Gå til innhold

Murne

Bruker
  • Innholdsteller

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Murne

  1. Klarer du deg uten dørtrekk noen dager så legg glassfiber, dempe matter hjelper svært lite der høytalerne er montert i dørtrekket. Kansje en bedre løsning er og se hvor vidt du kan montere noen mdf ringer fra baksiden inn i dørstålet for og stive opp rundt høytaler montasjen, da er det greit med et par demper matter for den lille resonansen som er igjen.
  2. fult mulig og bruke en g60 til gode tall. 60-70hk er gode tall mener nå jeg.Noen har hentet mer. g60 på vr6? nekter og tro at den klarer lever nok luft til ikke og være en stopper der., så om du finner den tråden blir ihvertfall jeg nysjerrig.
  3. De (store) kontaktflatene pleier og være store fordi di skal føre en stor mengde strøm, skal du skjekke at releet får strømmen det skal så bør du sette en pinne på en stor kontakt flate og den andre pinnen på multimeteret til gjord en eller annen plass. Siden skjekker du en av dem små, usikker på hvem men det skal være den som gir styrestrømm til releet. her gjør du det samme med gjord men må få noen til og vri om nøkkelen for og få strømm der. Får du ikke strøm på den første flaten du sjekker så bytt til den andre, kun en av de 2 store eller 2 små vill gi deg spenningsmåling, men husk og ha den andre pinnen på multimeteret til gjord.
  4. selve sonden sitter nok enten i grenrøret en plass (bak motor mot torpedovegg) men høyst sannsynelig på avgassrøret under bilen. Selve kontakten sitter i nærheten av luftboksen, jeg har gjort om alt i motor rommet, men så vidt jeg husker så sitter den i hvertfall på denne platformen et sted (venstre side når du står foran der)
  5. Du kan ha punktert, i den form at du har en liten rift i dekket (dekkene) om de er gamle. står du parkert akkurat riktig så blir de lukket av vekten og trykket og kansje åpnet et annet sted. Det skjer av og til. Ta dem av og spray en blanding av salo og vann rundt hele dekket mens det er i fri luft og sjekk etter bobler. Fjuskingen din er 99% garantert fra lambda, du kan jo fastslå det den siste 1% ved og koble fra lambda ledningen og sjekke, bilen bruker litt mer bensin men den går ohh så mye glattere om denne er råtten. Lykke til!
  6. Noen som har et recaro interiør fra en g3 stående for salg noen plass? Ta kontakt på: 466 38 530
  7. Har du fortsatt dette? Fint om du kan kontakte meg på 46638530
  8. Problemet med disse distriktene, er at vi "entusiaster" og dem med glede for bilverden er en utdøende rase. Det er flere år siden miljøet var godt og fylt med aktivitet. Jeg skal til og med inrømme at jeg selv heller ikke har vært den mest aktive de siste årene rett og slett pga mangel på interesse ettersom tilstandene i disse byene sakte døde ut. Det beste forslaget jeg kan gi er og prøve og få til et sammarbeid med en lokal foretning Dekk1 etc, Da disse ser ut til og trekke til seg mer av den Skaren man leter etter en bare et tilfeldig utkast om byråning. Det er mange muligheter og jeg håper virkelig jeg ser en oppdatering her etter sigende da vintern som sakte er på vei.
  9. Hei igjen. Regkjede har vel liten sannsynelighet for og "hoppe" over, hvis kjede\drev strammer er så slitt er det mange andre alvorlige feil som også ville ha oppståt kan jeg tenke meg. Det kan så klart være gal timming så er du neve kyndig nokk skrur du bare av topplokket og ser hva somforegår og tar en ny timing. Ellers ville jeg åpnet denne boksen som pluggene er koblett til har vært borti både gjennomslag og irr i denne før Og sist men ikke minst tilbake til dysene. Få dem ohmet eller rett og slett bytt på s2 og s5 og se om det hjelper på noe.
  10. lyse plugger? Bare et skudd i blinde men dysene dine? Prøv og få lånt deg noen av samme kaliber. puss ren pluggene sjekk åpningnen juster om nødvendig og kjør igjen. Skjekk hvilke plugger som er fuktet og hvilke som er tørre. Lokaliser problemet til hvilket sylindre det er snakk om. sjekk disse pluggene for gnist. Er det gnist mangler du bensin, så prøv og få erstatet dysene til de respektive sylindrene. Jeg tviler på at du har klart og koble plugledningene feil om du har orginale. det er rimelig tydelig hvilke som skal hvor, Men skjekk dette også mens du er i gang ;) Lykke til
  11. Med tanke på at dette er i sammarbeid med dekk1 så er det vel aktuelt at det holdes under åpningsperrioden som er mellom kl8 og 15 på lørdag er det? Mulig arrangør bør komme med en sikker tilbakemelding.
  12. Jaggu er det like morro hver gang en stikker innom her og hører folks teorier. en k03s er ikke en del større en en valig k03 turbo Man kan skvise noen få hester mere ut av den ja, men en del større er og være brutalt opptimist. Hvem på vacn som sier en fmic er dødfødt på et nogen orginalt oppsett aner virkelig ikke stort. Alle som hvet hvor den orginale smic'en sitter og hvordan det ser ut rundt denne skjønner fort at omtrent alt vil bli en forbedring. I tilleg til trykkrøret som ligger klemt under fangern og som ofte har fått seg en enda mer sammentrykt profil via litt grisekjøring etter og ha senket bilen. I tilleg klarer ikke smic'en og kvitte seg med varmen etter et par gasspådrag og i noen tilfeller er det så ille at man faktisk kan merke det på bilen. Og tenker man da også på at varmen som utvikles i en ko3/k03s/k04 turbo er ekstrem ved noen chip programmer så høres kansje ikke den effekten man får av en fmic så dum ut? Så end of line en fmic oppgradering på en chippet bil er absolutt verdt det. Samme om du har en 03 eller 04 turbo, 195 eller 240hk.
  13. Simons anlegg så lenge vi snakker om 2,5" hele veien med kun bakre lyddemper og kat gir en helt ok tung lyd ved pådrag. Noe effekt utover det du fikk ved og gå over til 2,5" får du ikke av og fjerne midtre lyddemper. Fjern kat og kjør med kun bakre lyddemper om du har den orginale turboen. "Når det gjelder simons så har de en tendens til og brenne ut etter 2-3 år så ikke kast de lyddemperne du fjerner.. Det kan fort bli for mye av det gode
  14. Er vel her multilink systemet skal sørge for og holde camber på et såfremst "godkjent" nivå til en hver tid. og få dokumentasjon på dette kan jeg ikke tenke meg er bare bare, men hør med møller. Ellers er det jo andre som har fått til dette før. Som siste utvei får du kjøpt camber kit hos http://www.turbofun.no men disse konster jo sitt igjen men gir deg justerbar camber.
  15. Ikke noe annet en orginalt som er verdt bryet. En annen ting er dog også og skjekke oljetrykk da denne stremmern er opperert av oljetrykket. Her kan det da med andre ord være oljepumpa som svikter og ikke strammeren.
  16. Voldsom til hissig respons på andre folk her. Kansje du burdet begyne og tenke litt før du utaler deg om ting du ikke har peil på! Tror du ikke en turbo lader uten baktrykk? Få faktaene dine rett før du går ut og setter helt gale griller i hodet på folk som kansje er nye til denne verden av motor. Og til dere som lurer og vill ha det klart på bordet: Turboer har det bedre med mindre mottryk etter turbin. (PUNKTUM) En annen ting Til trådstarter er som jeg skrev i går, før du går og blåser masse penger på en aktuator så stram wg staget helt til enten med strips eller hva som helst egentlig, bare for og skjekke at det ikke er selve wg klaffen som er skadet.
  17. Drukkne er vel et relativt begrep. Joda den får et lite overskudd, faktisk nok til og endre hele 1 a/f men den drukner ikke, noen kan ha problemer med at bilen drukner helt, men dette skyldes ofte bruk av en enkelt stemplet ventil, som regel holder ikke disse helt tett med fabrikk fjær og instillinger. "Av egen erfaring med ssqv fra hks på min a4" Ja bilen fikk mer bensin ved girskift, men i tilleg lukket ventilen og holdt helt tett så fort som overhodet mulig etter trykk oppbygging. For og svare sån ca riktig, så kan en si at en 100% åpen ventil er like bra som en 100% resirkulerende ingen av delene er helt optimalt. En ting som uansett er verdt og nevne er jo at folk som kjører uten kat og med en noe alterert motor ville kunne bruke en åpen dump selv på orginal motronic uten store problemer hvis de hvet hvordan dette skal samkjøres. For dere andre er det nok en dårlig løsning da uforbrent bensin vil ødelegege katalysatoren over lengre tid, dette kan igjen føre til for høyt baktrykk på turbo og deretter havari. Selvfølgelig et worst case scenario men uansett verdt og ta med seg.
  18. huff har ikke giddi og lese hele tråden da man har sett seg grønn på andre forum ang dette emnet. Som står over så er åpen dump en dårlig løsning med orginal motronic på disse bilene, men at den går dårligere er en dårlig spøk. Faktisk så vill bilen din gå bedre i teori, (for det lille den går bedre kan du ikke engang måle med instrumenter) Om du hadde en hybrid ventil, det optimale vill faktisk være noe slikt som 45% resirkulert luft og resten i det fri. (Forutsatt at de fleste som diskuterer dette sitter med en standard eller chippet k03 turbo) Jeg vill våge og påstå at om du monterer en 2stemplet åpen ventil så vil bilen din faktisk prestere bedre overgang gir og respons messig en med 100% resirkulert luft.
  19. Har svart deg på pm, men føler for og legge igjen en vissit her og. Disse bilene type før 99 har stort sett kun en lambda, denne siter i dp og hvis eksosen har røket i flexirøret går nok ikke bilen i nødmodus av den grund. Ekstrem turbolyd kan bli feiltolket og være luftlekasje da turboen generer foskjellig trykk utifra turtall og belastning. Har du muligheter for diagnose selv, hvis ikke ordner jeg dette. Mvh
  20. Mener den sitter i\på oljekjøleren, det er den lille kladden du setter oljefilteret fast i. Du kan bruke enten et y ledd eller en sandwich plate.
  21. Anting du har fwd (som meg) "ekte manfolk er ikke avhengige av qattro" :P neida. Begyn med simple ting, tårnstag foran hjelper noe, men den store forbedringen her kommer ved og bytte ut det orginale stabstaget som sitter mallom de nedre lenkearmene i framstillingen. Dette er orginalt 27mm mener jeg på fwd og kan med fordel byttes til et fra s4 eller quattro om jeg ikke husker feil som er på 29mm Eller et fra h&r på 32mm. Ellers får du stabstag til aksel bak som hjelper noe fra rsd mener jeg. Når vi drøfter og få dem ned i bakken er det alikvel differensialen som kommer til og hjelpe mest. Her er det litt ymse med produsenter men pelequin og qaiffe har vel noen bremsede differ som har blitt brukt med godt resultat før. Noe du også kan tenke på er og avstive motor og girkasse 034motorsport.com her noe kalt snubmount som hjelper en god del her. i tilleg til bedre motor/girkasse fester. Og tro meg disse blir slit gjennom åra og sørger for mye slark.
  22. Det er helt klart en fordel og montere selv. Og har du litt hobbymekaniker i deg er det et flott steg i læreprossesen om din egen bil. Det som pleier og være problemet her er folk som kjører uten og legge trykket fra turbo til grunntryk når de skal ha bilen til mapping. Og det sier seg vel selv at dette går dårlig da. Eller skal jo folk flest ha dette på bruksbilen så dem har nok ikke tid til noe turbo bytte ;)
  23. mapping: kort forklart programering av riktige tennings verdier,dyse åpningstider,turbotryksregulering i forhold til inputt fra en myriade av sensorer. Så ja det er elektronisk :) Og et helvettes virvarr av verdier.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår