Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. Heve XL 7

  heisann, Jeg har nettopp montert på noen nye all terrain 225/70-r16 som fungerer ganske greit, kunne ikke fått plass til mere enn det. På dette fikk jeg litt mer bakkeklaring men lengter etter mer. Så lurer på om det er noen som vet hvor mye bakkeklaring jeg kan få lovlig "tuv godkjent" hevesett. Og hvor mye arbeid det tilsvarer til å heve den. Jeg har funnet 30 mm hevesett, men føler at jeg trenger mer. Mvh Fredrik.
 3. Får ikke låst bilen

  Jeg har en Peugeot 307sw 2005, 1.6HDI 90Hk. Etter en vanlig runde med selv-vask får jeg ikke lenger låst bilen. Bilen mottar signalet fra nøkkelen, og "tror" at den låser seg (lysene blinker og jeg hører releer som slår inn). Men ingenting skjer i dørene. Det samme skjer når jeg trykker på låseknappen på dashbordet (den blir da stående og blinke rødt ca hvert sekund). Trykker en gang til og bilen "tror" at den låser seg opp igjen. Prøver å låse døren manuelt, men låssylinderen vil ikke gå rundt. Har en reservenøkkel (uten sender), men samme problem der. Har brukt en god del WD40, låsolje, låsspray og makt. Jeg får startet bilen med begge nøklene. Ingen varsler. Sikringsboksen er forskjellig fra instruksjonsboka, men fant på nettet og har sjekket sikring 2 og 15. Har Haynes til 307 (ikke SW). Kan ikke finne info i koblingsskjemaet om andre ting som er involvert (som releer e.l.). Kan en ødelagt låsesylinder hindre at sentrallåsen funker? Har åpna døra fra innsiden, men synes det er trangt og uforståelig. Kan ikke se noe åpenbart feil. Derfor spør jeg her før jeg går videre. (for man setter jo ikke bilen på verksted ;) eller....
 4. Leverandør av reservedeler

  Ta en tid på disse. https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=fuel+rail+pressure+sensor+v50&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xfuel+rail+pressure+sensor+v50+1.6+d.TRS0&_nkw=fuel+rail+pressure+sensor+v50+1.6+d&_sacat=0 Husk å sjekke delenummer på delen du skal ha.
 5. I går
 6. Denna sitter det foreløpig en 2,3 i. Om med foreløpig så mener jeg til den går dukken. Når det skjer så er jeg frista til å slippe ned i en 302, men jeg har en 2,6 stående også om det skulle være mer fristende å beholde 6er i den.
 7. Veldig bra gjort! Hvilken motor er det?
 8. Cruisecontroll

  Jeg fikk samme diagnosen på en 06mod. Subaru Forester 2,0 158hk. Dem viste meg en lufteventil (egr ventil)på høyre side av motoren. Som må byttes. Koster 3600,- originalt ventilen. Jeg bestilte den på eBay til 1300,- fikk den i går men har ikke byttet den enda.
 9. Siste uke
 10. Bytte stereo i Audi a6 2002

  Kenwood har mye bedre lyd..sånn at du vet
 11. Leverandør av reservedeler

  Hei. jeg sliter med å finne noen deler til en v50 2006 1.6d. spesielt sliter jeg med å finne "fuel rail pressure sensor" til denne. Har ikke delenr heller. er det noen som kan hjelpe meg litt her? Hadde vert supert altså. Har fått noen feilkoder, og jeg må skifte denne før jeg går videre.
 12. Hva kan være galt?

  Drivknute eller noe med clutchen er det første jeg tenker på hvertfall.
 13. Hva kan være galt?

  Hei, håper noen kan hjelpe å finne ut hva som er galt. Var ute å kjørte da bilen plutselig ikke ville gå fremover, når jeg trådde på gassen hørtes det ut som jeg hold chlutchen inne samtidig å ruset bilen. Har dere noen anelse om hva dette kan være? Takk for svar!
 14. Bensinfilter

  Har en Toyota Avensis -03 1.8 bensin. Noen som veit hvor bensinfilteret sitter? Kan liksom ikke se det i motorrommet. Eller sitter det i tanken under baksetet?
 15. I mai kom jeg over en forlatt '77 Granada Coupe. Og med min tankegang (som kanskje i noen øyne er heller rar) var den ett lett prosjekt. Jeg har jo Escorten, den er verre enn det meste jeg kan finne. Granadaen ble parkert i 1997. Og ikke rørt av andre enn noen som tydeligvis trengte bremser og guttunger med ett destruktivt behov. Når jeg fant den var bakruta i tusen knas inne i bilen, sammen med frontruta og ruta i sjåførdøra. Alt var mosegrodd innvendig, taket var trampet ned, en stygg bulk i høyre bakskjerm, og ryggelysglassene og den ene frontlykta var knust. Men den ble dratt ut av buskasset og slept hjem, så ble alt rydda ut av bilen. Setene tatt ut og resten vaska. Av rust var dette det verste. Men delebil ble anskaffet så den ofret gulvet litt annet småtteri så denne ble etter en måned klar for en EU. Jeg hadde ikke de høyeste forhåpninger om at den skulle gå igjennom så det var ingen stor skuffelse da den fikk mangel på 3 bærekuler og to hjullagere.
 16. Cruisecontroll

  Hei har en Subaru forester 2007 rally edisjon, var på eu kontroll med denne dei skulle fikse cruisecontroll lyset som blinker, fikk beskjed om at eneste feilkoden dei fant var P2441 feil på sekunderluftsystem rekke 1 hva er det for noe ? dei fikk ikke bort lyset
 17. Hvilke lyspærer? Audi A4 2005 mod

  Har blå/hvite nærlys. Har noe blafring i nærlys/fjernlys så skal ha bilen inn på verksted for å skifte pærer. Takk for svar. den linken hjalp veldig for å finne ut hvilke andre pærer jeg trenger :)
 18. Unlock av Thermo Top V i '11 Sharan

  Svært vanskelig å finne ved googling, har prøvd i flere dager. Selv ikke en workshop manual (Disco) hadde oversikt...
 19. Registerreim

  Usikker. REG NR: FT23494
 20. Unlock av Thermo Top V i '11 Sharan

  Ingen oversikt liggende, men det finner du ved googling. VCDS hex-can, hex-V2 eller hex-net dog. billigere å få det gjort hos merkeforhandler.
 21. Registerreim

  Regner med det er commonrail motor? Der er skifteintervall på +/- 200’000km, men anbefaler å skifte før det eller på 10år.
 22. Registerreim

  Hei. Har tenkt og kjøpe meg bil. Den har gått ca 90.000 km og er 2008 modell. I følge serviceheftet er det ikke gjort bytte av registerreim/tannreim eller hva det heter. Burde dette bli skiftet ut asap?
 23. Hei, Går fra småbil til SUV og tenker at Rav4 er perfekt for meg. Hvordan går dere frem med pruting? Det er piggfrie vinterdekk på, men jeg må ha pigg, så skal prøve å få dette innbakt i prisen. Om ikke pruting, hva slags ekstrautstyr hadde dere forsøkt å få med?
 24. Konvertere til singelmasse svinghjul 1.9 AJM

  Tar ei stund til før det rykker kjør forsiktig så skal d gå bra. Fram til du får det nye.
 25. Konvertere til singelmasse svinghjul 1.9 AJM

  Takk for tilbakemeldinger. Tenkte på å bestille dette: https://www.darksidedevelopments.co.uk/products/valeo-1-9-tdi-6-speed-02m-single-mass-flywheel-and-clutch-kit-smf.html Da havner det på ca 4700 med frakt og toll. Er det så ille at jeg bør skifte asap zulu, eller er det kjørbart litt til, hvis det ikke forverres raskt?
 26. Unlock av Thermo Top V i '11 Sharan

  Ok, takk. Noen som har oversikt over sikringer i sharan? Kjekt å ha. hvilke modeller av VCDS-kablene funker til dette formålet?
 27. Bytte stereo i Audi a6 2002

  Takk for svar. Fant frem multimeteret og løste problemet. Måtte bytte om sånn at rød gikk på gul og gul på rød. Nå fungerer daben som den skal og jeg er glad :-)
 28. Har ikkje utstyr til å finne ut om det er ok eller ikke. Likt? Søkte på dele nr så da må det være likt. Bruke denne: http://no.realoem.me/Audi/RDW/A6Q/1999/262/R Kostet 90 og 40 kr + ca 120 for slangene og gratis frakt fra kina. Studerte bildene oppmot tilsvarende fra tyskland til dyrere pris, men var 100% likt. .
 1. Last inn mer aktivitet
×