Jump to content
Bilforumet.no

volvosjuførti

Bruker
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

About volvosjuførti

  • Rank
    Registrert bruker
  • Birthday 07/19/1991

core_pfieldgroups_99

  • Modell (eks S4)
    V40
  • Biltype (eks Audi)
    Volvo
  • Årsmodell (eks 1995)
    2004
  • Motor (eks 1.6)
    1.8

Contact Methods

  • Bosted
    Bergen
  1. Hei! No har eg bytta til vanlige dempere, kjøpte KYB sport dempere. Det gjekk som smurt, ingen problem uten om feilkode på IVDC. Dette skal Kverneland fixe :)
  2. Takk for svar opelduude. Har sjekket, fant med elektronisk styring,men selgerene vil ikkje sende bilder, mn alt stemmer ellers då... Men er intr i å byta t vanlege, dei kosta mykje mindre, og det er fordel på ein bil som e gått 320 000 km
  3. Er det nokon som veit om det er mulig å montera vanlige dempere uten elektronisk skit, uten å få feilkodes osv?
  4. Ingen som veit kor eg kan få tak i sånne? Har nummert på di, visst det er noko hjelp :)
  5. Har sjølvsagt sjekket det også, men de har ikkje. har kun: Støtdemper-type: fjærbein , Chassis: for kjøretøy uten elektronisk oppheng , Monteringsside: framaksel høyre , Og eg treng de MED elektronisk oppheng.....
  6. Hei Lordmango. Takk for tips, har sjekket, og det er rød firkant på støtdempere. Fleire forslag? :)
  7. Hei. Begge demperene mine framme er gåen. Har tydeligvis litt spesielle dempere, Kverneland forlanger 7500 per stk. Eg kan "justere" de inne i bilen, da vil sei, eg kan velge mellom komfort,normal og sport. Er det nokon som veit kor eg kan få tak i desse billigere, eller om det er mulig å sette inn "normale" uten å få feilkoder i hyttåpine? Håper på raskt svar/hjelp. Er nett so å kjøre båt no, kjører kun på fjærer framme....
  8. Ok, får berre reise på diagnose da, å håpe at de finner noko. Sure penger visst ikkje...
  9. Takk for svar! Har vert ute med den igjen, får ikkje framprovosert feilen idag iallefall. Men kjem nok igjen... Kom gjerne med fleire tips, skal sjå over sikringene i morgo i dagslys :)
  10. Hei. Møtte problemer på vei heim frå arbeid idag. Kjørte i 80-85 på hovedvegen, og so kom plutselig " transmisson service, warning" på, og mister med eingang motorkraft og det lukter svidd. Før eg får bremset ned å stoppet på busslomme, so kjem "engine fault" opp. Kjører bilen så den siste km heim, får då kun kjørt i maks 60 km/t, og får ikkje gire (automatkasse) verken i tiptronic eller av seg sjøl. virker som den er låst i eit gir. Når eg starter den igjen etter ein time den har stått i ro, so er alle feilkodene vekke, og bilen fungere heilt fint på ein testtur på 10 min. Snakket med Kverneland bil, de har egentlig ikkje peiling, og vil ha den inn på diagnose, men sei samtidig at dei mest sannsynlig ikkje finn noko feil siden varslene er vekke. Er det nokon som har peiling? Kvir meg litt for å kjøre den no... Håper på raskt svar
  11. Det er eg ikkje sikker på. Kan sjekke. Evt kva er det då?
  12. Må bytte demper/fjær venste foran. Bil er ein 2003 mod, 1.6 bensin, autolat. Ikkje stv. Er det noko ein bør passe på, evt er dette vanskelig?
  13. Ryker ikkje blått nei, ryker litt ved oppstart sjølvsagt, men det gir seg. Er grå/kvit røyk. Kjører bilen omtrent 150 km kvar dag, å ligger fint på motorbrems, og evt visst eg skal gi gass etterpå, så går den fint opp i fart om det var det du meinte? Ligger ikkje på unormalt høgt turtall eller noko slikt. Normal kjøring, visst ein kan definere kjøringa mi som det. Har berre hatt bilen i 4 mnder.
  14. Kor er dei teflontetningene lokalisert? Mulighet for ein hobbymekaniker å bytte sjølv?
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.