg noe voldsomt (2-5000 rpm)
       
      Har prøvd å sjekke feilkoder, men uten hell..
       
      Noen ideer om hva som kan forårsake dette
      På forhånd takk for svar
    • By Cholchs
      Jeg har nettopp kjøpt en Toyota Yaris 2000modell som nettopp er EU godkjent og kun har gått 77.000km. Den fungerte greit den lille turen når jeg prøvekjørte den hos selger, men på vei hjem begynte motorlampa å lyse. På diagnose viste den feil på lambdasonde. Plutselig stoppet bilen når den ble varm å ville ikke starte før den ble kald igjen. Bilen var på diagnose igjen og da viste den feilkode på luftmengdemåler. Denne ble byttet og bilen kjørte i 20 min uten problemer før den begynte å fuske og stoppet igjen. Er det noen som har vært borti noe lignende? Når jeg prøver å starte bilen etter stopp er den helt "dau", altså bilen starter men det skjer ingenting når man trykker på gassen, den bare fusker/rister og stopper etter 15-30 sek...
  • Populære emner nylig

  • Recent Achievements

    • martinlol went up a rank
      Korporal
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy