Gå til innhold
Bilforumet.no

opel astra

Bruker
 • Innholdsteller

  1,719
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

Alt skrevet av opel astra

 1. Nei dem vil ikke passe. Det er annen pass form dem lyktene.
 2. Og du må i tillegg ha overgang kabel. Men har du noen lykter. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xrs+taillights+audi+b8.TRS0&_nkw=rs+taillights+audi+b8&_sacat=0
 3. Bytte bunnpanne 2009 mod touran

  Du trenger sånn lang til å ta dem tre skruene som sitter oppe mot svinghjulet. Anbefaler at du tar dem skruen på første forsøk er litt trangt der oppe. Resten tar du med 10 pipe.
 4. Svinghjul skifte og DSG

  Kapasitet 5.2 liter Servicepåfylling Kapasitet 6.9-7.2 liter Påfylling fra helt tom Dette er 2.0 tdi dsg Jo varm olje er en fordel men ikke nødvendig. Men om du bruker ei sugepumpe så får du ut det meste. Du trenger ikke vag com for å bytte olje på kassa
 5. Svinghjul skifte og DSG

  Blir omtrent det samme tappe olja fylle på. Det som blir litt lettere er at du kan snu kassa på hue når du skal fylle på Ellers så er det ikke noe forskjell. Er å tappe og fylle opp kassa tutt å kjør. Også sjekk silen når du holder på.
 6. Topp og ventiler, VAG motor

  Ingen årsak. Du får litt mer deler å se etter også på pris
 7. Den skal stå likt som den gamle. Altså skruen skal stå likt med den du har fra før, justering skruen på staget. Når du tar av klokka ser du på den gamle juster skruen likt. juster før du setter på, da er det lettere å se å sammenligne skruene. Om det blir litt feil vil du merke veldig fort. Da må du fin justere den litt skru den enten opp eller ned forsiktig. Resten skal egentlig stemme med festene ingen justeringer der.
 8. Webasto, nullstille etter for lite diesel

  Hvor bror du hen da kan hende noen her som kan hjelpe deg med dette. Har du sett på listen over som Quattro73 la til.
 9. Topp og ventiler, VAG motor

  Du har disse som er lik den du har. CCZA,CDAA,CCTA
 10. Skriv et ord som aldri før har vært skrevet

  TRAFIKKVIMS
 11. Som tittel sier prøve å få til litt humor her. med et ordspill. Ordet skal være så selvforklarende som mulig. Bruk fantasien kom med morsomme ord utrykk. Om ordet ikke er så veldig selvforklarende, så kan en selv komme med forklaring av ordet. Så får vi se hvor langt vi kommer med dette kan jo bli moro.
 12. Auksjonskjøp

  Går litt an på hvor dyr bilen var. Og feil og mangler som sto i tilstandsraporten når du kjøpte den. Er bilen dyr så skal alle feil være oppført. Dem har sannsynligvis gått igjennom bilen før salg. Og evt større feil mangler som er lett å oppdage det kan du reklamere på. Di feil mangler skal rettes av auksjonisten eller dem dekker utgiftene dine. Men du har vel nok ikke krav på opphev. Men du har Kjøpslovens bestemmelser. Der kan nok forbrukerrådet hjelpe deg om dem slår seg heilt vrang. Biler over 25 tussen skal ha full rapport og alle feil skal rapporteres .
 13. Kjøp ferdig tilpasset. Det vil si mindre jobbb mindre frustrasjon. Du slipp å måtte tilpasse og sånt, bare skru av og rett på igjen ikke noe tull. Bs har vel grei kvalitet på deler
 14. Hard bremsepedal

  Sjekk vakuum slangen til bremsene. Enten hoppet av eller at den ikke siter ordentlig på plass. Mulig hull i slangen.
 15. Det er dette som er svinghjulet som jeg beskrev over her. Er bare vanskelig å si hvor lenge ta holder før en må bytte det. Når lyden blir en del kraftigere så må du bytte. Om ikke lyden er veldig høy nå så kan du kjøre med det, men pass på lyden og kjør forsiktig ikke full gass ved akselerasjon det vil gjør det være. Også å kjøre med belastning og henger. Men det beste er jo å få det byttet så slipp du noen overraskende stopp.
 16. Da er det nok svinghjulet du hører. Så ikke kjør så mye på turtall heller prøv å kjør så mykt som mulig. Hvor lang tid det tar før det er defekt er ikke godt å si. Du kan kjøre par år eller et, kanskje bare noen mmd før det tar kvelden. Det går litt på kjørestilen mer du presser bilen og evet med henger så er det ikke sikkert det vare så lenge. Men dette er nok bare heilt i startfasen til et defekt hjul. Etter vert så må du nok få det bytte, når lyden blir kraftigere også vil det komme når bilen står på tomgang. Du vil høre at lyden avtar når du presser inn clutchen på bilen.
 17. Tenker det er svinghjulet som er dårlig. Om det også følger turtallet på bilen. Er det en slags klaprelyd på tomgang, hører du lyden når gir litt turtall på bilen.
 18. Webasto, nullstille etter for lite diesel

  Prøvde du sånn jeg beskrev det over? Da skal den bli tilbakestilt. Om ikke det funker så må det gjøres som Quattro beskriver inn med vag com og null stille den.
 19. Webasto, nullstille etter for lite diesel

  Sjekk sikring om den ok Start webasto vent 10 sekunder ta ut sikring Vent 10 sekunder sett tilbake sikring Stopp webasto vent 10 sekunder. Start så webasto etter dette. Ellers kan du bruke vag com til dette.
 20. Ta en titt her..? https://mb-norway.com/nettbutikk/594-amg-look/865-w211--s211--frontfanger-amg-look--e63/
 21. Diagnose

  Da finner du billig kabel i den linken..
 22. Diagnose

  Om du ikke trenger kabel. Så kan du få hjelp av noen her kanskje om du er i nærområdet?
 23. Diagnose

  Om du tar en titt her så finner du mange billige. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xvag+com.TRS0&_nkw=vag+com&_sacat=0
 24. Diagnose

  Softwaren ligger i kabelen så er derfor du ikke kan bruke den om hverandre.
×