Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'glødelampe'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
  • Diskusjonsforum Bil
    • Teknisk
    • Elektronikk
    • Bilpleie
    • Bilsport
    • Felg og dekk
    • Hobby, photoshop og spill
    • Juridisk
    • Lakk og Karosseri
    • Bobil og camping
    • Elbil
    • Veteranbil
    • Bilder og videoer av biler
    • Prosjektforum
    • Biltreff/aktiviteter
    • Annet bilrelatert
    • Off topic
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
  • Bilmerker
    • Sportsbiler
    • Amcar - amerikanske bilmerker
    • Audi
    • Alfa Romeo
    • BMW
    • Citroën
    • Daihatsu
    • Fiat
    • Ford
    • Honda
    • Lastebiler
    • Hyundai
    • Isuzu
    • Jaguar
    • Jeep
    • Kia
    • Lada
    • Land Rover
    • Lancia
    • Lexus
    • Mazda
    • Mercedes
    • Mini
    • Nissan
    • Opel
    • Peugeot
    • Porsche
    • Renault
    • Saab
    • Seat
    • Skoda
    • Subaru
    • Suzuki
    • Tesla
    • Toyota
    • VW
    • Volvo
    • Øvrige bilmerker
    • Mitsubishi
  • Kjøp og Salg

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Skype


Yahoo


ICQ


Website URL


MSN


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 6 results

  1. Hei. Bilen har nettopp vært på verkstedet å skiftet regreim og vannpumpe. Er gått 205 000km. Det er blitt ulyd i bilen. Både under kjøring og på tomgang. 2010 modell. Mister motorkraft, motorlampe lyser og glødelampe kommer opp ved 3000 omdreininger men forsvinner om man restarter bilen. Noen som har likens problem? Skal få feilsøking. Men lang ventetid. har hatt service i august 2020. Stått med lite diesel fra november/desember til nå så fylte vi full tank og begynte å bruke den igjen så kom problemet over natta. Har fylt på kondensfjerner men hjelper lite. Prøvde å legge ut video, men fikk det ikke til. Men høres kanskje ut som om man kjører på høyt turtall. Og kommer mest sannsynlig når motor er varm. Da den kommer bare av og til når man starter bilen. Og den forsvinner ikke før man slår av motoren IMG_1652.MP4 IMG_1652.MP4
  2. Hei. Har en 2008 A4 2.0tdi 140hk hvor glødelampen begynner å blinke fra tid til annen, når dette skjer mister bilen så og si all kraft (går vel i nødmodus) men bare stopper og starter bilen igjen så blir feilen borte. bilen har også en tendens til å dra litt dårlig når jeg tar igang etter den har stått på tomgang (uansett varm eller kald) men blir bra etter 10-15sek. Vet ikke om dette har sammenheng. men noen som har vert borti liggnede?? Turbo, svinghjul, luftmengdemåler, Dpf?? Mvh Steffen
  3. Har en Golf Alltrack 2,0 tdi 184 hk, 2015 modell. Av og til begynner "glødelampen" og blinke og motoren mister effekt og går i nødmodus. Jeg stopper/ starter bilen og lyset er borte og alt virker som det skal. Kan gå mange dager da alt er ok, men så plutselig kommer "glødelyset" tilbake og bilen går i nødmodus igjen. Det kommer på under rolig kjøring og ikke ved gasspådrag. Kommer gjerne på igjen om morgenen når jeg starter bilen og begynner å kjøre. Noen som har opplevd det samme og vet hva problemet er ??? Ikke garanti lenger på bilensom er gått 106000 km.
  4. Har byttet reg, reim på min partner, skulle starte opp men glødelampa lyser ikke. Alle koblinger er satt sammen igjen, det er spenning fram til glødeplugger selv om glødelampa ikke lyser. Bilen bare småtenner litt når jeg prøver og starte den ...noen tips ?
  5. Hei, Jeg er newbie her. Kjører 1.6 TDI. På siste søndag under kjøringen kom gul katlysator lampe på, og en stund etter begynte glødelampe blinke. Har vært hos verkted. Viser til feil i eksos sensor som gir usannsynlig signal. Har noen vært i samme situasjon før? Hvor lett er det å rette feilen? Hva kan evt være årsaken?
  6. har slitt med blinkende glødelampe siden jeg skulle bytte pærer i instrumentet og fant ut at glødelampa ikke satt fast i instrumentet, men var en egen løs kabel som skulle festes. koblet til en diagnose test og fikk følgende feilmeldinger. 17978 - engine start blocked by immobilizer. hadde av rattet i går og lodda kontakta som sitter på tenninga, håper det hjelper for den har vært vanskelig å starte noen ganger. 00626 - Glow Plug Indicator Light (K29) ( er ikke sikker på om detter er riktig, da jeg bare får opp koden på min uaktiverte utgave av vcds-lite 01266 - glow plug relay ? ( er ikke sikker på om detter er riktig, da jeg bare får opp koden på min uaktiverte utgave av vcds-lite) hvis glødereleet er det som sitter innafor sikringene, som det står 202 på har jeg prøvd å bytta med min bror sitt, men det sto det 208 på, men fortsatt blinkende lampe. men kanskje jeg skulle prøvd å kjøpe et nytt 202 på eBay. har også testa alle glødepluggene, og det er lik ohm på de. når bilen var varm gikk det ikke noe strøm gjennom noen, men når jeg koblet bort temp sensoren gikk det over 20 ampere gjennom alle i mange sekunder. så jeg har ingen problemer med å starte nå, det er bare irriterende med den blinkende lampa. fint hvis noen hadde tilgang på alle feilkodene, da jeg ser beskrivelse kun på den første. tips om hvordan jeg kan aktivere vcds-lite mottas også.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy