Gå til innhold

mr.jenssen

Bruker
  • Innholdsteller

    1,064
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mr.jenssen

  1. Husker ikke om jeg hadde en seriøs tråd - du får søke på brukernavnet mitt.
  2. Når det gjelder ditt spørsmål om hvor mye senk som går an uten å valse med 16" felger, så er det avhengig av bredde på felger, bredde på dekk, og ikke minst innpress på felgen. Om du har en 7x16" felg med lavt innpress (rundt 35) og kjører med 165/40-dekk så kan du senke mye mer enn om du har 9x16" med innpress på 15 og 215/40-dekk... Anbefaler deg å finne bilder av en G3 med felger og senk du kunne tenkt deg, og så spørre eier eller andre som har peil på hvordan du kan oppnå samme resultater.
  3. 8 + 9x15" BBS RM (ET 13 og ET1) med 185/45 + 195/45... Bredt nok...:)
  4. Mi rotte... Skal snart få andre lykter, annen grill, nytt panser og ikke minst ny lakk...
  5. Takk for tips, skal teste ut dette og se om det kan være noe av dette. Den kappa er ikke på fordelerlokket på denne nei, var på gammelgolfen. Er et Beru-lokk på denne uten den støykappa, det forklarer selvfølgelig hvorfor klemmene er løse. Skal hente over den kappa fra fordelerlokket på gammelgolfen om det ikke følger med det nye lokket.
  6. Takk, da får jeg shoppe litt tenningsdeler og se om det hjelper på!
  7. Joda, du har vel et poeng der. Koster ikke mange kronene for ny Bosch-fordelerlokk. Har så-som-så erfaring med fordelerlokk fra Biltema ja... Tenkte å bytte rotor også, hvordan er denne festet?
  8. Finner ingen vaakumlekkasjer noen steder - vet ikke om jeg kan spraye med startgass rundt flensen og se om den da ruser på turtall om den suger inn falskluft? Fordelerlokket mitt er temmelig løst og jeg kan vri det litt frem og tilbake (et par grader kanskje) samt rikle det frem og tilbake i toppen. Regner med det ikke er gunstig. Passer fordelerlokk fra 1,4 på denne? Har liggende fra gamlebilen nemlig...
  9. Min Golf 3 1.8l 90hk har nok noen hester på beite, og enkelte av de andre hestene er ponnier:( Problemet er som følger: Bilen går jevnt og fint fra tomgang og opp til ca 1500rpm. Fra 1500rpm og opp til 3000+ rpm så rykker den ved pådrag og går generelt skikkelig dårlig. Såvidt det er økning - den gamle 1.4l min gikk bedre! Ved forsiktig pådrag i dette området kjenner jeg ett og annet nøkk. Over 3000+ rpm så drar den uten å nøkke, men går fremdeles virkelig ikke noe å skrive hjem om. Nå har jeg ikke prøvd noen andre Golf 3 90hk så har ikke noe å sammenligne med, men vil da tro at på en såpass lett bil så skal 90hk gå sånn passe OK? Har fått tips om følgende ting: -plugger -rotor/fordelerlokk -bensinfilter -coil Det som jeg føler taler imot f.eks bensinfilter er at den jo tross alt går bedre over 3000rpm - da den virkelig trenger mer fuel. Og om det var feil med plugger/fordelerlokk/rotor - burde ikke da problemet gjøre seg gjeldende i hele registret og ikke bare i enkelte omdreiningsområder? Samme gjelder vel coil - er det ikke enten/eller? Bilen fungerer helt greit til min daglige pendling, men vært veldig greit å fått dette ordnet. Å bare bytte på måfå er jeg litt imot - greit, det er ikke mange kronene i deler, men hvis noen har noen tips om ting som kan være årsaken utenom dette så tar jeg imot med åpne hender!
  10. Ja, kommer bilder når prosjektet begynner for alvor. Nå er det ingenting å se på - høy som et hus, nedgrodd av roadgrime, på 13" steelies og med massivt klarlakkslipp og assortert utvalg av battlescars. Skjer ikke så mye før snøen tiner og det er tid for sommerhjul. Må ta det i riktig rekkefølge, altså få valset skjermene sånn at sommerhjulene går på med minimal rubbing, og så bodywork og lakk. Etter det er det jo bare kosejobb med å skru på deler, lykter og sånt har jeg allerede liggende fra forrige prosjekt. Ja, og så en liten jobb med å trekke om interiøret da...
  11. Kjøpte meg rundt nyttårstider en ny Golf 3 da den forrige var rustet opp beyond repair. Er en 1994 1,8CL, 3-dørs. Finnes ikke rust på bilen, er helt strøken, men dessverre er det massivt klarlakkslipp på bilen og bulket panser så jeg orker ikke bruke masse penger på dyr opplakkering. Bilen kostet ikke SÅ mye. Gikk gjennom EU-kontroll i februar UTEN anmerkninger. Er et budsjettprosjekt hvor det er om å gjøre å ha det mest mulig moro for hver krone puttet inn. Planer er som følgende: -lakkeres matt primergrå av meg selv -dellakkerte fangere (mulig cleanet blinkers) -originale skjørt -valsede skjermer -8+9x15" BBS RM (et13 og et1)med 185/45 og 195/45 - kanskje oransje senter -justerbart senkesett -joeymoddede hovedlykter -sørt/røde baklykter -svarte blinkers (om disse ikke blir cleanet bort) -bakvisker cleanet bort -emblemfri grill -interiør fra VR6 trukket opp i delskinn/microfiber -litt stereo fra Hertz Bilen ser ut som hvilken som helst G3 nå, bilder kommer etterhvert som prosjektet skrider frem. Trenger tips til hvordan jeg får løs vippehendelen + hylsene til nakkestøttene fra VR-setene, må ha det løs for å få av det gamle trekket og få nytt på.
  12. Jeg er på utkikk etter noen slitne VR6 eller GTI-stoler til Golf 3. Jeg skal selv mekke til noen nye trekk til dem, så om stolene er hullete, skitne, i stygge farger osv har ingenting å si. Trenger KUN seter. Send PM om du har noen du skal kvitte deg med.
  13. Æsj også, hadde vært perfekt på min Golf, men blir langt å hente...
  14. Legger inn et par oppdaterte bilder av bilen min. BBS'ene er pusset opp iløpet av våren og er nå blir 8x15" ET14 foran med 185/45-15 Nankang NS2, mens bak er de blitt 9x15" ET1 med 195/45-15 i samme merke. Skjermene er valset og strukket endel, og senkesettet helt i bunn foran og nesten helt i bunn bak. Joey-moddet hovedlyktene. Har også funnet ut at bilen er Windsor Blue Metallic..masse lilla i den i rette sollyset. Close-up av felgene: Høyre kanal samt et felt i høyre bakre innerskjerm er helt plukkfisk, så klør meg i hodet om jeg skal berge den eller la den gå til spiker. Svigerfar har TIG-apparat, så vurderer å fikse den og lære noe i samme slengen. Verdt forsøket kanskje.
  15. Golfen min ser rimelig shabby ut i lakken, førerdør + begge forskjermer er opprustet. Må dessuten fikse litt på hjulbuene bak. Bilen er ikke verdt å betale noen for å lakke den opp i Classic Blue Metallic. Bare for moro skyld tenkte jeg å lakke den selv i hvitt med lastebillakk (bytte dør og skjermer) så varer den kanskje et par år til. Får jo rimelig billig lakk fra Norbond. Er den OK? Eller bør jeg kjøpe en annen plass? Noen nettbutikker som selger lastebillakk bortsett fra ovennevnte? Vil gjøre det litt fordi det er moro å få til noe sånt selv, har alltid hatt lyst å prøve å lakke bil selv, og dette er sånn sett et greit utgangspunkt (gjør omtrent ingenting om det blir helt mislykket). Har i den forbindelse et par spørsmål: Hvor mangel liter primer og lakk må jeg regne med? Bør jeg legge klarlakk over, eller klarer det seg lenge med bare den vanlige fargen? Kan jeg bruke vanlig mykner i denne lakken til lakkering av fangere og listverk? Jeg har en proff DeVilbiss-sprøyte som jeg skal bruke. Har lest litt på stilen.net om lakkering, og har en kompis som har lakket et par biler med bra resultat som skal assistere, så er egentlig mer usikker rundt dette med selve lakken. En 7-liter med primer, 4,2 liter lakk, et par liter herder og en 5-liter med tynner - holder det? Mykner og slikt får jeg kjøpt hos lakkleverandører lokalt.
  16. Vindusviskerne på Golfen er litt rare. Når jeg skal få dem til å sveipe over én gang, og da kakker lett i hendelen slik man skal for å få dette til, så beveger viskerne seg bare så lenge jeg holder nede hendelen. Slipper jeg så stopper de opp. MEN: Om jeg holder inne til viskerne er på "topp" returnerer de til stopp i bunn som normalt. Hender også at de ikke stopper der de skal når jeg slår av intervallvisking eller de andre visker"programmene". Samme når jeg spyler, da hender det de stopper midt på ruta. Hva kan være feilen???
  17. Mange fine biler her! Min treer: 1992 1,4CL, Weitec gewinde skrudd HELT i bånn, 6,5x15" BBS RM.
  18. http://www.autodb.no/cgi-bin/car/detail.pl?nr=1700125
  19. Selges nå som rep.objekt, må byttes høyre håndbrekkwire, venstre nedre bærekule foran og nye dempere er nok ikke å forakte. Jeg skulle fikset dette og EU-godkjent den, men har rett og slett ikke tid. Km.stand 350.000:eek: men bruker ikke olje, den er bare langkjørt, og har hatt olje&filterskift hver 10.000km. Én rustflekk på førerdøra, ellers ikke. Kan selges med 12 alufelger, originale 6x14" med utslitte sommerdekk, 7x15" med 185/55-15 Nokian RSi, 2 gode og 2 dårlige, og 7x17" med splitter nye 205/40-17 Federal SS595 Pris avhenger av hva som skal følge med av hjul, full pakke 12.000,-, uten 17" 9.000,- Dette er en god bil som for noen få kroner og litt egeninnsats kan være en kanon bruksbil! På Volvo sa de at når så lenge disse motorene ikke bruker olje, kan de gå 5-600.000! Har kjøpt stasjonsvogn nå, så har ikke bruk for denne lenger, avskiltes iløpet av november.
  20. Vel, fått gjort et par småting på bilen. Fått plukket av tusenmetringene igjen da jeg ikke har bruk for dem om sommeren her nord. Er jo lyst døgnet rundt. Så har jeg fjernet emblemene bak. Skal rubbe & polere hele kjerra til helga om jeg får ånden over meg. Lurte på om fjærer/dempere til alle 460'er er like? 1,8 og 2,0 - er det samme saken, spes bak? Funderte på å kjøpe noen nye på Biltema da de ikke var så ille pris på, dempere&fjærer på min begynner å bli rimelig slappe.
  21. Vel vel. Ble ikke pent, men FY FLATE for et lys! Og enda er den ene pæra gåen og jeg har ikke fått justert dem sånn at de lyser skikkelig fremover - lyser litt for mye ned nå... Men dette blir jammen snadder å kjøre litt lengre biter i mørket med! Beste av alt - alle fester jeg har laget blir skjult bak skiltet, så ingen skader på fangeren eller grill. Sweet! Ikke så lenge til jeg plukker det av igjen - setter det heller på igjen til høsten.
  22. Fikk på lyktene i helga, men har ikke fått justert dem ordentlig eller sjekket lyset i dem da jeg først fikk koblet dem ferdig i går formiddag, og var ikke ute på kjøring i går kveld. Skal se om jeg får justert noe på dem i dag. Ble iallefall ikke et pent syn i fronten, men det var heller ikke målet....vi snakker skikkelig overkill. Blir nok lys tror jeg. Har tatt bilder, må bare få lagt dem opp på photobucket så skal jeg legge ut her.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår