Gå til innhold

Gatebil 14-16 Juli 2006

Ranger emnet


Anbefalte innlegg

Ja, gikk dritt på breisladden idag gitt.. kjipt med snurringa, men men :P

dekk røyk er litt sånn opp og ned, noen dekk ryker bra, mens andre nesten ikke ryker.. kjørte med 8lags varebil hjul på slutten, de var glatte :P

-+- Drift Fury -+-

Volvo740

Bmw e30 320 M5 motor

Mercedes 190e V8 (nye prosjektet)

-+- Drift Fury-+-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 262
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Jeg fylte ut registreringsskjemaet på siden og fikk beskjed at bilen var registrert,så jeg trudde alt var ok.

jeg venta og venta men fikk ikke noen lapp i posten,så ringte jeg gatebil å hørte hva som hadde skjedd,da sa de at det ikke var registrert no bil på mitt navn.

 

 

Det eksakt samme skjedde med meg også. Forhåndspåmeldte meg i begynnelsen av juni og fikk bekreftet påmeldingen rett etter man hadde sendt det elektroniske registreringsskjemaet. Ventet, ventet, og ventet. Kontaktet Espen Aardalsbakke i GATEBIL-administrasjonen denne uka for å sjekke statusen, men ingen påmelding var mottatt fra deres side. Jeg dro likevel til Rudskogen på søndag (siden jeg skulle dit kun denne dagen), og møtte noen vakter nede ved riksveien opp til baneområdet med et skilt pålydende "FULLT". Jeg snakket høflig til vedkommende og fortalte likeledes at bilen min var påmeldt, men at jeg ikke hadde mottatt deltakerbevis. Han tok en kjapp vurdering av bilen og gav meg et deltakerbevis på stedet. Takk :thumb, men jeg ser forbedringspotensiale i organiseringen.

- Porsche Club Norge & BMW Car Club Norway -

 

2001 Porsche 996 Turbo (sheriffbil)

1994 BMW E36 M3 (bruksbil)

1993 Toyota Corolla XLi (husmorbil)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

da har jeg akkurat kommet hjem fra gatebil treffet etter en lang kjøretur fra rudksogen til Trondheim. Turen gikk bra, men er fortsatt sliten etter helga :P

 

treffet var bra, men MYE dårligere enn forventet altså. så for meg myte bedre enn dette.

 

For det første, tilskuer plasser HVOR??? vettu seriøst, så dårlige plasser som var igjen etter et par timer etter de åpnet var SINNSYKT dårlige. Man måtte jo stå opp kl 05.00 å vente utenfor portene for å få en skikkelig plass jo. JA, jeg vet det er masse folk der, men uansett da. jeg betaler trossalt 850 kroner PLUSS 400 for bilen min for å være der en hel helg med bare drittplasser pga jeg ikke er en av de som står aller først opp, det mener jeg er feil uansett hva andre sier. Greit nok at det ikke er plasser til alle på de beste stdene, det skjønner jeg. MEN det må da være en eller annen løsning på dette her slik at alle får gode plasser.

 

Party teltet var det ikke plass å være i en gang. plass til kanskje 10 000 inni der, mens 20-25 tusen mennesker må stå å vente i kø eller gi faan i å få med seg det som skjer der inne, det er ihvertfall ikke rett. burde heller være utescene istedet for inni et telt som ikke rommer halvparten av mengden som er der.

 

Brelisladden var nesten helgens høydepunkt spør du meg, men det var mange som ikke fikk med seg det assa. jeg sto på en brukbar plass, men jeg så over hele plassen så var det folk som ikke fikk komme til i det hele tatt. folk prøvde seg på ting som ikke var lov for å se, men ble fjernet. jeg så ihvertfall 2000 som ikke fikk med seg en dritt å jeg VET det var mange flere enn det, men sullet rundt på plassen for å finne en plass man kunne se noen ting fra. like etter sladdsvingen er det en hel side de kunne ha fyllt opp med plasser til folk, men der var d satt opp skilter å alt mulig annet som like gjerne kunne vært en plass som ikke er så befolket den helgen. selv om det kanskje er mye jobb med det. ihvertfall når de vet at det er den plassen der det kommer til å sitte alle flest folk. Må jo ha kjenninger innen crewet for å få en skikkelig plass for å slippe å sitte der hele dagen å ta med hele kjøleskapet med mat å drikke for å fylle alle timene.

 

Jeg skjønner at det er vanskelig å få plass til alle å sånt, men et eller annet synes jeg bør bli gjort når de ser at det er tusener av folk som ikke har noen plass å ingen mulighet til å se noe. da syns jeg at et eller annet bør bli gjort.

 

siden dette var første gangen for meg så hadde jeg litt for store forventninger men :P hehe. det va uansett dritt bra å en hel haug med bilder å show ;)

 

helheten på treffet var bra for meg ihvertfall som aller første gang på disse arragementene. endel ting de BØR jobbe med for service, men et SINNSYKT bra arrangement som anbefales for alle sammen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Konge treff spør man meg!! Så mange folk, så mange space biler og alt i alt en stoooor fest. Ikke alle som fikk til breisladder, men så har ingen sagt det skal være lett heller..

Mange rå biler, spesielt den hauggamle citroenen som skulle mose alle på breisladden. Hehe... Ellers hadde jeg sinnsykt sansen for den røde s2en i breisladden, syns nesten sladden hans var bedre enn den til escort cossien.

 

En annen ting var de syke veiene på østlandet fra kongstberg mot Oslo, kjørte en grei Volvo 740Tic med ca 220 hk, gikk litt unna til tider.. Dere som bor der har noe å være stolt av!

 

Av det som var dårlig var det; Litt dårlig kommentator, informasjon og kart over stedet o.l. F.eks så visste jeg ikke at området var halvparten så stort som det egentlig var før sånn lørdag kveld. Men alt i alt KONGE! noen enige eller? Skal der garantert neste år for å si det sånn...

Livet starter ved 160...

 

(Noe som sier at den gamle 240en min aldri var i livet:P)

 

http://www.bilforumet.net/showthread.php?t=111875

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Party teltet var det ikke plass å være i en gang. plass til kanskje 10 000 inni der, mens 20-25 tusen mennesker må stå å vente i kø eller gi faan i å få med seg det som skjer der inne, det er ihvertfall ikke rett. burde heller være utescene istedet for inni et telt som ikke rommer halvparten av mengden som er der.

Da gjør du om oss. Drit i hele showet og lag en sinnsyk fest der du bor istede. Var så mye folk rundt der vi bodde utpå kvelden at det gikk nesten ikke ann å bevege seg engang.

Hvem er best og hvorfor er jeg det?

Men hva faen er din unnskyldning?

I stallen pr dags dato

2005 Polo cross / 2002 Tahoe / 2008 Caddy Maxi/ 1986 Sierra (prosjekt) / 2008 Opel Combo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

snakker om teambusser. han her var en populær mann på slutten av dagen,:iconsm hehe.

index.php?act=Attach&type=post&id=87203

noen som fikk med seg åssen dem fikk løs bussen til slutt? eller er dem der enda? prøvde å gi noen tips, men dem var ikke akkurat inntressert. hehe. brakketten til luftfjæringa lå ann på curbsen og hjula hang så godt som i lufta. og da prøvde dem å dra den løs med en hilux. til og med en 12tonns lastebil var maktesløs...

 

Heihei, Meg med den 12tonner'n kranbilen.

Jo som du sier det med stropp var i grunn bare å drite i når bussen med hele 5tonn hvilker på rammevangen, grunnen til at den ikke løsna da jeg dro den hellervar at ramma var så skarp i kanten at den begynte å skrape ned i asfalten og lagde seg en kile der, så banen ble i grunn skrapa og ødlagt.

Det første jeg spurte sjåføren om var om han hadde luft fjæring. ja det hadde han. greit. hev dem sa jeg. det kunne han ikke manuelt. så da gikk jeg ut i fra at det var ok.

 

etter at tauet røk da jeg tittet under så jeg at luftputene var helt flate. så jeg ba han koble av de styre stagene og overdrive dem manuelt. det mente han ikke funka fordi de var fylt ut max.

 

nei sa jeg. de er ikke fylt før dem er harde. og de skal ikke bli så myke før putene faktisk er dratt ut av skålene sine. etter 5min med om å nei og men fra hans side bestemte han seg for å prøve.... and guess what... ræva heva seg med hele 5cm fra bakken. og jævlen løsna.

 

men ja. han virka skikkelig poppis der. ha ha ha.

 

Nå har jeg ikke vært på hgaebil siden dems 2 sesongen. og ja det var som jeg trodde. helt tragisk. null system på noe. for mye fyll. er det virkelig meninga at folk skal sparke flasker forran seg, at de skal stilles ut MED bilene på standen dems, og at folk skal kjøre over dem? for såfall var dette min siste gang der. i tilegg til det var standene jævli uorganisert når jeg flere ganger i helgen ble flyttet på siden jeg hadde en "spesiell bil". NO SHIT! er den det.

 

Mente i grunn at et offroader passet dårlig med de her ricerne. så han skulle se om han kunne finne en plass til meg no sted.

ikke aktuelt sa jeg at han skulle se noe som helst. bilen ER og SKAL stilles ut! plassene er bestilt, betalt og jeg har sponsorer jeg MÅ reklamere for.

 

Så ordna det seg til slutt etter at han måtte syte og gi seg.

ellers var det greit med reklame for kjerra synes jeg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kom hjem til kristiansand i natt klokken halv 2.

var knallmoro i rudskogen.

Måtte desverre kjøre mammas bmw fremfor volvoen men kom meg nå opp med FULL lastet bil.

 

Mye liv og aktivitet hele tiden under treffet. Veldig positivt.

Men var veldig skuffende hvor dårlig plass dem har åpnet for tilskuere.

Mange fine områder dem kunne ha åpnet for oss så fler kunne komme til.

 

Toalettene tørte jeg ikke å se på nesten.

Noen ble veltet når folk var inni dem og ellers stinket det. Reiste til sverige for å gjøre fra meg jeg :P

 

Uansett stiller jeg opp til neste år også.

Kanskje jeg stiller ut volvoen hvis den er nogenlunde ferdig :)

Signaturen din har blitt tatt av forumpolitiet. Les reglene,så skjer det ikke igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva skjedde med at vi fikk komme inn på partycampen etter klokken 11 på torsdag? Var jo veldig greitt det igrunnen.

Håper på videoer fra lørdagen, da vi seff måtte til sverige den dagen.

 

Helvetes busser som måtte spille musikk hele døgnet. Vi bodde at med lødeveggen og fikk ekkoet tilbake fra veggen.

 

Tror de må gå for boltede dritere neste år. Veldig kult å velte dem slik at kammaren ligger oppetter skota.

1978 Chevrolet Camaro

1999 Opel Omega

1978 Opel Ascona B prosjekt

 

Speed kills, drive japanese and live forever!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

et lite spørsmål. var det vaktene på rudskogen som bestemte hvilke biler som skulle stilles ut???? jeg kjørte en mercedes 220 sport for en kompis på søndagen, ca. kl. 12.10, rett før breisladden. vakta spurte oss om vi ville stille ut. mercedesen var klin original men nye krommhjul... tror nok det var fetere biler som kunne tenkt seg inn... men det var jo en liten opplevelse for oss det da:thumb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heihei, Meg med den 12tonner'n kranbilen.

Jo som du sier det med stropp var i grunn bare å drite i når bussen med hele 5tonn hvilker på rammevangen, grunnen til at den ikke løsna da jeg dro den hellervar at ramma var så skarp i kanten at den begynte å skrape ned i asfalten og lagde seg en kile der, så banen ble i grunn skrapa og ødlagt.

Det første jeg spurte sjåføren om var om han hadde luft fjæring. ja det hadde han. greit. hev dem sa jeg. det kunne han ikke manuelt. så da gikk jeg ut i fra at det var ok.

 

etter at tauet røk da jeg tittet under så jeg at luftputene var helt flate. så jeg ba han koble av de styre stagene og overdrive dem manuelt. det mente han ikke funka fordi de var fylt ut max.

 

nei sa jeg. de er ikke fylt før dem er harde. og de skal ikke bli så myke før putene faktisk er dratt ut av skålene sine. etter 5min med om å nei og men fra hans side bestemte han seg for å prøve.... and guess what... ræva heva seg med hele 5cm fra bakken. og jævlen løsna.

 

men ja. han virka skikkelig poppis der. ha ha ha.

 

Nå har jeg ikke vært på hgaebil siden dems 2 sesongen. og ja det var som jeg trodde. helt tragisk. null system på noe. for mye fyll. er det virkelig meninga at folk skal sparke flasker forran seg, at de skal stilles ut MED bilene på standen dems, og at folk skal kjøre over dem? for såfall var dette min siste gang der. i tilegg til det var standene jævli uorganisert når jeg flere ganger i helgen ble flyttet på siden jeg hadde en "spesiell bil". NO SHIT! er den det.

 

Mente i grunn at et offroader passet dårlig med de her ricerne. så han skulle se om han kunne finne en plass til meg no sted.

ikke aktuelt sa jeg at han skulle se noe som helst. bilen ER og SKAL stilles ut! plassene er bestilt, betalt og jeg har sponsorer jeg MÅ reklamere for.

 

Så ordna det seg til slutt etter at han måtte syte og gi seg.

ellers var det greit med reklame for kjerra synes jeg:)

 

 

takk for hjelp med bussen;)sjåføren ble litt ivrig med å komme seg hjem;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår