Gå til innhold
Bilforumet.no

opel astra

Bruker
 • Innholdsteller

  1,797
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

Alt skrevet av opel astra

 1. opel astra

  ac pumpa vil ikke gå

  Skal være 12V når ac er koblet inn. Og det er nok gass på anlegget. Og ingen lekkasje på anlegget Og det ingen feil på trykkventiler. Da kan jeg nok tenke meg at det er bare å bytte kompressor/ clutchen. Uten riktig strøm så klare ikke clutchen å dra med seg kompressoren rundt og da ingen kulde.
 2. opel astra

  Bilbeltealarm

  Det er microbryteren i selve beltelåsen som forårsaker dette. Du kan sette på vsds og få kode den bort som også går. Da blir den borte en gang for alle. Eller lese av feilkode og se hvor feilen ligger og bytte den. kan kjøpes brukt eller så finner du dem billig i utlandet.
 3. opel astra

  Diagnose tool

  Dem har denne. Og at dette ikke er noe kopi. https://www.obd2.no/produkt/diagnose/vcds-vag-com/hex-net-tradlos-interface/ross-tech-hex-net-vcds-tradlos-interface
 4. opel astra

  Diagnose tool

  Om ikke pris er problemet og du trenger den fort. Så er det bare å bestille fra her så kommer den rimelig fort. https://www.obd2.no
 5. opel astra

  Golf startproblemer

  Har du tatt noe diagnose på bilen? Kan vare litt av vert dette fra lmm til en eller flere følere. Hvordan står det til med luftfilteret ditt. Lenge siden det ble byttet?
 6. opel astra

  Svart olje rett etter service?

  Er vel ikke rart den er svart du kjøre diesel.
 7. Du skal kunne få væske etter du har bytte av caliper når du skru opp lufte skruen. Om ikke prøv å lufte manuelt en trykke på pedal og lufte. Ta alle fire begynn høyre bakk så venstre bak samme foran. Trenger ikke å bruke vcds for lufte av bremse kun deaktivere parkbrems og aktivere den etter på.
 8. opel astra

  Octavia motor dør når den står stille

  Det første du må prøve er å teste p1517 og j721. Se om dem virker som dem skal. Ta dem ut sett så dem inn eller prøv å teste dem Så vil du også høre om dem virker mål dem med multimetter. Har du fått slettet noen av feilkodene på bilen.
 9. opel astra

  Ulyd fra servoen...

  Ja dette er beholderen til olja. Og pumpa sitter rett under den nesten nokså langt nede. Det er ikke sikkert du får noe lyd når bilen henger i lufta, beste er om den står på bakken så det er litt belastning på hjula. Da vil du høre hvor lyden kommer fra.
 10. opel astra

  Ulyd fra servoen...

  Få med deg noen og prøv å lytt godt etter lyden. Prøv å hør om det kommer fra pumpen eller sylinder nr 1 Den du linker til er pumpen som passer.
 11. opel astra

  Ulyd fra servoen...

  Ja riktig det er den jeg mistenker. Men er du heldig så kan det hende det er nok med å få byte olje. prøv det før du bytter ut noen deler. Servopumpen er nokså lett å høre om en er defekt.
 12. opel astra

  Ulyd fra servoen...

  Prøv å bytt oljen se om den blir bedre av det. Men du kan prøve å få en til å svinge på rattet, så prøv å lokalisere lyden ved å lytte foran. Og se om den kommer fra servopumpen eller vekselen. Men siden lyden bare kommer når du svinger til en side, vil jeg tru det er denne her som er begynner å bli litt slitt. 1J422061AH. Og ikke selve servopumpen. Sånn ser helle anlegget ditt ut selve pumpen er nede ved nr 22..?
 13. Nei litt forskjell er ikke heilt likt, sånn ser den ut bak. Om du bestiller/ søker opp etter reg nummer så skal det komme opp riktig.
 14. opel astra

  Ulyd fra servoen...

  Mulig du har ei ku inni der...? Er sikkert ikke blitt bytta olje siden 2002. Ofte det kan bli litt trøbbel da..? Trur nesten ikke det er selve servopumpe. Da lyden er bare på den ene siden, så kan heller tru det er parallellstag eller styrevexel pumpen som begynner å bli slitt.
 15. opel astra

  Blinklys til høyre virker av og til

  Er vel styringen på hendelen som holder på ta kvelden. Må nok antagelig bytte hendelen.
 16. Nei du trenger ikke å bytte hele. Om du blar litt så hadde du funnen den nokså lett. :-) Og her har du et sett som passer din bil, https://www.reservedeler24.co.no/suche.html?keyword= 4B0598203 https://www.reservedeler24.co.no/bil-merke/reservedele-audi/a4-8d2-b5/5605/10171/ledd-sett.html?pg=3
 17. Nei den passer ikke din bil. men du finner dem her som passer. https://www.reservedeler24.co.no/bil-merke/reservedele-audi/a4-8d2-b5/5605/10162/drivaksel.html?pg=3
 18. opel astra

  Nøkkel sluttet å virke, startsperresymbol kommer opp

  Sett på diagnose se hva som kommer opp av feil. Regner med at det styreenheten for startsperren som er feilen har mistet kommunikasjonen. Og må kodes inn på nytt. Eller så er den defekt må byttes Billigst er vel å kjøpe en brukt å sette inn å få den kodet inn på bilen. Så om du ikke gjør dette selv så er det bare å få den inn på møller.
 19. opel astra

  Nissan 200sx s13 fjæring

  TA en titt her. https://www.autodoc.co.no/reservedeler/fjaering-10213/nissan/200-sx/200-sx-s13/27741-1-8
 20. opel astra

  EU-kontroll

  Bytt bremser på begge sider. få juster lyset sånn det skal være.
 21. opel astra

  Octavia motor dør når den står stille

  mulig feil med engine speed sensor (G28) . eller gass sensor er nokså normal feil på di motoren. Feil på esp modulen kommer disse symptomer som du sier Hvor bor du hen da kan hjelpe med vsdc
 22. opel astra

  Toyota 4 Runner 94 modell

  Sjekk med dem her. https://bgnorshop.no/no/56-skjermbreddere
 23. Ta en diagnose på bilen din så vil det komme hva som er galt. Mulig det er feil på armen. Om den dette skjer av og til. Eller dårlig kontakt. Her ser du armer. https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=wiper+lever+audi+c7&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xwiper+lever+audi+.TRS0&_nkw=wiper+lever+audi+&_sacat=0
 24. Her ser du listen https://www.audi.no/no/web/no/bilmodeller/a4/a4-allroad-quattro/utstyr.html
 25. opel astra

  Touareg R5 2005 OBD og servicemanual

  Du bruker dem foran legger klosser bakk så er det vare å heve den. legg under en totomfire om du vil ha den litt høyere. Er bare Ross tech som fungere med koding, ikke kjøp pirat. feilkodeleser kan du bruke av alle slag. til å lese slette feil.
×