Gå til innhold

Tråden om Golfen min

Ranger emnet


kimoajajaj

Anbefalte innlegg

  • Svar 1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Hei! har nå lest igjennom hele tråden din! Tok ei stund :) Må bare si at du har en veldig fin golf, fikk skikkelig inspirasjon til å begynne på min egen bil.

En av de bedre trådene på Bilforumet hapyhappy

Present: 1993 Audi 80 2.3

 

"Sopp under ruta og seter med mott i, slik var det gått med min Audi 80"

 

xHonda Accord 1981 (Super bil)

------------------------------------------------

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tidspunktet på dette innlegget mitt sier vel det meste. Nei, jeg har ikke stått opp tidlig for å kunne kjøre varm golf til skolen, jeg har faktisk sittet oppe hele natta for å lese igjennom. Jeg leser de fleste prosjekt trådene her på forumet, men først for noen dager siden tok jeg mot til meg for å gå løs på denne tråden med snart 900 innlegg. Regner med det har gått i overkant av 4 timer eller noe sånt :P

 

"Dommen":

 

Jeg liker stilen din veldig godt, og er glad for at du valgte å "hugge ned skogen" og ikke ha noen klistremerker. En clean og veldig pen golf må jeg si. Det er ikke vanskelig å se at du har lagt ned mye tid, penger og arbeidstimer i golfen, men det var da verdt det! Selve fremgangsmåten og tråden din er genial, ettersom jeg har lært en del ting og tang underveis, det skal du ha all honnør for. Det er inspirerende, og jeg skal prøve så godt jeg kan å gå like grundig til verks i tråden min som kommer utover i mai (forhåpentlig vis).

Alt i alt en meget pen bil og en super prosjekt tråd. Kanonlesning, og definitivt verdt nattesøvnen. Stå på videre!

 

Forresten... Hva ble det til med M3 speil? Det er jo nesten et "must" når man har gått til anskaffelse av 88-dører ;)

Golf II 1,8 syncro

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forresten... Hva ble det til med M3 speil? Det er jo nesten et "must" når man har gått til anskaffelse av 88-dører ;)

Så absolutt ikke!!!

Lakkerte originalspeil er et must når man har 88-dører!

'86 BMW E30 M3 (S50B30 prosjekt)

'90 VW Golf mk2

'82 VW Golf mk1

'83 VW Golf mk1

'86 VW Golf GTI 16V

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg lest hele tråden din. Tatt 3 dager ellerno.. lest litt og litt. Går bare og gleder meg til og sette igang på min egen bil hele tida. Denne tråden har virkelig gitt meg inspirasjon.

 

Må bare si at jeg alltid har fulgt med på djmongoriders siden jeg kjøpte moped når jeg var 15år. og helt frem til nå. tror jeg har alle moppe filmene dere har laga :P

 

men golfen din er virkelig toppen ! :D hehe

 

har forresten laga en egen tråd om bilen min. men har ikkeno sted og mekke bortsett fra hos en kamerat så det går litt i rykk og napp med ting hos meg

 

http://www.bilforumet.net/showthread.php?t=67997

00 Nissan Primera 2.0 SRI

93 Mercedes W202 C180 (solgt), 94 Nissan Primera 1.6(solgt), 94 Seat Cordoba 1.8i GLX(solgt), 89 Chrysler Grand Voyager 3.3 v6(spiker),

86 Ford Escort 1.6 CLX (solgt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må bare få lov til å si at jeg elsker den golfen din. Skikkelig gjennomført og bra arbeid. Du fortjener creds for det! :) Har følgt med på denne tråden en god stund nå, og derfor syns jeg det var påtide at jeg også måtte legge igjen noen ord her.. thumpsup

 

skulle bare gjenta det, så slapp jeg å skrive noe av det samme :D

'92 Honda Civic LSi

x '86 VW Golf 2 CL

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei ! :)

 

Tusen hjertelig takk for de hyggelige postene, leeny, spk, Laaars, Hawk1, Honda_Accord, Cchris, Xplod, Zwixern, og alle de andre, det varmer skikkelig når man kommer inn på forumet og ser at der har skjedd noe i tråden:). Det blir nesten litt for mye, jeg er jo ikke den første som har fikla litt med Golf her i verden og der fins jo så ufattelig mange som har gjort så uendelig mye mer enn meg, men jeg setter veldig pris på å høre at bilen & tråden faller i smak, dere som poster hyggelige poster fortjener ros/creds for det, er ikke alle som tar seg tida til å gjøre slikt, tusen takk! :)

 

Jeg tror jeg på sikt skal prøve å skrive ut hele tråden (gjør det på skolen da, hehe, *spare blekk*) slik at jeg har den svart på hvitt i tilfelle forumet plutselig skulle bryte sammen en dag.

 

Jeg får litt dårlig samvittighet overfor bilen med tanke på at jeg har kjøpt ny dyr scooter, som til en viss grad umuligjør mere seriøs modding på bilen i nærmeste framtid, men man kan ikke få alt her i verden.

 

Vellvell skal se om jeg ikke får tatt noen "vinterbilder" av bilen slik at jeg får inn noen nye bilder på tråden, selv om det selvfølgelig er begrenset hvor interessant det er å se på bilder av en bil som ikke har forandret seg siden sist, men det får så være:).

 

Ellers så har jeg tenkt litt på å muligens se om jeg evt. kanskje skal prøve å se om jeg kanskje kanskje kan få kjøpt meg noen nye felger til sommeren, ettersom det på sikt ikke er så gunstig å drive å legge om på alu felger for hver sesong, ettersom at jeg bruker samme felger på sommer/vinterdekk slik som det er nå.

 

Så hvis du sitter der med noen brukbare felger så kan du alltids sende meg en mail på kimoaj@hotmail.com eller en PM for den saks skyld:).

 

Vellvell vi høres ! Takker enda en gang for alle hyggelige replys ! :)

VW Golf MK2 GTI 16V :) http://www.djmongoriders.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Hei!

Nå har jeg sitti her i ca 2 timer (Med Glede) , og lest om Bilen din!.

Dette er vel den mest Gjennomførte golfen jeg har sett. Harryfaktoren er jo så si borte fra denne, og den er HELT Rein!. Syntes du har gjort en Kjempe bra jobb med bilen din!, Om du skulle gjort noe mer med den, hadde jeg ikke gjort mer en litt effekt i motoren, Og litt interiør arbeid :) , Kanskje trekke om setene dine, og få inn et Golf emblem? ;) Slike ting finner man jo på selv! ;)

 

Uansett, kjempe bra bil du har ordnet deg!, og legge så mye tid i bilen sin, er jo helt utrolig. Ser hvor glad i den du er, da du tar masse bilder av den! ;) Real love! hehe.

 

Håper du får det bra med bilen din! ;) Post ut om det skjer noe mer med den!, og pass på for Onkel blå, og Ulykker!

 

En annen ting jeg gir deg ris for, er at du kjører YAMAHA Snøscooter. Yamaha lager bare gromme motorer. Fakta faen!. Kjører Yamaha V-MAX Hpdi på Båten min, ekstrem ytelse. Har ingen snøscooter jeg da, det ikke er så masse snø her nede. Drive Rice & Have fun! ;)

 

Keep it up! :)

 

- soNiXx

- 04" VW Golf 5

x 98" Nissan N15 Almera

x 83" Audi 80 CL

x 89" VW Caravelle Coach

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Hei igjen alle sammen !

 

Fant ut at det kanskje var på tide å fiske fram tråden igjen, selv om der ikke har skjedd noe av betydning med bilen, får en vell si.. :). Husker ikke om jeg har nevnt at jeg byttet bensinfilteret her om dagen?. Det var fort gjort, jekket opp bilen bake & krøyp under & løsnet banjo koblingene & bytta det.

 

Tror nok ikke at det gamle var noe spesielt tett, men det er vell derfor man bytter filter før de går tett:).

 

Ellers så har jeg fryktelig lyst til å kjøpe meg glassklare frontblinkers & tåkelys, samt få tak i et knøtt lite 16V merke til å ha på grillen fremme, får håpe der blir en åpning i økonomien i løpet av sommeren, men det er ikke så greit når man har lån osv. En annen sak som jeg har veldig lyst til er å få tak i en bakluke og modde den slik som Speedwell gjorde på R20, og samtidig som jeg får den lakket, så får jeg lakket den "tripa" nedenfor luka hvor emblemene står, cluet med dette var jo da at jeg fjerner emblene først.. men som så mye annet så er dette bare drømmer & tanker, selv om det ikke er mange hundrelappene som skal til for å fikse dette, men har man dem ikke så har man dem ikke =( .

Nei det blir saker når man kommer seg ut i jobb, da får man hvertfall litt å rutte med.

 

goffi.jpg

Her er et bilde av bilen, fra i høst.. bare for at det ikke bare skulle bli tekst:)

 

 

Tusen takk for hyggelig post soNiXx, ikke dårlig at du orker å skrible ned såppas mange linjer bare for å glede en fellow golfer :). Bra at du kjører Yamaha, det er tingen vet du:). Jeg liker helst å si at alt japansk er bra, siden jeg har kjøre tøy fra de fire største, Suzuki, Yamaha, Honda & Kawasaki.

Takk for hyggelig post fra deg også cokeloop, dere må ikke overdrive med rosen for der fins mange her inne som fortjener mye mere ros enn meg ! :)

 

Ellers så står bilen parkert nede ved skolen nå, nyvasket (sett bort fra det støvet som evt. har havnet på den i løpet av uka) & ny støvsugd.

 

Jaja nå har bilen straks gått 217.000 kilometer, eneste trøsten er at den er langkjørt da, hver gang tenninga vris om så ruller bilen 12 mil før den stopper:).

 

Jaja

PS, driver for tiden på med å lage en ny versjon av hjemmesiden min, bruker fortsatt frontpage dog så det den blir nå slik som den blir:) http://www.djmongoriders.dom

VW Golf MK2 GTI 16V :) http://www.djmongoriders.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare hyggelig! ;)

 

Om du kommer nedom Larvik en gang, så si ifra! så får du heller bli med på vannet en tur! ;)

 

Litt off topic: Kjøpt ny Yamaha 30Hk V-MAX 2takt Båtmotor nå. Er 390cc, og har endra Jeteksosen , slik at eksosen kommer ut i fri luft (Fri-Eksos, eller Rake rør som mange sier) , gir meg mye mer effekt og Sinnsykt rå lyd ;). Nye decals, Ratt og diverse småting er gjort, leiter nå etter annlegg! Si ifra om du har noen tips ;)

 

Så til høsten, selger jeg båten min og går for Bil-Kjøp. Hvordan bil jeg kjøper er ennå er secret. hehe

 

Men stå på! Sinnsykt rå Golf!

 

Btw, kommer du på Motorfestivalen?

- 04" VW Golf 5

x 98" Nissan N15 Almera

x 83" Audi 80 CL

x 89" VW Caravelle Coach

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heihei :)

 

Jeg er ikke helt inne på båt SoNiX, hadde en Sunwind 15" en gang i tiden, men grunnet mangel på motor så byttet jeg den vekk mot en Suzuki GSX400E. Er dog lite som kan slå en glass cola midtfjors en varm sommerdag :) Kan nok bli en stund til jeg kommer innom Larvik, jeg bor som kjent relativt langt nord i landet vet :).

 

Fint at dere likte tråden Weasel & Paest :) Takktakk.

 

Fant ut at jeg måtte poste mitt innlegg nr. 1000 i min egen tråd:).

Vet ikke helt hvordan man skulle klart seg uten Bilforumet.net, mangen spørsmål har blitt stilt & mangen besvart, takk for at du finnes bilforumet.net

:)

VW Golf MK2 GTI 16V :) http://www.djmongoriders.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår