Gå til innhold

hercem

Bruker
  • Innholdsteller

    457
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hercem

  1. Stilig bil ja :) Jeg stakk bare en liten tur innom Bilforumet for å se om jeg får solgt noen Golf 2 deler...
  2. Vurderer å se om jeg får rotet meg til å levere bilene til skrotting til uka(uke43). Gti'en er spist opp av rust under. Fra gti'en har jeg fra før skrudd ut eller har liggende umontert: interiøret(rødt/oransjt(?) i brukbar stand) + ekstra dør/sidepaneler til 90 dører i grått). Setetrekk i "skinn" 90 dører(grå, bra stand) 90 fangere(ukjent tilstand) Calipere bak Effektanlegg(Ser rimelig bra ut, men har ikke fått testet det) Gi beskjed om noe av dette eller noe av det som fremdeles er montert på bilene er interessant. Jeg vil kanskje plukke av noe mer før de eventuelt blir vraket. Helst kom med bud på pm. Holder til i Maura som er 10 minutter fra Gadermoen.
  3. Har bare kjøpt feil selv fra Riegeretc.com :)
  4. Bra info, synd jeg ikke tenkte på det før jeg kjøpte min. Har jo en haug med datadeler og da også de nødvendige pluggene. Tror jeg betalte rundt 400 kr for en uorginal.
  5. Jeg pleier å styre unna bråkemakere, så nå f.eks. bestilte jeg en time vedrørende et annet prosjekt et annet sted enn på Jessheim. Helst ville jeg også nå bare droppet å besvare eller kommentere ditt innlegg. Uansett gidder jeg ikke å trekke meg unna fordi du selv pårober og oppfører deg som byens nye sheriff. Du fremlegger saken som om du hadde hadde mye med den godkjenningen jeg siktet til å gjøre. Det hadde du faktisk ikke og jeg tror ikke du viste hvem bil det gjaldt og jeg antar at du også husker svært lite av hendelsen jeg referer til. Jeg fikk bare såvidt kontakt med deg inne ved resepsjonen og fikk såvidt forklart deg saken og viste deg tuv papirene, mangel lappen og skrivet fra importøren. Jeg spurte om det aktuelle brevet fra importøren ville være godt nok på etterkontrollen. Dette gjorde jeg fordi jeg var interssert å få det godkjent uten å kaste bort noe mer tid hverken for meg selv eller dere. Bare så det er sagt bestilte jeg også selv timen for kontroll av den grunn at jeg ønsket å få det godkjent. Du skriver at jeg fikk klar beskjed av deg om hva som krevdes for å få det godkjent samt at jeg bare har å følge de retningslinjene jeg har fått? Jeg regner med at du med retningslinjene sikter til lover og regler? I allefall fikk ikke jeg noen retningslinjer av dere selv om jeg ønsket det. Det var derfor jeg pga uklarhetene også spurte deg. Jeg synes ikke jeg fikk noe klart svar av deg, men du tolker kanskje uttryket "klart svar" anderledes enn meg. Jeg juger ikke og dem som leser dette og det jeg skrev tidligere får tro hva dem vil. Svaret jeg fikk fra deg fortalte du meg ikke, men du skrek det det til meg. Jeg oppfattet dette som, "Man kan ikke bare heve og senke vektene, det må type godkjennes og det er snakk om avgifter". Jeg ble ikke noe klokere av det svaret du ga meg, men for meg høres den dag i dag helt fjernt ut. Virket for meg som om du av en eller annen grunn rett og slett mistet besinnelsen. Jeg tror det faktisk for meg må være den verste behandlingen jeg har fått noe sted tidligere. Forstår ikke hvorfor du ikke kunne holdt et saklig nivå og bare pratet til meg. Jeg sto da ikke å skrek eller gjorde noe annet som kunne oppfattes som frekt, spydig e.l. Jeg var bare en frustrert kunde med bøyd hode som spurte om hjelp. Som det har blitt nevnt tidligere forstår jeg heller ikke at du velger å representere Statens Vegvesen med dine personlige synspunker, holdninger osv. Men det får være opp til deg. Det ser jo ut som om du liker det, så ingen skal nekte deg. Jeg synes det bare er bra å få diskutert litt, så det er bare å fortsette.
  6. Så ingen feil på kammen, shimsene eller skålene. Tok allikevel å byttet alt over bortsett fra shimsene fra en annen motor. Tikke lyden ble ikke noe bedre, så må feilsøke videre. Skal gi deg beskjed om jeg finner ut hva som er galt. På min motor er lyden omtrent ikke der når motoren er kald, men kommer når den blir varm. Er det noen forskjell om din motor er kald eller varm?
  7. Har en Iveco diesel motor som fikk "ventil" tikke lyd pga lite olje i går. Skal ha med en ekspert å skru på den til lørdagen. Etter hva jeg har hørt er motoren likt bygd opp som f.eks Volvo motorer. Kan gi beskjed om hva feilen er når vi har fått sett på den. Kunne høres lignende ut bortsett fra i en litt annen dimensjon :)
  8. Han utlendingen fikk dem etter hva jeg har fått høre så mye klager på at han ble forfremmet og sitter på eget kontor på Kongsvinger. Sier litt om å være ansatt hos staten! Jeg var i kontakt med han etter å ha skaffet papirer fra Møller hvor de bekreftet at fabrikken ikke kunne se noen problemer med å senke tillatt bakakselvekt på bilen min. Dette fordi det i TUV papirene til senkesettet var tillatt 25kg mindre bakakselvekt. Da jeg var der første gangen fikk jeg beskjed om at jeg måtte ha papirer fra importøren på nye vekter e.l. Reiste innom på forkant av etterkontrollen for å høre om det godt nok for dem. Jeg snakket da med Asim som var sjef der og spurte om brevet fra Møller var godt nok. Han reagerte med å regelrett skrike meg opp i trynet om at man ikke bare kunne heve å senke vektene på bilen, bilen måtte da typegodkjennes og det var snakk om avgifter ??? Takk for å være så jævlig hyggelig tenkte jeg og reiste derifra. På etterkontrollen var uansett ikke brevet fra Møller godt nok for dem. Før etterkontrollen hadde jeg også snakket med sjefen på Økern og han sa at dem ikke ville hatt noen problemer med å senke tilatt bakakselvekt. Dem kunne dog ikke ta etterkontrollen for dem ville ikke overprøve det dem hadde gjort på Jessheim. Biltilsynet er ikke lett å ha med gjøre. Faktisk ble jeg i går regelrett avvist på Hønefoss ang en godkjenning av et annet prosjekt jeg driver med. Dette fordi dem rett og slett ikke ville gjøre jobben sin. Ble for mye for dem, så de bare gikk å uff'et seg og sa at jeg fikk ta det på Jessheim fordi det var sendt en søknad til dem i 2001!!! Det har seg slik at man ikke trenger å søke på forhånd, men så oppriktig som jeg var visste jeg dem søknaden osv for å gjøre det lettere for dem. Uansett fikk jeg faktisk eksepsjonell god behandling på Jessheim da jeg snakket med dem etterpå. Håper derfor at denne historien får en bedre slutt enn den forrige gangen jeg var i kontakt med biltilsynet.
  9. Takk for de hyggelige tilbakemeldingene. Grunnen til at tråden ikke ligger i Bora er forumet er fordi det ikke fantes et eget Bora forum når jeg opprettet tråden. Her er noen ganske ferske bilder,
  10. Hvis noen tilfeldigvis har sett noe til denne på veien e.l. blir eieren svært takknemlig for informasjon. Den ble stjålet på hengeren fra en gårdsplass ved Kløfta den 16/05-07 mellom kl 10:00 og 13:30. Reg.nr'et på hengeren: AU7870 og på båten: daf 118 Det satt en 225hk Evinrude motor på båten. PM meg eller ring til eier på tlf.nr 93006562
  11. Får bare denne feilen når jeg prøver å opprette en ny tråd. Har forsøkt i Firefox og IE(bilforumet.net) og Firefox(bilforumet.no). Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 79 bytes) in /home/bilforum/www/includes/class_core.php on line 3015 EDIT: Fant ut at det er noe med tittelen på tråden som gjør at det ikke fungerer. Skulle ha denne tittelen, men det fungerte ikke: Stjålet: Båt på henger Kløfta den 16/05-07 Denne fungerte heller ikke: Stjålet: Båt på F.eks så fungerte denne: Stjålet: Båt (Kløfta) 16/05-07
  12. Har hørt og lest at det er noe som er bedre i 8600'en med tanke på lyden. Det var derfor jeg valgte den fremfor 9600'en.
  13. Sto ikke så langt unna. Bilen din er glimrende gjennomført og i en klasse for seg selv! Det var dumt jeg ikke kom bortom og kikket litt nærmere.
  14. Første jeg tenkte da jeg leste kommentaren din var, der har vi han som skriver så sinnsykt mye usakelig i alle mulige slags tråder. Han som synes bilstereo er rått, legger alle kortene på bordet og viser at han er totalt "noob". Det som går inn det ene øret går ut det andre øret. Som det omtrent ble nevnt ble denne tråden opprettet før det var noe eget "Bora" forum. Du ville sagt og forstår det vel best på denne måten, "Det var vel før du kunne lese".
  15. Det ble en del kulere med nye frontlykter og panserforlengeren som jeg monterte i fjor. Veldig greit å også bli kvitt de ekle lexus baklyktene for dem var jeg rimelig leie. Har også kjøpt meg nye skilt og benyttet chrome skilt rammer. Kan etterhvert legge ut noen bilder av carputer installasjonen for den begynner å bli bra. Har snekret og herjet en stund for å få det ordentlig. Mangler litt modifisering av dekkplata samt at jeg skal trekke den. Må bare få rotet meg innom Lillestrøm systue for jeg har bestillt skummgummi som jeg skal benytte for å få litt "puff". Carputeren er montert bak baksetet og det kuleste med den er kanskje DAC lydkortet. Kjører lyden via spilleren og det låter veldig bra. Jeg har "råna" en del i det siste, men har ikke sett deg noe. Bilen har jeg kanskje sett om du pleier å parkere på andre siden av veien ved gartneriet? Silverstone EB-01
  16. Har oppdatert den første tråden med et par bilder fra i år. I år har jeg montert svarte angel-eyes frontlykter, nye "crystal" baklykter, et nytt sidekjørt og chrome subwoofer "ringer". Har også fått montert carputer med en rekke fineser som bl.a. video/mp3, telefonstyring via bluetooth, talestyring, spill/mame og gps m/sporing og bevegelses logging. Sånn ellers har denne sesongen vært ganske tragisk med tanke på at jeg bl.a. frivillig reiste til biltilsynet på Jessheim for å få godkjent senkesettet. Det var i perioden hvor jeg reparerte bakfanger fordi jeg ble rygget på i slutten av i fjor. Dermed så bilen ganske vanlig ut siden jeg hadde på orginale fangere. Har også lakkert framfangeren fordi den hadde så mye steinsprut, hehe, og noen riper etter at jeg som nevnt tidligere sneiet ned en syklist. Klarte forøvrig å sprekke det andre skjørtet litt før jeg hadde fått på fangere og slikt igjen. Det skjedde da jeg bare skulle kjøre en liten runde i nabolaget for å få bort en feilkode pga at jeg kjørte litt uten lamdasonden(?). Måtte bytte katalysatoren pga løs innmat og det var kjipt dyrt. Betalte etter hva jeg husker rundt 5k etter litt vennerabatt hos Møller. (Hardware) Armada M700(650Mhz, 256Mb, 120Gb HD) K301 Motorized In-dash LCD with USB Touch screen Silverston EB01 DAC lydkort Soundstream(4x) 7" 16:9 LCD Trust Bluetooth dongle 3Com Wireless pcmcia card Sunsway/ST Lab CardBus USB 2.0 2P Trust Digital USB Microphone MC-3200 GPS Haicom HI-204III antenne USB Phillips Vesta pro webcam Carputer: (Software) Windows XP lite(Ripped using Winlite) Roadrunner Frontend with "LSX (VOID)" skin SAPI Voicecontrol Mozilla Firefox og Thunderbird Picviewer Rainlendar MS Autoroute
  17. Det blir med Bora'en ja. Må jo få brukt den litt før snøen kommer. Har vært en del i kontakt med en fra Drammen på mp3car.com vedrørende carputer prosjektet. Satser på at han kommer så jeg får tatt en prat samt tittet litt på han sin carputer. Det kommer nok også mye annet spennende dit :)
  18. Takk for tilbudet, men jeg har nå fått skaffet meg en fanger av den gamle typen med hengerfeste. Skulle helst hatt 90 fanger og lurer på om innmaten eventuelt kan flyttes over til en 90 fanger. Har nemlig 90 fanger liggende, men har ikke studert det så nøye. Tror at det ikke er helt likt, men fint om noen kan bekrefte om det går eller ikke.
  19. Det er lite lønnsomt å ha kasko på en bruksbil til under kr 10k, så på den bilen hadde jeg ingen kasko. Tror kanskje jeg kunne ha levert eventuelle erstatnings krav til polititet. Det gjord jeg ikke fordi jeg ikke orket å bruke noe mer tid på saken.
  20. Jeg skal prøve å få blitt med i kolonna fra Skedsmokorset. Kan bli årets første treff gitt :)
  21. Da en av bilene mine ble stjålet i fjor ble tyven også etterhvert tatt. Jeg fikk etter en stund et brev om at saken var henlagt. Dette fordi tyven hadde gjort så mye annet faenskap at et tyveri fra eller til ikke spilte noe rolle for straffen. Heia Norge!
  22. Noen som har et hengerfeste tilsalgs? Det må ikke være lengre unna enn at jeg kan komme å hente det(Akershus/Oslo++)?
  23. Hei, Har hatt Bora'en hos biltilsynet for å få godkjent det justerbare senkesettet. Fikk da beskjed om at jeg måtte ha dokumentasjon fra Møller om at dem godkjente lavere bakakselvekt på bilen. Han jeg snakket med mente at dokumentasjonen måtte være til min bil med den sitt understellsnummer. Vognkort / TUV Foraksel: 890kg / 1020kg Bakaksel: 960kg / 925kg Som dere ser har TUV godkjent litt lavere vekt på bakakselen. Jeg er i kontakt med tekniksk hos Møller, men så langt har jeg bare fått et generelt brev vedrørende senking. Dette brevet er nok til liten hjelp siden det bl.a. står, "Det må kunne fremlegges dokumentasjon fra produsent av senkesettet eller godkjenningsinstans, som TUV el.l. på at bilens tillatte totalvekter og aksellastet som oppgitt fra fabrikken er ivaretatt." Noen som har vært borti lignende og/eller evntuelt har fått lignende dokumentasjon fra importøren/produsenten?
  24. Jeg er nå av den mening at koster generelt ikke er så helseskadelig for bilen som det enkelte skal ha det til her. Når det gjelder skaden, så kommer det vel litt ann på hva som var galt med kosten. Hvis det f.eks var noe skarpt som gjemte seg blandt børstene som du ikke burde har oppdaget vil jeg tro du har noe å fare med. Vanskelig og kjedelig er det uansett. Hvis du er ute etter en kamp bør du dokumentere skaden på børsten ved å ta bilder slik at den f.eks ikke blir byttet ut... I tillegg hjelper det sikkert også at noen som kan snakke for seg tar en prat med vedkommende som driver sjappa. Dette fordi det beste er om dere i mellom kommer til en løsning. Hvis ikke må det mye ressurser til for å eventuelt få dekket skaden.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår