Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. I dag
 3. nismo21

  Golf 4 diverse feil trenger hjelp

  Hei, jeg har en golf 4 1998 modell, 1,6L har problemer med sentrallås, vindus visker motor bak, varmesete. "Vil legge ved at det har vært montert defa alarm system fra forrige eier, men han må ha demontert dette før salg fordi det er ett stort lednings virvar under rattstammen" det største problemet er dørlåsen, ingen av låsene fungerer, putter jeg nøkkelen inn så kan jeg stå å vri nøkkelen i evigheter, samme gjelder passasjer siden. Jeg har prøvd å låse fra innsiden men uansett hvor hardt jeg trykker dørlåsen ned så går den ikke ned, "kun fører døren" alle de andre ka. Trykkes ned. hva feiler det låsesystemet på bilen? når det gjelder varmesetene så varer de kun i 30 sekunder, etter det stopper de. Noe ideer? også vindusvisker motoren bak, den første var helt opprustet, skaffet en ny brukt en, den fungerte ikke, ikke noe lyd eller noe, sjekket etter defekte ledninger, sikringer osv, alt er i god stand, ser det ut til, jeg har nå prøvd 4 motorer, ingen fungerer. ligger feilen i den demonterte defa systemet??? Har noen en ide om hvor hovedfeilen kan ligge ?
 4. Quattro73

  Feilkode G85

  Feil på rattvinkelsensor er normalt dersom du har feil på ABS. Les ut feilkoder og reparer ABS-feil, rattvinkelfeil vil da gjerne forsvinne av seg selv.
 5. øyvind løken

  Honda s2000 fusker ved lavt gasspådrag

  Skal sjekke litt :) Takk for tips. Øyvind
 6. Jesper1201

  Honda s2000 fusker ved lavt gasspådrag

  Er det et oljeholdig luftfilter? Tenker om det kan ha lagt seg en oljefilm på MAF. Rengjør MAF og prøvekjør. Hvis det ikke hjelper så kan du prøve å skifte plugger hvis det er en stund siden. Er bilen på noen måte tunet, annet enn det du nevner? Har du tilgang til diagnose kan du kjøre en logg på misfire og se om det er feiltenning som forårsaker fuskinga.
 7. Jesper1201

  Skifte av thermostat vw passat 1,6 FSI 2007

  Dette er en Golf, men motor er lik. https://haynes.com/en-gb/car-manuals/volkswagen/golf/2004-2008/on-demand/16fsi-petrol/thermostat-replacement
 8. Jesper1201

  Feilkode G85

  Hva er feilkoden? G85 er komponent kode, hjelper ingenting i feilsøkingsøyemed.
 9. Siden denne er blitt noen år er det jo blitt endel «kjente» problemer, men det rammer bilen og ikke motor. DMF er kjent på begge motorer. 2,5 har dårlig rykte med kamaksel og følgere, derfor er det uhyre viktig har den har fått 506.01 eller 507.00 olje og maks 15’000km intervaller. 1,9 er ikke så utbredt på kamakselproblem, men det kan oppstå der også hvis en bruker feil olje og kjører for lenge. Forbruk har jeg ikke peiling på, men er det viktig så er den late 1,9 bedre.
 10. runemann8

  Feilkode G85

  Har problemer med at ABS/ESP-lampa slås på. Dette er en passat TDI pumpedyse, 2000 Det som er litt merkelig er at det ser ut for at lampa alltid begynner å lyse 40-45 min etter oppstart, uansett kjøremønster. Lampa resettes etter omstart av bilen og samme skjer om igjen. Har forsøkt noen tips om å vri rattet helt over til høyre så helt over til venstre, så kjøre rett frem max 20km/t, ingen virkning. Kode G85 (steering angle sensor) leses med kodeleser og slettes, men kommer om igjen. Noen tips?
 11. Hvordan skifter jeg batteri i nøkkel vw passat 1,6 FSI 2007
 12. Hvordan skifter jeg thermostaten på min passat 3C 1,6 FSI 2007
 13. Hei er det noen som har 245/65 17 piggdekk til salgs? Skal stå på en mercedes ml, så må passe til SUV. Må holde noen sesonger. Hilsen Ørjan.
 14. øyvind løken

  Honda s2000 fusker ved lavt gasspådrag

  Har en Honda s2000 med HKS eksos og KN filter. Ved rolig kjøring under 2000 omdr fusker bilen ved gasspådrag. Dette gir seg etter kort tid og merkes ikke ved andre hastigheter. Trykker in clutch og gir litt gass så blir det borte. Noen forslag? Øyvind
 15. Hei der. Hvordan endte dette.? Står at saken er løst for deg, kan være nyttig for andre (uansett diesel bil) å vite hva som løste det for deg.!
 16. Jonny G

  upgrading braking system for touran 2012

  Hi, still looking for Big Brake Kit.? Take a look here --> http://bit.ly/2gEMlgi (shorten link for easy use) Are You looking for only BBK for the front, ore Front & Rear.? Some importan info, most People don't scroll Down so far that they see this info, and REMEMBER..! ASK for TEMPLATES before You make any order. ROTOR SIZE vs WHEEL SIZE: We advise the following guideline for fitment. These guidelines will work for most wheels as the outer diameter of the BBK will fit in the inner barrel. In some cases due to the design of the wheel spoke, you will need spacers to clear the spoke depending on the size of BBK kit chosen, and the wheel design. If you want to know if you will need spacers or not before purchasing, you can email us at contact-us@ceikaperformance.com with your car model, year, and wheel size, and we will email you the templates to print and check precisely. Maximum rotor diameter/kit size per wheel diameter: 15" wheel: 286mm/304mm 16" wheel: 304mm 17" wheel: 330mm 18" wheel: 356mm 19" wheel: 380mm 20" wheel: 405mm I took a look here --> http://www.brembo.com/en/Varie/BremboGTR_ApplicationList.pdf to see if Your car was listed, it was not.!
 17. I går
 18. Turbo manifold ferdig :). Har begynt å lage downpipe :)
 19. takk for svar kan du utdype litt mer hva som er mer problematisk med 2,5 motor i forhold til 1,9? hva er forbruket på en 2,5 og en 1.9 fra 2007 - 2008?
 20. ØrjanG

  Hvit skjerm.

  Hei folkens! Har en ML 270 cdi 2003 modell hvor navigasjonsskjermen er helt hvit. Er helt hvit uansett hvilken funksjon man velger. Har løsnet enheten og sjekket for løse ledninger, men ingenting å finne. Noen som vet hva det kan være? Og er det noen som har lyktes med å programmere de integrerte garasjeport åpnerne i taket? :D har fulgt noen videoer på youtube, og instruksjonsboka, men ikke noe hell. Hilsen Ørjan.
 21. 1,9 og 2,5 kan ikke sammenlignes når du legger på litt vekt eller en henger. I tillegg er det tøffere lyd i 5’ern. 5’ern bruker litt mer og er ikke like driftssikker som 1,9. 4-Motion systemet er «bunnsolid» og fungerer veldig bra, du kan tom. dra bilen litt offroad med det systemet. Begrensningene går på bilen, ikke 4-Motion systemet.
 22. hei. jeg har også lyst på en sånn bil. har i dag en 2007 T5 med 1,9 TDI 105 hk. jeg er meget fornøyd med motoren. den trekker meget bra! hva er forskjellen på en 1,9 og en 2,5 i dreiemoment, forbruk og driftsikkerhet? er 4 motion systemet solid og driftssikkert? er det et bra 4-hjulsdriftssystem når det kommer til fremkommelighet på glatta?
 23. Siste uke
 24. Heisann! Mistet plutselig både blinklys og nødblinken min her om dagen. Dette kom etter en liten modifikasjon på kupeviften med opplegg til ny bryter, men tror ikke dette er årsaken med tanke på at det er lagt opp egen sikringskurs samt egen jording til bryter og vifte. alle sikringer er ok. Har demontert selve blink lys hendelen nå for å bytte i en brukt. Noen som vet om det sitter andre blinklys reler i bilen enn selve hendelen? Evt andre punkter jeg kan sjekke :)? Skal sies at bilen har stått i nesten 4 år uten bruk, men blink fungerte sist uke. Takk for svar :)
 25. hei, er noen i ålesundsområdet som er dyktige på rustbehandling og tectyl? har en gammel bil som trenger litt stell.
 26. Jesper1201

  Lavt AC gass trykk

  Normalt sett skal du kun fylle R134a, men har du mistanke om lekkasje på kan du fylle på tettestoff også. Verdt å merke seg; lekkasje på opptil 50g i året er å annse som naturlig lekkasje. Be om at det fylles UV-sporstoff også, skulle du få en lekkasje er den enkel å finne ved en senere anledning.
 27. GoCARGo

  Lavt AC gass trykk

  Hei Passat 2.0 TDI 2009 modell Målte gasstrykk til ca 17 Psi. Skal det etterfylles med både "Stop leak" gass, eller kun R-134a gass til riktig gass trykk nivå?
 1. Last inn mer aktivitet
×