Gå til innhold

SpikeMan

Bruker
  • Innholdsteller

    160
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SpikeMan

  1. Akkurat kjøpt "ny" 2004-kjøpt 1.9TDI automat Passat. Testkjørte bilen og alt virket fint, bilen startet som en kule og var ingen problemer med den. Merket heller ingen ulyder eller noe ved testkjøring (og 3 timers kjøretur fra Oslo til Ål) Problemet mitt nå er: Når jeg starter bilen om morgenen så er den litt tungstartet og hele bilen rister, i tillegg er den veeeldig treg til å kjøre inntil turboen sparker inn. Merker ikke noe særlig til røyk men er noe mer ved oppstart enn når den står i tomgang og kjører. Dette skjer kun ved førstegangsoppstart, bilen starter uten problemer ellers. (har blitt startet og stoppet opp til 7-8 ganger i dag uten stress..) Vet ikke om det har noe sammenheng, men det er fuktig i motorrom og det lukter veldig diesel (fersk diesel ikke eksos), men det renner ikke, ser heller ut som det har ligget der litt. Har ikke klart å se hvor det er da jeg ikke har verktøy til å få av dekslet enda.. Men synes ikke det virker som han bruker noe usannsynlig mye diesel (sammenlignet med andre biler jeg har kjørt..) Også verdt å nevne at jeg får opp en beskjed; "abgass werkstatt", vet ikke om dette har en sammenheng? Dette og er ikke alltid kommer på første oppstart. Noen som har tanker? Har ikke hatt mulighet til å kjøre noe diagnose enda heller. Nr 2: Ved hard sving til venstre kommer det et slags knepp eller knekk fra det som høres ut som forstilling, kan gjerne gi seg ved senere kjøring men kommer også tilbake. I tillegg skjer det samme ved hard gassing fra stillestående og også hard nedbremsing selv med liten fart, men dette høres mer ut som kommer fra rundt girkassen. Har søkt mye fram og tilbake og høres ut som det kan være deler i forstilling men synes det er merkelig hvor jeg hører lydene fra. Nr 3: En veldig høyfrekvent pipelyd som kommer ved vanlig kjøring, kan bli borte men da kommer den igjen ved kjøring over humper. Nr 4: Dørlåsen på passasjersiden bak vil ikke opp ved første opplåsning med sentrallås, gikk heller ikke opp ved bruk av håndtak innvendig. Trykker jeg flere ganger kan den gå opp til slutt (gjerne 2-3 trykk) Nr 4: Xenon-lys lyser veldig dårlig ved normal bruk, pluss at høyre side ikke lyser sammen med fulltlys. Dette er vel forhåpentligvis bare begge pærene men har også merket at lyset kan bli helt borte. Skal prøve å bytte pærer hvertfall disse heller litt mot rosa/lilla farge så merker de er slitt. Noen tanker? Setter pris på alle svar.
  2. Mener å ha hørt at Nordman dekk skal være ganske greie, men så er det mange billig-dekk der ute som er ganske greie. Vinterdekk er der jeg uten tvil ville lagt litt ekstra penger. Michelin, Continental og evt Goodyear/Hakkapeliita har absolutt de bedre dekkene her.
  3. hehe, soting står på lista over ting som skal bli gjort ;) 5000 kr så er det i boks.. xenon i tåkelysa har jeg vurdert lenge, men alltid valgt det bort.. men vi får se.. mulig jeg går for det til slutt... Hmm, jeg liker det faktisk uten led i parklysene, men hver sin smak ;) skal vurdere det :) Ja, mangler i to av de sidelysene faktisk... pærene gikk når jeg byttet lyktene :P aner ikke hvorfor.. men så har de ikke vært bytta på ti år heller da så..
  4. Tenkte jeg skulle legge opp en liten oppdatering om hvordan bilen ser ut i dag, begynner å bli passe fornøyd! Ikke for mye drit og ikke for lite :P Jeg synes den ser bra ut, mangler bare litt senk; spesielt foran. hva mener du? :D [ATTACH]30669[/ATTACH]
  5. Jeg dro ut den pluggen uten å ta av strømmen.. Fikk den ikke vekk uten at verkstedet gikk inn og slettet den...
  6. Problemet er vel elektronikken såvidt jeg husker? Selv om alt av releer ligger der og alt så er det i den elektroniske styringen ting faller ut om du ikke hadde tåke/grøftelys originalt.. Leste mye om det hvor det var mange som hadde opplegg der til og begynne med og alt de trodde måtte til var å legge inn en knapp, men må til no omprogrammering og sånn for å få det til å funke.. Så like greit og legge opp eget ledningsett og finne brukte grøftelys, mye billigere enn helt nye hvertfall! Og de blir voldtatt så lavt nede så... Æedit: godt mulig dette er de nye modellene bare, da jeg ikke husker helt.. (var noe sære greier i australia der husker jeg.. måtte programmeres inn og det var jo ikke lovlig..) jeg prøvde aldri på min '96 modell s40 og min '02 v40 hadde det allerede så..
  7. Det er den, og på god vei og :P Men er ikke veeeldig mye som skiller, og tror faktisk man kan gjøre litt selv om man gidder :P Uten å måtte bytte hele skiten, men klart den ene sparer man tid på og kanskje penger, mens den andre er ja.. :P Det som skiller mest, på visse modeller, er vel leppen du får på noen... Bak liker jeg faktisk fase 1 best, selv om med sportkitet.. Vet ikke hvorfor, bare synes fase 1 er penere..
  8. Da fikk jeg litt ekstra små-deler til bilen, nye blinkere, markeringslys, ny grill og nye blinklys. Skal få ut litt bilder når jeg husker å ta dem.. :P Pluss at jeg jobbet litt mer med dørsidene i dag, og skal vel tilbake i morgen og håpe jeg blir ferdig; da gjenstår kun ett siste trekk til jeg er ferdig :D
  9. Såvidt jeg husker fra tidligere lesing, så mener jeg det er litt arbeid. Litt fordi Fase 2 er litt lenger og breiere enn fase 1, hvertfall foran.. Bakfanger husker jeg ikke.. Så må nok litt arbeid til, men tror det skal gå altså :) Bare ta deg god tid :P
  10. Var det en spesifikk modell du var på jakt etter? Man fikk jo forskjellige til Volvo V40.. Jeg har for øvrig fire stykker som jeg selger til 1000,- har ikke sjekket om de her helt strøkne men de er pent brukte hvertfall. Du får sende meg PM eller melding på 46796356 om du kunne være interessert.. Dette er 16" på slitte Continental dekk forresten..
  11. Der faller min kompetanse ut :P Jeg vet bare at den gav seg etter kort kjøring, så er i nærheten av bremsene såklart.. Ville nok hørt med med en mekaniker der..
  12. Noe skit på ABS-føleren kanskje? Mente det var samme lyset? Husker ikke helt selv, men mente det var det.. Min lyste hvertfall plutselig nå i vinter når føleren var full av snø :S
  13. Ingen interesse altså? Alle åtte går nå for 1000kr!
  14. Takk, har mye arbeid igjen så.. Blir bra til slutt :) Har faktisk ikke Morel-subben i bil nå, er en MMATS p2.5 som står der nå. Men den står i en egen bygd kasse. Dag Johansen som bygde den til en annen kar også kjøpte jeg den av han senere igjen. Veldig fornøyd med hvordan det trykker, men kjenner jeg savner litt den hifi-bassen som kommer fra Morel-subbene.. Men det kommer :) Gleder meg som en unge til å bli ferdig med dette :D
  15. Hmm, ser jeg ikke har oppdatert her på en god stund. Har jo skjedd en del siden sist, tenker jeg får lagt ut bilder fortløpende. Har hvertfall dempet gulvet i bilen helt bak til bagasjerommet. Fått inn monoblokka, ny subkasse og venter enda på høytalerkassene til døra men der er det ikke mye som gjenstår. Ellers har jeg skaffet nye felger og har handlet inn litt smått utvendig til bilen, så blir fler bilder når dette kommer. Her er felgene på bilen, kommer fler bilder.
  16. Setter like gjerne ned prisen for alt til 1000 kr, så om du trenger nye dekk eller felger så sier du fra. Tar bare plass hos meg..! :D Har nylig kjøpt inn 17" dekk og felg til min bil så trenger derfor å bli kvitt det gamle, da jeg i tillegg har dobbelt opp med dekk/felger. Sett 1.: Originale Volvo felger. Slitte Continental dekk 205/50R16 med 4x114,3 boltsirkel. Dekkene kan kjøres en sesong til. 1000kr for alle 4? Sett 2.: Mega Wheels Rotera Nesten helt nye (kjørt 1,5 sesong) Minerva og Goodride dekk 195/60R15 pluss ett ekstra. Forrige eier av min bil punkterte og måtte kjøpe 2 nye dekk. Har derfor 5 dekk av denne størrelsen, men kun 4 felger. 1000kr for alt? Begge settene kan selges samlet for 1800kr og jeg kjører inn til Drammen, Oslo; stort sett områder rundt om de byene. Send meg PM eller melding på 46796356. Er interessert i å bli kvitt disse så fort som mulig.
  17. Ja, så dyktig at du ikke ser at jeg har gjort det enda:P Nei, men skal komme bilder snart.. Bare vært innmari treg da andre ting har kommet litt først i det siste Har også fått tatt ved passasjer setet foran så blir spennende og se om det er noen forskjell. Felgene har jeg ikke fått kjøpt enda, men var å bytta til de som egentlig tilhører bilen og lurer på å beholde de en stund til.. spesielt nå som stipendet jeg egentlig skal få på skolen blir kansellert.. også tenker jeg på å få dem lakkert matt svart Nå mangler jeg bare å finne tida til å komme meg bort til mannen min på lyd så jeg blir ferdig med dørene foran, det er ikke så mye som mangler!! Også er det treff i Jevnaker som jeg vil være med på den 28 august mener jeg det var.. Skal mase litt på han.. Silent Coat mattene er forøvrig helt greie, noe klissete men henger som bare rakkern! Kjenner jo det at de har litt mindre vekt på seg enn Hush Mat har, men det er jo en helt annen pris! 899 for 4m2 er billig, og det gjør god nytte!
  18. Da har jeg brukt noen timer i dag og i går på å få lagt ned litt dempematter. Før jeg har begynt med dempingen ser døra sånn ut, nå har døra ett lag Silent Coat 2mm, Silent Coat Noise Isolator 8mm og ett lag Silent Coat til på ytterblekket. Har også lagt ett lag til med Silent Coat 2mm på innerblekket, på begge dører foran. Har begynt litt med høyre side bak og på hjulbua, med Silent Coat 2mm, Noise Isolator 15mm og Silent Coat 2mm på hjulbua. Tar litt tid å få ut setene, men fikk det til til slutt. Liten anbefaling, ta av strømmen fra batteriet.. Slipper du feil på airbagene i setene... Også dempematter lagt, kjenner det mangler litt for å få den ultimate stillheten, men dette hjalp definitivt mye. Hadde jeg hatt muligheten er det klart jeg ville gjort dette litt annerledes, og mer.
  19. Har nå bestilt dempemateriale fra Bilstereosenteret. Funnet ut av å skaffe dempemateriale er vanskelig når man har lite penger, så ordnet dette billig der. Gleder meg til å få alt i orden nå, så jeg får litt lyd foran i bilen og. Har nå satt inn min tredje basskasse i bilen, siden forrige ble sprengt.. Var nok litt for mye effekt der. Var og hørte på biloppretter her som skulle se på å fikse bulken i kanalen, 9900kr var det de kunne ordne det.. Noe dyrt synes jeg da.. Vurderer å bare fjerne lister, sparkle og lakke litt smått selv.. Gidder ikke bruke så mye penger på den her bilen.. Anlegg er greit for det kan jeg få ut av bilen senere... Har litt annet smått som må fikses også, oppdaterer listen øverst.
  20. Skjedd noen endringer i hva som skal inn i bilen,. edit: Har nå skaffet meg en Alpine IDA-X305S, en KCE-400BT og PXA-H100.
  21. SC-styiling har faktisk litt billigere, dog uten frakt. Så ikke om det var med frakt? Sidemarkeringslys er vel såvidt jeg vet noe som produsenten velger å sette på selv, ikke noe som går under lover og regler. Altså, du kan bruke egentlig hva du vil. Så lenge lysene ikke er plagsomme for andre bilister. Ergo, du kan bruke sota om du ønsker. Har tenkt til å ha det samme på min mørkeblå v40 om en kort stund. edit: btw, litt rar den scstyling.no sida. du må direkte inn på undergrupper for å få opp produkter.. Så er litt forvirrende til og begynne med..
  22. Tror de fleste steder som selger dekk ikke vil gi deg 18", jeg forhørte meg ganske godt og han stå på at det ikke fantes noe mer enn 17" til den bilen. Mulig du finner om du sier du har en annen bil med samme ET og boltsirkel. Ellers så vet jeg at Dekk1 har noen kule felger, som du så i tråden min, men det er ikke store utvalget til denne bilen/boltsirkelen..
  23. Blir nok Dekk1, har ikke sett noe liknende noe annet sted :)
  24. Sånn, da ser det ut som jeg har bestemt meg på felger osm skal på bilen: [ATTACH]23136[/ATTACH] Får en god pris på dem, også blir det 205/45-R17, så jeg tror det blir bra. Også blir det nok 40mm senk etterhvert da jeg tror det holder og etter å ha studert bildene av Rulle så tror jeg det holder fint.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår